PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
26.8.07 19:46

Ahoj holky.
Tak v první řadě. Marky ,doufám,že jsi na tu pohotovost jela!!! Když už pro nic,tak pro jistotu.

Míšo
Na té fotce vám to sluší (oběma) :)

Katko
Taky si myslím,že jednou za čas,se svět nezboří. :wink: A dokonce mi ani nechybělo odpolední kafe.Asi tím,že byl takový veget. :wink:

Báro ,věř tomu,že ještě zesílí. :wink: Ale potom (po porodu) ti to bude chybět.Aspoň mi to chybělo.

Dneska jsme jeli na výlet.Vláčkem do Mostů u Jablunkova.No,děti byly nadšené.Jak z cesty,tak z trampolíny,bobové dráhy.....atd. :D Super den.Kuba byl sice trošku neposlušný,ale šlo ho zvládnout.Před chvílí jsme se vrátili (v 7).Potom (asi zítra) hodím nějaké fotky do galerky. :wink: Martin „otestoval“jestli bych mohla taky na bobovou dráhu.No a prý ne. :cry: (Já už si to z loňska nepamatuju.) No tak někdy příště.Celkem mě to mrzelo.Vydrápu se do kopce a ........nic. :cry: :-( No aspoň,že byl zbytek rodinky spokojen. :wink:
Tak jsem si doma v cukrárně koupila nugát. :oops: Aspoň něco,co mi udělá radost.Ale jsem tak unavená,že na něj nemám ani chuť. :lol: Tak zítra? :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.8.07 19:49

Teď jsem si přečetla svůj příspěvek. :oops: :oops: :oops: Je to děs. Normálně tak nemluvím. :lol: :lol: :lol: Aspoň…no…aspoň…no tak… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.07 20:42

Ahoj holky,
tak já jsem dneska taky grogy. Byli jsme na výletě na zámku ve Veltrusech a šli asi 10 km pěšky, částečně i na slunci. No trochu jsem to přehnala, takže mi je nic moc, dokonce mě bolí i břicho a je mi špatně od žaludku, tak odpočívám.
parfumela - krásná fotka, o těch křečích jsem psala já, ale už mě naštěstí přešly

tak já jdu chrnět, fakt je mi nic moc.

mějte se
Radka

• Citovat
  • Upravit
444
26.8.07 22:45

bramburko , uz nepracuju, takovou dovolenou by mi snad nedal zadny zamestnavatel, ale co vim, tak podminky pro materskou stejne s predchozi praci plnim … jezis, tedy doufam, radeji se na to zitra jeste podivam :)

markysku , urcite zajit k doktorovi, nechybi treba zelezo? vim, ze anemicke maminky byvaji unavene a malatne … snad je vse v poradku, dej urcite vedet, drzim palce!

jinak vikend zase pryc, co? byli jsme na chalupe u kamaradu s 3 tydny starou holcickou, docela pekne to zvladaji (pravda, jsou stale jeste oba doma, neb si tatinek vzal dlouhou dovolenou a taky prarodice navarili a postarali se …) porad si to jeste nedovedu predstavit (jak to bude vypadat u nas) … taky doufam, ze ty hormony zapracuji jak maji a budu vic matersky typ nez jsem byla dosud … ;)

vsem pekny start do noveho tydne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.8.07 08:29

Tak Markéto, čekáme na zprávy, jak jste dopadli. Nenapínej. Katka

• Citovat
  • Upravit
16118
27.8.07 08:48

ahoj holky,

Markýsku, dej vědět jak jsi dopadla. já bych jela hned nebo volala gynekologovi.

ad žáha - koupila jsem rennie pastilky, mě fungují, takže si večer když mě pálí jednu lupnu a mám pokoj.

Parfumelo -gratuluji ke svatbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.8.07 09:31

Ahojky holčiny,

předně doufám, že Markýsek je v poho a doufám, že se ozve.

Míšo mooooooc gratuluji k prstýnku :-)).

Žáha: mně taky vždycky zabere Rennie.

Holky chtěla jsem se zeptat, jak to máte doma s těma svýma a sexíkem, u nás je to docela krize, manža vůbec nějak nechce…

Jinak už doufám, že trošku ochladí, protože to počasí, je fakt hrůza, nemáme v práci klimu, tak docela trpím.
Jo a jdete všechny na ten test cukru? Je tady někdo z Brna? Chci začít chodit někam cvičit, tak bychom mohly třeba spolu :-))

Krásný den Sevca

• Citovat
  • Upravit
2696
27.8.07 09:44

Dobré ránno
Píšu za Markétku.Poslechli jsme vaše rady.O půl třetí mi Markét volala ať přijedu,že se asi něco děje a že musime do nemocnice.Ve tři už jsme byli v nemocnici už s tim,že měla hrozný křeče a začala už silně krvácet.Tak se honem dělal ultrazvuk,ale…nedopadl dobře..Naší Kristýnce už nebilo srdíčko… :cry:
Podle pana doktora byla mrtvá…asi tak 1-2 dny.Pak to šlo všechno strašně rychle v 16:00 hodin se dělala revize a v 18:00 už se Markétka probudila.Pak,ale nastaly ty nejhorší hodiny Markétka se nedala vůbec utišit,pořád si to hrozně vyčítala a začala hledat viníka.Tak potom dostala něco na uklidnění a konečně usnula.
Psycholog mi poradil,abych uklidil věci na Kristýnku co jsme měli připravený,aby je Marký pak nenašla.Tak jsem to udělal,ale jediný co nešlo uklidit byla fotka z ultrazvuku :( .
Podal jsem vám informace,ale boužel ne takový jaký jsem chtěl.Tak vám přeju ať do prosince vstoupíte s tím nejkrásnějším zdrávým miminkem,protože to je to nejdůležitější.

Jirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.8.07 09:55

to je teda strašný, já myslela, že nejhorší už máme za sebou a ono ne.

Jirko - vydržte, podpořte mamču, společně to určitě dokážete. Moc jí pozdravujte a vyřiďte jí, že na ní moc myslíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.8.07 09:59

Markétka, Jirko je mi to strašne, strašne ľúto :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
27.8.07 10:15

Markétko a Jirko to je mi moc líto, snažte se to nějak zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
27.8.07 10:35

Marketko............... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: myslime na teba........... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
27.8.07 12:14

Mám teď velmi omezený přístup na net, a když se sem konečně dostanu, tak se dočtu takové hrozné zprávy…

Markétko a Jirko , tolik mě to mrzí :cry: :cry: :cry: , slova útěchy prostě nejsou ............. myslíme na Vás. I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
27.8.07 12:27

Markétko,Jirko je mi moc líto co se stalo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: přeji hodně síly, aby ta největší bolest brzo přešla i když bolet to bude pořád :cry: ,myslím na Vás držte se !

Holky to je hrozné už od rána tu bulím :cry: .První hrozná zpráva od Makk její Ondrášek to dneska vzdal a teď Markétka :( :cry: jsem z toho úplně rozhozená,já myslela,že nejhorší máme za sebou a ono se člověk musí bát celou dobu :roll: život je pes :( a někdy tak hrozně nespravedlivý.
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.8.07 12:33

Markétko,Jirko je mi to moc moc líto.Snažte se to nějak zvládnout.Spolu to určitě dokážete. Myslím na vás.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital