Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to je prča! Jak přišlo na řešení pupíků, tak nám ta diskuze zase jede! ![]()
vyhecovaly jste me, jdu hledat metr … spis ho budu muset koupit novy, ale treba jsem ho jen nekam zasantrocila … ![]()
**Ahoooj holky
Hlásím opravu tohle je foceno v 16tt.Včera jsem trochu pomotala fotky zkusím jsem dát aktuální fotku pro klid duše
.
Leno** určitě to bude v pořádku a jak říkáš hlavně,že kope
.
Jiřko No,já nevim,že by se pan doktor „seknul“ tak o měsíc
.To snad ne.. ![]()
Katko každá jsme jiná ne??To jste mi tady přeci říkaly
.
Aluško však si to řeknem za 4 týdny
.
Tak jdu fotit
.
Markéta
Ahoj holky.
Tak jsem zpátky z diabetologie.Spojila jsem to s nákupem.A teď se držte…nepřehnala jsem to,nebylo to tak těžké
.Vždycky to nějak špatně odhadnu a pak mám co dělat,ten nákup odnést domů. ![]()
No a ten test je samozřejmě v pořádku.
Ale ani jsem nečekala,že by to mělo být jinak. ![]()
Koupila jsem větrníky.Mňam,to si dáme.(To abych vás poškádlila
) A taky nějaké papriky a okurku.Aby to mlsání nebylo zase až tak nezdravé. ![]()
Jdu vařit.Dnaska máme Kuřecí řízečky s bramborama a k tomu tu zeleninku.
Pa pa J.
Ahoj holky,
mám jen chviličku, ale nedalo mi to šla jsem si měřit pupík ..... Kitty, na mě nemáš, už mám 107 cm
....... chci vidět, kde bude konec, aby mi fakt ten krejčovský metr stačil ![]()
Jinak, holky, máme postele, nakonec jsme je koupili, 180×200 cm stála „jen“ 5500,–, je to kov s masivníma prvkama, přesně tato: http://www.nakupni-dum.cz/…-17-dp-4410/
Stejně mám ale slíbeno, že ji do pěti let vyměníme za „domácí výrobu“
. Tak se těším.
Katko , taky jsem ráda, že je Milan od „fochu“, víc jak půlku nábytku doma dělal, zbytek lepíme z toho, co jsem měla ještě coby student, ale časem bude všechno nový, ale to až budeme sami, jako že naši budou bydlet v bytě dole ![]()
Ahoj holky,
tak jsem se taky přeměřila,my máme 99cm.Večer hodim fotku do galerky.
Ivčo,hezká postýlka.Tak nám zatim v pupíkach vedeš.Tak kdo má víc?
Jiřko,blahopřeji k dobrému výsledku na cukrovku.Hm,větrníky taky bych si dala.Já si ted dávám kávičku(bez kofeinu) a lázenské oplatky.
Leni,ty pohyby budou ok,u nás jsou taky někdy slabší,ale zase někdy jsou to pořádné pecky.
Ahoj holky,
tak už měříte pupíky jo ?
Tak já mám 101
ale pořád -3kg shodila jsem 5,ale dvě už mám zpátky
.Jinak malá kopká o 106 už se mi vlní i břicho.Teď v sobotu jsme si koupili staronové auto fiat brava
do teď jsme jezdili škodovkou 125 takže fajn změna
.No ale dneska jsem si myslela,že nám auto někdo hned ukradl nestálo na svém místě,ale to se jel projet můj pubescent Martin
jsem myslela,že ho roztrhnu vejpůl
.
Na malou taky nakupuji hlavně na MMB pár věciček jsem už koupila to je moje úchylka nakupovat věci pro děcka.Koupila jsem zatím autosedačku s nánožníkem,košík,kombinézku,zimní zavinovačku doautosedačky,zavinovačku s vyztuženými zády,lehátko zekiwu bodýčka vel.56,overálky 62,šatičky na štědrý den doufám,že už budem doma z porodky
,deku co se s ní dá udělat i zavinka zkusím když tak hodit nějaké fotky do galerky.
Tak se všechny opatrujte a pohlaďte bříška
Monika
Ahoj holky.
Mám dotaz.Jak a v čem škodí kofein?Myslím tím miminku. Jsou 2 instantní kávy ještě v normě?Mě jen jedna (ráno) nestačí. U obou předchozích těhu,jsem pila jen bezkofeinové kafe.I během kojení asi půl roku.Jako takové placebo.Ale teď bych to nedala.(Děti po obědě už nespí
)
Moc díky za radu.
Pa pa j.
Ivčo
Ta postel vypadá moc pěkně.
Vladi
Taky fajn mlsáníčko. ![]()
Moniko
Gratuluju ke koupi auta a věciček
.Ta kombinéza je fakt k sežrání.
A počkej,až v ní bude malá Vaneska. ![]()
Jinak já běžně moc zákusky nejím.Jen opravdu vyjímečně.Nějak na ně nikdy nemám chuť.A dneska jsem dostala chuť a navíc mám omluvu.
Máme výročí svatby. ![]()
Pa pa J.
Jiřko blahopřeji k výročí ![]()
Jsem trochu zahltila galerku věcma a dětmi ![]()
Ahojky!
No, nedalo mi to a taky jsem se změřila. Tak já mám „jen“ 94 cm… Ale zato asi vedu v přibírání, mám 8 kg nahoře
.
Jiřko gratuluju k výsledku cukrtestu!!
Ivčo pěkná postýlka…
Jdu si dát večeři, zapečené cukety s kuřesím masem, mňam
Ahoj holky,
tak jsem zpátky z chalupy. Bylo to bezva, vyplela jsem, co jsem mohla a krásně odpočala (je tam úžasný klid). Teda pletí už jen v sedě, po 5 minutách ohnutá, mi nedělá dobře. Fakt jsem se zasmála při diskusi o velikosti pupíku a nedalo mi to a přeměřila jsem se, mám 94 cm, ale bříško mám uričtě jako Jířa, začínají mi být některé těhu věci malé ![]()
Jinak ty křeče mi naštěstí ustaly, musím víc pít a to magnézko občas zobnu. Jinak zítra začínám s generálním úklidem bytu - koupelna, kuchyň, umýt okna, vyprat koberce. Teda okna jen ta spodní, horní jsou moc vysoko a já se bojím lézt po štaflích
. Všechny kaktusy musím vyndat - mám jich kapku více, tak 100, vyšroubovat poličky, pak teprve umýt okna a zase dát vše zpátky. No mám na to více dní, tak každý den něco. Jestli mi totiž břicho poroste stejným tempem, tak za měsíc už budu jen funět a ležet ![]()
Tak se omlouvám, že jsem nereagovala osobně, ale přečetla jsem 5 stran a už nevím, kdo co psal.
mějte se krásně a já zítra taky vyfotím pupík ![]()
Ahoj dámy,
tak se nemůžu dočkat zítřka na KO a ultrazvuk.
S pupíkama jste mne pobavili mi máme 103,ale začínám byt jak velryba na suchu ![]()
Zítra hodím také nějaké fota a snad i z UZ.
Jinak chválím všechny fotky,míry atd. ![]()
Ahoj zítra více.....