Poradna duly
Jana Čurdová
Jiřko , když tak čtu ty Tvoje příhody s dětma, tak si uvědomuju, že je to občas docela boj
. Vidím na tom, že asi ještě uplně nevíme, do čeho jdeme
… ale teším se!
![]()
Jinak jsem pořád na chalupě, odjedu až odpoledne, ačkoli tu padají provazy vody a je 8-9 stupňů, ani pes nejde ven, když mu otevřu dveře … No nic, pustím si nějakou hudbu, budu uklízet, na plotně se mi už dvě hodiny vaří ta povidla (a ještě je čekají další 3
), tak uvidím, co z toho vyleze, dělám je poprvé.
Na páteční kontrolu jsem samozřejmě čím dál zvědavější, dozvím se snad i ten cukr, CS, polohu, utz … už aby to bylo … vám všem kdo to mají před sebou držím palečky ať je vše v pohodě, těm po úspěšné KO gratuluji! …
Tak pěkný den a doufejme, že to babí léto vážně ještě přijde … ![]()
Ahoj Marti! ![]()
Aluško , já mám chytrou knížku (jako ostatně na všecko), kde píšou, že sušené švestky jsou nejlepší s peckama, ale sušit je trvá mnohem dýl než hrušky nebo jabka apod. Nemám sušičku, suším v troubě nebo na půdě (když to šlo, teď by to tam hnilo
). A jsou super!
Terko , už máš mozoly ze strouhání pastelek a tužek?
Jestli to (ta blbá nálada) není i tím, že ti šel kluk do školy, to člověk víc bilancuje a vidí, jak to utíká …
Holky, prosím, neříkejte tomu deprese. To je jen blbá nálada . Já jsem na slůvko deprese citlivá …
Míšo , možná nevěříš, ale tvoje pocity chápu. Člověk má kolikrát co dělat, aby nezabil vlastní děti, když se začnou projevovat … Náhodou seš dobrá, že to zvládáš ještě takhle! A jinak se šetři, pomalu, …
Jiřko , dneska je zatmění slunce (fakt). Vendulka vylila mlíko, polila přehoz, co jsem včera vyprala, takže měla zaražený Raníček, takže se u nás taky plakalo ![]()
Sevčo, když máš klienty, neděláš třeba na sociálce? Že bys nás mohla informovat ![]()
Knoflice dělám v bance hypotéky,půjčky a tak…sociálku mám naproti, ale to je tak všechno co o ní vím ![]()
mnojo, Knoflice , holky asi nemyslely, ze by byly hned vazne psychicky nemocne - tedy maniodepresivni
, ale ze maji depresivni stavy … asi spis mysli smutek a blbou naladu, nez ze by rano po probuzeni mely pocit, ze je lepsi rozbit si hlavu o zed nez vstat … tak vazne to asi neni, ale v lidove mluve se zkratka rika deprese … ale je pravda, ze kdyz si rekneme, ze mate jen blbou naladu, tak to hned vypada, ze se s tim da neco delat, ne? … tak hura do toho! sice to pocasi a deti ve skole tomu muze nahravat, ale co treba koupel, masaz, cviceni a nebo nejaka radostnejsi domaci prace?
takze konec blbym naladam!
![]()
Knoflice píše:
Koukám, že Martina má zase nové metříky!
no jo…to som cela ja.........
![]()
Dobré poledne!
Knoflice ve škole to teda vzali hopem, už od druhého dne děláme domácí úkoly. Zatim jsou to jen kolečka a vybarvování, ale nešetřej je. Naštěstí ho to přád baví.
Akrimek dneska nešel do školy. Od rána zvracel a má průjem. Volala jsem Dr. a ta řikala, že pořád ještě řáděj nějaký letní virozy. Prej by to mělo trvat jenom jeden den a tak jestli to bude do večera lepší, tak zítra může do školy.
U nás už dneska slzičky taky proběhly a to když jsem před chvílí Akrima vyhodila od počítače do postele. Tak mi řek, že už mu je líp a tak v posteli bejt nemusí.
Ty BLBÝ NÁLADY prožívám podobně jako SEVČA. Radši s manželem vůbec nemluvim, jinak bych ho vzala něčim po hlavě.
srazík dostavit bych se mohla jenom ne na moc dlouho, musim vzít toho svýho Cipíska s sebou a tak musíme být brzo doma, aby si šel včas lehnout, aby ráno do školy nešel mrzutej.
Zatim pa T
teeeda holky mě dneska tak děsně bolí záda, potřebovala bych pořádnou masážičku a to jdu ještě dnes večer ke kadeřnici a je vždycky minimálně na dvě hoďky, no což aspoň budu klááásnááá ![]()
jééééééééééé povedlo už mám taky metřík, sice pozdě, ale přece
![]()
tak holky, já zítra budu na netu jen dopol asi na chvíli mám volno, tak jdu za kámoškou. se srazem počítám. budu mít na sobě hnědý 3/4 tepláky a tričko tyrkysové obyčejné, vlasy mám hnědé tmavě, delší, ale určo budu mít culík - můj tel. 608115105 - tak mi napište nějaké poznávací znamení, jak se poznáme a počítám že na chvíli si pak někam zaskočíme… Terko přijď na chvilku, budeme rádi.
počítám s tím. 18.50 před kfc. cvíčo končí 17.30, takže se to bohatě stihne.
Ahoj holky,
tak já dnes byla na rehabilitaci a narazila jsem na bezvadnou paní. Specializuje se na těhotné a je úžasná. Dostala jsem od ní DVD o kojení a prevenci před opruzenim a ještě nějaké ofocené materiály. No prostě úžasný. Záda bohužel pořád bolej, ale prý je to nadýl, musím hodně sama cvičit, ale snažila se to odblokovat a hodně ve mně ruplo, tak snad to do zítra trochu povolí.
srazík - Kitty to cvičení je do 18.30. Já budu mít na sobě černé legíny, růžové tričko, delší vlasy hnědé rovné do culíku. Terulka nás určitě najde, v okolí asi nebude jiné shromáždění 3 těhulek ![]()
sušička - díky za tip, já asi půjdu do nějaké obyčejnějsí na vyzkoušení. Ty švestky bych si fakt dala ![]()
deprese - holky hlavu vzhůru, za chvilku tu máme miminka, tak se těště na ně, vybírejte výbavičku, zařizujte pokojíčky a užívejte si života dokaď to jde (kámošky, kina, divadla, jiné knížky než o těhu a výchově atd.)
Tak se mějte krásně a zítra se těším na srazík.