Poradna duly
Jana Čurdová
Evičko, já jsem na cukru vůbec nebyla a ani nic doktor neříkal…
Teeeda holky musela jsem si koupit tabulku čokolády a celou jsem jí sežrala
, mám dne nějakou depinu…
pry na cukr nemusi kazdy … sice to delaji vicemene plosne, ale nektere doktory to netrapi (zvlast kdyz neni diagnoza v rodine, ale kolikrat i kdyz je), taky jde testy odmitnout … po pravde, myslim, ze je lepsi moc netestovat
…
Ahoj holky,
tak u nás ne PC probíhá mazání harddisku a nová instalace (zatracenej nějakej virus
), tak jsem zase bez počítače ![]()
Aspoň, že můžu sem tam nahlédnout u našich, jinak bych nebyla vůbec v obraze ![]()
Jiří , podobný bolesti mám taky a když jsme se v pondělí večer vrátili z dlouhé procházky, tak mě bolela i kostrč a chodila jsem jak
namr… kačena
omlouvám se, ale ten výraz to přesně vystihuje ![]()
ad cukr ..... testy se opravdu mají dělat plošně, ale někteří doktoři na to kašlou. Můj dr. minule říkal, že občas zachytí i nějakou těhulku, která to v rodině vůbec nemá, ona ta těhu cukrovka s tou běžnou vůbec nesouvisí ![]()
Sevco , takhle dělat chutě nám co chudáci nemůžeme
..... tak chci čokoládu ![]()
Včera jsem byla s kámoškama těhulkama na kávičce, obě si dávaly palačinky s ovocem a já zeleninový salát ![]()
Já jsem ve snu taky zatím nerodila ...... ani děti ani nic jinýho
![]()
Holky, se těším, až budu zase na našem Pc a konečně se pochlubím tím koutečkem pro prcka, se tam pořád chodím dívat ![]()
Jinak další výzva - ještě mi chybí kontakty od některých z Vás ..... pošlete mi je, stačí tel.č. případně email, do konce týdne bych Vám to ráda rozeslala, budete mít všechny kontakty + systém kontaktních osob - komu asi bude nejlepší psát, abychom někoho nezahltily smskama
..... kdo se nechce takto účastnit, tak mi to prosím napište taky, ať na Vás když tak nečekám, díííky!
SZ případně na email, co komu vyhovuje - ivana93@post.cz , připojte nick, ať vím od koho to je, dík ![]()
Tak jdu vařit - dneska budou k večeři pečený brambory s mlékem, mňam, mám chuť, tak jdu na to.
Zatím pa I.
Ahojky,
musim se pochlubit, dneska jsem konecne dosla k obvodacce na EKG, jinak by me doktorka v pondeli na kontrole asi ukamenovala.
Cukr je povinny podobne jako treba odbery krve v tehotenstvi. Ale k tomu odberu krve zacatkem druheho trimestru (uplne mi vypadlo, jak se tomu testu rika, taky nikoho doktor nutit nemuze).
Sevca - cokolada??? Mnam mnam, ja zase snedla tri kusy strudlu ![]()
Porodni sny nemam, mam pouze obcas ehm trochu lechtive sny ![]()
Jo a zacinaji se mi trochu delat strije, ale na bocich, ne na brise
![]()
Vsechny zdravim, mejte se hezky a at je vse OK.
Ahoj holky!
Jiřko ty bolesti a tlaky mám taky (už asi dva měsíce)… A ještě k tomu mi přijde, že tam mám všechno kolem takový zduřelý (myslím sliznici)
No, styděla jsem se to sem napsat, naštěstí mě někdo předběhl.
Dneska malý pěkně řádí, samé přemety… Asi se zase otáčí a nebo si hledá lepší místečko ![]()
Ivčo, je mi líto, že si nemůžeš dát taky
![]()
Holky mně je dneska celý den šoufl,snad se mi nevratí těhu nevolnosti jako na začátku
a to mám zítra děla testy v práci, musím ráno ještě brzo vstát a učit se…se mi neeeeeeeeechce ![]()
Zítra se chystám na první těhu cvičeníčko, tak doufám, že to bude stát zato.
Zatí krásný večer a hezké sny třeba o mimískách ![]()
Ahoj těhulky,
jsem ostuda
, že jsem se tak dlouho neukázala. Doufám, že jste všechny i s mimískama v pořádku. Pěkně se nám to krátí, co?
Musím se pochlubit, že máme doma nočníkové dítě. Během pěti dnů se Barunka naučila říkat si na nočník a musím to zaklepat, už jsme skoro bez nehod
Na spaní a ven jí plínky zatím dávám. Jinak mi nechce spávat přes den, doufám, že zase začne ![]()
Ivčo , kontakty pošlu. S tím mým TP do tabulky ještě počkáme, co mi dr. řekne příště na kontrole.
Jiřko , podobný bolesti jsem taky párkrát měla. Stává se mi to spíš, když dlouho stojím na místě. Třeba jednou v obchodě ve frontě jsem musela přešlapovat, aby to povolilo
Myslím, že to k těhotenství patří, zvlášť když už jsi těhotná byla.
Sevčo , stejně jako ty jsem na testu na cukru nebyla.
Mějte se krásně a pozdravujte mimča!
Ahoj holky,
tak srazík byl príma a cvičení taky. Probraly jsme spousta věcí a holky díky za info. I ty, co člověk nechce napsat na internet ![]()
Akrimek je moc prima.
Terulka - dívala jsem se na I´COO platon a ta váha 11,5 kg je jen za podvozek - mrkni na http://www.detskyruzek.cz/…platon-7.asp
Já mám Peak a ten je lehčí o trochu. Nicméně oba jsou z těžších kočárů, takže jestli jsi chtěla lehký kočár, tak to nebude pravá volba.
Tak já jdu chrupat, jsem úplně zmožená ![]()
Ahojky,
tak já jdu na cukr zítra
. Budu vstávat o šest hodin. Pane jo..Jsem si pěkně odvykla..A jsem zvědavá jak to zvládnu. Neposnídat a tak…
Ivčo, kontakt jsem poslala…doufám, že došel…!!
Tak já jdu asi spát ať ráno vstanu… Dobrou noc..
Ahojky těhulijdy,
Sabča má hnisavou angínu ![]()
Počkáme kdy to skočí na mě a já pak padnu,naštěstí zítra přijede konečně manža z práce tak ho budu muset více zapřáhnout.
Sny o mimču už dlouho nebyly ale mám spíš taky takový hororový a nebo jak tu někdo zmiňoval trochu
intimní.
Test na cukr za sebou ještě nemám čeká mě buď příští týden nebo až ten další
jo už sama nevím ![]()
KalinkoIvčo: ještě jednou se stydím ![]()
Tak papa děvčata,jo a srazíky všechny foťte prosím ať mi z úplných zapadákových oblastí z toho něco máme.
Teď až bude manža doma tak slibuju že mi snad konečně pomůže s těma fotkama sem hodit.
Pa
juu, holky, tak me docela mrzi, ze jsem musela tak brzo odbehnout … k tomu vsemu ta tramvaj, do ktery jsem lezla nejela na Mirak, tak jsem z ni zase vylezla a nakonec sla na metro na IP a tam koupila tu kytku, co jsem potrebovala
zkratka klasicky zmatkar
… no doufam, ze to nebylo posledni setkani ![]()
jinak me taky po tom cviceni boli cely clovek, ale tak to ma byt ![]()
mejte se vsichni fajn!
Ahoj holky.
Poslední dobou se mi pěkně se…
Ale v oblasti zdravotní a citové je snad všechno v pohodě.Aspoň jsem nic nezaznamenala.
Jituš,v minulém těhu jsem nic podobného necítila.Ale je pravda,že Gabka byla správně - hlavou dolů.Tak je to možná tím,že Radek sedí.
Hanko,bašti hodně vitamínů,ať tě ta angína neskolí.Doufám,že bude Sabince brzo dobře.Bobek malá.
Holky nechtěla jsem to tu ještě psát,ale potřebuju odreagovat,tak budu trochu předbíhat.Ju?...................Jaký máte názor na plánovaný císař?
? Už mě ta možnost napadla.Ve 35.tt půjdu ještě na jeden ultrazvuk,jestli se Ráďa otočil.No jestli to neudělá,tak přemýšlím nad tím císařem.Samozřejmě bez celkové narkózy.Děti měli porodní váhu 3600 a 3650g a dr.říkal,že to vypadá,že to bude zase minimálně stejné. A myslím si,že by bylo dost velké riziko věřit,že dojedu včas do porodky.Zvlášť,když druhý porod byl dost rychlý. No ještě je čas.Jen mě zajímá názor dalších človíčků.
Už je dost hodin.Tak se pokusím usnout.Dobrou noc.Pa pa J.
Ahoj holky,
jířo - ještě je čas na otočení, takže neboj. Pokud je mimi koncem pánevním, tak ti císaře sami nabídnou. Já bych radši rodila normálně, je to přecejenom přirozenější cesta a prý i pro mimi bezpečnější, ale je nutné zvážit všechna rizika. Promluv si s doktorem a neboj vše bude OK. Kamárádka měla KP a šla na císaře a vše bylo OK.
Sabika - držíme palečky, hodně vitamínů ať to nepřeleze i na tebe
sny - já mám taky horory nebo erot .....
cvičení - taky mě bolí všechno, záda bohužel stále ![]()
Terulka - tak jsem dneska ráno zjistila, že vlastně vím, kdo jsi
Od začátku jsi mi totiž byla povědomá. Že máš bráchu Davida a že jsi se za svobodna jmenovala Bě......ská? Já jsem totiž s Davidem chodila do třídy na tebe si taky pamatuji
. Chodili jsme občas společnou cestou do školy ![]()
Tak se holky mějte krásně ![]()