PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
31.8.07 07:35

Jo, jo … moje holky spi. Škola a školka až od pondělka …

Koukáte na Ordinaci v růžové zahradě? Já včera stihla jen začátek než jsem vytuhla … Ale moc jsem se pobavila, jak že je ta jejich nemocnice super a ani ten blbý nafukovací balon tam neměli. Paní scénáristka asi ještě nerodila … :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
31.8.07 08:05

Katko super, jsi šikulka, gratuluji k ukončení VŠ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
31.8.07 08:26

Knoflice, gratulace, koukam, ze to vsechny zvladame i s pupikem, jsme sikulky :)

Kitty, vcera jsem nakonec cvicit nebyla, protoze jsme jeli na navstevu k pritelovym rodicum a nestihala jsem … ale mihla jsem se tam v satne (zkousela jsem si v koupelne saty na tu promoci, ktere mi tam prinesla kamaradka … vezmu si je na sebe, pokud nic jineho nesezenu)…

Ad vanicka - ted o vikendu koupim tu obyc ikeackou, myslim, ze uplne staci … podlozku (takovou penouvou/molitanovou) do ni mam (snad se vejde) a vanicka se vzdycky hodi, prinejhorsim skonci na chalupe … Bratrankova zena mi pry pujci kyblik na koupani, ji se neosvedcil, tak ho ma ve skrini … pry at za nej neutracim a nejdriv ho zkusim …

No a kojici polstar … na kojeni vypada bajecne, ale v posteli se mi zatim zdal moc veliky a nevedela jsem, jak se vhodne podlozit :lol: :lol:
Takze jsem se vratila k spani bez kojiciho polstare, jeste tomu dam sanci az bude brisko zase o neco vetsi :)

Taky jsem zjistila, ze miminko kope nejak min, trochu me to vystrasilo, ale pokud alespon parkrat kopne, tak si rikam, ze vlastne dobry … :)

Po promoci jdeme jen nekam do kavarny, promoce je od 9 rano, takze na obed je po ni moc brzy, navic vetsina lidi musi potom do prace … slavnostne pojmeme bud moje tricatiny, nebo spis budeme oslavovat miminko a pristi rok svatbu … vzdy se najde duvod (snad to nezakriknu)…
Tak pekny uspesny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
31.8.07 08:29

Jo a jeste k aperiu (www.aperio.cz), myslim, ze se o nem zminovala Radka …pujdu tam na nejake prednasky (24.9. o peci o dite, 1.10. o kojeni) nechcete se pridat, prazandy?
Pekny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
31.8.07 08:55

Tak ještě jednou. :x Smazalo se mi to. :x

Ahoj.Už jsem zpátky.

Fotka je v gelerce.

Martino
Gratuluju k přibírání.Tak je to správně. :wink: V těhu se přece nemá hubnout.Mimi není tasemnice,i když bydlí v bříšku. :wink: :lol: :lol: :lol: (pokus o vtip :oops: )

Aluška
Ahoj Ali.Já si zase neumím představit,jak budu kojicí polštář používat na kojení.Při spaní se podkládám tak,že když ležím na boku,tak přes polštář přehodím pokrčené koleno (to vrchní).Aspoň mě ta poloha nepřevrátí na břicho.Tak to zkus tak.

Všem vysokoškolačkám gratuluji k promoci.Jste holky šikovné. (smajlíka s kytkou si,prosím,představte.......ten mi to předtím smazal) :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
31.8.07 09:02

Včera jsem byla v Ostravě.Koupila jsem si tam brusle.Už se těším na jaro,až budu trapasit před barákem. :lol: Naposledy jsem stála na bruslích před více než 10 lety a ještě k tomu na ledních.No raději jsem víc investovala do chráníčů,ať se těm mým potomkům nezmrzačím. :wink:
Stavila jsem se i ve Futuru v Tescu.Nějaké overálky jsem objevila,ale jen v :,-(ě po třech za 400,–.Tak je nemám,i když byly krásné. :cry: Já potřebuju tak jeden nebo maximálně 2.Z velikosti 56 moc rychle vyroste.A dupačky takové maličké,žádné. :cry:

Holky ostravačky,nevíte náhodou kdy je v Unimodě vše za 20,–?

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.8.07 09:04

Ahojky vsem.
Knoflice ty jsi dobra,velika gratulace.A s tou ordinavci mas recht :D a nejvic me pobavi jak tam jsou vsichni mili uz vidim tu mou carodejnici v poradne jak je na me takhle mila.

