Poradna duly
Jana Čurdová
Sabika píše:
No a mi tady holky bulíme,chudák Marťa
jj.....................
![]()
Marti
Stydím se.
Máte to fakt děsné.
Sabika
Ahoj Hani.Porodné mám taky většinou pro sebe.Ale z prvního jsme koupili v bazaru počítač.Ten je sice všech,ale po technické stránce kutí jen Marťa.
No já to beru,že je jeho. Z druhého ani nevím
…Jo,kočár a nějaké věcičky pro děti.
A teď to bude jen pro mě.
Koupím si myčku.Sice ji budou používat všichni,ale chci ji já.A kolečkové brusle (ať se dostanu co nejdříve do kondice). ![]()
Kamarádka si z porodného koupila starší auto.To ale bylo ještě kolem 6000,–Kč.
Pa pa J.
Sabiko, gratuluju k pindikovi
! Jeste par a mame ty fotbalisty ![]()
Martino, slovenske porodne a prispevky, to je tedy bida … nemely bysme si tu moc stezovat, co
![]()
Hele, holky, kdyz jste hledaly postylky, nevidely jste nekde nejakou bilou? Ja vim, ze nejlepsi je prirodni drevo, pokud mozno tvrde, ale jeste nez se pro nej rozhodnu, chtela jsem se podivat, jestli nemaji nejake tvrde drevo, morene do bila necim nejedovatym … vsechno v loznici mame bile
… mnojo, kdyz to nenajdu, tak jdu do prirodniho buku, taky dobry
.
Hezky vecer!
Aluško,my máme bílou,kupovali jsme ji v krámu s dětskýma věcma.Paní nám ji objednala,cena byla stejná jako u přírodní.Taky máme bílou ložnici.
Marti,tak to je mazec.
ahoj holky,
Marti - tak teď je mi trapně, že jsem si stěžovala …
aluška - dnes jsem určitě jednu viděla na MMB novou, ale už nevím, jak se jmenovala, ale určitě bílé jsou, já taky teď koukám po postýlkách.
dobrou noc
radka
Dobré ráno.
Aluško- bílé postýlky určitě jsou.
www.spuntik.cz/?…
To jen pro ukázku. ![]()
Pa pa J.
dobre ranko
pozerala som fotogaleriu a Maťa sa nám ostrihala, sekne ti to. ja idem dnes tiež
dobre ranko
pozerala som fotogaleriu a Maťa sa nám ostrihala, sekne ti to. ja idem dnes tiež
zabulienka píše:
dobre rankopozerala som fotogaleriu a Maťa sa nám ostrihala, sekne ti to. ja idem dnes tiež
psssssssssssssssst...................... ![]()
ale dikes za pochvalu........
citim sa vyborne s tym ucesom… ![]()
Ahojky těhulinky, už jsem tady dlouho nepsala, ale pořád nakukuju. Je pravda, že jsem měla dovču…
Teď jsem se dozvěděla, že s tím rodičákem 11400,–, to není tak úplně jednoduché, je to podmíněno mzdou maminky 16400,–, původně to bylo 21 tis., ale naštěstí to zkrouhli…
Já teda beru tu na dva roky, mám babičku blízko, která jde v prosinci do důchodu, tak toho asi využiju.
Jinak Sašenka teď nějak pořád spinká, ale teď jsem si přečetla, že je to v tomto období normální, docháhí k rychlému vývoji, tak odpočívá ![]()
Jinak už mám nahoře 5 kg, teď to šlo nějak rychle nahoru, jak jste na tom ?
Zatim papa a hezký den Sevča a Alex
Mě dneska od zapnutí s… PC
Se ani nepřihlásím.
A jaká sprostá slova se mi derou na jazyk na adresu našich poslanců …
Jj, ale je to tím, že nás zachutili zvyšováním soc. dávek a teď nám to chtějí sebrat … Když jsem šla na první mateřskou tak byla 2500a porodné 6400. A neřešila jsem nic. ![]()
Radko, těch 11000 se stejně týká jen těch, co mají příjem kolem 16000 čistého, ne? Takže každý na něj nemá nárok. A ono to má logiku, ten kdo má takové příjmy si obvykle nepořídí 10 dětí, ale řekněme max 3
![]()
Teda, tady jsou samé kočkomilky. No já bych zvířata v bytě nesnesla, ale s barákem jsou jiné možnosti, to je fakt …
Martino, v které fotogalerii je tvoje foto? Nechci být zvědavá, ale v naší prosincové jsem ho nenašla. ![]()
Zabulienka, souhlas s Jiřkou, mě dýchání netrápí, protože mám pupek u kolen, zas mě trápí něco jiného. ![]()
Tak hezký den. Katka
ahoj holky,
tak jsem po KO - vše v pohodě, srdíčko bije jako zvon.
jinak se valim jako slonice, mám nahoře (dle váhy dr. 7,5 kg, dle váhy doma 10) takže jsem nadšená a koupila jsem si koláček…
příští týden jdu na cukrovku, tak si raděj dopřeju do té doby něco na zub.
mateřskou zatím neřeším, uvidíme, jak to přesně bude napsané v zákoně, ale chtěla bych to tak, že řeknu na dva roky a mezitím bychom si chtěli pořídit druhé dítě, takže jak to bude potom nevím.
A.h.a…
Koukla jsem se. Pěkné. Neznám tě osobně, jenom tady na mě koukáš z PC, ale jsi ve tváři změněná
Katka
anonymni píše: [quote:b937b940c9]katka v galerce......zivot po potratu
A.h.a…
Koukla jsem se. Pěkné. Neznám tě osobně, jenom tady na mě koukáš z PC, ale jsi ve tváři změněnáuz mi liezli na nervy take dlhe vlasy.........
tak som sa ich zbavila..... ![]()