Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.
Tak v první řadě. Marky ,doufám,že jsi na tu pohotovost jela!!! Když už pro nic,tak pro jistotu.
Míšo
Na té fotce vám to sluší (oběma) ![]()
Katko
Taky si myslím,že jednou za čas,se svět nezboří.
A dokonce mi ani nechybělo odpolední kafe.Asi tím,že byl takový veget. ![]()
Báro ,věř tomu,že ještě zesílí.
Ale potom (po porodu) ti to bude chybět.Aspoň mi to chybělo.
Dneska jsme jeli na výlet.Vláčkem do Mostů u Jablunkova.No,děti byly nadšené.Jak z cesty,tak z trampolíny,bobové dráhy.....atd.
Super den.Kuba byl sice trošku neposlušný,ale šlo ho zvládnout.Před chvílí jsme se vrátili (v 7).Potom (asi zítra) hodím nějaké fotky do galerky.
Martin „otestoval“jestli bych mohla taky na bobovou dráhu.No a prý ne.
(Já už si to z loňska nepamatuju.) No tak někdy příště.Celkem mě to mrzelo.Vydrápu se do kopce a ........nic.
No aspoň,že byl zbytek rodinky spokojen. ![]()
Tak jsem si doma v cukrárně koupila nugát.
Aspoň něco,co mi udělá radost.Ale jsem tak unavená,že na něj nemám ani chuť.
Tak zítra? ![]()
Pa pa J.
Teď jsem si přečetla svůj příspěvek.
Je to děs. Normálně tak nemluvím.
Aspoň…no…aspoň…no tak…
![]()
Ahoj holky,
tak já jsem dneska taky grogy. Byli jsme na výletě na zámku ve Veltrusech a šli asi 10 km pěšky, částečně i na slunci. No trochu jsem to přehnala, takže mi je nic moc, dokonce mě bolí i břicho a je mi špatně od žaludku, tak odpočívám.
parfumela - krásná fotka, o těch křečích jsem psala já, ale už mě naštěstí přešly
tak já jdu chrnět, fakt je mi nic moc.
mějte se
Radka
bramburko , uz nepracuju, takovou dovolenou by mi snad nedal zadny zamestnavatel, ale co vim, tak podminky pro materskou stejne s predchozi praci plnim … jezis, tedy doufam, radeji se na to zitra jeste podivam ![]()
markysku , urcite zajit k doktorovi, nechybi treba zelezo? vim, ze anemicke maminky byvaji unavene a malatne … snad je vse v poradku, dej urcite vedet, drzim palce!
jinak vikend zase pryc, co? byli jsme na chalupe u kamaradu s 3 tydny starou holcickou, docela pekne to zvladaji (pravda, jsou stale jeste oba doma, neb si tatinek vzal dlouhou dovolenou a taky prarodice navarili a postarali se …) porad si to jeste nedovedu predstavit (jak to bude vypadat u nas) … taky doufam, ze ty hormony zapracuji jak maji a budu vic matersky typ nez jsem byla dosud … ![]()
vsem pekny start do noveho tydne!
Tak Markéto, čekáme na zprávy, jak jste dopadli. Nenapínej. Katka
ahoj holky,
Markýsku, dej vědět jak jsi dopadla. já bych jela hned nebo volala gynekologovi.
ad žáha - koupila jsem rennie pastilky, mě fungují, takže si večer když mě pálí jednu lupnu a mám pokoj.
Parfumelo -gratuluji ke svatbě
Ahojky holčiny,
předně doufám, že Markýsek je v poho a doufám, že se ozve.
Míšo mooooooc gratuluji k prstýnku
.
Žáha: mně taky vždycky zabere Rennie.
Holky chtěla jsem se zeptat, jak to máte doma s těma svýma a sexíkem, u nás je to docela krize, manža vůbec nějak nechce…
Jinak už doufám, že trošku ochladí, protože to počasí, je fakt hrůza, nemáme v práci klimu, tak docela trpím.
Jo a jdete všechny na ten test cukru? Je tady někdo z Brna? Chci začít chodit někam cvičit, tak bychom mohly třeba spolu ![]()
Krásný den Sevca
Dobré ránno
Píšu za Markétku.Poslechli jsme vaše rady.O půl třetí mi Markét volala ať přijedu,že se asi něco děje a že musime do nemocnice.Ve tři už jsme byli v nemocnici už s tim,že měla hrozný křeče a začala už silně krvácet.Tak se honem dělal ultrazvuk,ale…nedopadl dobře..Naší Kristýnce už nebilo srdíčko… ![]()
Podle pana doktora byla mrtvá…asi tak 1-2 dny.Pak to šlo všechno strašně rychle v 16:00 hodin se dělala revize a v 18:00 už se Markétka probudila.Pak,ale nastaly ty nejhorší hodiny Markétka se nedala vůbec utišit,pořád si to hrozně vyčítala a začala hledat viníka.Tak potom dostala něco na uklidnění a konečně usnula.
Psycholog mi poradil,abych uklidil věci na Kristýnku co jsme měli připravený,aby je Marký pak nenašla.Tak jsem to udělal,ale jediný co nešlo uklidit byla fotka z ultrazvuku
.
Podal jsem vám informace,ale boužel ne takový jaký jsem chtěl.Tak vám přeju ať do prosince vstoupíte s tím nejkrásnějším zdrávým miminkem,protože to je to nejdůležitější.
Jirka
to je teda strašný, já myslela, že nejhorší už máme za sebou a ono ne.
Jirko - vydržte, podpořte mamču, společně to určitě dokážete. Moc jí pozdravujte a vyřiďte jí, že na ní moc myslíme.
Markétko a Jirko to je mi moc líto, snažte se to nějak zvládnout.
Mám teď velmi omezený přístup na net, a když se sem konečně dostanu, tak se dočtu takové hrozné zprávy…
Markétko a Jirko , tolik mě to mrzí
, slova útěchy prostě nejsou ............. myslíme na Vás. I.
Markétko,Jirko je mi moc líto co se stalo
přeji hodně síly, aby ta největší bolest brzo přešla i když bolet to bude pořád
,myslím na Vás držte se !
Holky to je hrozné už od rána tu bulím
.První hrozná zpráva od Makk její Ondrášek to dneska vzdal a teď Markétka
jsem z toho úplně rozhozená,já myslela,že nejhorší máme za sebou a ono se člověk musí bát celou dobu
život je pes
a někdy tak hrozně nespravedlivý.
Monika
Markétko,Jirko je mi to moc moc líto.Snažte se to nějak zvládnout.Spolu to určitě dokážete. Myslím na vás.
Pa pa J.