PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1314
28.8.07 13:46

Ahoj holky,
taky doufam,že už budou jen samé dobré zprávičky.

Markétce a Jirkům držim moc palce,at to všechno zvládnou.

Fazole,vítam Tě mezi námi,včera jsem na to nějak zapomněla.

Dneska jsem byla na testu na cukrovku,výsledky budu mít v pondělí.Celkem mi dalo zabrat vypít tu dobrotu,brr.To dvou hodinové čekání a dva odběry taky nic moc,ale dá se to vydržet.

Sevco,já k obvodákovi taky nejdu,na začátku těhu jsem byla na interním vyšetření.U zubaře jsem byla taky začátkem těhu a půjdu až v listopadu.

Zatim se mějte,pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
28.8.07 14:49

Ahoooj holky Jdu vás moc pozdravit a popřát hodně štěstíčka a zdravíčka do dalších měsíců :srdce: .
Ještě vám jednou moc děkuju za nás všechny.Za podporu,kterou jste nám aspoň takhle na dálku posílali…DĚKUJU..
Já bohužel nevím co mám dál psát,protože sama nějak nevím co mám dělat všechno je tak moc prázdný a v hlavě pořád a pořád dokola zní PROČ???!!!Asi se na to budu ptát ještě dlouho,ale vím,že si nikdy neodpovím.Jedině co mě napadá,že Kristýnka přišla aby nám dokázala jak moc pro sebe všichni znamenáme a jak moc se milujem a když jsme to zjistily tak ona svůj úděl na tomhle světě splnila a proto mohla zase odejít :cry: .
Omlouvám se,ale asi jsem to potřebovala vypustit ven.Holčiny moc krásně si těhulkujte až do prosince a pak až přijde ten váš den „D“ a přívítáte ty svoje uzlíčky tak si to užívejte je to ten nejkrásnější okamžik.
Dávejte na sebe pozor a nechte se rozmazlovat od tatínků,protože oni to taky dost silně prožívají(i když to na sobě nedávají někdy moc znát :wink: ).Při těhlech situacích poznáte jakou opravdu máte oporu.
Někdy vás sem příjdu ještě zkontrolovat.
Mějte se a opatrujte se.

Pa Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.8.07 15:28

Markétko, tak už brečím. Ještě včera jsem to rozdýchala, ale ten tvůj dnešní příspěvek mě dostal. Jo, jo, máš fajn, že máš ty svoje dva chlapy, co tě podrží. Opatruj se. Katka

• Citovat
  • Upravit
444
28.8.07 15:34

Radko , dej na sebe pozor, cvicit pujdeme pristi tyden nebo pozdeji, hlavne aby bylo vse v poradku!

Kitty , jeste to vsechno dohodnem

Martino , Ty jsi ale hubenour! :lol: :!

Taky vitam Fazoli! :!

Juuu a ted jsem sama lina jit cvicit … :oops: :lol:

No zkusim se vzchopit … :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
28.8.07 16:45

Ahoj holky,
tak já pocitvě odpočívám, válím se v posteli a nic nedělám :-)
Zítra jdu na test na cukr, tak snad jím ten obsah nevrátím rychle zpátky:-)

Marti - hezké oblečky a na bříšku ještě zapracuj, já mám podstatně větší :-)

obvoďák - návštěva je snad povinná, udělá základní vyšetření a pošle na EKG - už to mám za sebou

tak se zatím mějte a díky za rady na nevolnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
28.8.07 17:26

Ahoj těhulky!

Tak už se hlásím z domova, dorazili jsme dnes ve 3h ráno. Cesta byla docela v pohodě, ale už to pro mě bylo docela namáhavé.

Přečetla jsem pár posledních stránek a je mi strašně moc líto co jsem se dočetla. :cry:
Markýsku držim palečky ať je brzo mnohem líp. Drž se.

Doufám holky, že už další podobné zprávičky nebudou a všechny pupíčky už budou jenom větší a větší.

jsem z toho teď taková smutná, jdu uklidit všechny věci po příjezdu a zkusim na to nemyslet.

Pa Terulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.8.07 19:11

Terulka
Ahoj Terezko.Vítám tě doma.

Radko
Nevím,jestli je kontrola u obvoďáka povinná,ale já jsem nebyla ani u jednoho těhu.Takže taky nejdu.Ještě tak chytnout nějakého bacila. :roll: Už to vidím,že by mě to drželo zase měsíc.

MartinaSK
Ahoj Marti.A nevšimla sis náhodou jestli je mají i ve velikosti pro novorozence?V té,co jsi koupila to bude mít Radek určitě až někdy po 9.měsících.A na to období mám overálků dost.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
28.8.07 19:16
jirabobes píše:
Terulka
Ahoj Terezko.Vítám tě doma.

Radko
Nevím,jestli je kontrola u obvoďáka povinná,ale já jsem nebyla ani u jednoho těhu.Takže taky nejdu.Ještě tak chytnout nějakého bacila. :roll: Už to vidím,že by mě to drželo zase měsíc.

MartinaSK
Ahoj Marti.A nevšimla sis náhodou jestli je mají i ve velikosti pro novorozence?V té,co jsi koupila to bude mít Radek určitě až někdy po 9.měsících.A na to období mám overálků dost.

Pa pa J.

jo mali aj pre novorodencov.......a potom 0-3mesiace........chybali 3-6mesiacov.........a potom uz len 6-9mesiacov mali..........

a ja mam malickych veci uz dost tak som zobrala vacsie............. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.8.07 19:27

Martino
Díky.Sice záleží jestli u nás nebudou ty menší vyprodané,ale je dobré vědět,že se vůbec vyrábí. :wink: Tak se teda kouknu. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
28.8.07 19:29
jirabobes píše:
Martino
Díky.Sice záleží jestli u nás nebudou ty menší vyprodané,ale je dobré vědět,že se vůbec vyrábí. :wink: Tak se teda kouknu. :wink:Pa pa J.

u nas ich bolo vela..........skor boli vypredane 3-6mesiacov.......... :D

tak hodne stastia,aby mali............. :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.8.07 19:31

Holky
Asi mám novinku. Vypadá to,že se malý přestěhoval.Nějak mi přestal útočit na močák.A dneska odpoledne (kolem třetí),když jsem ležela (schválně na zádech :wink: ),tak se mi břicho boulilo kolem pupku.Jinak to bylo vždy v podbřišku.Takže huráááá,buď se otočil nebo se posunul tam,kam má. :D

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
28.8.07 20:37

Ahoj těhulky :)

Terulko vítám tě zase doma!!!

Jéé, ty overálky se mi taky moc líbily, asi si je budu taky kupovat (u nás měli i menší velikosti). Byly za docela dobrou cenu, akorát je asi budou mít všichni :? Zítra mi přivezou PPL fusak, tak se těším…

Papa B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
29.8.07 07:25

Dobré ráno holky.

bramburko
To přece nevadí. :wink:Třeba já ty overalky chci na spaní.A jestli je někdo obleče na ven,tak taky nebudou vidět. :wink: :lol:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
29.8.07 09:05

Tak jsem nakonec prekonala sama sebe a na cviceni zasla … a bylo to fajn …
Jinak se pridavam k Jirce, taky uz jsem citila kopani hodne nad pupikem, docela prekvapeni … ale pak zase dole a po stranach, mam pocit, ze to moje dite zkousi kam dosahne :lol: … takze pretocene nekam na stalo jeste neni, ale snad to zvladnou, prtousove :)

Pekny den vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.8.07 09:47

Ahoj vsem.ani jsem nenahlasila ze na kontrole vse ok,carodejnice celkem usla Ko ma 17.9.a jdu pit tu vodu na cukr,babka ma cukr.tak pro jistotu.Hezky den vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí