Poradna duly
Jana Čurdová
Pardon, že vám sem takhle lezu,
ale nemůžu si pomoct
KalinkoIvčo, super, super, super! obrovská gratulace!
Už vím. ![]()
Katko
Trochu to bolelo,ale asi stejně jako u prvního.Rozhodně mi to nedělalo nijaké potíže.To sezení bylo o dost horší. ![]()
elle
Ahoj Dášo.Gratuluju k holčičce.
To je přece jedno,kdy bude mít svátek.Ten se tolik neřeší. Až letos jsme zjistili,že Gabka má svátek na MDŽ.Bude chuděra ochuzená o jednu kytku. Simonka bude mít v prosinci hned dvě.A ještě k tomu dárky pod stromečkem.Taťkovi to vysvětlete z téhle pozitivnější stránky. ![]()
Bramburko
Tak co?Už je dobře? Jestli ne,tak raději mazej k doktorovi.Holky mají pravdu.
MartinaSK
Gratuluju k chlapečkovi ![]()
Snad jsem na nikoho nezapoměla.
Pa pa J.
Ahoj holky,
tak tolik radostných zpráv, to je moc dobře
Gratuluji všem k úspěšným kontrolám a nově zjištěným pohlavím
Holčičky začínají dotahotvat, jen tak dál ![]()
Jinak v práci už je to lepší, závěrku mám za s sebou a šéfíkové jsou na dovolené, práce sice pořád hodně, ale aspoň mám větší klid. Taky se těším až s tím švihnu, ale nevím, jestli bych se doma moc nenudila a taky bych furt jedla ![]()
Martino - krásné věcičky
Tak se mějte krásně a pohlaďte pupíky ![]()
Ahoj tehulky.
Kalinko to jsou fakt ......... všude.
Holky musim si postežovat chodim na gyndu do Mostu,ale s tim dr.jsem se az tak nevidala protoze miminko nam udelali v pronatalu,ale doktor je v poho ovsem ta sestra to je holky krava ze to svet nevidel nebudete mi verit,ale ja mam prujem vzdy pred poradnou,chova se ke me jak kdybych cekala treti dite?vcera jsem byla na ko pta se me mate uz pohyby a ja ji povidam jak to mam s jistotou vedet kdyz cekam prvni dite rikam ji ze se mi zda ze jsem uz citial neco neobvykleho a ptam se ji od kdy bych se mela sledovat zda mam ty pohyby pravidelne a hlavne jak to poznam ta krava mi rekla ze to poznam,ja to proste beru tak ted to bude vypadat houpe,ale to mimnko nas stalo neskutecny ranec penez a nervu tak se bojim aby byli vse v poradku.Dalsi rana byla kdyz mi vynadala ze jsem si zavolala na vysledky AFP,ze pry mi rekla ze kdyz budou spatne zavoalji,ale nikdo neni neomylny mohla terba zapomenout no ne,tak je to spatny,ze se bojim?juu ta mi dava.No nic dal me objednala na 23.8.a ja se 24.8.vdavam tak ji povidam,ze tady nebudu,ze na te dovce ona ale vy jste v neschopnosti,doktor rekl ze by to nemelo ale jako ze to nevi a mam prijit 27.8.a dal to neresi a ona furt prudi.Ja jsem drzka nic si nenecham libit,ale ona me uplne odzbroji,jenze si rikam,ze tam budu rodit tak si tam nechci udelat zle a prechazet jinam v pulce se mi taky nechce,tak ji davam posledni sanci a pak uvidi mura.
No a jinak dnes jsem tady mela spoustu kamaradek zitra mam narozky tak pulka dnes dalsi zitra,dala jsem si tri sklenky avanti,ale rizla jsem si to stavou z jahod to ti vam byla mnamka.
Tak Kalinko muzes mi v tabulce pak predelat vek na 24.
A co vy ja tady vylevam srdicko a ani vam nedam prostor co.Tak se na me nezlobte ani za ta sprosta slova,ale ta sestra me vazne s . . .Parfumela
A abych nezapomnela jako je to u me zvykem
VSEM GRATULUJI KE ZDSRAVYM MIMINKAM.
Ahojky!
Tak hlásím, že je mi dneska o dost líp, jen jsem ještě trochu malátná… No jo, včera jsem toho moc nepojedla (nějaký ten suchý rohlík)… Ale nejspíš to bylo z jídla, protože dneska už žádné křeče ani průjem. Uf, to jsem si oddychla.
Abych nezapomněla:
KalinkaIvča a Jitus velká gratulace k úplně zdravým mimískům ![]()
Elle gratuluju k holčičce ![]()
MartinaSK gratuluju k vytouženému chlapečkovi ![]()
Parfumela vše nej k zítřejším narozeninám ![]()
To jsou dnes samé radostné zprávy, jen tak dál
. Musím se vám ještě k něčemu přiznat - minulý týden jsem si dala předsevzetí, že tenhle měsíc už nic na malého nebudu kupovat… A dneska jsem byla nakoupit v Tescu a hned jsem koupila modré capáčky a štěrkátko
. No jo, jsem nenapravitelná. Teď ještě pracuju, ale co pak z mateřské ![]()
Mějte se pěkně, papa
A KalinkoIvčo můžeš mi do tabulky dopsat, ža to bude Matěj (asi se už nic nezmění)…
Ivčo , obrovská gratulace k definitivním výsledkům a zdravému Honzíkovi
![]()
Opravdu je to obrovská úleva
Všem moc děkuju, že na nás myslíte. Konečně se můžu pustit to přehrabování věcí po Barunce a nákupů.
Martino , gratuluju k Jakoubkovi, pěkně vám to vyšlo
Oblečky jsou moc hezké.
Elle , gratuluju k Simonce
S vaší malou u doktora jsi mě pobavila. Naše Barunka si občas taky vyhrne tričko a říká „Bája mimi tady“
Holky, zavinování dělohy po druhém porodu víc bolí? A já se v porodnici divila paní na vedlejším pokoji, když vyváděla nechtěla kojit, že ji bolí břicho. Tak už to chápu ![]()
Bramburko, to je dobře, že už je ti líp!
Parfumelo , sestřička si asi neuvědomuje, že takhle doktorovi akorát odrazuje pacientky. Tak pevné nervy při příští návštěvě ![]()
Dobrou noc a pohlaďte rostoucí bříška
ahoj holky,
teda tady je příspěvků
. A super, že jsou všechny zprávy pozitivní !!!!… ![]()
Všem gratuluji k výsledkům…Super. Je dobře, že máte jistotu. Martino , gratuluji k chlapečkovi… A měly jsme stejný TP a už jsi mi utekla
. Jo a moc hezký oblečky.. Elle , taky jsi mě pobavila
Parfumelo **, nemám ráda tenhle přístup doktorů nebo sestřiček…
. Uplně Tě chápu. A všechno nejlepší k narozeninám ![]()
Já vám tak závidím, že víte s jistotou, že jsou mimča zdravý. Já tu jistotu mám asi ,no nevim, nedokážu odhadnout procenta. Ale snad je vše ok!!! Přemýšlím, že si zaplatím 4D UTZ . Po něm bych taky měla být klidnější. Co myslíte?**
Ahoj všem.
Dekuji za garatulace.
Leni určo ja tam tez pujdu,kolegyni jak uz jsem tady psala tak napr.zjistili neco mooc duleziteho,takze ja udelam maximum proto abych vedela ze je mimi v poradku.
Vsem hezky den pohladte miminka.
Miso, vsechno nejlepsi!
Ja jsem si vsimla, ze to tak asi bude, ze dobry doktor ma protivnou sestru a kdyz je sestricka moc mila, tak je doktor nejakym zpusobem vadny
Chapes, ona je profik, pro ni jsou prvni pohyby kazdodenni realita, tak kdyz to vi ona, tak to mas ty vedet taky! ![]()
Taky se pridavam ke gratulacim, jen jsem si Jitus myslela, ze treba bude prekvapko a vase holcicka je ve skutecnosti kluk
Ta modra v seznamku mi nahani strach! Aby nebyla valka!
![]()
Marti, ty budes pres pocitace profik. Ja nejsem schopna sem dat fotku, az jsem se zpotila a nic z toho … Maly bude fesaaak! Ja jsem bud vadna nebo co, ale me nakupy nelakaji. Mam pocit, ze se nam toho doma uz vali dost, nase holky byly vybavene dobre a co nekoupime, to nam napujcuji. (kolotoc, kosik na vozeni, sedacku s podvozkem). Tak jen ten kocar. Koukala jsem na ty Jane, pekne, na me drahe. Ale libi se mi Quinny. S tim kdybych tady vyjela, tak mistnim drbnam vypadne umely chrup z pusy.
Hezky den. Katka
Kalinko - moc gratuluju ![]()
Parfumelo
- vše nejlepší k narozeninám - a sestřičce příště řekni ať není nepříjemná, nemůžeme si to dát líbit.
holky moc pozdravuju, pořád kyneme, už to bude asi jen těžší a těžší… no hlavně, že jsme zdraví co?
Ahoj holky,
děkuji všem za gratulace k holčičce ![]()
Věřím,že jméno Simonka už ji zůstane,protože tatínek vymyslel dvě další…Karin a Denisa.No tak uvidíme ![]()
Já sama bych to s tím svátkem v prosinci vůbec neřešila,bohužel tchánovci si na svátky dost potrpí a nestačí to odbýt čokoládou
Už jsem manžovi kolikrát navrhovala,že to zrušíme,at to řekne rodičům,ale nic.Tak to bude asi na me.
Nejenže člověk musí nachystat oslavu narozenin,ale jeste svátků
Navíc jsou tak vyčůraní,že když mají oni narozky,tak přijedou slavit k nám…u nich je málo místa a Adrianka by jim udelala nepořádek
No holt babička-tchýně je strašně akorátní.
Ale dost stěžování,to bych tu byla dlouho ![]()