Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky,
kojící polštář mám - tento:
http://www.zdravotnipotreby.cz/…omfort-quot/
a jsem moc spokojená, i ta cena se mi zdá celkem OK ![]()
zatím s ním spíš jen polehávám, třeba při čtení nebo koukání na televizi, v noci mi pořád trošku vadí ten šustot
Ale myslím, až budu mít větší pupík, že ho určitě využiji i při spaní.
jo a vy ste sa nezaregistrovali na stranke
??????
presnejsie tuto…
http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?…
tam ked sa prihlasite tak vam bude chodit kazdy mail do vasej emailovej schranky co sa deje vo vasom brusku s miminkom,co sa prave vyvija u miminka,co mate jest,ako prebieha porod a podobne info.................
mne to chodi a je to super.........nestresujem lebo viem ze to ma tak byt…
napriklad minule som sa vylakala ze miminko menej kope.....a na druhy den mi prisiel mail ze miminko ma teraz obdobie ktore vacsiou casu prespi..........tak som bola hned kludna a stastna ze je vsetko OK......... ![]()
mě to taky chodí, rozhodně se ničím nestresuji, chci aby mimi bylo ok.
Ahoj těhulky!
Knoflice , gratulace obrovská ke státnicím ![]()
Všem kdo budete mít brzy promoce..... krásně si to užijte… mě to teda dělalo vždy dobře, takové slavnosti na akademické půdě, všechno je tak slavnostní, taláry, zlaté řetězy ![]()
Radko , jo jo, o ochranné lhůtě vím, já jsem na PN už teď, to problém není, taky vím, že mateřskou mi bude po tu dobu (tj. do března) platit špitál a pak jdu na rodičák, ale paní z personálního mi řekla, že se mám zaregistrovat kvůli soc. a zdrav. pojištění po tu dobu od ukončení PP do nástupu na mateřskou. Víš co, taky se mi zdá postavený na hlavu, proto využiju tu poradnu a když tak se půdu ještě pozeptat na pracák i na OSSZ, raději, neboť jsem zjistila, že každý má na to jiný názor
- myslím z těch co to dělají denně a měli by o tom něco vědět ![]()
No a při nejhorším zkusím to co mi radila Marťa, a zkusím se pozeptat dr., aby mi to napsal o ty 4 dny dříve ![]()
Martina , já jsem zaregistrovaná, ale mám pocit, že mi teď psali pár dní o různých sexuálních polohách a praktikách
a klidnějšímu miminku v bříšku se moc nevěnovali
![]()
Parfumelo , to je teda práce s těma tchánovcema a bejvalkou
..... dobře pořiďte u právníka, ať se Vám ty starosti rychle vyřeší … někdy nechápu, proč bývalí partneři znepříjemňují těm duhým život, vždyť kdysi měli mezi sebou vztah ..... prostě odrbat za každou cenu ![]()
No a tchánovci, to je zvláštní kapitola, to tak bývá, že kdo má sám málo, dává co může a kdo sedí na penězích, tak nic, ale ať si je nechaj, hlavně aby se Vám nepletli do života, když teda vidí jenom své druhé dítě ..... stejně si taky myslím, že až bude mimčo, že přiběhnou…
Jo a kde by sis měla jinde stěžovat než tady?
Kojící polštář ...... my jsme ho taky využívali v práci na polohování pacientů v bezvědomí a je super (teda říká se mu bumerang). Taky jsem si ho koupila, ale už jako vytvarovaný do podkovy kolem těla, drží tvar a pak v něm asi budu nechávat zapřený mimčo, až začne sedět ![]()
Jinak jsem ještě dneska vyřešila jednu věc - koukala jsem že holky v listopadu řešily pediatra - tak mi to nedalo a protože jsem s Milanem byli na poliklinice, tak jsme se zašli zeptat jak je to s registrací nových pacientů u dr., kam chci s prckem chodit (já tam chodila taky od narození až do devatenácti, tak vím, že je paní dr. velmi pečlivá) ..... no a ona tam má teď za sebe záskok, je na mateřský, ale naštěstí se v lednu vrací ...... no ale co jsem chtěla hlavně říct, že mi sestřička dala telefon, až přijedeme z porodnice, ať zavolám a dr. přijede k nám domů a pak tam budeme chodit, určitě nás vezme. Tak jsem ráda ![]()
Sem se zase rozepsala
..... raději půjdu vařit … dneska asi udělám lečo, dokud je ve skleníku úroda ![]()
Tak hezký den všem! I.
Sakriš, nějak mi nefunguje metřík
..... teď nevím kde jsme, ale myslím, že už v sedmým měsíci HURÁ...... no nic, udělám nový, abych to měla pod kontrolou ![]()
holky,
tak uklízím koupelnu a najdu již nevyužitou antikoncepci a vložky. Víte že je to skoro již 6 měsíců od naší poslední MS? No vůbec mi nechybí ![]()
kojící polštář - pěkně ste mě nahlodaly, já koupila 2 normální polštářky, tak možná do něj také půjdu.
alla
Ahoj Ali.Mám taky z těch ztránek.Mám dezén 6.
Ale už je slehlý,musím někdy dosypat.Ještě jsem se k tomu nedostala. ![]()
MartinaSK
Ahoj Marti.Tam jsem taky zaregistrovaná.A v klidu jsem taky
,vždyť čekám 3.dítě.Ale povím ti,že každé těhu je jiné.A žádný prcek mi neležel (neseděl?) tak nízko.No,zase na druhou stranu,vyjímečně se mi nedýchá těžko.
Ale ta spotřeba toal.papíru. ![]()
Ivčo
Tak pediatra řešit nemusím.To jsem řešila před 5 lety.Tý jo to utíká.
Teď se jenom po návratu z porodku ozvu.V lednu bude veliká celorodinná prohlídka.Se nám to sešlo.Gabka tříletá,Kuba pětiletá a Ráďa šestitýdenní.Doufám,že se nám to podaří sfouknout při jednom,ať tam nelítám na víckrát.
Jdeme baštit.Pa pa J.
tak ja mam tie veeeeeeeeelku spotrebu toaletaku...............
![]()
cim to asi je????
![]()
pediatra mam tiez uz davnejsie vyrieseneho........pojdeme s malym k tej istej ako chodi moja prvorodena dcera................ ![]()
u nas nie je problem s pediatrami.......ze nezoberu,asi prave naopak.........zalezi asi aj od regionu.......ale moja nerobila ziadne drahoty a povedala ze nas zobere.............. ![]()
tak volala som za vysledky co mi brali vcera krv...........
a su v celku poriadku len mam malo zeleza…takze mi predpise tabletky a budem zobat........
cukor mam dobry..........
![]()
Ahojky,
Radko - ad vanicka - my stehovali Honzika do velke vany asi ve 3 mesicich. Latkove lehatko jsme pouzivali hlavne v te velke, v malinke jsem ho spis drzela.
Kalinko - na vysledky cukru jsem nevolala, taky cekam na poradnu. Jo a podle meho je nejjednodussi si nechat treba od 27. zari napsat neschopenku, abys na ten pracak nemusela. Pediatra jsem minule resila az po navratu z porodnice.
Knoflice - moc gratuluju k ukonceni studia. Ordinaci mam nahranou na videu ![]()
MartinaSK - ja mam hlavne obrovskou spotrebu vody na splachovani WC ![]()
Takze tak, jdu jeste neco udelat, abych mohla hezky ve 4 odklusat z prace domu, mejte se a uzijte si vikend.
Kitty , my se urcite nekde brzy uvidime … ![]()
cviceni je ve ctvrtek v Energy Studiu plnejsi nez v utery, protoze to vyhovuje i pracujicim maminam, ale myslim, ze za to to stoji (jen to nechce prijit na posledni chvili, aby se clovek jeste vesel) … prave to, ze se docela „maka“ mi prijde dobry, ackoli budu jeste shanet neco klidnejsiho, porad premyslim o joze nebo plavani, pripadne obojim (ale ta lenora)
… (treba bude nejaka joga od zari/rijna prave v karline)
mozna se sejdeme take na predporodni priprave
, ja jsem totiz taky preddomluvena s I.K.
, ale myslim, ze ty kurzy, na ktere budeme od cca rijna chodit budou v prostorach Aperia … a nebo mozna v Acku, jeste nevim
… tu prednasku o kojeni a peci o dite jsem chtela jeste navic k predpor.kurzum, ze by to bylo podrobnejsi plus opakovani…
tak pak dej vedet nebo to probereme nekdy pred/po cviceni …
Radko , skvele, ze je Ti lip!
Tak pekny den a vikend … i kdyz se to tam venku tak nejak mraci …
Já nestačím koukat, co jste toho nakecaly a to jsem tu byla ráno! ![]()
Cvičení bylo fajn, když jsem čekala první. Teď bych už nešla. Ta příprava taky není špatná. Tenkrát nebyl internet a daly se tam získat užitečné info, jen nesmí člověk taky všemu věřit. Protože jsme každá jiná. ![]()
Děkuju všem za gratulace, víte jakou z toho mám radost
![]()
Ten kojící polštář … taky řeším, jestli jo nebo ne. Jo nebo ne? ![]()
Mám takový intimní dotaz
: dělá už se vám mlezivo? Páč mě teda jo a docela mě to překvapilo. V prvním těhotenství to taky začalo dost brzo a bez vložky do podprdy jsem nemohla mezi lidi, napodruhé se mi to ovšem vyhlo, tak už jsem to teď nečekala
Mlíka jsem měla pak dost tak i tak.
Tož na rodině zaregistrovaná nejsem, třeba mi odtamtud poslali zprávu ![]()
Alusko -ty myslis, ze to tam nebude? kdyby to nebylo, tak bych na to taky sla, ja mam volat IK pristi tyden, takze cekam, ze tam pujdeme ten dalsi asi? uz je na case.
ja bych poslechla tu prvni prednasku, zeptala bych se, zda to bude na tomto kurzu a kdyz ne, tak bych sla s tebou.
jinak joga je tam nejaka dost draha, ale v energy maji od zari ve stredu od 17.30 gravidjogu a taky http://www.klub-slunecnice.cz/ zde, tady je to levnejsi a je to kousinek od metra. uz jsem tam byla na cvicu a jsem spokojena
protože jsem totálně tupá a neumím vkládat ty fotky do diskuse, tak jsem lehátko vložila do fotogalerie. je super a doufám, že dorazí brzy.