PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
9.8.07 10:03

Ahojky všem.

Tak jsem vas nejak flaka posledni dny,ale ta vedra no fakt hruza.Chtela jsem poradit s temi cviky na tom míči at ma alespon dobry pocit ze jsem neco udelala pro sebe,prijde mi ze tloustnu a tloustnu a mam z toho nejake depky.Kde to prosim vas najdu ty cviky.Diky a hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
9.8.07 12:34

Ahoj holčiny,

taky jsem tu delší dobu nebyla…

parfumelo , mám stejný pocity jako Ty. Taky mi připadá, že tloustnu a tloustnu… Mám koupený míč, ale musím ho ještě nafouknout. A taky nevim, co na něm dělat. Ale protože mě poslední dobou začíná bolet záda dole v kříži, tak ho určitě vyzkouším. Alespon na něm sedět. Ale neměj depky, já si vždycky řeknu, že tento stav je dobrej na to, dát si k jídlu co chci na co mám prostě chuť a bez nějákých výčitek. Však to jednou skončí a budem zas hubnout a hlídat se a tak… :wink: . Teď na to máme prostě právo…

kitty , jestli mě čeká test na cukr, jakože asi jo, už o tom doktor mluvil, že něco takovýho proběhne, tak nevim nevim jak se udržím. Uplně Tě chápu…Už snad proto, že já mám v teď v těhotenství asi jedinou úchylku na určité jídlo a to jsou koláčky :lol:

Jinak s oblečením to mám tedď Ok. Ale nevim, co budu nosit až se ochladí..!! Musím pokouknout po nějákých riflích. No nevim…
Jo a chtěla jsem se zeptat…Je normální, když cítím pohyby jen párkrát denně. Někdy hlavně teda večer když ulehnu. Ale oproti vám jsou slabé. Nemůžu říct, že by mímo nějak řádilo. Zatim se pořádně předvedl tak 2krát večer…
TAk se mějte. Hezký zbytek dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.8.07 14:20

Leni,take me ceka test na cukr,doufam.ze to budu mit nejak zvysene to si zas ta carodejnice sestra na me smlsne,ponevadz ja bez sladkeho nemuzu zit,a presto ze mam depky ze budu klustomila si rika ze je to jediny stav kdy se nemusim hlidat,takze si dopravam.
A jinak s temi pohyby to je naprosto normalka,po 28.tydnu se az mame hlidat zda kope pravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
9.8.07 14:22

Ahojky těhulky,
dlouho jsem tu nebyla, ani jsem ještě pořádně nepročetla, co jste napsaly :o
Mám od minulého týdne dovču a byla plánovaná cesta po jižní moravě. Bohužel se mi v PO večer ulomila horní jednička, tak jsme museli dovolenou zrušit a já narychlo sháněla zubaře. Naštěstí se zadařilo, zoubek spraven, počasí se taky trošku kazí, tak toho snad ani nelituju :D

z jiného soudku: holky, vůbec ještě necítím pohyby a začínám z toho být docela nesvá. Jak jste na tom Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
9.8.07 16:49

Ahojky všem!

Tak ten cukrtest jsem přetrpěla, i když nic příjemného to nebylo. Po tom glukosovém roztoku se mi dělalo blbě, myslela jsem, že se pozvracím… :-( A vydržet na lačno 2 a půl hodiny, žádné pití a 2 odběry krve - no málem jsem se vybulila… Ale mám to za sebou, teď aby výsledky byly dobré (sestra říkala, že ty včerejší sladkosti by na to neměly mít vliv, že bych měla mít správnou hladinu i po sladkém).

Kitty v HM jsem se taky dívala, spoléhala jsem na to, že tam něco najdu. Jenomže u nás teď celý obchod překopali (nové zboží) a těhu ani XXL módu jsem tam nenašla :nevim:

Tak se mějte, jdu vařit večeři (kuře na zelí mňam) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
9.8.07 17:16

Ahoj těhulky!

Tak zase v jednom kole :lol: , ale zase je super, že to tak utíká .....
Dneska jsme si s mamčou udělaly „výlet“ po nákupech v Telči, ale s mamčou je to prima, že si většinou sednem i do kavárny, prostě fakt výlet. No, zase jsme neodolaly, už minule jsme tu objevily dětský sekáč z Anglie, tak zase našemu prckovi přibylo pár zimních věciček, dvě tričínka a sedm bryndáků :oops:
Až bude fit náš počítač, tak se Vám pochlubím :wink:

Jinak naši už mají hotovou ložnici, tak teď naše a ještě náš obývák 8O … jen jak je ještě docela hezky, tak Milan dělá venku, tak to musí počkat.....

bramburko , tak gratulka k dobrým testům, všem koho to teď někdy čeká, držím pěsti!!!!

Normáně je moje noční můra, že bych si měla ještě píchat inzulín :evil:, tak jsem zvědavá, jestli a kdy si pozvou mě :? Minule tam nebyla „naše“ sestřička, měla dovolenou, tak uvidím v úterý na kontrole .....

Leno , s těma pohybama buď v klidu, my to máme stejně, Honzík se taky ozve většinou ráno nebo večer když ležím, přes den spíš vyjímečně, a to jsme napřed, koukni na metřík :wink: Pořád si říkám, že to přijde :P

Parfumelo , doufám, že to budeš mít taky v pohodě ten cukr, aby jsi neměla starosti s tou čarodějnicí… :lol: :lol: :lol: fakt si mě pobavila … čarodějnice ..... ty jo, normálně buď na ní drsná, když je taková můra :evil: , to snad není možný, žádná empatie, tím spíš, když ten začátek těhu byl tak složitý …
A co přípravy na svatbu? Už se to blíží, co?!

Jířo , to víš, že ten UZ byl zážitek, tím spíš, že jindy prcek akorát spí :lol:

Alla , neboj, to přijde, třeba máš taky placentu na přední stěně, to pak trvá déle, než to mimčo překoná, třeba je taky - odpusť mi ten výraz - línější (no jako to naše), že skoro pořád spinká :wink:
Kdy jdeš na kontrolu? Určitě už brzy, tak se ujistíš, že je všechno v pohodě :wink:

No, tak už nevím co jsem chtěla, mějte se pěkně, jdu zase něco podělat :lol: . jéééé akorát tu začalo děsně lejt :evil: , jdu kouknout ven, pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
9.8.07 17:59

Ahoj holky,
tak jsem ráda, že trochu sprchlo, snad bude lépe. Dnes jsem ani nešla na cvičení a v práci jsme to zabalila o půl hoďky dřív. Zítra mám naštěstí dovolenou a jedeme na víkend na sraz citroenů kachen. No my jedeme s jiným citroenem, protože berem karavan - já už pod stan odmítám :-),

jinak nic nového. V práci furt stejný, už abych byla doma :-)

Tak krásný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.8.07 18:52

Allo zadny strach pry to muze prijit az ve 23t,hlavne klid ja kvuli tomu poradne v noci ani nespala,a delam tady chytrou ze je mam a terba taky ne,ale zda se mi ze jo kazdopadne to necictis zpocatku vubec,ja vubec netusim,ktery den to zacalo a je to lemra :) taky se nehybe furt neboj.

Kalinko pripravy diky tomu ze to bude malinkata svatba se ani tak moc nechystaji a jeste ke vsemu na dovce,ale tesim se.Ale co je pro me smerodatne je pondelni ultrazvuk jsem napnuta jak struna jak vypada ted miminko a hlavne co to bude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.8.07 18:55

Jo Kalinko jeste prosim az budes delat tabulku dalsi KO u čarodějnice je 27.8. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
9.8.07 19:44

Holky, jak to budete mít s přebalováním - kupujete přebalovací pulty nebo jen podložky??? Zrovna koukám na netu na ty podložky a přemýšlím… Mám v ložnici komodu (55×90cm), na ní by se dal udělat přebalovák. Teď jsem viděla i podložky, které jsou na postýlku. Ale třeba švagrová si zvykla přebalovat jen na posteli a je spokojená. Tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
9.8.07 21:14
bramburka81 píše:
Ahojky všem!

Tak ten cukrtest jsem přetrpěla, i když nic příjemného to nebylo. Po tom glukosovém roztoku se mi dělalo blbě, myslela jsem, že se pozvracím… :-( A vydržet na lačno 2 a půl hodiny, žádné pití a 2 odběry krve - no málem jsem se vybulila… Ale mám to za sebou, teď aby výsledky byly dobré (sestra říkala, že ty včerejší sladkosti by na to neměly mít vliv, že bych měla mít správnou hladinu i po sladkém).

Kitty v HM jsem se taky dívala, spoléhala jsem na to, že tam něco najdu. Jenomže u nás teď celý obchod překopali (nové zboží) a těhu ani XXL módu jsem tam nenašla :nevim:

Tak se mějte, jdu vařit večeři (kuře na zelí mňam) :)

ahojky..........

tak mna ten cukrovytest este len caka ale u nas na slovensku alebo aspon u mojho dr..............je to tak,ze................mi da ten roztok vypit a caka sa len hodinka a mozem pit len cistu vodu..........a potom su odbery...... 8O :)

a som z toho vedla ................ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
9.8.07 21:20
bramburka81 píše:
Holky, jak to budete mít s přebalováním - kupujete přebalovací pulty nebo jen podložky??? Zrovna koukám na netu na ty podložky a přemýšlím… Mám v ložnici komodu (55×90cm), na ní by se dal udělat přebalovák. Teď jsem viděla i podložky, které jsou na postýlku. Ale třeba švagrová si zvykla přebalovat jen na posteli a je spokojená. Tak nevím :nevim:

tak ja pri prvom dietati prebalovala na posteli lebo som o ziadnych prebalovacich doskach ani nemala paru...........to bolo pred 8rokmi......... :roll: :lol:

ale teraz som si objednala prebalovaciu podlozku na postielku kedze mam komodu ale nie je vysoka,tak som to riesila takto ...........na postielke prebalim a kremiky,masticky,plienky a podobne uzitocne vecicky budem mat na tej komode polozene a vzdy po ruke lebo ta komoda je pri postielke.....a kupila som si este take prutene kosiky do ktorych tie kremiky atd.....vlozim........... :D :wink:

a mam to vyriesene.........ta podlozka stala 450sk a kosiky 4ks/ za 100sk… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
9.8.07 21:25
kitty25 píše:
Kalinko - dík žes připomněla tabulku - hned jsem nalistovala - tak v 22tt kdy nás měřili a vážili má mít mimi 350gr a my měli 420 - kamarádka 490.. :lol: :lol: :lol: tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat

:D .......tak nas vazili v 21tt a ma mat 300g a my mame 416g.......... :roll: :D

takze sa pripravujem na 4kg jakubka............... :roll: :) pomoooooooooooooooooooooooooooocccccccccc........................ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
9.8.07 21:26

Kakaové řezy s tvarohem a želé

Těsto: 4 celá vejce, 1 sklenka krystalového cukru, 1 sklenka oleje, 1 sklenka vlažné vody, 2 lžíce kakaa, 1 vanilkový cukr, 2 sklenky polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva
Tvaroh: 2 tvarohy, asi lžíce másla, dle chuti vanilkové cukry a rum Želé: 3/4 l vody, pomerančový Tang (množství dle chuti), 2 vanilkové pudinky

Těsto postupně, počínaje vejci, rozšleháváme s přidáním ostatních pří:,–(, nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme. Připravíme si tvarohovou nádivku, kterou natřeme na zchladlou placku. Potom si uvaříme želé a když začne tuhnout, nalijeme na tvaroh. Necháme vystydnout a ztuhnout a krájíme na malé obdélníčky.

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
9.8.07 21:38

Ahoj holky,
Tak už máme konečně vymalováno a skoro uklizeno.
Jřko,moc tomu nevěřim,že bych měla klidné mimi,po zkušenostech s Verčou.Na dovče bylo dobře.Koupila jsem tam mimču dupajdy a spací pytel.
Bramburko,přebalování vyřešim podložkou,kterou dam na komodu.Blahopřeji úspěšnému zvládnutí testíku na cukrovku,Mě to taky čeká.V pondělí jdu na KO a tam se budem domlouvat,kdy půjdu.Když jsem byla u prvního těhu,tak jsem měla stejný postup jak ty,ani žvejku jsem si nemohla vzít.
Těhu oblečení kupovat nemusim, kámošky mě zásobily,tak jsem ráda.
V kříži mě taky poslední dobou začlo pěkně bolet,zvlášt když dělam na zahrádce,asi si k tomu budu lehat,sedět na bobku nevydržim.
Mějte se,dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital