Poradna duly
Jana Čurdová
Leno, gratuluji k uspesne KO,hlavne ze uz si nemusis delat hlavu kvuli tem pohybum
…
kila jsou individualni, nijak se nedes … ono se to snadno rekne, krotit se
… na cukrovku jdu 3.9. a jsem taky zvedava … tak at nam to vsem dobre vyjde …
Ahoj holky.
Právě jsem slezla z váhy a mám už 8,7Kg navíc
. Od poslední kontroly to vyskočilo o celé 2 kila. Je to děs. Musím se začít hlídat. Pro moje klouby by bylo optimální,kdybych ve finále měla maximálně 12Kg nahoře.Ale jsem realista (aspoň trochu),tak bych měla mít max.14Kg.Jinak se neunesu.
No,necháme se překvapit. ![]()
Leno
Gratuluju k úspěšné kontrole.Jo,jo,reforma je i pro nás.Od nového roku. ![]()
Ali
Gratuluju k holčičce.Neboj,to bude dobré.Vždyť ti dr. říkal,že v podstatě o nic nejde.
Koukala jsem do galerky.Moc pěkné věcičky jste prckům pořídily.Jen jsem marně hledala ty obr pupíky.Jsou tam jen nějaká bříška.
Jdu hodit Kubu do školky.Pa pa J.
Dobré ráno!
Taky se trochu těším až začne škola a školka, bo si ty dvě budou vzácnější a budou se míň hádat
Ale zase budou poránu větší fofry a budou dřív vstávat…
Jak vám dělá to horko? Já se potím jak dveře od chlíva, zadýchávám se … Furt slibujou ochlazení a to furt nikde.
Hezký den.
ahoj. já jsem trošku mimo v tom hledání, ani nevím, kde hledáte ty narozeniny. tak mi kdyžtak poraďte. Jinak se jmenuju Petra, ale bylo mi jasné, že v přezdívce jich bude hodně, tak jsem se ani nesnažila.
na cukrovku jdu příští týden, tak uvidíme.
horko je děsný, snažím se slunci vyhýbat a přes poledne chodit ven jen na rychlovku.
jinak se mrknu na to energy studio, možná bych tam zašla. ve slunečnici mají taky dobré cvíčo, ale ž od 18.30 a to mě nebaví čekat. po prázdninách bychom se holky mohly nějak srazit co? já bydlím v Bohnicích - P8
Ahoj Katko.
Je to děs.Já včera myslela,že dostanu infarkt.
Už přemýšlím,že začnu bydlet ve vodě. ![]()
Dneska odpoledne bere Martin děti na zahradu od tchánovců.No,já s nimi nepojedu.To by znamenalo takových 40 minut v autobuse.To budu raději pěkně zalezlá doma. A navíc se nad vchodem do chatky uhnízdily vosy.Tchán je prý nechá,že jsou letos nějaké klidné.Tak to ať jde k šípku. Nejraději bych tam ani děti nepustila.Ale Martin jinak nedá.Kuba alergik není.U Gabky ještě nevíme.Snad ji žádná vosa nepíchne.No budu se tu o ni bát. ![]()
Jdu něco dělat.Zatím pa pa J.
já přibrala dle dr. 7,5 kg, tak to je dobrý. dr. mi včera říkala, že ty digitální váhy mají výkyvy +-4kg, protože doma mám navíc už 10kg. tak jsem byla spokojená
Ahoj holky,
to vedro je fakt děsné. Kvůli němu odkládam ten uklid, jak jsem si naplánovala, ale dnes snad se konečně vrhnu na koupelnu ![]()
cvičení - Aluško, jestli chceš můžem se domluvit příští týden, třeba se přidá i Kitty.
sraz - určitě ho uděláme. Taky jsem si včera vzpomněla, že je na čase ho naplánovat
Jířo - neboj, určitě je nepopíchají, ad bříška - no já mám pořádné, to nemůžeš popřít ![]()
Tak se mějte, já jdu na nákup do tržnice
A nemá to náhodou zítra? No v každém případě,má pěkné počasí. ![]()
Ahoj holky!
Tak ta vedra mi taky nedělají dobře… Otékají mi a bolí mě nohy, je to fakt děs. A to jsem si šla dneska koupit boty (ať nekupuju věci jen na malého), s těma oteklýma nohama fakt dobrý nápad. Ve všech jsem vypadala jak strašidlo. Ale koupila
.
ad cvičení - Holky, fakt vás obdivuju, že se donutíte někam chodit cvičit. Já jsem po práci tak unavená, že se mi nikam nechce… Max. cvičím doma na balóně a občas jezdím na trenažéru.
Aluško A ty ještě pracuješ? Já myslela, že už ne. Tobě dali tak dlouhou dovolenou v práci, když si byla v US?
Leno gratulace k úspěšné kontrole…
Zatím se mějte, valím k našim…
Já fakt myslím, že to měli včera, že je Míša už vdaná paní. Spojila jsem si to s narozkama od kamarádky, měla je včera. No určo to tady v diskuzi nebudu hledat ![]()
Včera mi došel ten podpůrný pás. Stav nad očekávání dobrý, teď aby to ještě mělo ten efekt, co od něj očekávám. ![]()
Mimčo má zrovna škytavku. Škytává pravidelně. Holky byly taky uškytané, i po narození. Teď si škytnou jenom občas. ![]()
Vypadá to na další parný den, uf. ![]()
Ahoj,ahoj,ahoj.
Právě nám odešly děti. Asi tak po měsíci.Ne-li po delší době.Jedou s babičkou na Hukvaldy. No a já nevím co budu celý den dělat.Mám tu nějakou práci (která nespěchá). Martin taky nic nevymyslel.
Ale on asi pojede na někam na kole.Tak uvidím,co mě napadne.
Ale válet se celý den nedokážu.To vím určitě.
![]()
Pa pa J.
Ahojky!!
Tak já mám celý den (vlastně celý víkend) práci na PC…
Jsem doma sama, tak se snad donutím. Občas budu nakukovat. Venku bude zase hic…
Ahoj maminečky a miminka.
Tak se hlasim jako mlada pani,vratili jsme se uz vcera vecer,bylo dobre svatba probehla v klidu a pokoji podle planu.Docist jsem vas jeste nestihla,vse napravim a az bude cas tak vlozim nejakou fotecku.Zatim pa a hezky den.
Holky, já mám poslední dobou takovou žravou… Dneska na snídani 6 buchtiček
. Jenomže já mám prostě pořád hlad…