PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
17.9.07 19:24

Ahoj holky.

Chtela jsem se zeptat ty dekorace na zdi nesloupnou i zed kdyz to budem sundavat,chtela bych to dat okolo postylky ale pak to terba budu chtit sundat a nebude se nam chtit hned malovat a co pak?nejsem prihlasena hned to napravim.Parfumela

• Citovat
  • Upravit
461
17.9.07 19:25

Uz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.9.07 19:46

Ahoj Báro Českou poštu taky „miluju“ :roll:
Gratuluju ke kontrole.
Třeba bude malý boxer. :wink:

Parfumela
Ahoj Míšo.To asi záleží na tom,jakou máš zeď. U nás doma by to určitě strhlo celou omítku až na panel. Máme to tu pěkně odfláknuté. :x Ale jednou to určitě vyjde a dáme to do pořádku.No,nejdříve tak za 2 roky. :roll:

Dobrou noc.J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
17.9.07 21:23

Ahoj holky,
tak já byla dnes v práci do 20.00 h. Mám toho děsně moc a zítra jdu na rehabilitaci a pak cvičit, takže jsem chtěla něco dodělat, ale teď už vím, že to byla blbost.

kuchyŇ - my máme také na míru, vyšlo to stejně jako sektorová, navíc jsme využili každičký prostor. Co se týče obchodů tak skonto, asco, ikea jsou podle mě stejné, máme doma od každého něco a je to přijatelné. Kika je dražší někdy i o dost. Dneska už stejně nábytek nevydrží, co dřív. Je to všechno skládačka z prkýnek a jak to jednou rozděláš a znova smontuješ, tak už je to rozviklané. Super je masiv, ale na to nejsou korunky :-)

vitamíny - neberu je, doktor řekl, že je to zbytečné, lepší je ovoce a zelenina v syrovém stavu

mateřská - já půjdu těch 6 týdnů před TP, teda pokud to tam vydržím, dovolená se nekrátí a když si jí nevybereš, tak ti jí příští rok proplatí - na žádost. Už se moc těším až budu doma, někdy mám pocit, že prasknu :-)

dekorace - jsou moc krásné, my budeme mít jen 2 obrázky, víc se nad postýlku nevejde :-(

česká pošta - holky mě zase dost často spletou příjmení a napíšou na balíček Štěpánková a já jsem Štěpáníková a takže po vystání fronty mi to na poště nedají, takže musím zavolat prodejci, aby tam zaslat fax s opravou.
v pátek mi měla přijít PPL autosedačka a ten dopravce to zvoral a nezapsal do databáze adresu do práce, takže jsem dnes visela 30 minut na telefonu a sháněla balíček a přivezou ho tedy až ve středu. Kdybych tam nezavolala, tak ho snad tam budou mít navěky, asi jim je jedno, jestli ho mají doručit nebo ne. Je pravda, že z internetu je to levnější, ale někdy mám chuť se na to vykašlat, protože ten čas, co s tím člověk stráví, je děsnej. A dneska jsem volala do aestheticu, že mi nepřišlo potvrzení objednávky a paní mi tvrdila, že objednávku nemají, tak jsem jí poslala znovu a znovu volala a ona pak našla i tu původní a že prej zapomněla napsat mail. No nic, snad to vše dorazí v pořádku.

Tak se mějte krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
17.9.07 21:51

ahojky,

chtěla bych se zeptat, když už tady řešíme všechno…chtěla bych si koupit kávovar. Mám strašně ráda překapávaný kafe. Je lepší dávat papírový filtry nebo jsou lepší ty umělý co jsou v tom a daj se umýt…??? Určitě máte některá zkušenosti :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.9.07 22:20

Ahoj holky.
Ještě já :wink: ,nějak se mi nechce spát.

Dík za rady ohledně kuchyní.Rozhodli jsme se pro tu z Orfy.Jen ručky (úchyta či jak to nazvat) koupíme jinde.V Orfě je mají celkem drahé.Ten rozdíl není zas tak velký,ale i to se počítá. :wink: Až to bude hotové (na konci roku? :lol: ),tak se pochlubím.Chcete? :wink: :lol:

Lena1
Ahoj Leni,s kávovarem ti bohužel neporadím.

