PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
3.8.07 09:14

Ahoj holky.
Tak v první řadě gratuluju oslavenkyni (snad tam nemám chybu :oops: )

Míšo všechno nejlepší k narozeninám :srdce: :-)

Dneska jsem se konečně po dlouhé době celkem vyspala.Děti se vzbudili o půl sedmé,ale taťka vztal s nimi.Gabka měla sice špatnou náladu,tak jsem počkala,až se to zpraví.A pak jsem hezky zaplula zpátky do postýlky a spala do půl deváté.Ještě by to šlo,ale bylo mi to blbé.

Katko
Můj doktor je vyjímka.On je profík(aspoň co jsem slyšela) a navíc příjemný a má milou a hodnou sestřičku.Tak mi ani nevadí za ním jezdit do Havířova.

Lena1
Ahoj Lenko.Ten 4D ultrazvuk je pěkný.Byla na něm kamarádka,protože to chtěla její mamka.Když už nic,tak uvidíš miminko v celé své kráse. :wink: On jistotu nemá skoro nikdo.Neboj.Je malinkaté procento,že něco může být špatně.Vždyť se rodí obrovká hromada zdravých lidí. :wink: Ale jestli tě to uklidní,tak tam běž.Jak říkám,je to moc pěkné.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
3.8.07 09:18

Ahoj holky,

Parfumelo , všechno nejlepší k narozeninám :srdce:

Katko , taky jsem si chvíli myslela, že to třeba ještě bude kluk, ale týden po UTZ na amniu mi řekla moje dr. že je to holčička, takže tak :lol:

Elle , :lol: tchánovci slaví u vás :roll: NO to bych je hnala. Naše rodina si taky celkem potrpí na oslavy, ale svátky jsme omezili, to už by bylo moc. Jen prababi a praděda teď chtějí mít rodinu pohromadě při každé prkotině, říkají, že příště už tu němusejí být - říkají to už snad 10 let :) :roll:

Leno , na 4D UTZ si zajdi, budeš klidnější a krásně uvidíš miminko. Už jsi se objednávala?

My vyrážíme na nákup. Možná se dneska překonám a upeču manžílkovi jeho oblíbený perník :) Zítra mi za to snese z půdy krabice s věcma po Barunce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.8.07 10:55

ahoj, co se týče svátků, jsme odbourali tak, že si dáme flašku vína, čokoládu atd. a řekla jsem to všem natvrdo, že nebudeme vydávat tolik peněz na zbytečnosti a sejdeme se až je čas. hotovo a stojíme si za svým. řekla jsem to i u tchýně, nebojím se, protože u nás je to zase tak, že by všichni chtěli, abychom je objížděli pořád my. tak to túdle :evil:

a jsem s nima vyřízená raz dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.8.07 12:30

U nás je to se svátkama tak,že si jenom popřejeme.Ale s Martinem si něco malého dáme.Já dostanu kytičku,on třeba přáníčko nebo mlsku.A děti taky něco od nás dostávají.I od mých rodičů,i když jim pořád opakuju,že to nemusí.A světe div se!!!!!!!!! Letos dostali i od tchánovců.Teda tchýně se jako obvykle nestavila (jen tchán),ale aspoň něco.Těm jsem neřekla,že nemají utrácet.Když si dětí jinak nevšímají,tak ať se projevují aspoň nějak. :evil: Ale to by bylo na dlouho.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
3.8.07 12:30

Ahojky,

tak jsem dnes volala na 4D.. A paní mi řekla, že natáčí jen obličej a at nepočítám s tím, že by hledal pan doktor nějáké vady. O tom to prý nebude…Že mi jen natočí mimčo na DVD. Určitě to je krásný i tak a je to pěkná památka i pro mimčo.. No myslela jsem , že to tam okouknou tak nějak všechno, ale prý ne! Jsem objednaná na 13.9. :) . Jak jste to měly vy? Který jste už byly…

Jituš , tak at se Ti perník povede! :wink: Aby jsi zase neplakala :! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
3.8.07 12:36

LENI.......ja som este tiez nebola na 4D,ale som objednana na 05.09........a som strasne zvedava......ale uz si to viem malinko predstavit ako to tam bude vidno kedze som teraz bola na velkom UTZ a bol to pre mna obrovsky zazitok na ktory nezabudnem do smrti.....vidiet drobca v brusku........ :D :D

pozri si stranky kde idem ja.....mozno ti pomozu...... :wink:

www.4djadin.sk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
3.8.07 12:59

Marti, je to krásný. Už se na to moc těším… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
3.8.07 13:11
Lena1 píše:
Marti, je to krásný. Už se na to moc těším… :D :D :D

ja taky........ :D :D :D :D

i z toho dovodu ze pojde priatel so mnou a uvidi to aj on.....a som zvedava na jeho reakciu ked to bude vidiet na zivo...... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.8.07 13:13

Ahoj holky.
Chtěla jsem se zeptat.Jaký máte názor na babyšátky?
Já si ho pořídím.Ať zase nemám vytahané ruce. :wink: Ale Martin furt prudí,že je to blbost.Ale on bude v práci mít klid.A co když bude malý ďáblík?To budu mít nakonec ty ruce jako opice.A navíc už tak mám strach,jak na malého bude reagovat Gabka.A kdyby přece jen trochu (nebo hodně) žárlila,tak si myslím,že bude jenom k užitku mít volné ruce a klidnější mimčo (i když přivázané ke mě).Kámoška šátek má a mimčo je v něm spokojené. Kdyby jen ti chlapi neprudili. :roll:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.8.07 13:28

já určitě baby šátek nechci, protože už těď mě bolely záda a toto je určitě na záda špatné. doufám, že to půjde. ale chápu i názor, že s dvěma dětmi to bude asi výhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.8.07 13:47

Kitty25
Ono prý právě ze šátku záda nebolí.Z klokanky jo.To už mám odzkoušené. :wink: A navíc klokanka nemá tolik možností poloh. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
3.8.07 14:02

Leno :potlesk: Perník je odzkoušený, je to manželova nejoblíbenější buchta :wink:

jirabobes , s šátkem zkušenost nemám a nemíním ho pořizovat. Barunka byla pohodové mimčo, doufám, že Klárka bude taky. Možná kdybych bydlela ve městě a jezdila MHD, uvažovala bych o něm.

Holky, co jste používali na mimča za kosmetiku nebo co budete kupovat? My jsme měli Bubchen a byla jsem spokojená, teď jsem přešla na Babylove z DM drogerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.8.07 14:24

Se nám to tu dneska rozjelo! :lol: :wink:

Já si taky myslím, že šátek je dobrá věc … Naše babička už tak nosila mě a bráchu. Tchyně mi ho taky dala, ale mě v tom mimčo nedrželo jak mělo, jí úplně v poho. Nebyl to ten nový, co stojí hafo peněz, ale obyč kus látky, ale člověk musí vědět, jak ho uvázat, aby to fungovalo. Kamarádka měla nějakou hovotu, ušitý, ale neuměla tam dát novorozeně tak, aby nebylo moc zkroucené. Já si myslím, že v tom je nějaký fígl, ale v návodu nebyl a na internetu jsme to nehledaly…

K tomu 4D - já jsem byla přesvědčená, že na to půjdu, teď mě to přešlo, ale jak jsem dneska koukla na ten odkaz, co sem dala Martina, tak mě to dostalo. Holky ze SM, nevíte, kde to dělají u nás? Já vím, že v Novém Jičíně, to je celkem dálka, pak jsem slyšela něco o Fifejdách, ale to mi nikdo nepotvrdil. Ale rozhodně bych se nenechala odbýt nějakou sestou, že nemám čekat, že ho pan doktor prohlídne :evil: :evil:

Jituš, Klárky jsou hodné holčičky :wink: Doma jednu mám …

Elle, Dášo, na tebe jsem zapomněla, že taky bude holčička. Je jich tu tak moc, že to člověk hned přehlídne :lol:

Čusík. Spisovatelka Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.8.07 14:29

Jituš, Bübchen je super! Nemám dobrou zkušenost s Johnsonama. Teď taky hodně doporučují Oilatum (no nevím ten název zcela přesně), což je koupel a mimčo se nemusí ničím mazat. Kámoška dělá Just, tak chci zkusit tu jejich dětskou koupel. K.

• Citovat
  • Upravit
3105
3.8.07 19:40

Jitus , taky přemýšlím nad těmito dvouma značkama… :D :D :D
Používala je moje bývalá (skoro) švagrová v německu..a byla spokojená… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie