Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj.Zase já. ![]()
Během třídění pidi věcí jsem normálně vytuhla.A jak se mi mezi tím krásně spalo. ![]()
Radko
Ahoj neboj,nejsi v tom sama.Taky mám děsnou sklezózu.Vždyť říkám,že mi malý ubírá nějaké ty mozkové závity. ![]()
Ale s tím užíváním?No,nevím,nevím.Skoro pořád mám zácpu (a to jím,co mám).Malý mi sedí dole a tlačí na močák.Občas si i kopne.
Ještě,že mě přestala pálet ta žáha.Jo,jo, poslední těhu si přece musím pořádně užít.No není to tak?
Ještě,že to beru s optimismem (či jak se to píše).
A super,že je tak živý a ještě dole.Aspoň ho víc cítím.Já si úplně lebedím,když do mě buší.Martin mi vždycky říká „Zase si osaháváš mimino?“ Asi žárlí.
A nebo,že by záviděl?
No nic.Já už raději padám.Pa pa J.
Ahooooj těhulky
Dlouho jsem tu nebyla,ale vy jste se krásně rozepsali a já se vás snažim dočítat,ale nebudu moc reagovat tak snad příště..
Všem moc gratuluju ke zdravým mimískům
.
Taky hlásíme super výsledky z K.O. a taky z ultrazvuku.Už víme i co čekáme v prosinci za dáreček
.Myslela jsem,že to vydržím,ale když pan doktor řekl,že je to krásně vidět tak jsem to prostě nevydržela..Takže čekáme......ZDRAVOU,KRÁSNOU PRINCEZNIČKU
.Jménem Kristýnka.
Jinak my byli na týden na těch raftech a bylo to úplně super.Zvládli jsme všechno v pohodě a řekla bych,že Kristýnce se to i líbilo,protože už se krásně pohybuje a už ji cítil i taťka
.
Tak snad jsem vám řekla to nejdůležitější a jdu vás dočítat:).
Pa Markéta
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Tak to je naše Kristýnka ![]()
Ahoj holky, tak jsme se vratili z dovolene (tedy, vlastne jsme se vratili uz ve stredu, ale byla jsem nejaka vytuhla
a za par hodin jdu na kontrolu, tak jsem zvedava, je to takove napinave, dva mesice nevim o miminku vubec nic, jen z toho, ze kope a je mi dobre usuzuji, ze je vse v poradku (doufam, doufam …). Asi me cekaji taky testy na cukrovku, o kterych jste tady psaly, a verim, ze me objednaji i na podrobny ultrazvuk. Nestiham vsechno co jste probiraly procitat, takze se vas asi budu ptat na neco, co jste tu uz nekolikrat zminovaly, moc by me zajimaly postylky, ktere doma mate, nebo ktere jste koupily, budte tak hodne a poslete mi nejake rady odkazy na SZ, joo?
moc byste mi tak pomohly s vybiranim … koukejte se pochlubit …
Jinak jsem asi ostuda, ale nestiham sledovat vsechny vase kontroly, svatky a narozeniny, takze vsem pripadnym oslavencum gratuluju, jinak jsem odtusila, ze se tu zadne pohromy nedeji (az na stresy s narocnymi zamestnavateli), tak me to moc tesi, ze nam to vlastne az na drobnosti vychazi. Jsem taky rada, ze nechodim do prace, co delat mam i tak a navic si nedovedu predstavit, ze bych to zvladala se vsemi temi podrizenymi a nadrizenymi 12 hodin v praci jako predtim. Penez je min, ale stoji mi to za to, navic by me nikdo na tak dlouhou dovolenou jako jsem byla ani nepustil
… tedy nemohla bych si ji dovolit …
A propos, skvele, ze jsme zatim vsechny ty dovolene a dobrodruzstvi dobre ustaly!
Tak se jdu jeste do galerie podivat na vase miminka, briska, dalsi deti a vecicky co jste nakoupily, preji vam pekny den, drzte mi palecky na tu kontrolu po takove dobe …
Pa a krasny den!
jooo a jeste, prazandy, chodite na nejake organizovane cviceni, co muzete doporucit? vcera jsem byla na jednom a nic mooc … ![]()
Markýsek
Ahoj Marky.Gratuluju k holčičce. ![]()
Téda,vy nás (chlapečky) s těma holčičkama nakonec vyrovnáte.
Zrovna včera jsem třídila pidi věci a přišlo mi líto,že ty šatičky už žádný můj potomek nevynosí.A některé nádherné oblečky taky ne.Koukněte do galerky jak v tom byla Gabka sladká. ![]()
Pa pa J.
tedy obrazky pekny, jen jich pridavejte vic
…
Jirabobes, zatim jsem videla jen tu fotku, jak Gabka vytuhla na postylce, je sladka
, jen pravda, ze kdyby byla pubertacka, tak bys pro zverejneni takove fotky asi doma upadla v nemilost ![]()
už je v galerce,ale nějak se mi to nepovedlo.Je to malé. No nebyla sladká? To už Radek nosit nebude. ![]()
Pa pa J.
Dobré ránko!
Tak dík, že jste mi kočár pochválily
Teda tahle kombinace barev není přesně to ono, i když zelenou zbožňuju. Chtěla bych červenomodrou.
Markéto to je super zpráva, ne? Doma máš toho puberťáka, jestli se nepletu. A zrovna u tebe bych byla zvědavá, kolik jsi přibrala ![]()
Sabince a Honzíkovi vše nejlepší! ![]()
Jiřko, ty už třídíš oblečky? Já jsem včera mamce říkala, že zkraje září na to kouknem. Zas koupila nové bodýčka. Pořád říká, že už nic kupovat nebude, ale pořád si nedá pokoj a nakupuje.
Já teda zácpu nemám ani náhodou, dozrávají švestky
A dneska se mi poprvé hýbalo břicho, když se malé hýbalo.
Tož hezký den. Katka
Ahojky ![]()
Markýsku moc gratuluju k holčičce ![]()
Aluško tak vítej doma z dovolené!! A ať kontrola dopadne dobře!!
Jiřko tak s těma věcma jsi mě vyděsila. To já nemám ještě ani půlku z toho, co píšeš… Jenomže mi tady kolem všichni říkají, že už toho mám dost
Takže musím nakupovat tajně anebo to dokoupím až po narození…
Tak ještě musím užít poslední den dovolené, příští týden to bude náročné…
Markýsku veliká gratulace k holčičce Kristýnce
Aluško vítej zpátky z dovolené ![]()
a ty Jiřko nestraš mě, ani já nemám zdaleka tolik věcí. pořád mi totiž přijde, že je hrozně mooooooc času ![]()
Ale zato jsem si dneska koupila džíny s tím elastickým pásem kolem bříška a taky těhotensko-kojící podprsenku.
Pro toho kdo je z Prahy a chce vyrazit do Mamashopu - pěkný, ale pořádné DRAHÝ ![]()
Ahoj holky,
Jiřko,jak Gabka dlouho takhle spinkala?Dík za seznámek,tolik věcí asi taky nemam.Chystam se pár nových kousků koupit na Mimibazaru,kdyby jsme náhodou měli kluka,tak aby nechodil v růžovém ![]()
Markýsku,blahopřeji k holčičce.
Aluško,jak se máš po dovolené?
Holky,taky vás mimča tlačí na močák?Já pořád běham čůrat,i v noci.Prcek mě kope nejvíc dole,ale pěkně silně,že je to cítit do ruky.Tak to vypadá,že opět nebude klidné mimi ![]()
Zatim pa.
ahoj holky,
tak jsem doma z kontroly, vse co bylo videt, vypada dobre, co nebylo videt (detatko delalo ruzne vtipne premety, casto jsem vubec nepoznala co to je za cast tela, na kterou jsme se zrovna koukali
to pry prohlidneme priste … zadne zjevne komplikace, takze hura, snad bude vse v poradku …
jen mi poradte, nekdo tu zminoval vahovou tabulku (kolik by miminko melo priblizne mit v kterem tydnu), nevite, kde ji najit?
preji hezky den a pekny zacatek vikendu! ![]()
Ahoj holky,
Markýsek - gratuluace k další holčičce, to je dobře - brzy nás dohoníte, Kristínka je krásné jméno, je to můj favorit pro holčičku
Aluška - vítej zpátky, gratulace ke KO, já chodím na těhu cvičení k Lucii Markové, mám stránky www.maternity-care.cz a docela mě to baví, hodně posilujeme a je to kousek od IP Pavlova, takže dostupnost dobrá
věcičky - no já jich taky tolik nemám, což je bezva, protože ještě můžu nějaké dokoupit ![]()
Jinak jsem dnes byla na KO a vše dobrý, lékař mi sice ultrazvuk nedělal, ale poslechl si miminko a pochválil velké bříško
Prý mám větší střeva, ale zácpu nemám, tak nevím - asi budeme mít obříka
Taky mě čeká cukr a prý to dělají všem nad 25 let.
má to někdo křeče v lýtkách ? Já tento týden docela děsný, každou noc a několik. Lýtka mám tuhá a bolí i přes den, dr. mi nabídl na to nějaké prášky, ale já je zatím odmítla, doufám, že to přestane, ale prý je to dost běžné. Zkusím nějaké cviky. Magnezium na to nepomáhá, je to prý placebo.
Tak já teďka frčím na vlak k manžovi do práce a pak jedem na chaloupku, budu tam až do úterka, takže vám přeji hezký víkend a dávejte na sebe pozor
no vidíš Radko já ty křeče měla taky, začla jsem zobat magnesium a přestalo to
a to je dávka kolem 4 tablet denně a já si beru jen jednu. Taky je důležité hodně a pravidelně pít.