PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
19.8.07 20:13

Hezký večer!

K těm „kontaktním osobám“ ...... myslím, že by to bylo tak, že kdo má TP mezi prvníma by měl kontaktní osobu (y) mezi holkama s TP koncem měsíce a naopak, ty které mají TP prostředkem měsíce, by měly kontaktní osobu s TP začátkem i koncem měsíce … na vymýšlení strategie je opravdu čas, tak na něco přijdem.
Pak dáme do kupy seznam tel. čísel (buď přes mail nebo SZ) a kontaktní osoby se nakontaktujou :lol:

Jiřko , to jo, Milan je fakt moc šikovný, to byla trefa :twisted: ..... je truhlář, ale co nám děda přenechal svářečku tak se naučil i svařovat, elektriku si taky udělá sám ..... prostě takovej ferda mravenec :lol:
Však co píšeš, tak je Martin taky šikulka, znám mužský, který nezatlučou ani hřebík ..... ale asi jsou šikovnější zase jinak :wink:

Tak dobrou a krásný následující týden! Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
19.8.07 20:34

Jiřko tak na kole jsem dneska byla naposledy, už to nebylo úplně nejpříjemnější, tlačilo mě to na bříško a byla jsem dost unavená… :roll: Takže už jen pěšky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
19.8.07 22:50

Taky bych moc chtela na kolo, ale asi to neni uz ani vhodne ani jednoduche :).
Holky, nase decko bude asi uplne nahy, vite jeste o nejakem miste, kde maji pekne veci a treba zrovna slevy?? Ted jak jsem prijela, tak me trochu zacina mrazit, ze to budu vsechno shanet buhvikde a na posledni chvili :).
Jinak doufam, ze jste mely krasny vikend!

A propos, napiste jake mate zkusenosti s rostoucim pupikem? Ja ted (uz asi tyden) zacinam mit problemy s ohybanim, zatim je samozrejme jen nezvyk a zadna velka prekazka, ale najednou vic supim a funim, shybani, vstavani a otaceni v posteli zacina byt docela zabavne (spis si to zacinam uvedomovat, ze je to o trochu tezsi nez bez pupiku), o pleti zahonku (a sezeni na bobku) ani nemluve, jsem moc zvedava, jak to bude pokracovat dal :-D

Mejte se fajn a hlavne at jste v poradku!

Pa A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.07 07:38

Dobré ránko!

To jsem se zasmála. Tak Aluška bude mít nahý dítě. :lol: To není v zimě zrovna ideální. :lol: No já nemít mamku, tak na tom byla naše prvorozená stejně.

Ivčo, já mít za muže truhláře nebo stolaře nebo podobnou profesi, tak by to byla výhra. :idea: My máme všechen nábytek na míru, kromě ložnice, která je stará 30 let a koupili jsme do ní jen nové matrace. Mě na sériovém nábytku vždycky něco „nepasovalo“. A ten box pro Honzíka je super, to jsi šikula. :srdce:

Po delší době jsem zavítala na mimibazar, jak jsem psala, tak jsem si objednala ten pás, no a strávila jsem tam - řekněme dost - času. :oops: A zjišťuju, že to by se mi hodilo, to taky, to není špatné … No už to na mě asi taky pomalu přichází …

Ty kontaktní osoby je dobrý nápad. Podiskutujem, co?

Míše taky :wink: přeju hezkou dovolenou a v pátek na ni budeme myslet.

• Citovat
  • Upravit
8179
20.8.07 07:39

No byla jsem to zase já :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
20.8.07 08:58

Pěkné pondělní ráno holky,
poraďte - dětskou postýlku jednoznačně dřevěnou nebo stačí lamino??
Jinak pupík pěkně roste, spíš bych řekla, že pekelně, protože za poslední týden je fakt dvojnásobný :lol: Začínají mě hodně bolet záda v kříži, musím začít chodit plavat a na jogu. Kupovala jsem si těhulenský džíny a prodavačka říkala, že pořád nemám žádný břicho a já už si připadám jak kulička - no bude hůůůůř. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.8.07 12:48

Ahoj holky.
Pro všechny,co si připadají jako kuličky,jsem hodila do galerky moji fotku ze soboty.A to prý černá zeštíhluje. :lol:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.8.07 12:53
jirabobes píše:
Ahoj holky.
Pro všechny,co si připadají jako kuličky,jsem hodila do galerky moji fotku ze soboty.A to prý černá zeštíhluje. :lol:Pa pa J.

ahoj… :D

konecne mam s kym porovnavat moje brusko.......a naozaj ho mam mensie ako vsetky tu hovorite...... :)

inak Jirabobes…kraaaasne brusko mas....... :! :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.8.07 13:04

Ahoj Martino,
Našla jsem odvahu sem hodit fotku „nahého bříška“,ale nevím jak.Poradíš? Dík.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
20.8.07 13:27

Ahoj mamky,
tak máme po víkendu a tady u nás je pořád pěknej pařák.
Sabika teď usnula tak se vrhám něco písnout.
V pátek jsme měli slučák ze stření školy,bylo to fajn,zjistila jsem že jsem zatím jedinná zůstala stále vdaná(jinak jsou holky buď svobodné nebo rozvedené)a to jsme pouhých 5 let od maturity.A málem bych zapoměla také jeden kluk je ženatý,jinak zatím mládenci :D

OLIVEREK Z LISTOPADU JE NÁDHERNÝ A DRŽÍME JIM PĚSTIČKY

Holky měla jsem z toho trochu depku. Vždyť to je jako bychom měly za měsíc třeba rodit, no hrůza :cry:

Tak se hlavně opatrujte!!!!

Jířo pěknej pupík,myslím že jsem na tom podobně.
Jen co najdu foťák tak hodím také nějakou novou fotečku. Ale asi až ve středu až budu mít foto i z ultrazvuku. Konečně uvidím mimíse po dlouhé době. :) nemůžu se dočkat.

Jinak k těm smskám: dobrý nápad,jestli by nikdo nebyl proti tak by Ivča (když děláš tabulku tak už jsi v tom jistě zběhlá a máš přehled) to mohla rozdělit kdo komu by dal číslo a podával případné informace. A pak bychom si podle rozdělení zaslali na SZ telefonní čísla a byla by jistota že se o všech ví :P

Papa pohlaďte bříšínka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.8.07 14:43

JiraBobes, no brisko mas zatim o kousek vetsi, ale vzhledem k tomu, ze mam ted pocit (a nebude to jen pocit), ze se mi vyrazne zvetsuje kazdy den, Te tak do par dni jiste dozenu :)
Prestavam mit co na sebe :( :lol: A co teprve az prijde podzim a zima :) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.8.07 15:22

Aluško
To bude asi tím,že jsem nebyla nijak štíhlá.Spíš plnoštíhlá. :oops: Ještě před prvním těhu (ve 23 letech) jsem vážila 57,5Kg. Přidej „pár“ kilo po obou dětech a hle…žádná štipka. :lol: :lol: :lol:
Myslím si,že mě nedoženeš. :lol: Nakonec to tu asi vyhraju. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.07 16:46

Hezké odpoledne!

Jiřko, vypadáš dobře. Je fajn se podívat, s kým si to člověk píše, že fakt to břicho máš :lol: Katka

• Citovat
  • Upravit
19296
20.8.07 18:28

Katko
Díky. :oops:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.8.07 19:20

Martino
Dík za radu.Ale nepovedlo se to?Tak to je v galerce. :wink: A hned 2×.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital