PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
28.8.07 08:30

Dobré ránko, maminky!

Dneska jen samé dobré zprávy, prosím :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
28.8.07 08:38

Bre ranko, Knoflice , taky doufam, ze budou jen dobre zpravy … a to az do dobrych koncu …

Miminko se ve mne mele (kope nekdy uz docela vysoko nad pupikem) a ja si rikam jen kopej kopej a hlavne neprestavej … :!

Ach jo, zivot je nekdy pekne tvrdej a slozitej … :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
28.8.07 08:49

dobre ranko........... :D

moje vcerajsie tesco ulovky.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
28.8.07 09:08

Všem moc Děkujeme…Je pravda,nedá se na to nic říct a ani tak to nejde slovy vyjádřit :cry: :cry:,ale i tak moc děkujeme za podporu.
Mám vás od Markét moc pozdravovat určitě vám pak něco ještě napíše,ale teď jsem zatím prostředník já.Teď jsem se vrátil z nemocnice strávil jsem tam noc,prostě to boužel nešlo ji tam nechat :(Včera už začala v pohodě chodit,takže dneska by snad mohla jít domů.Teď už budeme muset překonat,že příjdem domů bez Kristý :cry: ,ale zase to chce čas.....Nikdy to úplně nepřebolí…to už,ale teď víme :( :( :( .

M+J+J

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.8.07 10:04

Ahojky těhulky,
taky doufám, že dne už jenom dobré zprávičky…Koukla jsem do Listopadu a je tam Mirii a taťka s Oliverkem, fotečky jsou opravdu moooc krásné :P .
Včera jsem se pěkně rozšoupla na MMB, ale už fakt nic nesmím, když ono je to všechno táááááák krásné :lol:
Holky už jste byly u obvoďáka a zubaře? Já se chystám ve čtvrtek, ale bojím :cry:
Zatím se mějte všechny krásně.

Sevca+Alex

• Citovat
  • Upravit
15317
28.8.07 10:12

u obvodaka naco????

u zubara som bola..........a nemam ziadny kaz...........len mi daval dole zubny kamen.........ale to sa dalo vydrzat.......... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
28.8.07 10:17

moj pupik 24tt+5

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
28.8.07 10:25

Ahoj holky,
tak já jsem na tom pořád nic moc, mám asi něco ze žaludkem, pořád je mi nazvracení a nejhorší je to v noci. No včera jsem celý den ležela a dneska taky budu radši odpočívat. Zkusím ty pastilky rennie. Cokoliv co sním, tak je mi potom špatně a břicho mám napnuté jak balon. Snad se to zlepší. Bolesti břicha jsem naštěstí měla jen v neděli, teď je to spíše z nadýmání. Jsem ráda, že jsem neprotestovala a nechala si napsat neschopenku, v tomhle stavu bych to v praci nezvladala. Doktor říká, že to mám z přetažení a vedra, takže nařídil odpočinek.

Kitty, Aluška - dneska určitě cvičit nepůjdu a ve čtvrtek radši taky ne, takže příští týden :-)

holky mějte se krásně a dávejte na sebe pozor. Po těch smutných zprávách, mám fakt o nás všechny strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.8.07 11:57

Ahoj holky.
Sevco ,k obvoďákovi nejdu.Proč bych měla? U zabaře jsem už byla někdy v květnu nebo v červnu.A jsem objednaná někdy na říjen.Chodím pravidelně 2× ročně.

Radko
Ahoj.Hodně odpočívej.Na všechno kašli a nech se od mamžílka hýčkat. :wink:

Martino
Ahoj.Takové malé bříško?No podle té fotky to aspoň tak vypadá. Já jsem zrovna v něděli večer přemýšlela nad tím,že mám to břicho nějaké obrovské.A fakt by mě zajímalo,jak budu vypadat na konci těhu.
Jéjda,to jsou krásné overalky.V jaké velikosti jsou?

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
28.8.07 12:24

ahojky všem,
Markýsku bude líp, uvidíš…snad příroda ví co dělá :cry:
Já vidím u sebe, jak jsem nešťastná, že není všechno v naprostém pořádku :cry:

Jířo mě například posílají k obvoďákovi na naměření EKG. Ale ještě jsem tam nebyla. U zubaře už jo, dokonce 2×.

Fazole zdravím

holky, povězte, když jste podstupovali podrobný UTZ mezi 20 a 22 tt, bylo to hodně podrobné??? můj dr. tvrdí, že kdybych na něm nebyla v Podolí, tak mi třeba ani na ty dvě cévy v pupečníku nepřijdou, protože by to jednoduše gynekolog na nějakém jiném přístroji neviděl…?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
28.8.07 12:46
Radka75 píše:
Ahoj holky,
tak já jsem na tom pořád nic moc, mám asi něco ze žaludkem, pořád je mi nazvracení a nejhorší je to v noci. No včera jsem celý den ležela a dneska taky budu radši odpočívat. Zkusím ty pastilky rennie. Cokoliv co sním, tak je mi potom špatně a břicho mám napnuté jak balon. Snad se to zlepší. Bolesti břicha jsem naštěstí měla jen v neděli, teď je to spíše z nadýmání. Jsem ráda, že jsem neprotestovala a nechala si napsat neschopenku, v tomhle stavu bych to v praci nezvladala. Doktor říká, že to mám z přetažení a vedra, takže nařídil odpočinek.

Kitty, Aluška - dneska určitě cvičit nepůjdu a ve čtvrtek radši taky ne, takže příští týden :-)

holky mějte se krásně a dávejte na sebe pozor. Po těch smutných zprávách, mám fakt o nás všechny strach

Ahoj prominte ze vam sem lezu,jenom bych chtela poradit..pokud ti stejne jako me nepomahaji Rennie..tak vyzkousej Mallox..me ho predepsal muj doktor hned,jelikoz mam uz od 19let problem se zaludkem a jsem vredar..ten Mallox je fajn,ale na me je strasne osklivej,je to takovej mentolovej puding..ale zabira hned a muzes ho brat klidne denne a hned pred jidlem..at se ti dari lip..

Jinak Vam vsem preju moc stesticka a zdravicka i mimiskum..a pokud se vam neco nezda i kdyz vam to prijde jako pitomost tak utikejte k lekari..radsi se ukazte jako strasny hysterky nez jit pozde..

Vasi kamaradce preju aby se hodne rychle vzpamatovalo a prestalo ji bolet srdicko.

Mejte se hezky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
28.8.07 12:58

Ahoj holky,

Allo , snad tě trochu uklidní, že jedna známá taky měla miminko se dvěma cévama. Dozvěděla se to tuším z velkého UTZ nebo 3D UTZ a narodila se jí zdravá holčička :wink: :D Určitě to bude v pořádku!

Radko , pěkně si užívej klidu a pohody doma :lol: Nějak nejsem v obraze, jak dlouho jsi na neschopence?

Sevčo, JiraBobes , já jsem byla u obvoďačky zrovna včera. Poslechla si srdíčko a dostala jsem štempla do průkazky, že jsem zdravá. A taky jsem vyfásla stahovací podkolenky na ty moje nohy se začínajícíma křečákama. Zkoušela jsem do se nich navlíct, dalo mi to zabrat :roll:

Jinak jsem se tu ani nepochlubila, že jsem byla v pátek na kontrole a všechno je, jak má být :) Mám dva TP, podle MS 19.12. a podle UTZ 7.12. a počítat mám s tím prvním. Prý se nemám bát, na Vánoce už budeme i s malou doma :wink: Přemýšlím, jestli si změnit metřík.
Ivčo , další KO mám 21.9.

Martino , pěkné bříško, i overalky. Taky bych chtěla něco nakoupit v Tescu, ale v Brně toho prý zatím na zimu moc nemají, tak asi počkám až do září a pak vyrazíme provětrat peněženku :P

Opatrujte se a pohlaďte bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
28.8.07 13:21

Zapomněla jsem vám napsat, že na test na cukrovku nejdu :) Ptala jsem se sestřičky a ta mi řekla, že to není nutné, že tam neposílají, až když je moc cukru v moči… Mně to teda nevadí, ale ten přístup je zvláštní, když jinde se ten test dělá normálně. Jo, a moje gyndařka je těhotná, nevím v kolikátem měsíci (asi tak ve čtvrtém?), tak doufám, že v práci vydrží co nejdýl, protože jsem s ní moc spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
28.8.07 13:27
jirabobes píše:
Ahoj holky.
Sevco ,k obvoďákovi nejdu.Proč bych měla? U zabaře jsem už byla někdy v květnu nebo v červnu.A jsem objednaná někdy na říjen.Chodím pravidelně 2× ročně.

Radko
Ahoj.Hodně odpočívej.Na všechno kašli a nech se od mamžílka hýčkat. :wink:

Martino
Ahoj.Takové malé bříško?No podle té fotky to aspoň tak vypadá. Já jsem zrovna v něděli večer přemýšlela nad tím,že mám to břicho nějaké obrovské.A fakt by mě zajímalo,jak budu vypadat na konci těhu.
Jéjda,to jsou krásné overalky.V jaké velikosti jsou?

Pa pa J.

6-9mesiacov................ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
28.8.07 13:42

ahoj holky, mám za sebou test na cukrovku, nebylo to nic hrozného. tak uvidíme, snad to bude ok.

aluško - cvičení v 16.30 je na mě moc brzo. uvidím jak to zvládnu ve čtvrtek, ale příští týden půjdu už určo. si napíšeme ještě

jinak velký UTZ je dost podrobný, jsem ráda, že jsme tam byli. pouštěl nám i krev v srdíčku jak proudí a potom jak proudí v pupečníku. Všichni doktoři tam ale neposílají, tak nevím, zda se to vidí i na normálním????

břicho mám taky velký, snad to už konečně vyfotím a vložím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí