PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
444
3.9.07 21:49

parfumelo , tak sem hod nejaky odkaz na ten fusak, at se muzeme podivat :)

Safiro , tedy to bylo ale dobrodruzstvi, verim, ze to byl sok a pak uleva … ale vzpominam si ze sveho detstvi, ze by to bylo presne neco, co bysme ztropili … rict doma, ze jsme jinde, aby se rodice nebali … nojo, achjo, hlavne ze konec dobry …

taky jsem dnes v promodu koupila saty na tu promoci (zadne moc slavnostni…), sice mam bricho (co kdo cekal ;)), ale budu ho tam vystrkovat hrde …

zitra udesne rano vstavam na ten cukr … hlad uz mam ted :? 8O tak snad se mi tam nezvedne kyblicek … pokud tam tedy dojdu :)

mejte se krasne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
4.9.07 08:19
parfumela píše:
Ahoj maminečky
Tak tady mame zari to uz se nam krati co.Uz vite jaky budete mit zimni fusak?co si myslite o tom Emitexu 3v1,myslite ze to vyuzijem,kdyz prece uz bude chodit tak ho pak nefrknem s botkama do fusaku nebo jo?

ja ho mam....... :D :wink:

ale ja som ho zdedila s kocikom..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
4.9.07 08:39

http://www.detskeboty.cz/fusak-combi/.

Holky ja a technika to nejde dohromady zkousim,ale asi spatne zkopirovat ten odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.9.07 08:48

ty emitexové fusaky jsou taky hezké, ale jak už jsem psala, zkuste si ho do kočárku, kamarádka mě varovala, že jí se tam nevešel. do korbičky tedy. takže nakonec kupovali Aesthetic. ten volím i já, je lepší dle názoru kamarádek, které ho používají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
4.9.07 08:57

Ahoj těhulky,
i já jdu do AESTHETICU 3v1- sice dražší, ale prý kvalitnější a stojí za to do něj investovat. Jednoznačně nejlevnější je na netu, už jsem ho viděla v obchodě i o 600 dražší :o
ještě Vám musím povědět, jak moc jsem šťastná…představte si, že s těmi cévami v pupečníku se dr. spletl a jsou tam normálně tři. Sice jsem si prožila týden pláče, na druhou stranu si teď o to víc vážím, že je vše v pořádku a že je naše holčička zdravá :D
a výsledky cukru taky OK.....samé pozitivní zprávy :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.9.07 09:23

Alla
Ahoj Ali.Tak to je moooc dobrá zprávička.

Aluška
Ahoj Ali.Přeji ti,abys ten cukr ustála co nejlépe.Ono to není tak hrozné. :wink: Hoď fotku do galerky tebe v těch šatech.Teada jestli chceš.Ať víme,jak ti to bude slušet. :wink:

Jinak všem gratuluju k úspěšným testům.

Inge
Koukej se šetřit,ať nám neporodíš moc brzo.

Jdu se kouknout na to houpací křeslo.Snad bude o.k.,když bylo skoro 20 let na půdě.Držte pěsti.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
4.9.07 09:31

ja mam tento…emitex 3v1… :)
http://www.prodeti.com/…22_0_tn2.jpg

a mne v pohode vojde do korby kocika......zavisi tiez aky mate kocik..... :)

mne stacit bude aj tento..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.9.07 10:28

Ahoj holky.
Jsem zpátky.Křeslo máááám.Huráááááá.A zadara.Gabka se celou cestu vyptávala co to je.Tak jsem ji řekla,že taková věc. :lol: Ještě,že se dá ještě oblafnout.No nesla jsem ho tak,aby to na první pohled nebylo jasné co to je.Pak ho přetřem,ušiju nový potah a bude to super dárak.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
4.9.07 10:45

Jiřko super dárek :lol:
prosím o radu: objednávám na netu matraci do postýlky…nemáte nějaké tipy - z jakého materiálu a tak…já mám zatím vybranou polokokosovou, středně tvrdou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.9.07 15:15

Ahoj holky.
Tak jsem se před chvilkou koukla do zrcadla a koukám,břicho je jiné.Už není tak dole.Asi se Ráďa konečně otočil. No včera jsem se na sebe nekoukala.Dneska ani včera pohyby moc necítila.Tak to asi vykutil v neděli v noci.To bych se ani nedivila,protože se mlel jako by se chtěl prodrat ven přes břicho. :lol:

Pádím do kuchyně,ať se to nespálí. :wink: Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.9.07 15:48

Ahoj Holky,
tak je tu u nás tak ošklivo,kroupy a stálý déšť ani nemůžem se Sabčou na hřiště a tak hrajem na skovávanou.
Fusak řešíme momentálně také a chtěla jsem se zeptat (nevím jestli jste to tu třeba už nepsali nestíhám to dočíst) jestli se nechá ten Emitex 3v1 dát do autosedačky.
Zdravíme vás pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
4.9.07 16:31

Ahoj holky!

Tak poslední dva dny je mi pěkně šoufl :( , ta žáha mě pálí tak, že už se to nedá snést. Budu asi muset vyzkoušet ten Maalox nebo Gaviscon, protože Rennie mi nezabírají… V noci se budím, jak je mi zle, a teď už to mám celý den v kuse. Jestli to tak bude pokračovat dál… :roll:

ad fusak Já má taky ten Emitex 3v1 Combi, mám letošní verzi a jsem nadmíru spokojená. Vypadá lépe než na internetu (mám ho odsud: http://www.babydream.mimishop.cz/detail.php?…). Do autosedačky se dá dát, jsou na to připravené otvory, jen se musí vystřihnout. Ale vypadá fakt kvalitně. Viděla jsem i ten Aesthetic, ale myslím, že bohatě stačí i Emitex. Ale každý podle svého vkusu :wink: .

ad váha Já už to nějak neřeším, mám asi 9 a půl kila, ale mám to jenom v břichu (trošku nohy a zadek, ale ne moc). Ze začátku jsem nepřibírala vůbec, od 18tt najednou skok… Zatím se cítím dobře, cvičím, trošku funím, ale jde to. Známá přibrala 13kg a hned po porodu to měla dole a za 2 měs. ještě o 5 kilo míň. Myslím, že je to individuální, někdo přibere moc a někdo málo… Taky záleží na tom, jaká byla původní váha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
4.9.07 17:47

ahoj holky … no jeste k tem fusakum - vim, ze tady odkaz na Aesthetic uz byl, ale hodte mi ho nekdo znovu :wink: :lol: , dik … jeste jsem nedosla k jasnemu zaveru … taky kocar vlastne jeste nemame, tak at se pak nedivim, kdyby se mi fusak nevesel :roll: … k tomu budeme mit sedacku Maxi Cosi Cabrio Fix, ktera ma 3bodove pasy a ve fusaku Emitex maji byt pry otvory pro 5 bodove pasy … je to kompatibilni? (tedy jsou 3 otvory tam kde maji byt? :lol: :lol: ) - mate s tim nektera zkusenost?

vahou bych si nedelala hlavu, kamaradka je taky po mesici od porodu na puvodni vaze, s kojenim to slo uplne samo, spis ted bude muset hlidat, aby nebyla moc hubena a nemela s kojenim problemy …

no jeste nevim, jestli budu mit odvahu na to dat obrazek z promoce do galerky, trochu se stydim ;) … uvidime, zkouska bude to, jak se na me budou tvarit pribuzni … :wink: :roll:

cukrtest byl fakt namka, nebylo mi z toho dvakrat dobre, snad budou vysledky v norme, mam vzdycky pocit, ze cim vic me toho testujou, tim hur, vzdycky na neco prijdou, co cloveka do te doby netrapilo …

tak paa a mejte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
4.9.07 18:58

Ahoj holky,

alla - gratuluji k dobrým zprávám
aluška - www.aesthetic.cz, já jdu taky do něj, náš kočárek moc velkou korbičku nemá
bramburka - zkus ten maalox, já tohle měla minulý týden, prozvracela jsem noci, teď už je to lepší, ale nesmíš jíst 2 hodiny před spaním, jinak se ta kyselina vrací zpátky a to způsobuje pálení žáhy a nevolnosti
jířa - bezva dárek, jsi šikulka, prosní vložky - lépe jí držely a byly příjemnější, ale to je asi hodně individuální

test na cukr jsem zvládla, nebylo to tak děsný, byly jsme tam tři, takže jsme se vzájemně povzbuzovaly :-)
a taky jsem dnes odešla už ve 4 z práce, abych mohla jít civičit! No myslím, že mě brzo zase čeká kobereček, protože všichni tam ještě seděli :-)
Aluško předpokládám, že jsi dnes cvičit nebyla, že? Pokukovala jsem po ostatním, ale nikdo blond dlouhý vlasy neměl. Já asi zkusím tu jogu zítra

Tak se mějte krásně, já večer ještě nakouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.9.07 19:00

Ahoj holky,

jsem tu na skok, jdu vařit večeři, teď jsem dorazila z těhu cvičení a super, je mi hrozně prima po těle.

JInak v poradně ..... zase mi dr. měřil čípek, CS 1, takže v pohodě, za tři týdny jsem přibrala 1 kg, takže taky super, akorát ....... ten zatracenej test na cukr - no abych si neužila všechno - mám to zvýšený, v pátek jdu poprvé na diabetologii a budu chodit až do konce těhotenství :evil: :evil: :evil: Ale už se jen směju, hlavně že prcek je zdravej :wink: , nějak to přežiju, snad to půjde vyřešit jen dietou ------ sbohem koblížky k snídani :-(

K fusakům ..... do kočáru budu mít od tchýně, sice vínová barva, ale to neřeším, a do autosedačky jsem si na MMB sehnala nový zateplený pytel, až dorazí, tak Vám ho vyfotím, je moc krásnej :lol:

Jdu vařit, mám hroznou chuť na fazole, tak se do toho dám, než mi všechno zakážou :twisted:

Zatím pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital