PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
20.8.07 19:25
jirabobes píše:
Martino
Dík za radu.Ale nepovedlo se to?Tak to je v galerce. :wink: A hned 2×.Pa pa J.

dam to ja???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
20.8.07 19:40

Ahoj holky :)

Tak KO dopadla dobře, Utz mi bohužel nedělal, až příště… :cry: Jinak cukrovku nemám, setřička mě pochválila za ukázkové hodnoty a velmi se smála, když jsem říkala, že jsem měla den předtím nutelu… Železo mám brát dvakrát denně, Mg na křeče 3×2 tbl. A jinak je vše v pořádku, čípek se nezkracuje, bříško netvrdne…
Jinak s tím ohýbáním mám stejné problémy a připadám si hrozně nemotorná… :(

Asi mi skončilo lážo plážo, můj školitel mi poslal opravenou práci, takže začínám makat :roll: . Ať to stihnu ještě do porodu.

Mějte se, papa B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
20.8.07 19:43

Jo a příští KO až 17.9., ale zase uvidím Matýska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
20.8.07 19:48

Holky, chodíte na kontroly ještě co 4 nebo už co 3 týdny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
20.8.07 20:40

Ahoj holky,
Bramburko,blahopřeji k úspěšné kontrole.Já mam zatim kontroly po 4 týdnech.
Jiřko,hezký pupík,neni zas až tak velkej.Taky se pokusim vyfotit a dam foto do galerky.
Doufam,že na sms máme ještě čas,ale určitě jsem pro,at máme o sobě zprávy,když neni přístup k netu.
Dneska jsem trochu nakupovala na Mimibazaru,lepší tam nechodit,bude nás to stát asi 1500kč,ale jsou tam i kalhoty pro Verču.
Zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
20.8.07 22:42

**Ahoooj těhulky :)

Jiřko** tak to si mě s těma culíčkama moc nepotěšila :? .No,uvidíme jak se na to bude Kristýnka tvářit :) :lol: .Máš moc krásný bříško :wink: .

**Kitty vítej z dovolené zpátky doma :D .Opožděně Ti přeju všechno nejlepší k svátku :srdce: .

Ivčo** moc děkuju za tabulku :D .Opravdu pěkné „postelové story“ ještě,že je Milan takovej šikula.Tak ať postel vyjde podle vašich představ :wink: .A seznámek je určitě dobrý nápad :) .

Brambůrko Vy si z Matýska vychováváte takovýho pařmena :lol: :lol: .Kolo už bych taky radši vynechala a vytáhla bych ho až zase na jaře příští rok.Gratulace ke kontrole :srdce: .Chodim taky po 4 týdnech.

Aluško teď mi úplně mluvíš z duše s tím oblečením a každým dnem větším bříškem(a asi nejen mě :wink: ).

Oliverkovi přejeme ať co nejlépe zvládne ten špatný vstup do života a ať je co nejdříve s maminkou doma.

Pokusim se dát do galerky taky nějakou fotečku tak snad se mi to podaří :lol: .

Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
20.8.07 22:55

Ahoj holky,

mám dotaz. Už od pátku cítím pohyby hodně slabě. a večer vždycky čekám až to příjde , jako vždycky, a ono to bud neprijde anebo hodně slabě. Fakt vám závadím, který máte pohyby intenzivní. Na kontrolu jdu ve čtvrtek. Ale dnes už jsem měla cukání zavolat … Sice teda každý den ucítím alespoň trošičku, ale není to nic moc. Tak nevím, nechci zbytečně plašit, ale ale… vždyť víte…

No jinak k tomu pohybování :) . Jj. Když vstávám z postele , tak je to docela zábava. Začíná to být docela dřina :D .

JIank taky vesele kynu a kynu. Jsem zvědavá, co budu nosit v zimě! Koupím si asi nějáký rifle a jeden svetr a hold to v tom odchodím..

Bramburko, gratuluji ke kontrole…super.

Taky sem hodím nějakou fotku pupíku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.8.07 23:29

cauky holky … kontroly mam taky po 4 tydnech, takze dalsi KO 14.9., jestli tedy projdu dvermi do ordinace :lol:

nepravidelnych a nevyraznych pohybu bych se nebala, hlavne kdyz jsou nejake, u nas nekdy taky delsi dobu nic a pak to najednou prijde … ale zas na druhou stranu, jsou-li pochyby, radeji k doktorovi drive nez pozdeji …

zitra kupuju krejcovsky metr a budu to brisko kazdy den merit, ve Statech jsem se strachovala, ze neroste, ted mam zcela opacne obavy … budu giganticka :)

mejte se krasne

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.8.07 23:39

Markysku, to si delas legraci, ne? Kdeze je to brisko??? 8O :lol:
To ja mam v porovnani s Tebou tak o dve miminka vic :wink: a alespon o jedno vic nez Lena :wink: vazne spis dohanim Jirku, naskok ma jen o kousek :wink:

Dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.8.07 09:19

Ahoj holky.
Dneska mě hned po ránu vytočila „skvělá“ česká pošta. :evil: Škoda,že ji nejde úpně ignorovat. Včera mi měl přijít balík.Taky přišel,ale doručovatelka vyjímečně byla u nás o pár hodin dřív.Běžně chodí kolem poledne.Spěchala jsem z venku domů (byla jsem tu už 10.40 hod.) a ve schránce byl už lístek. Balík manželovi odpoledne nevydali.Tak jim řekl,ať mi to teda doručí domů.A oni,že až ve středu.Tak jsem tam dneska ráno zašla,že než čekat do středy,tak si to domů odnesu sama.A na poště to samozřejmě nebylo. :evil: :evil: :evil: Tak teda až zítra. Nevím,co jim dává právo držet něčí poštu!!!!! :evil: :evil: :x Fakt mě to naštvalo.A to po Marťovi ještě chtěli telefonní číslo.Prý pro evidenci!!!!!!!!Se asi zbláznili.Co je jim do toho!!!!!!!!! Uf…je mi líp.
Moc se omlouvám,ale potřebovala jsem si postěžovat. :oops:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.8.07 09:31

Jiřko, nerozčiluj se, malý bude nervák. Tak mi řekni, kde to je, když to nemáš a oni taky ne. :twisted:

Markéto, ty jsi jako v tom? Jo, máš o 3-4 týdny podle metříku míň než já, ale takové břicho jsem měla hned na začátku :oops: :wink: Cs, tak já podle subjektivního pohledu vedu.

Leni, já nevím, třeba miminko kope dovnitř. Hlavně, že kope.

U nás včera pořádně zapršelo, ochladilo se, paráda. Hezký den. Katka

• Citovat
  • Upravit
19296
21.8.07 09:35

Lena1
Ahoj Leni.Je možné,že tě mimčo kope „dovnitř“.To není tak moc cítit.Mě to poslední dobou dělá taky.Ale ještě k tomu se připomene úderem do močáku.Abych na něj asi nezapoměla. :lol: Neboj,až bude větší,tak si těch kopanců užiješ až,až. :wink:
No já metr mám,ale asi se nebudu měřit. :oops: Raději.

Markýsek
Ahoj Marky.Ty si z nás střílíš? :lol: Nepatříš náhodou do Ledna 2008? A nebo to já patřím už do říjnovek? :oops:

Bramburka
Ahoj Báro.Gratuluju k úspěšné kontrole. Já mám příští kontrolu …??????(je to v seznámku :oops: ) A pak už po 3 týdnech.

Aluška
Ahoj Ali.Vždyť říkám,že to nakonec vyhraju. :wink: :lol: Ale měřit se asi fakt nebudu.Když,tak až úplně nakonec.A to ještě podle toho,jetli nebudu nějak hrozně moc popředu oproti vám všem. To asi budu,takže se moje míry asi nedozvíte. :lol: Včera jsem se měřila. :oops: No metr ještě stačil. :lol: :lol: :lol: Martin říkal,že až budete všichni zveřejňovat míry,tak vám mám napsat,že ten metr je jen do 150cm. :lol: :lol: :lol: Tak to snad ne. :wink:

Za hoďku a půl (asi) se dozvím,jak jsem na tom s tou cukrovkou.Snad to bude dobré.
Tak zatím pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.8.07 09:42

Hele Jiřko, tak schválně. Já se jdu změřit a pošlu ti SZ. A ty mi taky, jo? :wink: Katka

• Citovat
  • Upravit
19296
21.8.07 09:50

Ahoj Katko.
To bude stejně. :wink: Ti moji 2 ďáblíci mě nenechají ani jeden den v klidu. :lol: A podle kamarádky to tak nefunguje.Byla celé těhu v klidu a malý je malý vztekloun. No,povíme si příští rok. :wink: Ale Gabča je taky celkem o.k.,jen je ukňučená. :roll:

Balík je prý na hlavní poště(asi o pět minut jízdy autem dál).Ale proč mi ho nejsou schopni přivézt,to ti nikdo nepoví.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
21.8.07 10:01

Dobré ráno,

tak jsem včera večer cítila pohyby celkem dobře a dneska ráno taky trochu..Tak vydržím do čtvrtka. Jsou to už jen dva dny… Snad máte pravdu, že to nic není..Hlavně, že vůbec kope!

Markýsku,takovýhle bříško jsem neměla ani před těhu :wink: :wink: :wink: :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí