PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
7.9.07 10:43

Ahoj holky, koukám, že Sevča se hecla a už se taky zaregistrovala :lol: :-)

U nás prší, prší, jen se leje. Trochu moc najednou.

Marti Jakoubek bude frajer! Já mám kombinézky růžové, takže případný syn bude v růžové. No, myslím, že JEMU to vadit nebude a já to přežiju, prachy budem utrácet za jiné věci :(

Zabulienka u nás se říká, že holčičky jsou živé a kluci líní, což na ty moje dcérenky pasuje, tož ale uzavřela bych to tak, že je to asi individuální.

Radko záda jsou pitomé, ale třeba tě potěší, že mě bolely nejvíc v prvním těhotenství, podruhé vůbec a teď zřídka, ale vždycky na to zabere balon. Jestli se nepletu, tak jsi psala, že vás čeká stavba domečku. Už začnete teď na podzim, nebo jak? Snad nejsem moc zvědavá :wink:

Jinak zdravím do Orlové, co děláte, když tak leje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.9.07 10:55

Ahoj Katko
No co asi. :lol: Sedíme doma. :roll: Dneska odpoledne budu žehlit.Ať taťka zase jednou nějak zabaví ratolesti. :wink: Většinou žehlím v noci,ale dneska to ráda udělám už dřív. Včera si děti modelovali.Dneska mě nenapadá,jak je zabavit,proto to žehlení. :wink: :lol: :lol:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
7.9.07 11:20

for KalinkaIvča
ahoj Ivi, posílám doplnění infa k mé osobě a mimisovi:
já 28 let, mimis-holčička TP: 11.12.07, jméno ještě není vybrané

hezký den všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.9.07 12:12

Jiřko, jsem chtěla inspiraci. Teď dochází na v létě odložené pexesa, modelínu atd. Akorát ten binec potom! :roll: My jsem včera byli v ShoppingParku, což inicioval náš taťka, ovšem koupili jsme prd, protože ho to záhy přestalo bavit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.9.07 12:18

jjj knoflice máš pravdu :lol: už jsem se fakt styděla :oops: , že jsem fuuuuuuuuurt jen tak nikdo :P
já už chci jít domů, dnes dělám jen do tří a potom jdeme s kámoškou mrknou po nějakých teplejších hadříkách, už se těším :D

Jo a tady už nepršííí, ale je tma…, tak do postýlky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.9.07 12:20
zabulienka píše:
U nás už začali s učením natvrdo. Dala som ho už tento rok aj na gitaru a angličtinu a on by chcel aj strelecký!!!!
Tak som ho vysmiala či chce chodiť domov večer

8O uz sa ucia???…ty brdo.....u nas este je tak pozvolno..... :D

a kruzky este ani nevieme ake su...... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.9.07 12:24

U nás prší furt :(

Marti jak je velké Kalinovo? Najdu ho na mapě? U nás se teda už taky učí naostro, už máme i ty kroužky … Naší mladé jsme připravili bohatý program :lol: kromě podnělka každý den něco :wink: Teď na zimu to půjde, na jaře se to pak nějak tak zreguluje :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.9.07 12:28
Knoflice píše:
U nás prší furt :(Marti jak je velké Kalinovo? Najdu ho na mapě? U nás se teda už taky učí naostro, už máme i ty kroužky … Naší mladé jsme připravili bohatý program :lol: kromě podnělka každý den něco :wink: Teď na zimu to půjde, na jaře se to pak nějak tak zreguluje :oops:

asi tazko......skor najdes Lucenec......a okolo neho hladaj kalinovo ak bude......... :D

u nas zacnu asi od pondelka…na ostro.....este nemaju ani vsetky pracovne zosity..... :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.9.07 12:50

Moji rodnou ves najdeš jen na velice podrobných mapách. Máme tu jen 1. stupeň a dvojtřídky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.9.07 12:54
[quote:382c3b138e]asi tazko......skor najdes Lucenec......a okolo neho hladaj kalinovo ak bude

Našla jsem to :?: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.9.07 13:01
Knoflice píše: [quote:9d4d896615]asi tazko......skor najdes Lucenec......a okolo neho hladaj kalinovo ak bude
Našla jsem to :?: :idea:

ses dobra........ :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.9.07 13:16

Lučenec a Lučnica je asi něco jiného, že? :oops: Se mi hned vybavily tanečnice z Lúčnice … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.9.07 13:21
Knoflice píše:
Lučenec a Lučnica je asi něco jiného, že? :oops: Se mi hned vybavily tanečnice z Lúčnice … :lol:

jo, to je neco ineho....... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.9.07 13:31

Ahoj Katko
Pexeso už nás nebaví.Modelovali včera.Kreslili den před tím-téma:co chci od Ježíška. :lol: Dneska taťka asi vytáhne Človíčku,nezlob se (pokud bude mít náladu).Nebo budou zalívat kytky a tančit.To pustí taťka věž hodně moc nahlas a děti řádí.
Jinak fakt nevím.
No teď jsem se dozvěděla,že Martin půjde v neděli do práce.Na celý den! :roll: Jestli bude pršet,tak se z těch mých opičáků asi zcvoknu.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
7.9.07 14:35

ahoj holky, pekne patecni odpoledne preju!

my jsme na chalupe zalezli - tedy cele dopoledne jsme nakladali kontajner starych kramu z pudy a okoli :roll: - ale ted jsme doma, venku sychravo a 11 stupnu, sila … nastesti vsechno na sebe jeste nejak natahnu, jen mi obcas tahne na zada a na brisko, tedy bundu samozrejme nezapnu, ale svetry mam na chalupe vytahane dost :)
kalhoty stridam porad dvoje .. jak do mesta tak i do prace, takze uz maji to nejlepsi za sebou, brzy budu muset nejake dalsi koupit :(
ponco je dobry napad, mam doma jedno stare pletene, snad v nem preziju alespon do konce rijna, pak bude potreba teplejsi …

alla - pozor! ta sedacka je pro deti od 9 do 18kg … takze pro uplne mimi nee!
bramburko - jaky bazarek s Anglickym zbozim? myslis mimibazar, nebo nejaky jiny objev?

kocarky - vybirate (ci vlastnite) nekdo trojkolku? jakou? jake mate zkusenosti? :) :lol: jsem jedno velke ucho …

kitty - masaz ve slunecnici … hmmm, to zni dobre … jake je tam to cviceni? me zatim odradilo, ze se musi zaplatit 4 hodiny predem, nebo tak nejak … ale pokud se to osvedci, rada tam budu chodit …

s koncem panevnim bych si ted opravdu hlavu jeste nedelala, moje mimi asi lezi napric a zadne stabilnejsi polohy nezaujima :)

jsem po pozdnim obede a pada na me unava … alespon k necemu je tohle pocasi dobre … pekne se spi, ne? :lol:

pristi patek jdu na kontrolu, tak jsem zvedava jak jsme na tom …

mejte se krasne a at se dari!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital