Poradna duly
Jana Čurdová
Ivco , tak jsem poslala info znovu a mělo by to dorazit. Už vím, kde jsem udělala předtím chybu…
Ahoj, tady Katka, nejsem přihlášená ![]()
S praním pomalu začínejte, radši pomalu, člověk nikdy neví, co se může stát.
Já jsem Lovelu měla, ale připadalo mi, že je málo silná, tak jsem i dětské prala normoš v Arielu nebo Persilu, nebo co doma zrovna je. Dobrý fígl je přidat do máchání ocet, ten odstraní i zbytky prášku. Ale do předposledního, ať to pak není po octu cítit. Nedávám aviváž, protože Vendulka je na ni citlivá. Čím je starší, tak už ne tolik, ale jako miminko to bylo docela silné, tak si na to taky raději dejte pozor. Radši dát mezi oblečky voňavé mýdlo.
Ivčo , máte to moc hezky nachystané, ale ještě to několikrát uklidíš, bude ti na to sedat prach ![]()
S tím sexíkem je to u nás tak, že já bych si dala říct odpoledne (když děti nespí a manžel obvykle není doma - takže není s kým
) a večer jsem mrtvá. Muž tohle nejhůř snášel poprvé, teď už si zvyk, že holt i to s sebou přináší těhotenství. ![]()
Míšo, Sevčo , snažte se ty svoje chlapy pochopit. S něma hormony necloumají, jsou odsouzení do role pozorovatele . Nechci je hájit bo kdyby to dělal ten můj, tak by mě to taky s..lo, ale musí mít něco do sebe, když jste se rozhodly jim ty děti porodit.
![]()
Přeju hezký den a jdu se vrhnout do pracovních povinností. vzdychyjícísmailik
Ahoj holky.
Jsem ještě celkem zničená z těch včerejších hřibů.Tak jsem se rozhodla opět nejet na den NATO.
Minulý rok byly děti marod.Tak jsem taky nebyla.Teď bych to asi nezvládla.Navíc nám bouchlo hlídání.Počasí nic moc......atd,atd.Příští rok bude Ráďa moc malý,tak snad ten další.
A já jsem se tolik těšila.Zase to obulím.
![]()
Aspoň něco udělám doma.Teď se poslední dobou pořád někde smýkám,tak je to už poznat. ![]()
Katko Máš úžasné smajlíky.
![]()
Praní pidi věcí …Já si myslím,že už je čas.Taky už mám koupený dětský prášek,ale napřed musím vyprat a vyžehlit tu hromadu,co mi tu za ten týden vznikla.A mooooc se těším,až se pustím do toho malinkého.A vypadá to,že snad už zítra. ![]()
Aviváž …někde jsem před 5 lety četla,že raději na miminka nepoužívat.Když,tak až později.
Sexík …tak to já si stěžovat nemůžu.Není to jako za mlada,ale co bych chtěla se dvěmi dětmi. ![]()
Ještě určitě nakouknu.Venku prší a tak jsem s ďáblíkama doma.Zatím pa pa J.
A přeju příjemnou sobotu.
Ahoj holky,
tak jsem konečně vstala…
. Včera jsem byla na semináři (snad na nějakou dobu posledním) i s rautem. Tak jsem se těšila, že se pořádně najím (ani jsem neobědvala) a když na to přišlo, tak už jsem neměla hlad
. Aspoň mě potěšilo, že mi všichni říkali, že vypadám pěkně a vůbec ne tlustě (haha neznali můj přírůstek váhy).
Teď půjdu na poštu, asi mi dorazil můj kojící polštář, konečně. Vůbec nemůžu spát, jsem celá rozlámaná, záda bolí, křeče v nohách…
Tak se mějte B.
Krásný sobotný den,
právě jsem trošku uklidila, to by člověk nevěřil co se za týden nadělá
, manža je v práci, tak mám celý den až do večera pro sebe. Holky moooc díky za podporu, vnitřeně vím, že na tom mají taky podíl mé hormony…, ale někdy si prostě nemůžu pomoct ![]()
Udělám si obídek, dostala jsem od tchánovců ceketku, tak si ji zapeču.
Počasíčko v Brně je takové divné chvíli prší nebo svítí sluníčko. Ještě musím dnes na nákup a chci dělat štrudl mňam ![]()
Ty jooo už budete prát? Já ještě nemám ani prášek, no měla bych se po něčem podívat, ale když vydím tu kupu nevyžehleného a dnes už mám vyprány dvě pračky, tak se mi nechce, ale pidi věcičky budou něco jiného
, včera mi přišla MMB suprová klokanka s manžestráčkama, už se tak těším, jak malého ševču do toho nastrojím ![]()
KalinkIvčo - jsem z Brna, tak se můžeme někdy sejít, nebo můžu klíďo přijet i někam na Vysočinu, kde přesně bydlíš?
Jiřko - na houby bych šla taky, mám rodiče kousek od Bruntálu a jako dítě jsme chodili všechni dost často ![]()
no nic nějak jsem se rozepsala, ještě na vás juknu, zatím papa
Ahoj.Jak tak koukám,už se vyjasňuje.Snad bude odpol.pěkně,abych mohla vzít děti ven.No,uvidíme.
Jdu vařit bramboračku. ![]()
Ahoj těhulky!
Jiřko , bramboračka je s hříbkama? Že bych se pozvala … ![]()
No, taky to jdeme do lesa zase zkusit, třeba už houbičky víc rostou, je, houbový řízečky bych si dala
… snad najdeme ..... nejlepší na houbách je, že mají 0 g cukru ![]()
Se mi zase něco povedlo ..... asi budeme mít „vzdušnou“ noc, normálka asi chutě nebo co, uvařila jsem zelňačku a jako druhé čočku … pohledy spolustrávníků mi daly jasně najevo, co si o té kombinaci myslí
… ale když miminko má na to chuť ![]()
Ševčo , jj, tak se můžeme domluvit, výlet bych podnikla, spojila bych to s malým nákupem třeba v Ikee
, třeba se z holek někdo přidá! Jinak já bydlím v Hodicích, cca 20 km od Jihlavy.
Holky, byl by tu někdo na srazík v Brně či okolí ??? Co, spácháme něco?
Bramburko , je hezké slyšet, jak Ti to sluší, co?! Hezky se vypodlož polštářem ať Tě konečně přestanou bolet záda…
Tak, za chvíli začínají vycházky, tak jdeme do toho lesa, tentokrát se postříkám repelentem od hlavy až k patě, žádný klíště už nechci ani vidět…
Ahoj I.
Ještě jsem zapomněla… Katko , ani nevíš, jak ráda tam ten prach budu utírat
. A říkala jsem si, že s tou aviváží máš pravdu, zatím peru ty zavinky a povlečení a deky, tak tam ředím aviváž sensitive, ale na ty oblečky to asi fakt vynechám…
Ahoj Ivčo
Klidně se pozvy.
Zase mi to krapet ujelo a máme velký hrnec.
Tak to budeme mít co jíst minimálně do středy. A jo,je s hříbkama.S hoooodně hříbkama.Na těch nešetřím.Mám je moc ráda.
Hmmm,řízečky bych si taky dala.Bohužel jsme nenašli ani bedly ani masáky (růžovky).
Ta tvoje kombinace obědu je opravdu zajímavá.
Raději se na noc přivažte k posteli,ať se neboucháte do stropu,jak vás to bude nadnášet.
![]()
Pa pa J.
Jo,ještě jsem zapoměla.Už zase. ![]()
Moc pěkný koutek bude Honzík mít.
Tak jsem zase tady, venku se udělalo fakt nádherně. Byla jsem nakoupit v Globu a mají tam v akci tu Lavelu, tak jsem ji vzala ![]()
Teď peču štrudklík a potom musím taky vyrazit na prochajdu.
Ivčo se srazíkem jsem pro, písni, kdy by Ti to vyhovalo, můžu klíďo i o víkendu. Jinak Honzík má opravdu nááádhernej pokojít
![]()
Jiřko houbovku bych si taky dala, ale nejsou lidi na houby ![]()
Zatím páček
holky, vy me desite … bavite se tu uz o prani a ja ani nemam jeste co prat …
![]()
mate uz vsechny vecicky nakoupene? a ty uplne nove se pred pouzitim perou? jsem asi pekny zelenac, co? … ![]()
jenze ja to zatim nejak nestihala resit a ted zjistuju, ze nemam nic pripraveneho a cas se krati …
mate nekdo nejaky seznamek toho, co je nutne minimum pro zimni miminko? ![]()
mejte se krasne!
Ahoj holky,
tak jsem před chvilkou dojedla talíř houbových řízečků, no to bylo
…tentokrát jsme opustili jihlavsko a vyrazili na třebíčsko a tam jsou!
Sevco , super, na srazík se domluvíme, jen Milan jde příští týden do té nemocnice, tak až se vrátí, jo?!
Jiřko , taky vždycky vařím pro půl vesnice
Jen některý jídla, ikdyž je toho hodně prostě nikdy nezbydou…
Holky, díky za pochvalu honzíkova koutečku, mám z toho radost
.
Tak jdu zalehnout k telce. Zase zítra, ahoj I.
Ahoj holky.
Tak jsem se koukla na ten pondělní ultrazvuk a zjistila jsem,že Radek váží už 1148g. ![]()
Martin mě teď naštval.A to ani není doma.Byl na tom dni NATO a samožřejmě měl pořád dost času.....tak mu ujel bus.Další jede až o půl jedenácté.Nejhorší je,že nemůžu jít ani spát,protože by mě stejně vzbudilo,jak se vrátí.A já jsem už dost unavená.To jsme si nedohodli. Nabídnu mu prst a on mi urve celou ruku.
Tohle se nedělá.A už vůbec ne těhotným manželkám.
No nic.Jdu se aspoň umýt.Nějak musím vyplnit ten čas,než přijde.Kdybych to věděla,tak jsem šila.Fakt mě z něho picne. ![]()
Pa pa J.