PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
21.8.07 10:06

Tak to je prča! Jak přišlo na řešení pupíků, tak nám ta diskuze zase jede! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.8.07 10:17

já už se měřila a přes břicho mám 106 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
21.8.07 11:01

vyhecovaly jste me, jdu hledat metr … spis ho budu muset koupit novy, ale treba jsem ho jen nekam zasantrocila … ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
21.8.07 11:01

merite pres pupik ? :lol: :wink: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.8.07 11:23

**Ahoooj holky

Hlásím opravu tohle je foceno v 16tt.Včera jsem trochu pomotala fotky zkusím jsem dát aktuální fotku pro klid duše :lol: .

Leno** určitě to bude v pořádku a jak říkáš hlavně,že kope :D .

Jiřko No,já nevim,že by se pan doktor „seknul“ tak o měsíc :D :lol: .To snad ne.. :P

Katko každá jsme jiná ne??To jste mi tady přeci říkaly :lol: :wink: .

Aluško však si to řeknem za 4 týdny :lol: :wink: .

Tak jdu fotit :wink: .

Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.8.07 13:04

Ahoj holky.
Tak jsem zpátky z diabetologie.Spojila jsem to s nákupem.A teď se držte…nepřehnala jsem to,nebylo to tak těžké :lol: .Vždycky to nějak špatně odhadnu a pak mám co dělat,ten nákup odnést domů. :oops:
No a ten test je samozřejmě v pořádku. :wink: Ale ani jsem nečekala,že by to mělo být jinak. :wink:

Koupila jsem větrníky.Mňam,to si dáme.(To abych vás poškádlila :wink: ) A taky nějaké papriky a okurku.Aby to mlsání nebylo zase až tak nezdravé. :wink:

Jdu vařit.Dnaska máme Kuřecí řízečky s bramborama a k tomu tu zeleninku.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.8.07 13:30

Ahoj holky,

mám jen chviličku, ale nedalo mi to šla jsem si měřit pupík ..... Kitty, na mě nemáš, už mám 107 cm :oops: ....... chci vidět, kde bude konec, aby mi fakt ten krejčovský metr stačil :roll:

Jinak, holky, máme postele, nakonec jsme je koupili, 180×200 cm stála „jen“ 5500,–, je to kov s masivníma prvkama, přesně tato: http://www.nakupni-dum.cz/…-17-dp-4410/
Stejně mám ale slíbeno, že ji do pěti let vyměníme za „domácí výrobu“ :twisted: . Tak se těším.

Katko , taky jsem ráda, že je Milan od „fochu“, víc jak půlku nábytku doma dělal, zbytek lepíme z toho, co jsem měla ještě coby student, ale časem bude všechno nový, ale to až budeme sami, jako že naši budou bydlet v bytě dole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.8.07 14:07

Ahoj holky,
tak jsem se taky přeměřila,my máme 99cm.Večer hodim fotku do galerky.
Ivčo,hezká postýlka.Tak nám zatim v pupíkach vedeš.Tak kdo má víc?
Jiřko,blahopřeji k dobrému výsledku na cukrovku.Hm,větrníky taky bych si dala.Já si ted dávám kávičku(bez kofeinu) a lázenské oplatky.
Leni,ty pohyby budou ok,u nás jsou taky někdy slabší,ale zase někdy jsou to pořádné pecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
21.8.07 15:09

Ahoj holky,
tak už měříte pupíky jo ? :lol: Tak já mám 101 8O :oops: ale pořád -3kg shodila jsem 5,ale dvě už mám zpátky :D .Jinak malá kopká o 106 už se mi vlní i břicho.Teď v sobotu jsme si koupili staronové auto fiat brava :) do teď jsme jezdili škodovkou 125 takže fajn změna :) .No ale dneska jsem si myslela,že nám auto někdo hned ukradl nestálo na svém místě,ale to se jel projet můj pubescent Martin :twisted: :twisted: :twisted: jsem myslela,že ho roztrhnu vejpůl :? .
Na malou taky nakupuji hlavně na MMB pár věciček jsem už koupila to je moje úchylka nakupovat věci pro děcka.Koupila jsem zatím autosedačku s nánožníkem,košík,kombinézku,zimní zavinovačku doautosedačky,zavinovačku s vyztuženými zády,lehátko zekiwu bodýčka vel.56,overálky 62,šatičky na štědrý den doufám,že už budem doma z porodky :) ,deku co se s ní dá udělat i zavinka zkusím když tak hodit nějaké fotky do galerky.
Tak se všechny opatrujte a pohlaďte bříška
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.8.07 15:28

Ahoj holky.
Mám dotaz.Jak a v čem škodí kofein?Myslím tím miminku. Jsou 2 instantní kávy ještě v normě?Mě jen jedna (ráno) nestačí. U obou předchozích těhu,jsem pila jen bezkofeinové kafe.I během kojení asi půl roku.Jako takové placebo.Ale teď bych to nedala.(Děti po obědě už nespí :cry: )
Moc díky za radu.
Pa pa j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.8.07 16:17

Ivčo
Ta postel vypadá moc pěkně.

Vladi
Taky fajn mlsáníčko. :wink:

Moniko
Gratuluju ke koupi auta a věciček :wink: .Ta kombinéza je fakt k sežrání. :D A počkej,až v ní bude malá Vaneska. :wink:

Jinak já běžně moc zákusky nejím.Jen opravdu vyjímečně.Nějak na ně nikdy nemám chuť.A dneska jsem dostala chuť a navíc mám omluvu. :wink: Máme výročí svatby. :srdce:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
21.8.07 16:42

Jiřko blahopřeji k výročí :-)
Jsem trochu zahltila galerku věcma a dětmi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
21.8.07 18:31

Ahojky!

No, nedalo mi to a taky jsem se změřila. Tak já mám „jen“ 94 cm… Ale zato asi vedu v přibírání, mám 8 kg nahoře :roll: .

Jiřko gratuluju k výsledku cukrtestu!!

Ivčo pěkná postýlka…

Jdu si dát večeři, zapečené cukety s kuřesím masem, mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
21.8.07 20:23

Ahoj holky,
tak jsem zpátky z chalupy. Bylo to bezva, vyplela jsem, co jsem mohla a krásně odpočala (je tam úžasný klid). Teda pletí už jen v sedě, po 5 minutách ohnutá, mi nedělá dobře. Fakt jsem se zasmála při diskusi o velikosti pupíku a nedalo mi to a přeměřila jsem se, mám 94 cm, ale bříško mám uričtě jako Jířa, začínají mi být některé těhu věci malé :-)
Jinak ty křeče mi naštěstí ustaly, musím víc pít a to magnézko občas zobnu. Jinak zítra začínám s generálním úklidem bytu - koupelna, kuchyň, umýt okna, vyprat koberce. Teda okna jen ta spodní, horní jsou moc vysoko a já se bojím lézt po štaflích :-). Všechny kaktusy musím vyndat - mám jich kapku více, tak 100, vyšroubovat poličky, pak teprve umýt okna a zase dát vše zpátky. No mám na to více dní, tak každý den něco. Jestli mi totiž břicho poroste stejným tempem, tak za měsíc už budu jen funět a ležet :-)

Tak se omlouvám, že jsem nereagovala osobně, ale přečetla jsem 5 stran a už nevím, kdo co psal.
mějte se krásně a já zítra taky vyfotím pupík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
21.8.07 21:27

Ahoj dámy,
tak se nemůžu dočkat zítřka na KO a ultrazvuk.
S pupíkama jste mne pobavili mi máme 103,ale začínám byt jak velryba na suchu :D
Zítra hodím také nějaké fota a snad i z UZ.
Jinak chválím všechny fotky,míry atd. 8)
Ahoj zítra více.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital