PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1999
21.8.07 21:42

Ahoj těhulky,

poctivě jsem Vás dočetla, je toho tolik :roll:

Takže já mám přes pupek rovných 100 cm :) Jsem čím dál víc nepohyblivá. Když s Barčou sedím na zemi, tak se pak zvedám a funím u toho jak lokomotiva. Slibuju, že vyfotím pupík a přidám ho do galerky.

Jinak všechny fotky jsou krásné, pupíky i oblečky :D

Všem gratuluju k úspěšným kontrolám a testům na cukrovku :srdce: Jsem zvědavá, co mi k té cukrovce řekne v pátek doktorka, teď už opravdu chodí všechny těhulky.

Radko , zrovna dneska jsem si říkala, že bych měla umýt okna, dokud jsem toho ještě schopná :lol:

Ivčo , postel je moc pěkná.

Jiřo , s větrníkem jsi mě navnadila, asi si zítra koupím nějakou mňamku :oops:

Víc už si toho nepamatuju :roll: Zítra se jedeme podívat na dvouměsíčního chlapečka k bratrancovi. Aspoň si připomenu, jaké to je, držet tak malé miminko.

Dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
22.8.07 08:13

Dobré ránko,
Dneska v noci byla u nás pěkná buřina a průtrž,malou to vzbudilo,tak spala s námi,super noc.K ráno mi ještě počurala :twisted: postel.
Sabiko,přeji úspěšnou kontrolu a ultrazvuk.
Radko,tak ten úklid Ti nezávidim,okna mě taky čekaj.To je dobře,že už Tě netrápěj křeče.
Jiři,blahopřeji k výročí svatby.Kolik jste měli let?
Safiro,hezké dětičky i oblečky.
Pa,jdu poklidit a uvařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
22.8.07 08:53

Hej hola, tehulky!
Zdravim a preji pekny den!

Skvele, ze vam ty testy na cukrovku tak pekne vychazeji, ja jdu na oGTT test az 4.9., mam trochu obavu, nemam zrovna pravidelny stravovaci rezim, snad to nejak dopadne, cukrovku nechciiii ;), tak drzte palce.

Prazandy, poradte kam mimo mimibazarku pro oblecky…, jinak budu muset miminko prenaset az do jara, aby mi v tech nekolika bodyckach s kratkym rukavem co mam nezmrzlo ;)

Mejte se!

a.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
22.8.07 08:55

A propos, mame tu nejakou domaci kutilku - kucharku? Neznate nektera nejaky recept na zpracovani krenu? Neco co trochu vydrzi? Nam se na chalupe premnozil, budeme kus likvidovat, tak at s tim neco zkusim udelat … :lol: 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
22.8.07 09:19

Ahoj holky!

Jiřko gratulace! :srdce: Už jsi tu psala, že máte výročí taky v srpnu, když psala Míša, že se v pátek berou, že jo? Že si to pamatuju? :idea: A měli jste 4. Pamatuju nebo ne? :lol: A kofein škodí od 7 káv denně. To mám z chytré knížky.

Asi na tom nejsem tak strašně, s tím pupkem. Pozorovala jsem se v zrcadle, a když zvednu ruce, tak se taky zmenší. :wink: Ale mám ho fakt nízko :cry:

Aluško křen nejím, nezavařuju, nepěstuju, neporadím …

Safira se tu neobjeví jak dlouho a pak nám zahltí galerku :! :wink: Jo ale je fajn se podívat jak vypadáte. Až zajdu k holiči, tak se vyfotím a pak sem taky hodím fotku :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
22.8.07 09:22

Vladi malá má ještě nárok. Bojí se bouřky?

Terulko kde jsi :?: Že by nebyl přístup k internetu?

Radko vy asi bydlíte ve starém bytě, co? Že máte tak velké okna. Já naše myju jak se mi chce. Ty nové častěji, protože to jde rychleji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
22.8.07 09:57

No vidíte, mi tam nejde fotka dát. Asi je moc velká. Kolik může být max? Nikde jsem to nenašla. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.8.07 10:06

Ahoj holky.
Tady asi bude pršet.Teda pokud už nezačalo.

Knoflice
Ahoj Katko.Pamatuješ si to dobře. :wink: Ale ty roky jen 3. A moc,moc,moc díky za info o kávě.Už 2 dny jsem měla jen tu ranní (odpol.jsem raději vynechala) a byl to děs.Málem jsem spala ve stoje. :lol:

Aluška
Ahoj Ali.S křenem ti bohužel neporadím.Zkusím zkouknout nějaké chytré knížky,ale pochybuju,že o křenu něco mám.Koukni na net.

Vladi1
Ahoj.To se občas stává.Třeba se bála.Taky jsem dneska měla parádní noc.A to nebyla bouřka.Gabča se o půl třetí vzbudila a brečela,že chce jít k nám.No,utěšování na půl hodiny.Ale asi na ni něco leze.Mám pocit,že má plný nos.No,uvidíme.
Měli jsem 3 roky,ale jsem spolu skoro 8 a půl.

Jitus1
Ahoj Jitko.Ten test na cukrovku není zas tak strašný.Ono je horší,že nemůžeš jít na záchod.To bylo fakt umění vydržet.Zvlášť,když mi malý pořád útočí na močák. :roll:

Sabika
Ahoj Hani.Hodně štěstí na dnešní kontrole.

Radka75
Ahoj Radko.Tak to já už sabotuju mytí oken.Ale potřebujou to jako sůl.No jo,přízemní byt.Naštěstí je teď zataženo,jestli dokonce už neprší.Ale co nejdřív se to bude muset udělat.Nemáme plastovky,ale obyč dřevěné rámy a sklo (takže šroubovat :roll: ).Martin slíbil,že je umyje.Jen zapoměl říct kdy.Tak doufám,že to bude ještě letos. :lol:

Safira
Ahoj Moni.Máš moc pěkné děti. :wink:

Ad pupík…Tak já se teda přiznám. :wink: Mám 106 cm. :oops:

Pa pa J.Snad jsem nic nezapoměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.8.07 10:13

Katko.Píšou tam 1024KB.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
22.8.07 10:22

Ahojky těhulinky,
tak jsem dorazila z kontroly.
Je to supr!!!!
Je to sice minimimísek má „pouze“ 406g a doktor říkal že to bude opravdu až tak toho 30 nebo 31prosince.
Další KO 19.9.
Ultrazvuk byl hezký a i přesto že jsme chtěli utajení tak už to vím. Ale jen já manža musel do práce a tak jsem UZ absolvovala sama s mimčem (mým druhým chlapákem) :D
Jojo další kluk mezi prosinčátky :D
Ale holky nikomu ani muk,nikomu to nesmíme vykecat ani manžovy.
Prosím.
Doktor řekl na 99% kluk a že mu mám přijít dát na čumec jestli to nebude. :P

Jířo nosím v břichu prcka ale ten můj pupek na to taky nevypadá :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
22.8.07 10:32

Ahoj holky,

okna - ano, bydlíme ve starém bytě s velkými dřevěnými dvojitými okny. Takže i když jsou jen 2, tak je to nadýl. No ale jsem za ně ráda, protože bych neměla kam dát svoje oblíbené kaktusy. Manžel tvrdí, že okna stačí mýt jednou za rok a letos jsme je už jednou myli, takže mám s výpomocí smůlu :-) Jenže my bydlíme v prvním patře a přes den je tu docela rušno, takže okna jsou špinavá velmi rychle, no jednou za rok to fakt nestačí :-)

Jinak jsem s úklidem zatím ještě nezačala. Jsem trochu lenoch. Půjdu si koupit noviny, abych si přečetla, co nám ti poslanci vlastně schválili a jestli tam popisují ty novinky ohledně mateřské na 2 roky a jestli zrušili to společné zdanění manželů. Mamča mi říkala, že pokud bychom šli na tu zkrácenou mateřskou, tak se to má prý hlásit už 6 týdnů po porodu, tak jsem na to zvědavá. Docela o tom uvažuji, místo 7,5 mít 12 tis měsíčně. Já bych se asi stejně vracela do práce po 2 letech popř. bychom měli rovnou druhé dítě, takže takhle změna mi není proti srsti :-).
Pak se chystám luxovat, protože naše kočička si zase vytrhala spousty chlupů a je tu děsný binec. Měla bych dotaz, mám trochu obavy, jak naše kočička bude žárlit, až se malé narodí. Máte s tím někdo zkušenosti?

Přeji krásný víkend, to jsem se zase zakecala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
22.8.07 10:34

Sabiko - gratuluju k chlapečkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
22.8.07 10:43

Ahoj Radko,
s tou kočičkou je to těžký.
Když jsem čekala Sabinku tak jsme měli také ještě kočičku cca 4 roky(i přes mou alergii :D ),ale jak Šelinka cítila že jsem těhotná tak mi tak od 30tt. dělala samé naschvály,manžela milovala a já okolo ni nemohla ani projít aby mne nekousla nebo neškrábla(do té doby milovala jen mne a spala jednu dobu i s námi v posteli).
Vyvrcholilo to asi tak měsíc a půl před porodem kdy strašně rychle začala hubnout a veterinář nám doporučil jí dát z domu jinak se prý utrápí,že smutní a že by mimču mohla ublížit.
Hrozně jsem to obrečela ale nakonec pro Šelinky i Sabinky zdraví jsem jí předala švagrové mojí kamarádky a tak jí občas i vidím a vždycky to obulim že už si na mě skoro ani nevzpomene. :(
Snad máte rozumnější kočičku a budu ti držet pěstičky ať se s tim dobře srovnáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
22.8.07 10:52

Vůbec mi nejde změnit metřík pro Sabiku :twisted: :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
22.8.07 10:54

ahojte maminy

chcela som sa Vás opýtať, ako sa vám dýcha, ja v práci sedím a niekedy sa to už nedá vydržať, bruško mi všetko vytláča hore a asi mi to tlačí na pľúca, tak je to strašné. buď stáť, alebo ležať.

budúci utorok má čaká kontrola, a potom ultrazvuk

pekný deň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí