PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
20.9.07 10:04

Jééé to je moc krásné :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.9.07 10:12

Ivčo nádhera. Jseš vážně šikula. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.9.07 10:12

ahoj holky,

mám za sebou KO - vše v pořádku, jsme hlavičkou dolu, máme cca 1400gr.

jinak další KO 18/10 - uvidíme kdy budou chtít první návštěvu porodnice, ještě 2/10 jdu na velký UTZ v 32tt.

jsem tento týden nějaká unavená - ale dneska ráno jsem měla přinést moč jako vždy - sklenička mi upadla, rozlila jsem všechno na záchodě, takže jsem si hezky hned zauklízela, no super. doufám, že to nebude pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.9.07 10:13

tabulka je super Ivčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.9.07 10:27
zabulienka píše:
prajem dobré ránko,

tak po týždni som opäť v práci, ale našťastie tu mám tepľúčko, tak to hádam vydržime do víkendu.

Chcela som sa Vás opýtať, kedy odchádzate na mateskú dovolenku, 6 alebo 8 týždňov?

niektorá tu písala aj o dovolenke, u nás je materská len 55 % z hrubej mzdy, a preto mi aj lekárka radila, až si dovolenku vyberiem pred nástupom na matersku, lebo potom by sa mi rátala z materskej a bola by podstatne nižšia. neviem ako to máte v čechách.

a ešte jedna otázka, ja mám vybratý kočik X-Lander, ale v mojom okolí ho v žiadnej predajni nemajú, tak som našla zastúpenie v ostrave, nie ste niektorá odtiaľ? a nemáte s ním skúsenosti, alebo vaša známa?

zabulienka ja idem na MD 6tyz pred terminom porodu.....
dovolenku si vyberam este pred nastupom na MD.....mam 13dni…

a kocik x-lander maju v prievidzi.....alebo aj na MMB.....ak chces najem ti link na nich......maju dobre ceny a pani je spolahliva a moc mila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.9.07 10:28

Kalinka super si to zvladla......na 1*.....je krasna… :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
20.9.07 10:31

Matka ja by som ho chcela vidieť a až potom sa rozhodnem, v žiline som videla ale trojkolku

tak najbližšie som našla v ostrave 3 obchody, tak asi budúci týždeň tam zájdem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.9.07 10:33
zabulienka píše:
Matka ja by som ho chcela vidieť a až potom sa rozhodnem, v žiline som videla ale trojkolkutak najbližšie som našla v ostrave 3 obchody, tak asi budúci týždeň tam zájdem

aha.......a ktory sa tebe paci......? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.9.07 10:36

tento.....
http://img5.mimibazar.sk/…b1316363.jpg

alebo tento.....
http://img5.mimibazar.sk/…d1237974.jpg

inac ta zelena sa mi velmi pacila..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.9.07 10:38

tu mas link na tu pani......
ak tak si aspon mozes porovnat cenu......ona aj posiela
 http://www.mimibazar.sk/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
20.9.07 10:45

Krásný den všem :) ,

Ivčo obrrrrrrrrrrrrr pochvalu je to prostě nááááádhera, prostě čučím 8O :lol: a s manžou to bude dobrý uvidíš, ještě si ho užiješ :lol:

Zabublienko X-Landera budu mít taky, byla jsem si ho vyzkoušet v obchodě a musím říct, že jsem byla nadšená, potom jsem ho objednala na netu vyšlo to asi od 2 tis. levněji, zaplatili jsem zálohu a až budeme chtít kočárek vyzvednout, tak zavoláme, dodají ho do druhého dne a doplatíme zbytek.

Ad mateřská - já by jsem chtěla jít těch 6 týdnů před a mám taky dovču, tak ji musí vybrat, tak to vyjde stejně na těch skoro 8 týdnů.

zatím papa pupíci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
20.9.07 10:48

tak Maťka chcem ten zelený model X1, ale v oranžovej farbe

asi by som ho tiež kupovala cez internet, ale v čechách, mám tam sestru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.9.07 11:50
zabulienka píše:
tak Maťka chcem ten zelený model X1, ale v oranžovej farbeasi by som ho tiež kupovala cez internet, ale v čechách, mám tam sestru

aj ja mam v cechach skoro svagrovu......tak ju tiez zneuzivam /v doborm/ na taketo objednavky........ :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
20.9.07 12:27

tak sme na tom podobne, tiež som si objednala kompletnu :,-(u do postielky, už ju tam mám asi 3 týždne, ešte som ju ani nevidela, ale už som zvedavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.9.07 12:31
zabulienka píše:
tak sme na tom podobne, tiež som si objednala kompletnu :,-(u do postielky, už ju tam mám asi 3 týždne, ešte som ju ani nevidela, ale už som zvedavá

no co uz ked cesi su na tom lepsie nez mi......ekonomicky...... :)

este ze si vieme takto pomoct..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital