PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
13.8.07 21:27

Tak, hotovo, holky koukněte na to, když tak mě opravte, případně doplňte co tam chcete :wink:

Jiřko , máš můj obdiv, teď péct buchtu .....

Dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
13.8.07 21:35

Ahoj.
Buchta se nekoná :-( .Nejsou vajíčka. Hmmm,tak snad zítra.

Ivčo Dík. :oops: Teď by na to byl konečně klid.Ale bez vajec…Ještě čekám na Marťu.má odpolední,tak tu bude asi tak za hoďku.
A tak se na tu buchtu těší.Jo,jo.měl mi říct,že spotřeboval všechna vejce.
Dík za tabulku.Jsi šikulka.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.8.07 07:21

Dobré ráno.
Všem kontrolovaným držím pěsti. :wink:
Za chvilku odvedu Kubu do školky.Děti už jsou po snídani.Tak ještě se nadlábnu já a fičím.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
14.8.07 09:00

Ivčo , díky za pěkné vedení tabulky. zatím tam nech holčičku, kdyby se to příští týden změnilo, dám vědět :) ale doufám, že ne :lol:
a taky díky za rady ohledně postýlky, už teda neváhám a taky budu objednávat tuhle větší.
docela jsem si i myslela, že bych jí dala rovnou do dětského pokoje a do ložnice na první měsíce koupila koš nebo kolébku. Budete taky někdo pořizovat něco jiného než jen postýlku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
14.8.07 09:17

Ahoj holky.
Ta kila radeji nebudem resit ne?ja uz mam 9kg a radily jste mi,ze se nemam stresosvat tak co to pak schodime ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.8.07 09:34

Dobré ránko!

S těma kilama do tabulky to beru zpět. Těší mě, že někdo přibere víc než já, ale vím, jak je to relativní. Kamarádka přibrala na obě děti 20 kg a měla to dole do půl roku (bez drastických diet nebo cvičení). Já 9 a 12 a šlo to ztuha.

No, zase jsem něco chtěla a zas zapomněla. :roll:

Tabulku máme pěkně barevnou. Já občas nakouknu i do jiných měsíců a snad nikde to není tak nevyvážené jak v tom našem prosinci. Všiml si někdo? No, uvidíme … :wink:

Katka

• Citovat
  • Upravit
1314
14.8.07 13:05

Hezké odpoledne,
tak ta kila radši nebudem řešit,nějak to pak dolů půjde.U Verči jsem taky nejvíc přibírala okolo 5 měsíce,pak už to tak rychle nešlo.
Chlapečkové zatim vedou,ale holčičky je mohou ještě dotáhnout.
Jiřko,to jsi nadšenec péct v devět večer buchtu.
Allo,já budu mít jen postýlku,u druhého mimča se mi nechce už investovat do nových věcí.Kdybych,ale věděla než se Veronika narodila jaký to bude nespavec,tak bych asi do kolébky šla,já ji houpala v autosedače(ve vajíčku).
Jdu něco uvařit k večeři a manžovi zítra na oběd.To jsem si myslela,že se půjdu natahnou,páč naše dáma měla v noci od půl jedný do třech den.Nevim proč nemohla spát,občas se jí to stane,na štěstí ne často.Jsem zvědavá až ještě do toho bude řádit mimčo.
Zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.8.07 13:35

Ahoj holky,
nějak mi zase zlobí PC takže se nemůžu přihlásit.
SABIKA se hlásí :-)
Máme se fajn už se nemůžeme dočkat příštího týdne kdy uvidíme po 5 týdnech mimčo.
A hlásím do Brna jedeme 21.9. na to vyšetření srdíčka.
Všechny vás zdravím papa

• Citovat
  • Upravit
8179
14.8.07 13:40

Ahoj! Strčila jsem do trouby Honzíkovy buchty, Jiřka mě včera navnadila, že bych tomu mému taky mohla udělat radost :lol:

Teď se pokusím vložit obrázek toho našeho kočárku. Snad jsem přišla jak na to.

http://image_www.mimibazar.cz/foto_detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
14.8.07 13:41

Tak vidím, že nepřišla. :cry: No tu je odkaz. Když už je to jediná věc, co bude mít to naše mimčo nové, tak se třeba koukněte.

www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
14.8.07 13:47

No dobře, tak mi poraďte, prosím. Nějak to přece jít musí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
14.8.07 13:51
Knoflice píše:
No dobře, tak mi poraďte, prosím. Nějak to přece jít musí …

http://img4.mimibazar.cz/…b4966267.jpg

nemali si celu adresu skopirovanu....... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.8.07 13:56

Marti díky - a co mi tam zas chybělo?

• Citovat
  • Upravit
20647
14.8.07 20:16

Ahoj holky :D

Tak dneska byl úspěšný den, zase jsem nakupovala… :wink: Mám tu přebalovací podložku se zpevněným dnem (nakonec jsem ji objevila v OV v obchodě za 449,–), lehátko do vaničky, nějaké dudlíky, bodýčka, dupačky, polodupačky, zateplený kompletek… No jo, jsem to ale nákupčí :lol: . Manžel je z toho na zjevení (ale sám koupil ty nejdražší věci…), ale byla u mě tchýně a říkala, že toho nemám až tak moc. Tak jsem se chtěla zeptat, kolik věcí a v jakých velikostech kupujete?? Kupujete to podle nějakého seznamu (odkaz už tady myslím byl) - zdá se mi, že je tam trochu moc věcí… (10 bodýček, 5 dupaček…) :?: Já kupuju hlavně 62 a něco 68 (asi 2 kusy mám 56), ale štve mě, že každý výrobce má to číslování jiné. Mám jeden overal v 62, ale asi ho půjdu vyměnit za větší, protože mi přijde v porovnání s ostatními hrozne malinký.
Ale i tak mám radost, že jsem to tak úspěšně zvládla :lol: .

Zítra ještě musím k doktorovi zase rozpíchat žíly… A pak už budu konečně dovolenkovat…

Všem gratuluju ke kontrolám a Alle k holčičce…

Mějte se 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
14.8.07 20:20

Radko KFC je asi dobré na trávení, včera jsem tam taky obědvala a dneska mám o kilo méně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí