PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
444
23.8.07 22:22

Leno, gratuluji k uspesne KO,hlavne ze uz si nemusis delat hlavu kvuli tem pohybum :-)
kila jsou individualni, nijak se nedes … ono se to snadno rekne, krotit se :) … na cukrovku jdu 3.9. a jsem taky zvedava … tak at nam to vsem dobre vyjde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.8.07 07:35

Ahoj holky.
Právě jsem slezla z váhy a mám už 8,7Kg navíc :oops: . Od poslední kontroly to vyskočilo o celé 2 kila. Je to děs. Musím se začít hlídat. Pro moje klouby by bylo optimální,kdybych ve finále měla maximálně 12Kg nahoře.Ale jsem realista (aspoň trochu),tak bych měla mít max.14Kg.Jinak se neunesu. :oops: No,necháme se překvapit. :wink:

Leno
Gratuluju k úspěšné kontrole.Jo,jo,reforma je i pro nás.Od nového roku. :wink:

Ali
Gratuluju k holčičce.Neboj,to bude dobré.Vždyť ti dr. říkal,že v podstatě o nic nejde.

Koukala jsem do galerky.Moc pěkné věcičky jste prckům pořídily.Jen jsem marně hledala ty obr pupíky.Jsou tam jen nějaká bříška.

Jdu hodit Kubu do školky.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
24.8.07 08:14

Dobré ráno!

Taky se trochu těším až začne škola a školka, bo si ty dvě budou vzácnější a budou se míň hádat :lol: :wink: Ale zase budou poránu větší fofry a budou dřív vstávat…

Jak vám dělá to horko? Já se potím jak dveře od chlíva, zadýchávám se … Furt slibujou ochlazení a to furt nikde.

Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.8.07 08:59

ahoj. já jsem trošku mimo v tom hledání, ani nevím, kde hledáte ty narozeniny. tak mi kdyžtak poraďte. Jinak se jmenuju Petra, ale bylo mi jasné, že v přezdívce jich bude hodně, tak jsem se ani nesnažila.

na cukrovku jdu příští týden, tak uvidíme.

horko je děsný, snažím se slunci vyhýbat a přes poledne chodit ven jen na rychlovku.

jinak se mrknu na to energy studio, možná bych tam zašla. ve slunečnici mají taky dobré cvíčo, ale ž od 18.30 a to mě nebaví čekat. po prázdninách bychom se holky mohly nějak srazit co? já bydlím v Bohnicích - P8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.8.07 09:00

Ahoj Katko.
Je to děs.Já včera myslela,že dostanu infarkt. :roll: Už přemýšlím,že začnu bydlet ve vodě. :lol:

Dneska odpoledne bere Martin děti na zahradu od tchánovců.No,já s nimi nepojedu.To by znamenalo takových 40 minut v autobuse.To budu raději pěkně zalezlá doma. A navíc se nad vchodem do chatky uhnízdily vosy.Tchán je prý nechá,že jsou letos nějaké klidné.Tak to ať jde k šípku. Nejraději bych tam ani děti nepustila.Ale Martin jinak nedá.Kuba alergik není.U Gabky ještě nevíme.Snad ji žádná vosa nepíchne.No budu se tu o ni bát. :oops:

Jdu něco dělat.Zatím pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.8.07 09:03

já přibrala dle dr. 7,5 kg, tak to je dobrý. dr. mi včera říkala, že ty digitální váhy mají výkyvy +-4kg, protože doma mám navíc už 10kg. tak jsem byla spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
24.8.07 09:08

Ahoj holky,

to vedro je fakt děsné. Kvůli němu odkládam ten uklid, jak jsem si naplánovala, ale dnes snad se konečně vrhnu na koupelnu :-)

cvičení - Aluško, jestli chceš můžem se domluvit příští týden, třeba se přidá i Kitty.

sraz - určitě ho uděláme. Taky jsem si včera vzpomněla, že je na čase ho naplánovat

Jířo - neboj, určitě je nepopíchají, ad bříška - no já mám pořádné, to nemůžeš popřít :-)

Tak se mějte, já jdu na nákup do tržnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.8.07 09:29

Holky, dneska má Míša velký den! Už z ní bude paní! :-) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
19296
24.8.07 11:58

A nemá to náhodou zítra? No v každém případě,má pěkné počasí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
24.8.07 17:44

Ahoj holky!

Tak ta vedra mi taky nedělají dobře… Otékají mi a bolí mě nohy, je to fakt děs. A to jsem si šla dneska koupit boty (ať nekupuju věci jen na malého), s těma oteklýma nohama fakt dobrý nápad. Ve všech jsem vypadala jak strašidlo. Ale koupila :).
ad cvičení - Holky, fakt vás obdivuju, že se donutíte někam chodit cvičit. Já jsem po práci tak unavená, že se mi nikam nechce… Max. cvičím doma na balóně a občas jezdím na trenažéru.

Aluško A ty ještě pracuješ? Já myslela, že už ne. Tobě dali tak dlouhou dovolenou v práci, když si byla v US?

Leno gratulace k úspěšné kontrole…

Zatím se mějte, valím k našim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
25.8.07 08:05

Já fakt myslím, že to měli včera, že je Míša už vdaná paní. Spojila jsem si to s narozkama od kamarádky, měla je včera. No určo to tady v diskuzi nebudu hledat :lol:

Včera mi došel ten podpůrný pás. Stav nad očekávání dobrý, teď aby to ještě mělo ten efekt, co od něj očekávám. :roll:

Mimčo má zrovna škytavku. Škytává pravidelně. Holky byly taky uškytané, i po narození. Teď si škytnou jenom občas. :D

Vypadá to na další parný den, uf. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.8.07 09:13

Ahoj,ahoj,ahoj.
Právě nám odešly děti. Asi tak po měsíci.Ne-li po delší době.Jedou s babičkou na Hukvaldy. No a já nevím co budu celý den dělat.Mám tu nějakou práci (která nespěchá). Martin taky nic nevymyslel. :cry: Ale on asi pojede na někam na kole.Tak uvidím,co mě napadne. :wink: Ale válet se celý den nedokážu.To vím určitě. :wink: :lol:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
25.8.07 10:06

Ahojky!!

Tak já mám celý den (vlastně celý víkend) práci na PC… :( Jsem doma sama, tak se snad donutím. Občas budu nakukovat. Venku bude zase hic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.8.07 10:08

Ahoj maminečky a miminka.
Tak se hlasim jako mlada pani,vratili jsme se uz vcera vecer,bylo dobre svatba probehla v klidu a pokoji podle planu.Docist jsem vas jeste nestihla,vse napravim a az bude cas tak vlozim nejakou fotecku.Zatim pa a hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
25.8.07 10:09

Holky, já mám poslední dobou takovou žravou… Dneska na snídani 6 buchtiček :roll: . Jenomže já mám prostě pořád hlad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí