PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
9.9.07 15:31

ahoj holky,

tak už máme taky kočárek, domu jsme ho ale nepřivezli, prý se to nemá, takže je uskladněný v obchodě. - jinak jsem vybrala podobně jako Bramburka - Jane slalom pro - ale korbička ta červeno zelená a sporťák marine - paní mi to taky předvedla a je to úplně super

navíc už jsme vybrali i koupili postýlku - tu nám zaplatili naši. Takže ještě fusak a matraci (v obchodě byly drahé) a je to. hurá :lol: :lol:

Aluško - kurzy jsem vybrala ty od 15/10 - už budu na mateřské a manželovi to víc vyhovuje odpoledne než večer. cvičení ve slunečnici je http://www.klub-slunecnice.cz/tehotne.html, nějak nevím, ani to tam není, že by se musely hodiny platit dopředu a ani to po mě nikdy nechtěli. Chci teď zkusit to cvičení ve 3.trimestru v pondělí, ale zítra nemůžu, tak až za týden a ve středu chci zkusit tu jogu v energy.
jinak holky, snad už bychom se taky mohly sejít nějak ne? aspoň my tři nebo někdo další z Prahy, kdo by chtěl. Já teda můžu až po 17, ale vzhledem k tomu, že se pohybujeme blízko u sebe, tak na místě se snad nějak domluvíme. když budete mít náladu, tak se ozvěte. já můžu prakticky každý den, pokud nemám něco domluveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
9.9.07 17:53

Ahoj holky,
tak my jsme dneska přestavovali naši ložnici. Všechny skříně vyprázdnit a pak postupně posouvat o 10 cm doprava a pak vše zpátky. Asi si myslíte, že jsme blázni, ale díky těm 10 cm se nám sem vejde postýlka pro malého. V týdnu nám doufám přijde, tak jí chceme složit. Vím, že je brzy, ale potřebujeme, aby si kočička zvykla, že do ní nesmí lézt, což teda bude umění. Už teďka na nás koukala dost naštvaně.
Tak teď jdu ještě uklidit zbývající věci do skříní a pak si dám voraz, jsem grogy.
Jinak žaludek už je lepší, záda taky bolí méně, tak jsem moc ráda.

Co se týče srazu jsem rozhodně pro. Někdy navečer po práci.

Tak se mějte krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.9.07 18:44

Ahojda pupíci :D ,

tak jsem se právě vrátila z Vysočiny a jsem z toho horského vzduchu úplně grogy 8O , byla s kamarádkou u jejího otce na penzionku, pohyb nula páč pršelo, ale domáci bábovce a smažáku jsem neodolala, ještě teď je mi blbě :roll:

jooo a ráno jsem byla ještě plavat a ve výřivce a byla to fakt lahoda, ale záda bolí pořád, no jo musím si asi zvyknout…

Ad srazík - taky bych se k vám hned přidala, ale z Brna nevím nevím, není to teda tak daleko, no snad by to nějak šlo udělat, ale to by muselo být asi nějkdy dopo, odpo…

A ještě jednu věc vám mušííím napsat - manža se včera po měsíci půstu nechal přemluvit k sexíku, je hrozněj, pořád aby se malýmu něco nestalo, ale co já???? Co mám nadbytek hormonů jsem,jak utržená ze řetězu :D :wink:

zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.9.07 19:30

Ahoj maminečky.
Dlouho jsem se neozvala nejak nestiham dočítat nejake starosti satale stejne o kterych jsem jiz mluvila.Jinak vse v poradku kokukam ze uz vypuka kočarkova manie.Tak my jsme se shodli tedy nechala jsem rozhodnout manzu,protoze ja jsem nerozhodna a ten rozhodl X-lander,ale protoze trojkolku nechci a ty nove tipy ci typy :D podvozku se mi nelibi tak budeme mit tu starsi kolekci ale ctyrkolku autosedacka na nej jde tak uz to nebudu menit a zitr ho objednam.Bude tmave modry sice kdyz to bude holcicka treba,ale to je fuk ne.
Tak hezky zbytek dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
9.9.07 19:44

