Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Radko.
Já jsem měla postýlku se stahovacím bokem.Lidi,co ho neměli (ten stahovací bok), na to dost nadávali. Teď budu mít půjčenou.Ale když jsem to ještě nevěděla,že to vyjde,tak jsem trochu hledala. Pokud se obejdeš bez šuplíku,tak tady máš několik odkozů na celkem levné postýlky. ![]()
www.babydracek.com/…robnosti.php?…
www.spuntik.cz/?…
www.spuntik.cz/?…
Jednu z těch bych kupovala.
Pa pa J.
Ahoj, o víkendu jste toho moc nenakecaly. Ale zas tak hezké počasí nebylo ![]()
Marti, já tady fotku břicha nedám ani za … i kdybych už to uměla. Lidi, co se starají, kdy to bude, tak mi říkají: Holka, kde je prosinec! Tak mi muž poradil, ať radši říkám listopad.
Minulý týden jsem prošvihla kontrolu a teď nějak nemůžu zjistit, jestli nemá pan doktor náhodou dovolenou.
Bolí vás někoho břicho nahoře, pod prsama? Ne v břiše, ale mě se nějak hodně pne kůže nebo co.
Jinak nemám nic ani k postýlkám, ani k myčkám, ale opuchlá taky jsem, vidím to na prstech rukou, protože snubák nosím většinu dne na malíčku, a to dřív jsem ho musela mít i na druhé ruce, aby mi nepadal … Jo, kde je prosinec. Katka
Dobré ráno holky.
Dneska jedu na kontrolu.Tak doufám,že půjde sabotovat ten test na cukr.Hned se zeptám,aby mi sestra nemusela vypisovat žádanku.Oni ho dělají i u nich,ale odmítám jezdit busem na lačno. ![]()
Mám pocit,že mi dneska budou brát krev.To zase bude.
Nějak mi nejdou najít žíly a když už jo,tak buď utíkají nebo praskají.
Ještě,že mi nevadí,když se do mě píchá.
Ono to nikdy není napoprvé.
Ahoj Katko .
Mažeš si břicho?Třeba máš ten pocit proto,že jak ti porostlo břicho,tak ti tu kůži fakt tahá. Ale nevím.To byl jen nápad.
A nebudeš mít z toho problém,že jsi nebyla na kontrole?
Oteklá naštěstí moc nejsem,ale mám pocit,že mám mimčo moc dole.Pořád mě kope v podbřišku a často tlačí na močák.A přitom by měl být teď na chvíli klid. Ještě,že jdu na tu kontrolu.Bo fakt nevím. ![]()
Raději se jdu chystat,ať mi to neujede. Pa pa J.
P.S.: Přírůstek mám od poslední kontroly přesně 2 Kg. ![]()
ahojte maminy
tak už som opäť v práci, ta dovolenka neskutočne ubehla.
2.8. som už aj absolvovala test na cukrovku, všetko v poriadku, ale 3× mi brali krv a ta glukoza nie je až tak strašne sladká, je trošku aj kyselkavá, tak sa to dalo vypiť, ale potom mi bolo zle.
v piatok sme boli na nákupy pre Emmku/Lukáška a kúpila som si komodu na prebaľovanie, skriňu a ten prútený košík. manžel zas kúpil tu chuvičku spolu s monitorom dychu.
Maťa ty máš tak malé bruško, ja si už pripadám ako slonica a tak sa mi zle dýcha
ahojte…
fakt mam male brusko???????? ![]()
a to mam miminko nad priemerne.....podla tabulky co ma mat gramov v danom tt............ ![]()
takze ja si prajem k tej nasej ukecanej 100tej stranke HLAVNE zdrave miminka,pohodovy a rychly porod,hodne miminka a stastny zivot v kruhu rodiny.......
![]()
Martino jo fakt je malé… Já mám větší a mám už 8 kg nahoře (každý týden 1 kg)
. Jestli to tak půjde dál…
Radko taky jsme přemýšleli nad postýlkou se šuplíkem nebo stahovacím bokem (ten šuplík je praktický, ale když to má oboje, tak je to fakt drahé..). Asi dáme přednost tomu stahovacímu boku a na pstýlku si pořídím kapsář.
bramburka81 píše:
Martino jo fakt je malé… Já mám větší a mám už 8 kg nahoře (každý týden 1 kg). Jestli to tak půjde dál…Radko taky jsme přemýšleli nad postýlkou se šuplíkem nebo stahovacím bokem (ten šuplík je praktický, ale když to má oboje, tak je to fakt drahé..). Asi dáme přednost tomu stahovacímu boku a na pstýlku si pořídím kapsář.
no ja mam 4kg nahoru......kazda KO +2kg.......
ale aj tak mylsim ze je to vela..... ![]()
mata pozerám že tvoja dcérka má už 8 rokov a 3 mesiace, môj marek má 8 rokov a 6 mesiacov, tak pôjde do 3. triedy?
Ju, strana 100, tak to taky musim neco napsat a pak udelat Honzikovi novy metrik.
Uprimne receno, vubec nevim, jestli se nekdy shodneme na jmenu. Chtela bych, aby mimco melo svatek v lete, takze Ondra neprichazi v uvahu. Holcici mame, ale to nam bude zrejme na nic. Fakt nevim ![]()
Satek kupovat nebudu, na prochazky v satku v zime bude moc zima. Napadlo me, ze by se mohl hodit na nakupy (nevim, jestli narvu do voziku 2 deti), ale pak jsem si rekla, ze to je blbost, abych spici dite prekladala z autosedacky do satku. No a na doma mi to prijde zbytecne a ne uplne prakticke, takze budu chovat ![]()
Kocarek neresim, mame po Honzikovi, sice obycejny tezky Deltim, ale stejne s dvema detma moc mobilni nebudu, takze budu doufat, ze mimco bude brzo sedet a pujde teda v lete do golfacu.
Postylku mame jeste po manzelovi, Honzik toho v ni moc nenaspal, ale zarekla jsem se, ze mimco rozhodne u me v posteli spat nebude, tak uvidime…
Ad vaha - cca 7 kg nahore a najela jsem na rychlost 1 kg tydne. Skoro myslim, ze to bude nakonec vic nez u Honzika, kdy jsem pribrala 17 kg. Tehotenske obleceni zatim nenosim, koupila jsem dvoje obycejne kalhoty velikosti 40 a jinak nosim ruzne saty, to zatim jde. Jo a zjistila jsem, ze uz zase nedopnu pres prsa svoje kosile.
Prebalovaci pult mame v koupelne (po znamych), pouzivala jsem ho asi 8 mesicu, nez zacal Honzik slezat.
Bricho mazu olejickem z DM, ale ne denne, flakam to stejne jako vitaminy. Na zacatku tehotenstvi jsem si koupila baleni s 90 tabletami a jeste ho mam pres pulku.
Mycka - pouzivam tablety SOMAT a sul tu nejlevnejsi, co sezenu a pohoda.
Fotka briska - z minuleho tehotenstvi nemam ani jednu, tak ted snad nejakou stihnu.
Ahojky,
už máme 100 stran, hurááá
, jen tak dál!!!
Martino , oproti mě máš taky malé bříško
, ale přibrala jsem jen 5 kg.
Jirabobes , ať kontrola dopadne dobře. Mě když brali naposledy krev, tak sestřička napíchla žílu, ale vytekla z ní kapka krve a víc nic, prostě to nešlo
Zkusila druhou ruku a taky nic moc, takže do laboratoře posílala místo dvou ampulek jednu do půlky plnou… Jo, a taky mi přijde, že malá kope moc dole, hlavně do močáku.
Katko , mému břichu se nikdo nediví, ale na začátku bylo opravdu brzo vidět, takže mi jedna holka předpověděla dvojčata a jiná se divila, že jsem teprve ve třetím měsíci ![]()
Postýlku máme ještě po mě, takže už má 30 let
, je jen trošku rozhrkaná. KDybych měla volit, tak vezmu se stahovacím bokem, protože i takhle se pod postýlku dá dát plno věcí a nemusí se platit za šuplata.
Myčku nemáme a šátek taky ne, ani ho neplánuju.
zabulienka píše:
mata pozerám že tvoja dcérka má už 8 rokov a 3 mesiace, môj marek má 8 rokov a 6 mesiacov, tak pôjde do 3. triedy?
ano pojde.....
ale najradsej by som bola keby uz mala 18rokov…a ziadna skola....... ![]()
vy ste sa vsetky na mna dohodli.....ze mate vsetky vacsie bruska.....
![]()