PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
444
11.9.07 10:18

Jiřko , když tak čtu ty Tvoje příhody s dětma, tak si uvědomuju, že je to občas docela boj :lol: . Vidím na tom, že asi ještě uplně nevíme, do čeho jdeme :) … ale teším se! :lol: :lol:

Jinak jsem pořád na chalupě, odjedu až odpoledne, ačkoli tu padají provazy vody a je 8-9 stupňů, ani pes nejde ven, když mu otevřu dveře … No nic, pustím si nějakou hudbu, budu uklízet, na plotně se mi už dvě hodiny vaří ta povidla (a ještě je čekají další 3 :roll:), tak uvidím, co z toho vyleze, dělám je poprvé.

Na páteční kontrolu jsem samozřejmě čím dál zvědavější, dozvím se snad i ten cukr, CS, polohu, utz … už aby to bylo … vám všem kdo to mají před sebou držím palečky ať je vše v pohodě, těm po úspěšné KO gratuluji! …

Tak pěkný den a doufejme, že to babí léto vážně ještě přijde … :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.9.07 10:23

já jdu na KO příští týden, tak se taky zeptám na CS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
11.9.07 10:28

ahojte...... :)

ja mam CS 0........ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
11.9.07 10:37

Ahoj Marti! :-)

Aluško , já mám chytrou knížku (jako ostatně na všecko), kde píšou, že sušené švestky jsou nejlepší s peckama, ale sušit je trvá mnohem dýl než hrušky nebo jabka apod. Nemám sušičku, suším v troubě nebo na půdě (když to šlo, teď by to tam hnilo :roll: ). A jsou super!

Terko , už máš mozoly ze strouhání pastelek a tužek? :wink: :lol: Jestli to (ta blbá nálada) není i tím, že ti šel kluk do školy, to člověk víc bilancuje a vidí, jak to utíká …

Holky, prosím, neříkejte tomu deprese. To je jen blbá nálada . Já jsem na slůvko deprese citlivá …

Míšo , možná nevěříš, ale tvoje pocity chápu. Člověk má kolikrát co dělat, aby nezabil vlastní děti, když se začnou projevovat … Náhodou seš dobrá, že to zvládáš ještě takhle! A jinak se šetři, pomalu, …

Jiřko , dneska je zatmění slunce (fakt). Vendulka vylila mlíko, polila přehoz, co jsem včera vyprala, takže měla zaražený Raníček, takže se u nás taky plakalo :cry:

Sevčo, když máš klienty, neděláš třeba na sociálce? Že bys nás mohla informovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
11.9.07 10:42

Koukám, že Martina má zase nové metříky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
11.9.07 11:14

Knoflice dělám v bance hypotéky,půjčky a tak…sociálku mám naproti, ale to je tak všechno co o ní vím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
11.9.07 11:47

mnojo, Knoflice , holky asi nemyslely, ze by byly hned vazne psychicky nemocne - tedy maniodepresivni :cry: , ale ze maji depresivni stavy … asi spis mysli smutek a blbou naladu, nez ze by rano po probuzeni mely pocit, ze je lepsi rozbit si hlavu o zed nez vstat … tak vazne to asi neni, ale v lidove mluve se zkratka rika deprese … ale je pravda, ze kdyz si rekneme, ze mate jen blbou naladu, tak to hned vypada, ze se s tim da neco delat, ne? … tak hura do toho! sice to pocasi a deti ve skole tomu muze nahravat, ale co treba koupel, masaz, cviceni a nebo nejaka radostnejsi domaci prace?
takze konec blbym naladam! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
11.9.07 11:50
Knoflice píše:
Koukám, že Martina má zase nové metříky! :wink:

:lol: :lol: no jo…to som cela ja......... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.9.07 11:52

Dobré poledne!

Knoflice ve škole to teda vzali hopem, už od druhého dne děláme domácí úkoly. Zatim jsou to jen kolečka a vybarvování, ale nešetřej je. Naštěstí ho to přád baví.

Akrimek dneska nešel do školy. Od rána zvracel a má průjem. Volala jsem Dr. a ta řikala, že pořád ještě řáděj nějaký letní virozy. Prej by to mělo trvat jenom jeden den a tak jestli to bude do večera lepší, tak zítra může do školy.

U nás už dneska slzičky taky proběhly a to když jsem před chvílí Akrima vyhodila od počítače do postele. Tak mi řek, že už mu je líp a tak v posteli bejt nemusí.

Ty BLBÝ NÁLADY prožívám podobně jako SEVČA. Radši s manželem vůbec nemluvim, jinak bych ho vzala něčim po hlavě.

srazík dostavit bych se mohla jenom ne na moc dlouho, musim vzít toho svýho Cipíska s sebou a tak musíme být brzo doma, aby si šel včas lehnout, aby ráno do školy nešel mrzutej.

Zatim pa T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
11.9.07 13:42

teeeda holky mě dneska tak děsně bolí záda, potřebovala bych pořádnou masážičku a to jdu ještě dnes večer ke kadeřnici a je vždycky minimálně na dvě hoďky, no což aspoň budu klááásnááá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
11.9.07 13:43

jééééééééééé povedlo už mám taky metřík, sice pozdě, ale přece :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.9.07 14:50

tak holky, já zítra budu na netu jen dopol asi na chvíli mám volno, tak jdu za kámoškou. se srazem počítám. budu mít na sobě hnědý 3/4 tepláky a tričko tyrkysové obyčejné, vlasy mám hnědé tmavě, delší, ale určo budu mít culík - můj tel. 608115105 - tak mi napište nějaké poznávací znamení, jak se poznáme a počítám že na chvíli si pak někam zaskočíme… Terko přijď na chvilku, budeme rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.9.07 15:50
:srdce:

Příspěvek upraven 11.06.21 v 22:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.9.07 18:40

počítám s tím. 18.50 před kfc. cvíčo končí 17.30, takže se to bohatě stihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
11.9.07 18:55

Ahoj holky,
tak já dnes byla na rehabilitaci a narazila jsem na bezvadnou paní. Specializuje se na těhotné a je úžasná. Dostala jsem od ní DVD o kojení a prevenci před opruzenim a ještě nějaké ofocené materiály. No prostě úžasný. Záda bohužel pořád bolej, ale prý je to nadýl, musím hodně sama cvičit, ale snažila se to odblokovat a hodně ve mně ruplo, tak snad to do zítra trochu povolí.

srazík - Kitty to cvičení je do 18.30. Já budu mít na sobě černé legíny, růžové tričko, delší vlasy hnědé rovné do culíku. Terulka nás určitě najde, v okolí asi nebude jiné shromáždění 3 těhulek :-)

sušička - díky za tip, já asi půjdu do nějaké obyčejnějsí na vyzkoušení. Ty švestky bych si fakt dala :-)

deprese - holky hlavu vzhůru, za chvilku tu máme miminka, tak se těště na ně, vybírejte výbavičku, zařizujte pokojíčky a užívejte si života dokaď to jde (kámošky, kina, divadla, jiné knížky než o těhu a výchově atd.)

Tak se mějte krásně a zítra se těším na srazík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí