Poradna duly
Jana Čurdová
Hele Peťule já tu vysedávám dost často, ale nějak mi ušly tvoje narozky. Tak teď nevím, jestli ses pochlubila a můj mozek sobecký, co poslední dobou viděl jen ty státnice
, to nezaregistroval, nebo ses ani nepochlubila. No ovšem je taky možné, že jsem ti gratulovala a už to ani nevím … ![]()
Takže opožděně
![]()
Tak v galerii lehátko ještě není …
Jiřko podle fotky bych řekla, že vaničku mám úúúplně tu samou jen pochopitelně růžovou ![]()
Knoflice píše:
Já nestačím koukat, co jste toho nakecaly a to jsem tu byla ráno!![]()
Cvičení bylo fajn, když jsem čekala první. Teď bych už nešla. Ta příprava taky není špatná. Tenkrát nebyl internet a daly se tam získat užitečné info, jen nesmí člověk taky všemu věřit. Protože jsme každá jiná.
Děkuju všem za gratulace, víte jakou z toho mám radost
![]()
Ten kojící polštář … taky řeším, jestli jo nebo ne. Jo nebo ne?
Mám takový intimní dotaz: dělá už se vám mlezivo? Páč mě teda jo a docela mě to překvapilo. V prvním těhotenství to taky začalo dost brzo a bez vložky do podprdy jsem nemohla mezi lidi, napodruhé se mi to ovšem vyhlo, tak už jsem to teď nečekala
Mlíka jsem měla pak dost tak i tak.
Tož na rodině zaregistrovaná nejsem, třeba mi odtamtud poslali zprávu
mne uz tiez tecie z prs mledzivo.......... ![]()
Ahoj holky,
konečně jsem vše dočetla,dneska jste se rozjely.Akorát mam chaos kdo co psal.
Knoflice,gratulace k úspěšnému závěru studia.Mlezivo se mi zatim nedělá,nedělalo se mi ani u prvního těhu.
U Verči jsem používala vaničku tvarovanou,pak normální bez lehátka.
Kojící polštář se mi líbí,asi do něj půjdu.Nevíte jaké jsou ceny v obchodech?
Ivčo,pro výsledky na ten cukr jdu v pondělí osobně na diabetologii.
Taky mi chodí každý den emaily s rodiny,ted začínají jako u Ivči o sexu.
Parfumelo,nenech se stresovat,jak od tchánovců,tak bejvalky,uží si hezky těhu.Ono to nějak dopadne,vyprdni se na ně.Já skoro manželovi rodiče neznam,oni se na něj vykašlaly,když byl ještě malej.Beru to tak,že ted je nepotřebujem a až jednou budou potřebovat oni nás,tak na ně taky prdíme(slušně řečeno).
Dneska mi přišel balíče z Mimibazaru,tak mam z věciček radost.
Zatim pa.
Ad mlezivo - netece, ale zkusim doma trochu zmacknout. Ale asi by to vysvetlilo Honzikuv zvyseny zajem o me poprsi (napr. komentar mnam mnam vcera vecer v posteli a masivni utok timto smerem)
![]()
Ahoj holky.
Mě se vůbec,ale vůbec nic nechce dělat.Ani jen tak ležet.Asi mě přepadla nějaká lenora.A nejhorší na tom je,že když něco(cokoliv)nezačnu dělat,tak se ten den mooooc potáhne.
Ivčo
Mlezivo se mi dělá už necelých 8 týdnů.Zdá se mi,že začlo nějak brzo.Ale naštěstí neteče.Jen asi 2× trocha ujela.Ale neteklo ani při jednom těhu,tak jsem byla dost překvapená,když se to stalo.
Vladi
Mám pocit,že v obchodech stojí koj.polštář kolem 500,–.Ale jistě to nevím.
Ad cvičení…Já už jsem se 3 týdny k němu nedokopala.
Budu muset.
Pa pa J.
Ahoj holky ![]()
Tak vy jste toho zase nakecaly… Tak předně:
Knoflice mooc gratuluju ke státnicím!! S dětma bych to opravdu nezvládla… No, mě to čeká nejpozději v říjnu (pokud dopíšu tu práci), snad jim tam neporodím…
. Promoce asi řešit nebudu, jedny už jsem si s velkou oslavou užila. Ale je to fakt pěkný zážitek…
vanička Já mám obyčejnou z Ikey a k tomu plastové tvarované lehátko (delfínek). Možná budu to lehátko dávat rovnou do velké vany, uvidíme.
mlezivo Zatím se mi nedělá, nic jsem nevymačkala…
kojící polštář Nechala jsem se nalákat, asi ho budu kupovat…
Jo a včera jsem si koupila knížku o cvičení pro těhotné, tak začnu pořádně cvičit… Je tam docela dost cviků, některé i na míči, tak se snad donutím.
Jinak jsem počítala výdaje a nutné budoucí výdaje na miminko, myslím, že se ještě pořádně prohneme…
. Počítám tak ještě kolem 10tis. a to nekupujeme kočárek… ![]()
Ahojky, tak jsem dnes utratila další 500Kč za pomůcky do školy. Z dosavadního seznamu už máme skoro všechno. Ještě potřebujem nějaký kapsář na věci na výtvarku, ve škole ho po nás chtěj a navíc musí být rozdělený na 2 části a ještě nejlépe na suchý zip, to si na nás vymýšlej co mi jsme měli kufříček a taky to stačilo. Horší je, že ten kapsář bude muset někdo ušít. Naštěstí je tady u nás obchod kde mi to udělaj, jenom si budu muset nakreslit předlohu. Ještě bych ráda Akrimovi koupila nový penál, ten co má už neni moc hezký, jenže se dneska zastavil u penálu ze Spidermanem a řikal jak je krásnej- dalších 450Kč.
Pastelkovné asi nedostanu, jelikož mám pocit, že to vyplácí pouze těm co berou přídavky na děti a to mi nedostáváme, teda pokud se zase něco nezměnilo.
Akrimek se do školy moc těší, zrovna dneska se mě ptal kolik to bude ještě dnů než se konečně dočká.
Holky vy už jte toho tolik nakoupily a já ještě ani Ň. Navíc jsem Byla dneska v Kika abych se zeptala na komodu do pokojíčku a už jí nemaj a ani mít nebudou. Poradili mi ať to zkusim ve Scontu, že tam maj taky ten stejný nábytek. Jinou koupit nemůžu, protože by se nehodila k nábytku co už jsme nakoupili.
KNOFLICE gratuka k promoci jsi šikulka. ![]()
PARFUMELO docela s tebou soucítím, já jsem měla s rodinkou svého manžela hodně dlouho taky problémy. Pokaždé když jsem tam přijela tak se po několika dnech strhla ohromná scéna. Až tak před rokem se to docela uklidnilo a stejně, když si myslí, že je neslyšim a nebo že jim nerozumim, tak někdy slyšim jak mě pomlouvaj, teda hlavně jedna ze švagrových. Byla to hrůza jelikož jsem tam od nich nemohla nikam utýct a musela jsem to vždycky vydržet celý měsíc. Nejdřív si manžel myslel, že to je moje vina a většinou jsem ještě dostala vynadáno od něho, ale pak tam jel několikrát sám jenom s klukem a viděl, že se tam melou i mezi sebou. Až tehle rok co jsme tam byli, tak už to bylo celkem v pohodě. Takže jsem si musela 10let počkat. Tak vydrž třeba si na sebe po čase taky zvyknete a bude to lepší.
Zatim pa T.
Kitty , to je dobry, ja mam taky volat IK koncem pristiho tydne … takze mame asi stejne instrukce
… jen mi k tomu jeste rekla, ze nevi, kdy budou presne terminy, jak si je naplanuje a ze se to mozna bude konat v prostorech Aperia … ale rikala mi, ze to staci od rijna… tak nevim, pokud pujdes hned, dej vedet, pridam se (jinak budu cekat na rijen, pry se to stiha)… predpokladam, ze se kojeni i pece v jejich kurzech probira, ale myslela jsem, ze tyhle samostatne prednasky budou treba obsirnejsi , ale vazne nevim, v tehle vecech nekdy lepsi vice info nez mene
. Taky se mi libila prednaska o masazich kojencu (taky aperio).
Mas uplne pravdu, ze joga v Acku je draha, do Energy Studia rozhodne budu chodit na to co ted (ut, ct), pokud bude gravijoga ve stredu, jedine lepe, alespon bych vedela, ze kazdy tyden nejake cviceni alespon jednou stihnu
. Slunecnici neznam, ale klidne zkusim, ono to chce otestovat, jak jsem psala, ve Studiu pro zeny (Vodickova) jsem byla ze zkusebni hodiny docela zklamana (nemluve o tom, kolik jim tam stoji).
Tesim se na pripadny setkani!
no a k mlezivu … cetla jsem uz pred nekolika tydny, ze by se melo zacit tvorit, ale jak je to u mne nevim
, rozhodne nic samo „nekape“
, a masaz jsem nezkousela (nevim moc jak, abych neco nedelala uplne mimo
, a pak se bojim, ze kdybych to nastartovala, tak to uz nezastavim
… ) … takze spis zkusene maminy, poradte
Musim ale priznat, ze bych rada vedela, jestli to funguje ![]()
bramburko , tu knizku mam taky … uz asi 5 dni … jeste jsem podle ni necvicila
![]()
Radko , ten kaktus je tedy luxusni! Krasa!
Ahoj holky,
tak jsme se dnes konečně domluvili, kterou koupíme postýlku, vyhrála scarlett od firmy scarlett - má šuplík i stahovací bok, je dražší, ale moc pěkná. Je z bukového dřeva a barva olše, tak teď už jen najít na internetu co nejlevnější
Je pravda, že se nám oběma líbila už od začátku, ale chtěli jsme něco levnějšího, no nakonec si jí stejně koupíme ![]()
Marti - prostím tě, co to máš za vaničku, manža by chtěl s podstavcem a takhle vypadá moc dobře. Je ten podstavec skládací? Nezměřila bys mi prosím ještě délku a šířku?
Já dneska očíhla tu z Ikey a je pěkná, ale nemaj k tomu ten podstavec. Takhle bych nemusela vaničku tahat s vodou až do pokoje, což by bylo fajn.
Taky jsem dnes koupila v Ikee tu podložku na převalovák a 2 omyvatelné bryndáky ![]()
mlezivo - - mně už taky trochu něco teče, ale naštěstí to ještě není na vložky do podprsenky. Holky kupujete ty prací nebo jednorázové?
Aluško - díky za pochvalu kaktusu, letos mi jich kvetlo opravdu hodně.
Tak vám přeji krásný víkend a já jdu vařit rizoto, mňam ![]()
Terez , já myslela, že pastelkovné je pro všecky. ![]()
To je dobře, že jste na tom taky tak (s těma prsama). Aspoň se nemůžu litovat … Vložky mám prací, koupím i jednorázové, ale ty prací mi přijdou finančně výhodné.
Martina má asi smlouvu s nějakou reklamní agenturou, aby nás vždycky nálakala
Nejlevnější polštář, co jsem viděla, stál 350. Ale asi to chce srovnání, aby to nebyl kup nad kupy!
Báro ten říjen ti nezávidím. Mi už se teď nechtělo a prospala bych půl dne a v říjnu už ho prospím celý!
Tak hezký zbytek víkendu ![]()
Tak jsem zrušila, že mám děti, bo mám prý příliš dlouhý podpis
a to jsem tomu věnovala půl dnešního odpoledne, abych sem mrskla i fotky holek k metříku. Já vím, že vám je to fuk, ale mě se aspoň uleví, když to sem napíšu
![]()