Holky ja jsem vam ti ted zas tak nastvana na tu mou tchyni uz jsem o tom psala,ale ted to zas doslo do jineho stadia.Zaclo to nasi svatbou,ktera byla umyslne mala,aby nas to nestalo ranec a hlavne to bylo cele v poklidu,kdyz ji manzel v den svatby volal rekla mu JITUSCE TO ALE NEVADI ZE SE MAXIK JMENUJE JINAK NEZ ONA(to je jeho sestra)to mu rekne ve svatebni denJe to normalni?nic ani posrany blahoprani nam nedala no a o svat.daru ci nejake kacce aby nam pomohla ani nahodou.Neslo by o ty penize jde o to ze ja mam jen mamku,ktera zije sama ma prd a dala nam na svatbu kazdemu k narozeninam kooupila na mimi a ted rekla ze mi jeste da 1000 aby jsem koupila podlozku a matraci a jeho rodice maj penez jak slupek a vysrali se na nas.A vcera posledni kapka me k narozeninam nedali ani kytku ale manzelovi vcera dala 500,holky ja bulela jak male dite,bylo mi to proste lito hlavne kvuli moji mamce.No nic nemam se rozcilovat,ale to nejde,same starosti manzel se musi vyporadat s byvalou ponevadz dobihaji tri roky od rozvodu a nekdo ji sikovne poradil at to da rychle k soudu,manzel furt doufal,ze kdyz ona utekla za jinym chlapem a vi ze ten byt kupoval on bude trochu soudna proto ji vychazel vstric se synem atd.a ono nic.Takze ji musi dat 200 tis.ktere samozrejme nema tzn.ze si budem muset brat uver a dat ji to a vite co udelal kdyz mu to prislo jako kazde dite kdyz ma problem zavola mamince to je reflex proste a ta mu povida JITUSKA TAKY JESTE PORAD NEMA KDE BYDLET a kdyz Jituska pred peti lety prisla s palcem ze nema kde bydlet muj hodny Manzel vyndal 40tis.a koupil ji byt a ted se na nej vsichni vykaslali.Tak si dokazete predstavit jaka je u nas situace,ja sepisuji zadost na snizeni alimentu plati 3tisa k tomu jeste uver a to bychom asi uz nezili,tak uvidime co na to sou.Vecer jdem k pravnikovi tak budem chytrejsi.Nezlobte se na me ze vas s tim otravuji ale musela jsem to ze sebe dostat.
Pa hezky den vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.8.07 09:14

Míšo, mě je tě fakt líto. Čekáš vysněné miminko a tolik se musíš stresovat. A jen si postěžuj, my si to počtem a když ti budeme všechny přát, aby to nakonec dopadlo dobře (kluk, bývalka, prarodiče), tak není možné, aby to taky dobré nebylo :!

Já se ani nemusím odhlašovat… Najednou šup a jsem odhlášená.

• Citovat
  • Upravit
19296
31.8.07 09:14

Ahoj Míšo.
Bohužel ti neumím poradit. Jo,jo,s některými lidmi je potíž.Hodně štěstí u právníka.Snad bude mít radu,která vám pomůže.
Pa pa j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
31.8.07 09:34

Ahoj holky,
tak za prvé velká gratulace Knoflici a Alušce k promoci. Knoflice děsně tě obdivuji s 2 dětma a třetím na cestě, to bych teda nikdy nezvládla. :-)

Kalinka - možná by to šlo řešit tak, že bys 30. nastoupila na neschopenku, existuje něco jako ochranná lhůta a pokud v ní onemocníš, tak pracovní poměr jakoby pokračuje dál (ikdyž skončil), takže nemusíš na úřad práce a máš normálně placenou neschopenku, ale určitě napiš na to aperio oni ti do pár dní odpoví.

Aluška - já budu chodit na kurs předporodní přípravy do energy studia, je to hnedka po cvičení ve čtvrtek, přehled přednášek je na www.maternity-care.cz

vanička - díky za rady, já asi taky koupím obyčejnou netvarovanou větší a do ní to lehátko.

Parfumela - míšo jen si postěžuj, od toho tu jsme. Jestli tě maličko povzbudí, tak moje tchyně je úplně stejná. Peněz taky mají dost, teď si pořídili bazén za 500 tis a my splácíme hypotéku, čekáme prcka a budeme stavět. No naštěstí se sice musíme uskrovnit, ale nemusíme ji o nic prosit, takže se na ní můžeme vybodnout. Když jsme se bavili, že budeme prodávat tenhle byt, abychom měli za co postavit, tak mi řekla, ať to neděláme, protože kdybychom se rozvedli, tak kam bych šla (já)bydlet?? Míšo neboj až budeš mít mimčo, tak ho ona bude chtít vidět, takže pak s ní zase budete moct manipulovat trochu vy. Hodně štěstí.

Tak snad jsem na nikoho nezapomněla. Jo včera jsem si na nátlak manžela dala decku piva a kupodivu jsem v noci spala a žaludek dal pokoj. Tak kéž by to tak zůstalo. ůllllllllnhhhhhhhj (tak tohle napsala naše kočička).
Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
31.8.07 10:07

ahoj......... :D

http://www.buducamamicka.sk/?…

ja ho mam............. :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
31.8.07 10:09

promoce - nakonec jsme se rozhodli se na to vyprdnout, uděláme oběd v Praze a pozveme celou rodinu, diplom jim samo ukážu

ad vanička - zatím čekám, jak se kamarádka rozhodne, má tu anatomickou, prý byla super. koupila nějakou větší a koupala v ní do třičtvrtě roku. jinak koupím obyč.

ad cvičení Aluška - já byla, bylo to dobrý akorát šíleně ženských, trošku dost náročný. Ale pokud to půjde určo půjdu zase ve čtvrtek - tak bychom si pak mohly dát sraz někde předtím, protože nevím, jak bychom se poznaly.

ad kurz - paní v Energy je super, ale já budu chodit do Karlína - www.materstvi.cz - tam chodí kamarádka a mají super porodní asistentku a jsem s ní mapůl domluvená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
31.8.07 10:10

polštář - mám stejný jako Marťa - je super, už jsem se na něm válela celou dobu, co jsem se učila na státnice. zatím s ním teda nespím, ale používám ho k podkládání zad a tak. je úžasnej, akorát budu muset dosypat kuličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
31.8.07 10:11

a mam tuto podlozku do vanicky pre miminko.....

http://img5.mimibazar.sk/…/b938087.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
31.8.07 10:14

a vanicku mam takuto.........

http://www.bambino-kociky.sk/…stojan01.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek