PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1999
13.9.07 21:59

Ahoj,

tak jsem zase tady, abych napravila svoji dlouhou nepřítomnost :) Koukám, že si domlouváte srazíky. Já to mám k vám všem dost daleko, ale vám přeju, ať se vám to povede a dobře pokecáte :wink:

Sny, taky erotické nebo horory (v sobotu mě někdo honil po kopci a já se něměla kam schovat, protože tam nebyly stromy…)

JiřaBobeš , souhlasím, dá se vyřešit i neřešitelné, jen chvilku trvá, než na to člověk přijde. Jinak podle mě má malý ještě dost času na to, aby se otočil, tak vydrž. A kdyžtak věř doktorům, oní ví, co dělají :wink: Já jdu na kontrolu příští pátek, už jsem zvědavá, jak tam Klárka leží.

Sabiko , ať se Sabča brzy uzdraví.

Holky, všechny se držte. Teď je takové počasí, že je člověk hned nachlazený. Naše Baruš mi už dva dny přijde jakási nesvá, doufám, že na ni nic neleze.

Mějte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.9.07 07:22

Ahoj holky.
Dneska odvedu Kubu do školky A tradááá na hřiby. :lol:

Ahoj Jituš.
A utekla jsi mu (v tom snu) :wink: ?
Hodně štěstí na kontrole.

Ahoj Katko.
No nikam. :lol: Budou s tatínkem.

Ahoj Báro,tak už jsme 3. :potlesk: Neboj nějak se dohodnem. :wink:

Tak já padám.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
14.9.07 08:42

Ahoj holky,
tak u nás bylo konečně včera hezky,vyrazili jsme odpoledne na houby.Malá byla utapaná,že spinkala ráno do půl osmé.

Jiřko,ten císař zatim ještě neřeš,je čas.Rodit dítě koncem pánevním,zvlášt když to nebude žádný drobek,asi nic moc.Kamarádka tak rodila malou,ale ta neměla ani 3kg a měla toho plný brejle.Holčina,co se mnou byla v porodnici a přenášela tak ta měla taky KP a mimčo přes 4kg,tak té udělali rovnou císař.

Sabiko,at se malá brzy uzdraví a tee nenakazí.

Radko,vše nej k svátku :srdce:

Zatim pa,jdu vařit bramboračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
14.9.07 09:56

Ahoj vsem.

Tak holky test na cukr jsem zvladla,prisel nam uz i kocarek tak ho mame u mamci,koupili jsme autosedacku.Taky pisete o bolesti zad k tomu se pripojuji uprostred zad dole me to boli uz i v noci kdyz se otacim.Jinak uz jste take nektera z vas psala o mlezivu tak to me se utvari uz taky.
Raduš vše nej k svatku.

A ostatnim hezky den vam i miminkum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.9.07 10:29

Krásný sluníčkový den všem :D

jééé holky vám zavidím ty srazíky, škoda, že takdy není nikdo z Brna…

ráno jsem si dala chlebíček a je mi z toho fakt dost zle a to byl domácí, pořád čekám jestli poletím či ne :cry:

I když svítí sluníčko a je pátek, tak mám nějakou náladu pod psa, manža byl dva dny na služebce, o víkendu jde zase do práce a volal mi, že večer jdou na nějaký koncetr, v neděli na motorku…pořád si plánuje jenom čas pro sebe a na mě kašle…od té doby co jsem těhotná se ode mě úplně odcizil a ani ten sex už nechce dělat…sorry, že si tady tak stěžuju, ale potřebuju to někomu říct. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
14.9.07 11:30

Ať žije Radka ! :srdce:

Tak Báro , ty vybereš hospodu, ve které se slezem a až za 14 dní mi vůbec neva, teď mám taky nějaké zařizování a mám toho plný brejle.

Sevčo , ty se snad fakt vracíš na začátek těhu nebo máš nějakého bacila. A jestli se chceš srážet, tak z Brna do Ovy je to vlakem 2h a z nádraží do centra 10 min i s čekáním na tramvaj. :wink:

Jinak jestli koukáte na zprávy, tak vám jistě neušlo, že jedna mamča z Brna se rozhodla porodit doma a nedopadlo to dobře. Napadlo některou z vás rodit doma? Nemyslím tím tu verzi, kdy to do porodnice nestihnete, ale záměrně jen s asistentkou?

Mažu do školky, ale určitě ještě nakouknu … Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
14.9.07 14:37

ahoj holky,
pravidelně Vás tady kontroluju :lol: jen moc nestíhám reagovat :)
dnešní KO naprosto v pořádku, příští bude 5.10.2007 . Taky jsem se objednala na 3D, tak půjdu už za 25.9.2007, tak se mooooc těším a doufám, že se holčička pořádně předvede :lol:
dávejte na sebe pozor a přeji krásný slunečný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
14.9.07 15:40

Ahoj těhulky!

Náš počítač je zase uzdravený, HURÁ :-) , tak už Vás nebudu tak zanedbávat :wink:

Radko , všechno nejlepší k svátku! :srdce:

Jdu aktualizovat tabulku, všem Vám doplním, co jste si přály :lol:

KOntakty - super, super, už chybí kontakt jen od: Inge, EvickyS, Fazole, MartinySK, Elle a Leny - Leno, Tvůj nedorazil, zkus to poslat ještě jednou, díííky :!

Tady se organizují srazy o sto šest … já chci taky :lol: … je tady někdo z Vysočiny a okolí? I do Brna bych dorazila…

KOukám, že hojně vyrážíte na houby, tak ať máte více štěstí než my, tady zatím nějak moc nerostou ..... zato jsem si z lesa donesla klíště :evil: :evil: :evil: … roky jsem ho neměla a teď jako těhotná jo :evil: :evil: :evil: , tak na sebe dávejte pozor.

Taky jdu do galerky hodit (konečně) náš kouteček pro Honzíka, tak jestli někdo chcete, tak se mrkněte, budu ráda :wink:

Zatím pa, ještě se ozvu I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
14.9.07 16:09

jejej … má drahá polovička se vzbudila a jdeme ven, tak tabulka bude později, snad to neva, pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.9.07 16:29

Ahoj holky.
Tak jsme doma.Vyjeli jsme o dost později.Cestou samé kolony. :roll: Gabča se nám v autě úplně celá poblinkala.Tak jsem do lesa dorazili až v 11 hod.Byli jsme v Lomné.Tam nějak nerostou.Mám maličko.A navíc,když člověk nemůže pořádně do terénů…Mamka byla předevčírem u Bruntálu-tam rostou.A včera na Opavsku,tam taky rostou.
No nejhorší bylo,že jak to bylo v tom autě cítit (a to jsem malou převlíkla),tak se udělalo špatně i mě.Museli jsme zastavovat. :oops: No,zrovna po tom se mi nestýskalo. :lol:

Radko ,přidávám se ke gratulaci.Já totiž ta jména v kalendáři nijak nesleduju,tak se omlouvám. :oops:

Sevco ,klidně si postěžuj.Jsme tady i od toho.

Parfumela
Ahoj Míšo.Tak já už nosím i prsní vložky.Už jsem si značkovala trička. :lol:

Katko ,to by mě ani ve snu nenapadlo rodit doma.Připadá mi to takové divné.A co kdyby se něco stalo?Ne to fakt ne.A ještě to po sobě uklízet? :lol: (vtip) Stejně divné mi přijde,kdyby se měly moje děti účastnit porodu.Myslím tím svého sourozence.Toho vlastního se zúčastnit musely. :lol:

Báro
Až budeš vybírat místečko,mysli prosím na nás mimoostravské.Ať je to někde v centru.Jinak bych asi netrefila. :oops:

Jdu nakrájet těch pár hříbků.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
14.9.07 17:30

Ahoj holky,
díky moc za přání, je to od vás moc milé.
Dostatala jsem krásnou kytku od manži a voňavku a teď si uděláme dobrou véču.
Tak krásný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
14.9.07 19:39

Přezdívka - jméno / věk / počet dětí / věk dětí / TP / KO

zabulienka - - / 30 let / 1 dítko / 8 let / TP 29.11. / KO + UZ 25.9. /holčička Emma * chlapeček Lukáš **

KalinkaIvča** - Ivana / 26 let / zatím nemá / TP 30.11. / KO 25.9. / chlapeček Honzík bramburka81 - Bára / 25 let / zatím nemá / TP 1.12. / KO 17.9. / chlapeček Matěj Inge - Kristina / 28 let / 1 dítko / 2 roky / TP 1.12. / KO 17.9. / chlapeček kitty25 - Petra / 29 let / zatím nemá / TP 4.12. / KO 20.9. / chlapeček Robin vladi1 - - / - / 1 dítko / 2 roky / 29.11. / TP 4.12. / 9.12. / UZ 24.9. Terulka - Tereza / 28 let / 1 dítko / 6 let / TP 5.12. / KO + UZ 26.9., 4D UZ 20.9. EvickaS - Eva / 28 let / 3 dítka / 9, 8, 4,5 roku / TP 6.12. /19.12. / KO 17.9. / chlapeček jirabobes - Jiřka / 28 let / 2 dítka / 4, 2 roky / TP 7.12. / KO 8.10. / chlapeček Radovan Aluška - Alena /29 let / zatím nemá / TP 8.12. / KO 14.9. Knoflice - Kateřina / 29 let / 2 dítka / - / TP 8.12. Fazole - - / 28 let / zatím nemá / TP 11.12. / holčička Radka75 - Radka / 32 let / zatím nemá / TP 12.12. / KO 27.9. / chlapeček Sevca79 - - / 28 let / zatím nemá / TP 15.12. / chlapeček Alex MartinaSK - Martina / 29 let / 1 dítko / 8 let / TP 13.12. / 17.12. / KO 27.9. / chlapeček Jakubko Lena1 - Lenka / 29 let / zatím nemá / TP 17.12. / 4D UZ 20.9., KO 19.9. Jitus1 - Jitka / 30 let / 1 dítko / 2 roky / TP 19.12. / KO 21.9. / holčička Klárka alla - Alena / 28 let / zatím nemá / TP 20.12. / KO 5.10. / holčička Terezka elle - Dáša / - / 1 dítko / 2 roky / TP 20.12. / holčička Simonka Safira - Monika / 38 let / 4 dítka / 19, 16, 11, 2 roky / TP 23.12. / KO 1.10. / holčička Sabika - Hana / 24 let / 1 dítko / 2 roky / TP 24.12. /31.12 / KO srdíčko 21.9.
Parfumela - Míša / 24 let / zatím nemá / TP 30.12. / KO 24.9.

Zjištěné pohlaví miminek - holčičky 5 : chlapečci 9 : překvapení 6

1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
14.9.07 19:56

Dobry vecer.
Sevčo bud v klidu vsude stejne.Muj manzel je to same.Na vsechno mavne rukou ma cas furt jen sve konicky a kluka.Povidam mu dnes ze jsme 26 tyden.A moje kamaradka a dalsi nase znama rodily ve 36 tydnu coz je za 10 tydnu to muze byt pro nekoho dlouha doba,al epro nas uz ani tak ne.Na to ze nemame vymalovany dve mistnosti.Mavl rukou prosim te,tak to si nevyberes.Ted je pan hrozne nemocny.

Holky chtela jsem se zeptat je treba jeste brzy,ale kdy vyprat ty oblecky atd.na cisto?me ta predstava ze by to mohlo prijit uz za 10 tydnu docela strasi a uz bych to pripravila radeji.Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
14.9.07 20:00

Tabulka hotová, tak to zkoukněte, jestli tam nemám bludy, mám pocit, že má inteligence s postupujícím těhotenstvím stále klesá :lol:

Sevco , to je na prd, že se s manželem navzájem odcizujete :roll: Vypadá to, že se Tvá drahá polovička zatím nehodlá přizpůsobit rodinným změnám ..... věřím, že s příchodem Alexe se to zlepší, to už si to pořádně uvědomí, že opravdu nejste jen sami dva. Ono je to pro ty mužský asi těžký pochopit, že to mimi už s Váma vlastně je, že Tě omezuje v aktivitách atd., taky by měli mít nevolnosti a měli by chodit po hodině na záchod a cítit pohyby uvnitř těla … pak by to bylo lepší, no ale takhle to procitnutí prostě přijde až po narození miminka.
A co se týče sexu, v tom nejste sami, co jsem těhotná, tak ta frekvence u nás také výrazně poklesla … no, nenaděláme nic :roll:

Parfumelo , tak gratulace k úspěšnému zvládnutí testu :lol:

Jiřko , tak držím pěsti, ať se Ráďa ještě otočí … on porod KP asi nic moc, uvidíš, co Ti řekne dr. ..... zase prima UZ navíc :wink:
Taky dobře vyřiďte ty finance, ať brzy bydlíte v novém :lol:

Všem Vašim nemocným a nachlazeným dětičkám přeji brzké uzdravení :!

Jmenovitě už zase nevím, co jsem chtěla :roll: … tak Vám aspoň napíšu, že jsem se dnes dala do bělení zavinovaček (mám jich asi dvanáct těch klasických - od mamči i od tchýně) … jsou mooc roztomilý, už se těším, až je zítra budu žehlit :twisted:

Tak Vám přeji dobrou noc, opatrujte sebe a bříška!
Ahoooj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
14.9.07 20:03

Parfumelo , dneska jsem si koupila devítikilový pytel Lovely a postupně se do praní dám, abych to v pohodě stíhala ..... taky nemám ráda spěchy na poslední chvíli ...... a kdo ví jak nám za čtrnáct dní, za měsíc bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí