Poradna duly
Jana Čurdová
Koukám, že na víkend je tu zase nějaký klid ..... ![]()
U nás se vesele pokračuje s malováním, jinak novýho nic. Jo akorát ségra přijeli včera z Bulharska, tak mám nový přírůstek do Honzíkovi šatní skříně ![]()
Katko , díky za info k autosedačce, musím říct, že jsi mě šokovala s tím, že dělají i polystyrenové
, to je pak bezpečnost
… vidíš, asi by mě ani nenapadlo zkoumat, jestli se tam mimi bude cítit pohodlně, dík za ten poznatek.
Holky, taky se cítíte tak mizerně? Nevím, jestli je to tím počasím nebo co… Trápí mě žaludek, pořád je mi blbě, pobolívá hlava ..... ke všemu jak se mi snižuje těžiště mě vždy večer pekelně bolí paty
..... chjo, jsem fňukna ufňukaná
![]()
No, snad máte hezčí víkend! tak zase tady ahoooj I.
Ahoj holky.
Včera jsem byla v Tescu a v Ikei (a v okolních obchodech). A byla jsem šikovná.Držela jsem se nákupního seznamu.
Už bylo toho utrácení dost. A sehnala jsem pěknou těhu halenku v C&A jen za 198,–Kč.Huráááá.Dokonce ji Martin pochválil,že mi sluší. Fakt jsem si to odpoledne bez ratolestí moc užila.
Už jsem potřebovala na chvíli vypnout.A navíc jsem musela pár věcí sehnat,dokud mi to cestování ještě nedělá moc problémy. Potom s obr bubnem bude dost o nervy v přeplněných šalinách a busech.A navíc s plným batohem na zádech a nějakou tou taškou v ruce
.
Jinak u nás nic nového. Jen Kuba půjde zítra už zase do školky.Kdo mě bude potom zlobit?To to léto rychle uteklo. ![]()
Zatím pa pa J.
Ahoj holky.
Mám dotaz: máte někdo myčku nádobí? Zajímalo by mě,jestli se do ní musí dávat i sůl nebo jestli stačí jen ty tablety. A které tablety jsou nejlepší? Moc díky.
Pa pa J.
Ahoj holky,
tak jsme zpátky z víkendového srazu citronů. Bylo to moc fajn a dokonce jsme dostali pro prcka židličku na kempování
je sice růžová, ale to je fuk.
Přebalovací pult - **my jsme koupili komodu a manžel na to přidělá desku a po stranách fochy, které se pak oddělají a bude sloužit dál. Tu podložku z Ikei už mám taky vyhlídnutou. Na pračce bych přebalovat nemohla, je moc úzká a v posteli bych nechtěla - je nízká a navíc chlapečkové rádi střílejí, takže bych nerada pořád prala ![]()
Autosedačka** - no já ty testy zkoumala a dávám tomu určitou váhu při rozhodování. Máme objednaný adaptér na náš kočárek a sedačku bych chtěla maxi cosi cabrio, takže pak lze na:,–(it na kočárek
Myčka - máme tablety calgonit a sůl přidávám, jinak jsou skleničky šedé. někdo tablety vůbec nedoporučuje, protože více složek dohromady snižuje účinnost, ale já jsem spokojená a navíc bych to neměla kam dávat. Ta jedna krabička se vejde všude.
Test na cukr - taky mě čeká, doktor mi ho doporučoval. My cukrovku v rodině máme, takže ho absolvuji, ikdyž se 100% pozvrací ![]()
Jinak jsme si dnes z chicca přivezli krásné povlečení na postýlku. Modrobílé a je na nich méďa na koníku ![]()
Měla bych pár dotazů - budete kupovat šátek na nošení ? Někdo mi říkal, že jsou nejlepší ty ručně tkané, ale cena je kolem 3000, což mě přijde moc. Taky jsem dostala od babičky péřové výplně do zavinovačky, které jsou ještě po nás:-), ale nemám k tomu ty zavinovačky, dá se to ještě někde sehnat? Já koupila ty rychlozavinovačky, ale tohle jsem neviděla. Díky
Tak se mějte krásně
ahoj.............. ![]()
u nas sa daju este zohnat tie obliecky na zavinovacky.....
http://www.mimibazar.sk/foto.php?…
ja ich mam dve po Matke..........vtedy ine neboli........... ![]()
a autosedacku mam maxi cosi cabrio tiez.......a presne tuto… ![]()
http://www.babymania.cz/…lemonade.jpg
a mam kocik quinny zapp na ktory budem tu autosedacku davat ked budeme chciet ist na rychly nakup a tak podobne v zime ked sa narodi........ ![]()
jo a mycku zatial nemam.............. ![]()
a satek ja nebudem mat....... ![]()
radko , jestli mas vyplne takove podlouhle (delavaly se i ctvercove), tak ty zavinovacky maji treba na http://www.kojenecke.cz/ . je to solidni obchod, mam s nimi osobni zkusenost.
akorat maji blbe webovky, takze se musis na zavinky proklikat, primy link ti nedam
.
Ahoj holky,
tak jsem zpátky z chaty… Včera jsme byli ve Valašském Meziříčí podívat se na kočárky a už jsme rozhodnutí pro Jané Slalom Pro (je fakt nejlehčí a nejmenší). Ještě se mi líbil Peg Perego GT3, ale je trochu těžší a po složení větší. Bohužel od Quinnyho jsem nakonec ustoupila kvůli velikosti té hluboké korby. Jané ji má o trochu větší… Budeme k němu kupovat i tu autosedačku, aby se dala na:,–(it na podvozek. Jinak mamka mi nakoupila v Rožnově v Loaně kupu věcí (zavinovačku, bavlněné plínky, spací pytel…), tak mám radost
. Dneska jsme byli na výletě 20 km, z toho 10 km v šíleném lijáku, dokonce ani psovi se to nelíbilo
. Tak se teď sušíme a odpočíváme.
Příští týden mám dovolenou (manžel sice ne
), tak budu odpočívat a trochu nakupovat
A obíhat doktory, musím zkonzultovat ty moje nateklé a modřinaté nohy ![]()
Jo a asi si koupím tu podložku se zpevněným dnem, zdá se mi to praktické (může být na komodě i na postýlce…).
Mějte se B.
Radko dík za tip. Budeme tu myčku kupovat nejpozději v lednu nebo únoru. Rozhodně jsem vždycky říkala,že až budeme 4,tak ji koupím.No a už nás bude 5,tak je nejvyšší čas.
![]()
ŠÁTEK NA NOŠENÍ DĚTÍ budu určitě kupovat.
www.sanami.mimishop.cz/detail.php?…
Ale vzhledem k mojí konfekční velikosti asi 5m nebo 5,5m. Kamarádka má (modrý) a chválí si ho. A není ani moc drahý.Stojí kolem tisíce.
Pa pa J.
moje brusko v 22tt+2...........
a uz by ste si mohli aj vy vyfotit bruska a hodit ich sem...............
![]()
Ahoj Marti.
U mě je to těžší.Tak jako já budeš vypadat koncem listopadu. ![]()
Ale zatím ani jedna nová strie.
ťuk ťuk ťuk.
Pa pa J.
Ahoj všichni!
Martino máš mooc pěkné „bruško“!
Já to svoje radši nefotím, jelikož mi tak nějak roste i na zadku, takže vyčnívám z obou stran. I když zatím mám stále 60 kg,
Já si šátek možná koupím, protože neteř ho má a docela dost se jí osvědčil, když malá nechce doma ležet a ona potřebuje něco dodělat.
Autosedačku koupím taky Maxi Cosi Cabrio, je připevnitelná na můj kočárek.
Myčku máme třetím rokem a nejlepší je podle mého názoru sůl z Penny v kombinaci s tabletama Somat 3v1. Je to potom cenově únosné a nádobí je krásně umyté.
Marti,
fotit bříško po mně nechtěj
Mám podstatně větší a všude kolem dost špeků !!
Krásná autosedačka, taky bych chtěla zelenou nebo červenou.
Ještě mám jeden dotaz ohledně postýlky . Nevím, jestli mám dát přednost šuplíku nebo stahování jedné strany dolů. šuplík by se hodil - máme málo úložného prostoru, stahování - pokud chybí nebolí přitom záda? a postýlky co mají oboje jsou o dost dražší. Navíc manžel chce buk, borovice se prý třepí, takže to je postýlka za 5000,– což je moc penízků. Tak nevím, poraďte, čemu jste daly přednost ?? díky
Jsem hrozná, prostě se mi nechce přihlašovat …
Děkuji za ty odkazy na přebalovák. Já si lámala hlavu a tohle je jednoduché řešení. I ta pračka mě napadla, ale tohle je pro mě praktičtější.
Jiřko, no já prostě doufám, že tenhle test odmítnout můžu, když nevidím důvod, proč bych ho měla absolvovat.
Ivčo, ty atesty tolik neřeš. Hlavně ať je sedačka plastová (existují i polysterenové
), ať se ti líbí a pokud máš v okolí nějaké mimi, tak ho tam zkus šoupnout, jestli je dost pohodlná. My třeba máme sedačku Maxi Cosi Priori, která vyhrála test jako nejbezpečnější na trhu, ale holky musí mít kolem krku nákrčník, když jedem dál, protože nemá dostatečné opěrky kolem hlavy, takže když usnou, tak jim hlava padá na všechny strany.
Nevím, co to má kámoška, ale ta jejich je pro dítě pohodlnější.
Hezkou sobotu. Katka