Ahoj Radko
Snad ti ten balíček nepošlou 2×.Když v tom mají takový bor…(čurbes).
A s tou prací to tak nepřeháněj.

Teď už jdu opravdu do pelíšku. :wink: Dobrou noc všem.J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.9.07 23:17

Ahoj mamky,
tak Sabča mi stále prská :? už mi je jí líto jak nemůže pořádně dýchat a ještě jí musím v noci budit na antibiotika. Dostala Ospen-penicilinové antibiotikum a Nurofen plus Nasivin se šalvějí.
Jinak je to docela dobrý.
V pátek jedeme na tu diagnostiku a ve středu jdu ještě předtím na KO ke svýmu dr.,no a 26.9. mě čeká cukr :roll:
Mějte se všechny moc hezky a dobrou.

Kávovar: máme ETA a jsem spokojená také miluju překapávko.

Kuchyň: máme také namíru protože by nás to vyšlo stejně moc draho,máme jí kvůli (mě) vyšší a s různejma (jak řiká manža) vymoženostma co jsem si vymyslela :oops: 8O

To jsem já SABIKA zase mě to zlobí :x :x :x

• Citovat
  • Upravit
1314
18.9.07 08:45

Ahoj holky,
tak u nás po pár pěkných dnech zase prší.

Sabiko,at je malé líp,je to naprd když jsou nemocný.

Vitamíny zatim beru,někdy tedy zapomenu.

Na mateřskou nastupuji 6týdnů před porodem,u prvního těhu jsem šla 8týdnů.

Věci na mimi zatim neperu,počkam tak do října a pak se na to vrhnu.

V pondělí jdu na ultrazvuk,už se těšim,doufam,že je mimi hlavou dolů.Podle pohybů asi jo.Nevíte do jakého týdne by se mělo přetočit?

Zatim pa,jdu se vrhnout na tu haldu prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.9.07 09:23

já rozhodně ještě neperu - čekám až půjdu na mateřskou

Kávovar - my máme Etu, jsem spokojená, protože se tam dá nastavit časovač a mít kafčo nebo čaj ráno na snídani. Máme dobrou zkušenost také z Braunem. POkud je to možné doporučuju koupit zlatý filtr, který je trvalý, vydrží dlouho a je super. Neprodává se ale do každého kávovaru.
musím se přiznat, že my kávovar používáme spíš na čaj - ale taky jsem ho dřív chtěla, na jedno kafe to ale nemá cenu. Lepší je podle mě presovač, z toho je kafe super i laté, paráda (dělá mi kamarádka)

mimi mi občas příšerně tlačí na močák až si myslim, že mi tam snad píchá ručičkou nebo co, ale dá se to. ale těšim se až budu doma, to bude trošku větší odpočinek než teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
18.9.07 09:59

Ahoj maminky a miminka, dneska budu hodně stručná, protože mám sílu akurát na to, aby si přečetla, co tu řešíte a nevím, kdo co psal.
Jsem nachlazená. Jo, jenom nachlazení, ale pěkně mě to vzalo. U Klárky kašle celá třída, ona má teda jenom rýmu, ale pořádnou. To vždycky někdo přinese a roznese a už to jede …

Kávovar máme taky Etu a taky ji máme hlavně na čaj, aby byl hotový, když ráno vstáváme :lol:

Někdo (asi Sevča) se ptal na žehlení, já mám pocit, že jsem jediná, kdo reaguje, jo maniak ve mě se ozývá :oops: :lol: Aspoň jednou přežehlit všecko, co děcka dostanou na sebe. Pak už ne, když to vypadá slušně :lol:

Mějte se hezky. Moc stručná jsem teda nebyla … :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.9.07 10:36

Ahoj holky.
Tak já peru právě teď první várku mimioblečků hodněmocjásajícísmajlík (podle vzoru Katky (asi) :wink: ).
No,mě se zdálo divné,že na to nikdo z vás nespěchá.Ale už vím proč :idea: .Asi.Většina z vás má jen jednoho nebo dokonce žádného potomka.Takže to bude nejspíš tím,že toho prádla běžně máte míň.Tak to stihnete za chvilku.Ona taková Monča a Evča toho mají nejvíc.Holky už jste začaly?

Katko ,brzo se uzdrav.A hodně odpočívej.Ono se 2 dětmi sice moc nejde,ale aspoň se pokus.

Zatím se mějte pěkně.Ještě určitě nakouknu.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.9.07 10:51

ahojda pupíci :wink:

Knoflice já jsem to nebyla, ale já určo žehlit budu, páč se mi zdá, že ty věcičky vypadají líp a aspoň zlikviduju případné brabrouky :lol: , ale prát budu až nastoupím na mateřskou, abych se nenudila :wink:

Bramburko - pošta, tak to je kapitolka…u nás je to stejný, když jdu po práci, tak je tam nejvíc lidí, samo, že hlavně důchodci a tady bez klimačky (a to je pošta po rekonstrukci), takže na padnutí :cry:

Leno- kávovar je super, máme ho v práci a kdysi jsem ho měla i doma - používáme papírové jednorázové filtry, myslím si, že je to lepší. Teď máme doma preso a to fakt super…

Jinak ten mimísek bude asi hroznej pohodář, protože pořád spinká, nedělá si násilí nějak extra vyvádět. Manža by si chtěl pořád šáhnou jak kopká a malej nic :)
zatím papa ještě juknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.9.07 12:01

Ahoj holky.
Navštívila jsem ráno svou kamarádku váhu osobní.No a prý mám 9,5Kg přírůstek. :oops: No vypadá to,že celkem to bude ve finále míň než 15,ale asi bohužel víc než 12Kg.No uvidíme. :wink:

Za hoďku se jdu kouknout na cvičení pro těhotné.Jestli budou mít ještě místo,tak se přidám.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
18.9.07 14:04

Ahoj těhulinky,
tak jsem se snažila dát do galerky nějaký fotky,ale povedlo se mi tam dát pouze jednu z ultrazvuku z 20tt.
V pátek až přijedeme z Brna tak se budu snažit znovu a zkusím vložit nová fota.

Jinak holky také bych ráda nějaký srázek ale jsem opravdu z malé vesničky u Golčova Jeníkova (relativně blízko Havlíčkova Brodu),možná i Jihlavy.Do Brodu to je 37km a z Brodu do Jihlavy tuším cca 25km.
Takže se tam na těch srazíkách aspoň foťte. :lol:

Sabča je konečně dneska lepší tak už je i sranda.

Hlaďte pupíčky pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
18.9.07 14:31

Ahojky všem!

To je teda hnusný počasí. Akrimek měl mít dneska ve škole závody na koloběžkách a museli to zrušit.

Já teda taky žehlim všechno a pokaždý a na co největší teplotu co to jde, aby se oblečeníčko nezničilo. Některé děti mohou být alergické na prášek a tak je to lepší. I když taky peru v Lovele. Navíc miminkový oblečení peru zá:,–(ně samostatně.
Prát tedy zatím nebudu, stále ještě čekáme na komodu a tak až dorazí tak začnu, abych to mohla rovnou ukládat.

Brácha mi slíbil, že mi na komodu udělá přebalovací pult, kterej se pak jenom sundá,až bude mimi větší a zbude zase jenom neponičená komoda. Tak se moc těšim. Doufám jenom, že jim to dodání tý komody nebude trvat celých těch 8 týdnů co vyhrožovali.

Jinak mi máme doma taky pressovač a je to fakt super. Kupuju si kafčo v těch obchodech se sypanými čaji a nechávám si to tam rovnou mamlít na jemno. Mají tam i bezkofeinovou kávu, tak mám pořád co pít.

Vitamíny beru jak si vzpomenu, takže zřídka.

Všem nemocným přeji brzké uzdravení.

Pa T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí