PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
23.8.07 12:36
zabulienka píše:
dobre rankopozerala som fotogaleriu a Maťa sa nám ostrihala, sekne ti to. ja idem dnes tiež

potom tiez hod fotku........ :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.8.07 12:43

Ahoj Marti.
Sluší ti to. :wink:

Taky jsem byla včera u kadeřnice.Ale jen upravit (zastřihnout).Mám to trošku jiné než obvykle,ale žádná výrazná změna (ta byla před rokem a půl). O víkendu to ještě asi obarvím.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
23.8.07 12:46

holky nechte toho......budu se cervenat....... :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.8.07 13:04

Jen se červenej … Je to super, když vypadá holka v těhotenství pěkně, když o sebe dbá. Já tady sedím skoro nahá, bo je mi horko, půjdu si aspoň umýt vlasy … k holičce tak za 14 dní. Posledně si nějak nedala záležet, tak už se nemůžu dočkat. Vlasy si teda nebarvím, chodila jsem dřív na barevný melír, ale pak jsem už ho měla tak moc, že to nebylo ono, tak jsem to zabarvila … ono už je to tak dáááávno, … Zatím moc nešedivím, tak to jde :lol:

• Citovat
  • Upravit
15317
23.8.07 13:08

ja este raz pojdem na zafarbenie a mozna aj melir dam, do porodu....... :D potom budem mat uz ine starosti...... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
23.8.07 14:56

ju, holky, to je tema, vlasy … ja je mam strasne dlouhy a porad nevim, jestli ostrihat nebo ne, vsichni rikaji, ze je to skoda, ale me uz to obcas pekne stve, stejne je nosim vetsinou svazany … jediny, co me drzi pred nejakym radikalnim zasahem je, ze si rikam, ze to muze byt pekny na svatbu … ale ta bude diky nasim odkladum a organizovanim vseho kolem az na prelomu jaro/leto, takze musim vydrzet ;) … ale docela zavidim tem s modernim kratkym sestrihem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.8.07 14:59

já jsem se zrovna dala zastřihnout cca o 5cm, už jsem to taky měla dlouhý.

na svatbu je nejlepší tak k lopatkám, pak už je účes moc složitý, špatně se jim to prý motá. já to měla tehdy akorát na krásný drdol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
23.8.07 15:42

Ahoj holky,
už jsem nebyla 3 měsíce u holiče tak nezlobte s hezkým účesem :)
Ivčo definitivně potvrzuji holčičku - pokud si to ještě nerozmyslíme, tak zatím TEREZKA. Další KO 14-9-2007, cukrovka 30-8-2007.
V út mě hrozně vyplašili na UTZ, mám v pupečníku jen dvě cévy místo třech a ještě máme nějakou malinkou abnormálii na srdíčku (nějaký kousíček calcia, ale to by mělo do 30 tt vymizet). Dr už odběr plodovky nedoporučuje, přece jen se to realizuje max. do 20 tt a taky tvrdí, že v zá:,–(ě o nic nejde a že to na 99% nic neznamená. Všechny ostatní dosud realizované testy byly naprosto OK i miminko roste a vyvíjí se tak jak má.
dva dny jsem probrečela a teď jsem si řekla, že se s tím nebudu trápit, že je naše holčička určitě v pořádku a plašíme zbytečně. Tak držte palce, ať je všechno OK :)
mějte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
23.8.07 16:22

Ahoj holky,
tak jsem dnes obrážela úřady, mám dovču, tak jsem toho chtěla spoustu vyřídit. Teda vyřízená jsem hlavně já, protože jsem čekala 2 hodiny na parkovací kartu. My totiž máme od října placené parkovací zony, které nám spíše přidělají starosti a ještě za ně zaplatíme, ale holt úředníci rozhodli jinak. No jenom mě pobavilo to, že ty extra rychlé paní zvládly vyřídit 6 lidí za 2 hodiny a to mají do konce září vyřídit 10 000 karet. Jestli pojednou tímto tempem, tak to nestihnou ani do prosince :-) No manžel si bude muset teprve přehlašovat bydliště a pak teprve zažádat o kartu, takže to bude ještě zajímavý :-)

dlouhé vlasy - já je měla po pás a před třemi lety jsem se prostě dala ostříhat na mikado. Kadeřnice mi tenkrát říkala, že stejně už byly moc staré a potřebovaly oživit. Navíc barvit si dlouhé vlasy je děsně drahé. Teď mám tak po lopatky a na svatbě jsem měla krásný drdol, nicméně pokud jich máš hodně, tak pak jsou moc těžké a účes nedrží. Nám lilo, takže já měla účes brzo rozpadlý, protože navlhly a ty sponky tu váhu nevydržely :-( Já si to nechám zkrátit, aby to šlo stáhnout do culíku a před porodem půjdu ještě na barvu.

Kitty - já bych to s tou mateřskou chtěla stejně, na 2 roky a do té doby druhé dítě. Příjem by na to byl, tak uvidíme, jak to půjde.

nakupování - já dnes koupila malému 3 obrázky. Dva nad postýlku - malého prince a spící kočičku a nad přebalovák krásnou holinku, ve které mají myšky domeček. Jsou to grafiky od paní Tříškové, tak to má prcek ode mě jako dárek. Doufám, že to brzy počůrá :-)

tak se mějte krásně, já dneska už ani nejdu cvičit, jdu odpočívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
23.8.07 16:58

Tak jsem do galerky vložila pár svých fotek - můj obr pupík a nějaké oblečky pro Matýska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
23.8.07 18:20

Já jsem taky přidala nějaké obrázky. Moje obr břicho a další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.8.07 18:26

Alla to bude dobrý! Máš to holka starosti …
Já tady hledám ten náš seznam, ale nějak se netrefuju … Jak jsi křestním? Alena?

Kitty ty seš křestním jak? Jestli teda máš důvod, proč to neprozradit, beru, ale mě třeba vyhovuju vám psát podle křestního, když si to pamatuju :wink: Máš na metříku Petru, jestli se nepletu, ale to taky může být dcera, kámoška, mamka … :wink:

Radko máš recht. Já mít ten příjem, tak tu mateřskou 11 beru a jdu do druhého. Jinak musí mít člověk jistotu, že má pro bobka hlídání. Protože spěchat do práce a pak zase platit paní na hlídání … :roll:

Holky čus. Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.8.07 18:31

Tak Petro sorry, už jsem to našla a nic netajíš! :oops:

• Citovat
  • Upravit
3105
23.8.07 19:42

Ahoj holky,

tak jsem dnes po KO. Vše je v pořádku. UTZ nebyl, ale poslechl si doktor srdíčko. Teď už pohyby cítím dobře. Tak kdybych si prý zas někdy nebylajistá, tak mám přijít a překontrovali bychom to. Jinak už mám nahoře 10 kg. :( . Dr. říkal, ať to trošku kontroluju. :oops: . 13.9. jdu na cukr. Ještě mi dnes odebral cytologii.

Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, já jsem to ještě nikde nezkoumala… Ty změny v zákonech se budou týkat i nás??? Od kdy to schválili????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
23.8.07 22:19

pekny vecer preji,
tak Radko, to jsi me docela dostala, ja dnes byla cvicit poprve v Energy Studiu a koukala jsem tam po vsech tehulkach, jestli to nahodou nejsi Ty (ale zase jak bych Te poznala mezi tolika „tlustoskama“ nevim :)) … a Ty zrovna dneska vynechas :lol: :lol: … ale jinak musim rict, ze to bylo dost prima, se Studiem pro zeny se to neda srovnat, levnejsi a o hodne lepsi cviceni …

jinak se pridavam do klubu - materska 2 roky, prijem pro horni hranici materske taky je, takze alespon neco, a pote snad bude dalsi mimco, alespon zatim bychom to tak videli, snad nas to prvni nevyvede z omylu o nasich rodicovskych schopnostech … :roll: :?: 8O :twisted: :lol:

jo a ad parkovaci karty na Praze 7, mame stejny problem, auto na pritele, pritel hlaseny jinde, takze to taky budeme resit dele, asi vyuziju te moznosti prihlasit se „do fronty“ po Internetu, kdyz rikas, ze to urednice klasicky nestihaji …

jinak dneska jsem byla v detskem obchudku spuntik, prekvapilo me, jak je vsechno drahe (uvitani do reality) a nic me nezaujalo natolik, abych to koupila, takze jsem odchazela trochu rozcarovana a s prazdnyma rukama … chjo… tak snad priste bude lepsi nalada …

pupikum zdar, mejte se vsechny krasne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital