PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
19.9.07 11:12

To naše malé už otočené bylo, teď poslední dny jsem si ale zase byla jistá, že KP, podle kopanců. No a teď zase kopance nahoře, tak počítám s tím, že už tak zůstane. Já chci zase rodit na Fifejdách. Není to sice špička v kraji, ale znám to tam. A nejde o to, jaké nemocnice nabízí vybavení a možnosti, bo jak narazíš na krávu asistentku, tak je ti jedno, co tam vlastně je. Porodnice jsme tu už trochu řešily, ty ses tam byla zapsat, jak psaly holky z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.9.07 11:29
[quote:d4bb1d299e]Porodnice jsme tu už trochu řešily, ty ses tam byla zapsat, jak psaly holky z Prahy?

Ne,nebyla jsem tam.Ale Orlová „spadá“ pod Karvinou,tak se tam asi ani nemusím zapisovat. Až budu volat sanitku,tak mě stejně odveze tam.Budu volat Orlovskou sanitku.
A jestli bude Radek pořád KP (jako,že už víc než měsíc je až na tři dny :roll: ),tak mě nemůžou posílat od čerta k čertu,jen proto,že nejsem objednaná.
A Marťa bude zase u porodu,tak si ani žádná asistentka nedovolí být hnusná.To by ji poslal někde. :lol: A sestřičky na odd šestinedělí byly v pohodě.Jinak bych jim řekla své zase já. :wink: :lol: Ne,fakt mám jen dobré zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
19.9.07 11:53

Ahoj holky,

tak jsem z kontroly..cukr je ok … :) .

Ale mám nížší tlak 100/70. A CS 3. TAk mám klidový režim. A dostala jsem magnezium. Za 14 dní mám jít na kontrolu.
Máte taky některá vyšší Cs ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
19.9.07 11:56

Ahoj Leni , jo Inge je na tom stejně. Asi jdeš spíš na kontrolu, ne?

No Jiřko , jak jsem četla v jiném fóru, co si k jedné holce dovolila porodní asistentka, tak mi připadalo, že nerodila nedávno, ale před 20 lety :evil: Ten muž je dobrá pojistka. Můj má taky instrukce :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
19.9.07 11:57
[quote:093d1ef09d]Za 14 dní mám jít na kontrolu. :idea: no comment …
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
19.9.07 12:56

ahoj hoky,
prosím potřebovala bych poradit (na kontrolu jdu až za 14 dnů). Přes noc mi strašně natíkají ruce a ráno mě tak bolí dlaně, že je nemůžu ani sevřít. Neohnu vůbec prsty a až během dne když je rozcvičím, tak se s nimi dá něco dělat. Včera jsem dokonce měla v ukazováčku tik, takže mi celou noc skákal. Je to ,,normální" příznak při oteklých rukou? Máte s tím zkušenost?

Jinak Ostravačky nechodíte teď některá na cvičení pro těhotné na Fifejdy, třeba se tam potkáváme a ani o tom nevíme :)

fazole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
19.9.07 13:49

Teda Fazole, nevím nevím, ale raději bych zašla k doktorovi, nevím, jak ostatní, ale já s tím teda problém nemám
Je pravda,že v těhu více natíkají končetiny, zadržuje se voda, ale v takovém rozsahu… :(
Raději bych volala doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
19.9.07 13:53

Teda Fazole, nevím nevím, ale raději bych zašla k doktorovi, nevím, jak ostatní, ale já s tím teda problém nemám
Je pravda,že v těhu více natíkají končetiny, zadržuje se voda, ale v takovém rozsahu… :(
Raději bych volala doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
19.9.07 13:54

Ahojky,
Sevca má pravdu,utíkej k doktorovi!!! Nechcem plašit ale ať nejsou zbytečné problémy,lepší mít jistotu hned od doktora!!!

Jinak dnes po běžné KO hlásím že je vše v pořádku CS0 a v pátek tradá do Brna.Další běžná KO 17.10.

Zítra jdem taky se Sabčou na kontrolu,ale nevim nevim dnes už je sice dobrá,ale trvalo jí to tentokráte nějak dlouho.

Tak se opatrujte papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.9.07 15:01

Fazolko , nevím, co to je, ale doktor se mě pokaždé ptá, jestli nemám otoky a neptá se asi bezdůvodně :!

• Citovat
  • Upravit
3105
19.9.07 15:18

fazolko , mně se taky doktor ptá při každý poradně, jestli mi neotýkaj nohy a tak… Být tebou, tak tam určitě zajdu nebo zavolám. Třeba vyfasuješ jen nějáký lék nebo vitamín. A prostě když si sama nejsi jistá, tak tam zajdi…

Někdo tu psal s tou žáhou. Já už jsem zjistila, po čem mě pálí. Jsou to džusy, přesnídávky. Včera jsem si dala asi tři lžičky a pak jsem myslela, že se zblázním..

:roll: . Pěknej hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
19.9.07 16:22

Ahojda!

Fazolko mě se to stalo párkrát někdy v prvnim trimestru a pak to samo přešlo, bylo to opravdu nepříjemné, úplně mě ty ruce pálily a štípaly.

Ivčo jsi šikulka, má těhotenská demence se stále rozšiřuje, je vidět, že tobě to stále pálí :) :wink:

Katko mě pomohl Neo-angin a v těhu se může.

Holky mám hroznej problém a nevim jak ho mám řešit. Nedávno za mnou Akrimek přišel, že ho pani učitelka zatahala za vlasy za to, že povídal. Hrozně jsem zuřila, ale nechala jsem to být, abych mu ještě nepřitěžovala ve škole, aby si na něj třeba učitelka nezasedla nebo něco. Dneska to udělala zase. Jsem z toho úplně nešťastná a celá se z toho klepu. Akrimek je hroznej brepta a někdy je k nezastavení, ale tohle si přece ta ženská nesmí dovolit. Už první školní den dělala hrozný caviky s Akrimovim jménem a příjmením a několikrát se mě ptala jestli umí česky a jestli má normálně rodný číslo atd. Už ten den jsem věděla, že s ní budou problémy. Obávám se, že p. učitelka zaspala dobu a radši by učila malý rusy. :-(

Omlouvám se, že vás tim zatěžuju, ale jsem z toho hrozně nešťastná a připadám si uplně bezmocná. Manželovi jsem to radši ani neřekla, ten by na ní hned vlítnul.
Kdyby se to týkalo mě tak jsem s ní hned hotová, ale tohle je hrozně zapeklitý.

Zatim pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
19.9.07 16:32

Ahoj těhulky :)

Knoflice, Fazole já chci taky rodit na Fifejdách (chodím k primáři Spoustovi na gyndu). Sice nevím, jaké to tam bude, ale ze všech tří našich porodnic se mi líbila nejvíc (na Vítkovice si všechny moje známé stěžovaly a Poruba je věčně přeplněná). Fazole, ty jsi z Ostravy? Na kurz budu chodit až na ten příští (chodí se od 30.tt, tak mě na ten dřívější nechtěli.

Knoflice no s těma kapkama bych asi byla opatrnější (přece jenom jsou lihové…), ale záleží na tobě. Já jsem z oboru, takže to beru trochu jinak (profesionální deformace :-)) . Na suchý kašel můžeš Robitussin antitussicum nebo Humex, na odkašlání je toho víc - jitrocelové sirupy, Hedelix, příp. i ten Mucosolvan, Bromhexin.

žáha problém je v tom, že já mléko ani žádné jiné mléčné kysané výrobky nepiju :( , takže si musím pomoct jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.9.07 16:36

Terko - na tu učitelku teda dojdi ne? já myslím, že sice občas učitelka může něco podniknout, ale že by hned takhle krátce, když děti nejsou adaptované?

kašel - můj manžel měl šílený kašel celý minulý týden až do včerejška, dostal nakoneč antibiotika, kapky, prášky vše na kašel - prý nějaká drsná viroza a nebyl tam první. Doufám, že tě to Knoflice nepostihne, protože si neumím představit, co bych dělala já, kdybych nemohla brát tyto prášky. doporučuji ještě med - taky vždy pomáhaly kapky Biotusil - jsou takové přírodnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
19.9.07 16:37

Terulko já bych asi za tou učitelkou zašla a promluvila si s ní. Aby se to vyřešilo dřív, než si na něho opravdu zasedne… Některé učitelky dokážou být opravdu nepříjemné a neobjektivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí