Poradna duly
Jana Čurdová
Cus Miso! Gratuluju jeste jednou
Jsem na tebe fakt vcera myslela… Je neco noveho s MANZELOVYM klukem?
Asi jsem si zavirovala PC. Nevíte někdo jak se odstranuji docasne soubory z prohlizece? Chlopek ze mne bude mit velkou radost. Snad tu nemame ulozeno neco veleduleziteho, to by byl mazec. Ale o nicem nevim. Tak hezky zbytek soboty.
Neprihlasena Katka
Tak už dneska končím, to byla ale 8 hodinová šichta… Jsem KO, nejraději bych ![]()
Parfumelo - moc gratuluji, hodně štěstí a spokojené manželství
![]()
Ahoj holky.
Kačí s manzelovym klukem neni nic noveho,jen to ze jsme byvalou poprosili aby mu na dovcu pribalila oblek a schvalne mu ho nedala a vycetla mu,ze se zeni a s ni neni majetkove vyrovnany jak kdyby to s tim souviselo.Ona utekla a behem trech let po rozvodu nepodala zadost o maj.vyrovnani k soudu tak at si polibi sos navic byt o ktery furt dela vlny kupoval manzel ona mela holou rit bohuzel nic nema podlozene tak pocka na vyrceni soudu no ne,ale vystresovala nas zas pekne koza.
Ahoj holky,
Tak u nás bude zas pěknej pařák.Včera sice sprchlo,ale pak se udělal ještě větší hic.
Míšo velká gratulace ke svatbě,at vám vše vychází.
Zítra se jdu objednat na ten test na cukr,už se nemohu dočkat ![]()
Zatim pa.
Ahoj holky.
Tak jsem se pokusila vlozit jednu posvatebni fotku do galerky snad to tam objevit nejak jsem tomu vkladani fotek do galerie jeste neprisla na kloub.
Holky mate nekdo take v noci krece do lytek?ja mam pocit pokud me pamet nezrazuje,ze nektera z vas uz o tom psala to je neprijemne co,ale da se to vydrzet jsou horsi veci.
Jinak zitra jdu na KO k carodejnici tak jsem zvedava zitra ma svuj velky den at jen zkusi byt zas pani chytra tak uz si to za ramecek neda ![]()
Ahoj holky.
Tak včera jsem si nakonec udělala veget.
Brouzdala jsem po netu a lepila už dávno složené puzzle.Pak jsem šla na prochajdu s kámoškou a mimčem a ukončila to večerní návštěvou u ní.Doma jsem byla,až děti spaly.Jéje to bylo parádní.Takhle vypnout!Nikoho nehlídat a nevychovávat…atd. ![]()
Parfumela
Ahoj Míšo.No zrovna včera mě jedna taková mrška(křeč) vzbudila.Ještě teď to trochu v tom lýtku cítím.Ale když je to jednou za čas,tak to neřeším.Tahle křeč byla asi čtvrtá za celé těhu.
Do galerky kouknu
.
Pa pa J.
Ahoooj holky
Potřebuju od vás radu.Od rána mi není dobře motá se mi hlava a jsem pořád nějaká unavená.Nevim možná je to nějaká změna tlaku nebo co.Ale ted jsem začala trošku krvácet sice ne nějak moc a spíš jen tak narůžovělou „krev“,ale i tak nevim co mám dělat.Kluci mi včera odjeli pryč a jsem sama doma,zatím nemám žádný křece nebo tak,ale prostě mám divný pocit,ale nechci nějak zbytečně plašit.
Tak co myslíte?
Díky Markéta
Marketko pokud je to mozne zavolej na gynekologii ci porodnici zkus co ti tam povi a upaluj tam,nemusi to byt nic vazneho,ale at mas klid.
Markýsku,souhlasim s Míšou určo si tam zavolej nebo tam radši jet.Může to být cokoliv,at nic nezanedbáš a pro tvůj klid.Držim palce at je vše ok.
Markétko jestli se nepletu, tak si zdravotní sestra. Já bych teda na nic nečekala. Radši být za plašáka než si něco pak vyčítat. Takže doufám, že teď už jsi něco podnikla … ![]()
Míšo hezká
S tou bývalkou jsou to nervy …
Jiřko to není žádný hřích si takhle zalenošit
Pak má člověk hned víc energie na ty svoje miláčky, ne ![]()
PC zatím jede, dokud nezkolabuje úplně, tak se k ničemu nepřinutím.
Katka
Markýsku já bych taky raději jela na pohotovost… Přece jenom, jistota je jistota.
Dneska už jsem s prací skončila, jsem úplně grogy
. Jinak dnešní noc byla hrozná, strávila jsem ji skoro celou na záchodě, jednak mi bylo zle (pořád mě pálí žáha) a jednak mi malý tačil na močák… Je pravda, že jsem ráda, že cítím pohyby, ale teď už jsou to pořádné kopance. Celý den i celou noc…