PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20647
18.9.07 17:01

Ahoj holky!

Teda já jsem měla včera příšernou noc… :( Probudila jsem se asi ve dvě ráno s hrozným pálením žáhy (ale takové jsem ještě neměla), bylo to fakt dost bolestivé a vůbec jsem nevěděla, co mám dělat. Dala jsem si Maalox, což moc nepomohlo, a potom jsem se půl hodiny procházela po bytě. Když jsem si lehla, tak zas bolesti. Pak jsem myslela, že budu spát v sedě (což není moc příjemné). Málem jsem se rozbrečela , protože jsem fakt nevěděla, co dělat. Manžel jenom koukal a nevěděl, jak mi pomoct. No a dneska mě to trápí celý den, tak se opravdu těším na to, až půjdu spát :cry:

Vladi mi doktor říkal, že do 34.tt je poloha labilní. Pokud je hlavičkou dolů, tak už se asi točit nebude. A pokud KP, tak je šance 50:50, že se přetočí. Později už má asi málo místa na to, aby se otočil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
18.9.07 20:02

Ahoj holky

tak dneska jsem byla na tehu cviceni a taky rehabilitaci a bylo to fajn. Zada sice boli, ale je to lepsi.

bramburko - pred spanim nesmis jist 2 hodiny, jist jen po malych davkach, nepit bublinkove napoje ani mineralky, nejist rajcata a korenena jidla. Taky je dobre spat s s hlavou vys nez nohy. A Olma dela napoj se syrovatkou a ten pry dost pomaha, dneska mi to rekla ta pani na fyzioterapii. Nebo i jine kysane napoje.

Knoflice - brzy se uzdrav

žehlení - to jsem se ptala já, díky za rady

Tak se mějte krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
18.9.07 21:42

Ahoj holky,

tak věcičky jsou vyprané, teď je ještě vyžehlit :roll: Žehlit budu všechno, jsem na to zvyklá. Včera jsem to nějak přehnala, večer mě dost bolelo v kříži, dneska jsem si dala odpočinkový den a je mi líp :) Vložila jsem do galerky dvě fotečky z Barunčiných narozenin. Je tam i kuchyňka, před časem jsem vám ji tu ukazovala, Barča je z ní nadšená, pořád vaříme poíku a koínka :lol:

Bramburko s žáhou sis teda musela užít, snad to bude dneska lepší :wink: Mě taky často pálí, ale na tebe asi nemám.

Radko , tvoje rady se určitě hodí, díky za ně.

Terulko , na Barunku jsem měla taky ke komodě v obýváku přidělaný pultík, před časem jsme ho sundali a v prosinci ho zase namontujeme. Je to praktické, komoda se pak dá dál používat.

JiraBobes , jak to dopadlo na cvičení, budeš tam chodit? A s tím praním máš pravdu, kdybych věcičky teprve kupovala, určitě bych praní nechala na později. Já mám vypraný oblečky od narození asi tak do půl roku :wink:

Asi se ještě vrhnu na to žehlení :cry: , dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
18.9.07 21:56

Ahoj těhulky, nějak nestíhám, tak jen krátce…

Nestíhám vše pozorně přečíst, tak Vám napíšu snad zítra..... snad, Milan zítra nastupuje, tak nevím, jak to bude s časem.

POsílám Vám ty kontakty, na koho mám mail, tak mailem, zbytek SZ. Ty kontaktní osoby jsou orientační, samozřejmě nebudeme všechny rodit v termínu, tak to berte s rezervou, vždy někdo bude na příjmu, proto máte kontakty všechny, jen aby nebyl někdo přetěžovaný, tak jsou „základní kontaktní osoby“ určeny. Tímto se omlouvám holkám, které mají TP koncem měsíce, že jsem je „zneužila“ vícekrát, snažila jsem se, aby mezi aktuální rodičkou a kontaktní osobou bylo aspoň 14 dní.
Na koho ještě není kontakt, tak to prosím doplňte, když budu doma, nevadí mi, když budete smsky (maily) směřovat ke mě, abychom byly všechny v obraze :).

Tak to je dnes všechno, dávejte na sebe pozor!

Dobrou noc I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
18.9.07 22:02

Ještě jsem zapomněla, prosím překontrolujte čísla i mailové adresy, mohlo se mi v tom množství stát, že jsem se přeťukla nebo mi to Word přepsal…
Díky I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
18.9.07 22:07

Kalinka je jednička :lol:
Povedlo se ti to dobře a to že jsme na konci měsíce bude třeba výhodou alespoň v tom,že až vy budete zaneprázdněné kojením tak rodičky to budou moci zvěstovat nám a mi následně vám :lol:
Akurát nám bude krušno až budete třeba všechny na světě a mi budeme stále multipack :wink:
Mějte se pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.9.07 07:43

Dobré ráno holky.
Ivčo ,jsi šikulka. :wink:

Sabika
Ahoj Hani.Třeba vám,co budete rodit nakonec,budeme závidět. :wink: Tak vám tak krušno nebude.Já osobně bych byla ráda těhotná dýl než je jen těch 9 měsíců.No jo,ale nejsme slonice. :lol:

Ahoj Jituš
Včera se na cvičení necvičilo :( .Ale dozvěděla jsem se pár zajímavých informací.Tak je to dobré.BUdu chodit dál,ale jen na teorii.Gabka by to tam dýl nevydržela.No a ta sestřička vypadala,jako by ji malá pořád rušila.A to byla hodná. :? Dokonce i celou dobu (asi hoďku) místo mluvení šeptala. No měla jsem z toho divný pocit.Ale ještě mi chybí nějaké info o kojení.Už jsem dost zapoměla. :oops: Tak tam ještě párkrát zajdu.

Ahoj Báro
S tou žáhou tě moc lituju.Vím jaké to je hnusné.Taky mě to bolí (neměla by pálet?).Ale naštěstí mi zabírá studené mléko.Koupila jsem si renie,ať pořád nepiju tak moc mléka,ale to mi vůbec nepomáhá.Tak dál mám mléčné večery. :lol:

vitamíny …Za celé těhu jsem asi sezobla jen 6 až 10.A stejně to prý vypadá,že Radek bude minimálně stejně velký jako ti 2 moji ďáblici.Ale jím dost ovoce.Zelenina mi už nějak přestala chutnat. :oops:

Jdu dohlídnout,aby se oblíkly ratolesti.Jsou strašní.Všechno jim trvá. :roll: Pa pa j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.9.07 07:57

ahojte.....

vsetkym co ste chore prajem rychle uzdravenie.....

aj na mna nieco liezlo ale zahnala som to homeopatikami… :wink:

vitaminy......jedla som len v prvom trimestri.....teraz uz nie......jem vela ovocia......zeleniny menej.......a mozna preto mi zistili malo zeleza tak zobem tabletky na zelezo co mi dr predpisal..... :)

ja zacinam priberat ale tak citelne a viditelne na stehnach a na zadok sa radsej ani nepozriem....... :lol: :roll:

zoznamek s cislami super..... :pankac: :D

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
19.9.07 09:48

Dík za kontakty!

Mě se dneska v noci moc přihoršilo, tak prosím o pomoc, když mi napíšete ještě dneska, tak vám pošlu velkou pusu! Kašlu tak, že mám křeče v břiše, tak jsem si naordinovala Stoptusin, protože to malé raději trochu přiotrávím než abych ho předčasně porodila. To teď fakt nebyl vtip.
Doktora jsem nepotřebovala 4 roky (a to naposledy mi potvrdil průkaz u 2. těhu) a dneska stávkuje, obracet se máme na pohotovost vzdálenou 20 km. :evil: :evil: Zítra mě Jenda zaveze k jinému, ale dneska to musím nějak přežít. Mám suchý, dávivý kašel. A to jsem si myslela, že vitamínů jsem úplně přež…ná, kolik ovoce denně zpucuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
19.9.07 09:53

A - Martino , vyfoť se a dej fotku do galerky, jestli fakt nekecáš, že jsi konečně přibrala!

Jiřko , ty mi napiš, co ti tam řekli nového, páč já mám (velice pravděpodobně mylný) dojem, že už všecko vím :wink:

Hani , super, že je Sabce líp, není nad to, když jsou zdravé!

A neděste mě s žehlením a praním, já se k tomu ještě furt nedostala a ani ještě nedostanu, teď mám jiné starosti,i když ne žádné vážné, krom toho zatr kašle … (navíc mám maminku v záloze :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
19.9.07 10:12

Krásný den všem,

Marti máš úžasné postavičky…

Ivčo - moc díky za kontaky, zasloužíš si řád řádné matky :lol: od členů našeho břichatého týmu :wink:

S tím pálením žáhy to moc dobře znám, ale mívám to hlavně po jídlech, které si neuvařím sama…teď v poslední době mívám prblém hlavně večer, Alex je čím dál větší a tlačí mi na žaludek, tak to je teda mazec.

Holky taky se Vám zdá, že rostete ze dne na den a to nemám ani odvahu stoupnout na váhu. 8O

Včera jsem chtěla jít taky cvičit, ale nějak se mi nikdy nezůstanu síly.

zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.9.07 10:34

Ahoj Katko
Moc ti přeju,ať je to brzo dobré.Z léků můžeš DITUSTAT kapky a MUCOSOLVAN .Jen nevím,který z nich je na zahlenění a který proti tomu suchému kašli.Myslím,že ty kapky Ditustat jsou na ten suchý kašel. …Jo už vím......Ten Ditustat by ti měl zabrat.Je tam sice psané,že by se neměl v těhu,ale začátkem léta,když jsem byla marod,jsem ho taky brala.A to bylo mimčo ve vývinu. Tak snad ti to pomůže.

No ty info,co jsem včera získala se týkají Karvinské porodky.Jako,že vložky s sebou (dřív se nemusely nosit).Jak to chodí u císaře se spinálem…atd.Za 2 týdny se snad dozvím něco o kojení.Doma jsem sice našla poznámky z minula,ale jak to je v porodce,jsem už zapoměla. :oops:

Brzo se uzdrav.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
19.9.07 10:44

[quote:e8a8e2f3a0]No ty info,co jsem včera získala se týkají Karvinské porodky.Jako,že vložky s sebou (dřív se nemusely nosit).Jak to chodí u císaře se spinálem…atd.Za 2 týdny se snad dozvím něco o kojení.Doma jsem sice našla poznámky z minula,ale jak to je v porodce,jsem už zapoměla. :oops:

Brzo se uzdrav.Pa pa JBudeš rodit v Karviné? Obě děti se narodily taky tam? Tak ten Ditustat je na tom asi stejně jako Stoptusin (je tam napsáno neužívat v 1.trimestru a pak jen nutně), tak si myslím, že to prďolkovi snad neublíží. Teď se vrtí o 106, a to si furt stěžuju, jaký je to lenoch. A asi se zase otočilo hlavou dolů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.9.07 10:46

Martino
Katka má pravdu.Vyfoť se,ať ti věříme,že konečně přibíráš. :wink:

Katko
To je fajn,že máš v záloze maminku.To nemusíš nijak spěchat. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.9.07 11:04
[quote:99016c9ef9]Budeš rodit v Karviné? Obě děti se narodily taky tam? Tak ten Ditustat je na tom asi stejně jako Stoptusin (je tam napsáno neužívat v 1.trimestru a pak jen nutně), tak si myslím, že to prďolkovi snad neublíží. Teď se vrtí o 106, a to si furt stěžuju, jaký je to lenoch. A asi se zase otočilo hlavou dolů.

Jo,jo,obě děti tam.A byla jsem moc spokojená.I když to bude asi tím,že nejsem nijak náročná a dokážu se rychle přizpůsobit. S Kubou jsem měla nadstandart,s Gabkou už ne.Nebylo místo. Jen mě štvalo,že tam byly jen 2 záchody.Ble.Teď bych ráda měla zase nadstandart,ale jestli nebude místo,tak to taky přežiju.Co jiného mi zbyde (zbude? :oops: nevím)

)To je fajn,že se ti asi prcek otočil.Já pomalu začínám většinu dne klečet na čtyřech,aby se Radek otočil.No uvidíme,snad se mi to podaří,ho otočit.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital