Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj všem budoucím maminám. Předem je mi moc líto Markétky, na to se opravdu nedá nic říct - snad jen to hloupé, obligátní CHCE TO ČAS…
A teď k mé malé Fazoli, tedy nyní už fazoli tak moc nepřipomíná, je jako z hadích ocásků a já se nemůžu dočkat až ji (holčičku) uvidím. Výbavu zatím nemáme, krom jedné čepičky a bačkůrek od mamky. A jméno to je úplný horor - prostě se manželovi zdá, že žádné jméno není dost dobré - tak, aby jsme nezůstali u té pracovní Fazole ![]()
zatím se nám docela daří, v 24TT měla podle UZ 640g tak nevím jestli je to málo nebo dost. Já se vždycky u doktorky zapomenu vyptávat, jsem jako v transu.
Takže doufám že nás přijmete mezi sbe, hezký den fazole
No dneska není dobrý den … Počítám, že tohle nikdo nečekal, já teda čekala, že to bude jen takové bububu a hlídat se do prosince a sakra. Je mi to moc líto. Nevím, co napsat, aby to neznělo idiotsky, když stejně nemůžu pomoct. Asi to tak cítíte všechny. Markéto, je mi to moc líto.
Vítám Fazoli . Ať se ti tu s námi líbí.
Markétko,Jirko je mi to srašně moc líto,je mi z toho moc smutno.Posílam moc síly at to zvládnete.
Tak to jsou dnes samé smutné zprávy.
Markétko, Jirko, nemám slova…, ale jste na to dva a časem to bude dobré (vím to zvlastní zkušenosti…, trvá to, ale zahojí se to)…hodně štěstí.
Sevca
Fazolko,vítám tě mezi námi. ![]()
Holky,
Jen na Markétku pomyslím a už zase brečím.Snad se brzo zotaví (na dušičce). A vy všechny dávejte na sebe velký pozor. I když se to kolikrát nedá ovlivnit.
Dneska jdu k našim.Bude tam i brácha s jeho kočkou.V pátek jim vyšel test //.V sobotu druhý.A včera večer začla krvácet. Tak nic.
Asi nějaké erupce na slunci. ![]()
Pa pa J.
Holky nechci se k tomu vracet,ale me to rozbrecelo taky neustale na to musim myslet ![]()
Markétko a Jirko , je mi to opravdu moc líto, myslíme na Vás…
![]()
Holky, já si už přeju, aby mě klidně kooal celý den i celou noc, hlavně ať je vše v pořádku… Bulíma bulím ![]()
Vítám Fazoli !!!
Jinak mě už Rennie na pálení žáhy nezabírají, budu muset vyzkoušet něco jiného…
Ahojky,
Nemám slov. Markýsku, je mi to strašně líto.....
. Ale jak píšou holky, je to fráze,ale je to tak. Čas to spraví. I když to moc bolí…
. Drž se .
A já holky včera celý den necítila pohyby. Dnes taky ne, tak jsem si říkala, že zítra zajedu k dr. pokud nepřijdou. To jsou neuvěřitelný nervy. Pak jsem se najednou dočetla o Makk a Ondráškovi, a že to prý začalo tím, že necítila asi dva dny pohyby! Tak mě to tak nakoplo, že jsem okamžitě vzala telefon a volala. Tak jsem teda jela k doktorovi a naštěstí je vše OK. Srdce bilo jako zvon a UTZ taky dobrý. Ani nevíte jak se mi ulevilo!!! Byla jsem pochválená, že jsem přišla, když se mi něco nezdá… No a pak juknu sem a co se nedočtu
. Dnes není dobrý den.
Mějte se hezky a držte se!!!
TAk Markétky a jirky je mi moc líto. Jsem tady tak trochu nová a navíc mám TP přesně na přelomu roku - takže budu trošku utíkat i k lednovým . přiznám se, že se taky bojím , vždy když jdu na kontrolu , tak se děsím jestli nenastane nějaká podobná situace. je sice fakt, že se cítím dobře, jenže nevím jestli už mám pohyby nebo ne. Jsem těhulka poprvé a zatím jen ve 22tt. necítím žádné lechtání apod. Jediné co cca týden pozoruji ( tedy zatím asi 4× během týdne ), jakoby mi nějaká žabka skákala po močovém měchýři - zrovna před chvilkou - žě by mě malá už hnala do postele ( je to pouze vsedě )
. Fuj to jsou ale chyby ![]()
Markýsku, Jirko, je mi to moc líto
![]()
Nějak teď nestíhám psát a teď přes slzy nevidím na klávesnici, takže jindy…
Holky, ja doufala, ze ted uz bude dobre … ![]()
Markysku, Jirko, drzte se, je nam vsem z toho taky smutno, budte silni!
Radko, Kitty , zitra asi (pokud stiham) pujdu cvicit do Energy Studia od 16:30 … kdyztak blondyna s drdolem, svetle modre teplaky a tmave sportovni tricko, z ktereho couha pupik (nojo, nic rozumnejsiho na sebe nemam
… ve ctvrtek jdu urcite, ale po cviceni jsem slibila kamaradce, ze pujdeme do kina, takze nebudu mit cas …
Dejte kdyztak vedet, jestli se tam mihnete, at si alespon zamavame ![]()