Ahoj holky :)

Tak jsme zpět z chaty… Sice bylo škaredě, ale aspoň jsem si odpočinula. Teploučko u kamen a leháro… :) Vyrazila jsem i na houby (v dešti), ale výsledkem je dobrá houbová polévka :-) . Dneska jsem se i donutila hodinku cvičit (podle knížky) a musím říct, že mě to celkem zmohlo. Kde jsou ty staré časy…
A mám takový pocit, že malý se zase překulil zpátky (slyšela jsem, že se v tomhle stadiu mohou přetáčet i každý den :nevim: ). Takže asi je zase hlavičkou nahoru…

Tak se mějte, zítra zase do práce… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
9.9.07 22:07

Ahoj holky, zdravim z chalupy, rozhodla jsem se tu zustat asi az do utery … je mi dobre a snad se i vycasi, tak co delat ve meste … tady budu zavarovat svestky, susit krizaly, pujdu na houby a budu se hrabat v zahonku nebo tak neco :lol: :lol:
Takze cviceni mozna streda odpoledne ta joga … a pak zkusim v pondeli tu slunecnici (v patek jdu na kontrolu, tak snad nezapomenu doktorce rict, aby mi napsala potvrzeni, ze cvicit muzu :) ). Rekneme si treba v utery, jestli nejaka pujdete a nekde se tam sejdem alespon na minutku :).

Vyber kocarku mi asi jeste potrva :( … snad na nej nebudeme potom prilis dlouho cekat (slysela jsem, ze jsou nekdy dlouhe dodaci lhuty), ackoli uplne pidi mimi asi stejne budu nosit casto v satku … no uvidime :)

Mejte se krasne, pohlazeni pupikum!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.9.07 07:45

Dobré ráno holky.
Tak dneska se jedeme podívat na Radka.Naposledy před tím,než vystoupí. :lol: Už se moooooc těším.
Mám pocit,že se opět otočil a pěkně si tam sedí.No uvidíme. :wink:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.9.07 08:41

my měli nakonec s kočárkem štěstí, měli ho na skladě, takže nám ho hned zamluvili, takže na dodání čekat nemusíme. docela mě překvapili, když mi řekli, že i Jané má problémy s dodávkami, že třeba přivezou jen 2ks. to bych teda neřekla, no jsem ráda, že je to vyřízené.

cvičení v úterý nestíhám, je to na mě moc brzo. A navíc bohužel příští úterý nemůžu, ale co tedy ve středu, kdybychom šly na tu jogu tak potoM? to si můžeme ještě napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.9.07 08:49

Knoflice
Ahoj Katko.Teď jsem se koukala do galerky.Téda,ty máš pěkné princezny.No fakt.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
10.9.07 10:01

ahoj vsem! tak je tady pekne mlecna mlha a lehce sychravo, ale vzduch cerstvy :)

kitty , v utery cviceni take nestiham, ale stredu vecer beru! … jeste si napiseme

mejte se! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
10.9.07 10:27

Krásné pondělí všem,

tak jaký byl víkend, tady v Brně je pořád škaredě, vůbec se mi niiic nechce, ale muššším :?
Jinak ten můj mimís, snad pořád spinká, kéž by mu tovydželo i po vý:,–(ku :lol:

zatím papa pupíčci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
10.9.07 10:51

prajem pekny začiatok nového týždňa,

chcela som sa vás opýtať aké máte hodnoty CS v tehotenskej knižke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.9.07 11:48

já žádné hodnoty CS v knížce zapsané nemám. ledaže by se to značilo jinak, ale nevím jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
10.9.07 13:26

Ahojky,

já mám v těhu průkazce CS 0.

Ve čtvrtek mě čeká cukr. :roll: . Doufám, že bude ok. Bez sladkýho ani ránu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
10.9.07 14:11

Ahojte maminky!
Tak se mi opravdu podařilo přes víkend PC ani nezapnout. V pátek jsem se pokusila o odviraci, ale nepodařilo se úplně tak, aby vše fungovalo, jak má, tak to bude chtít asi kompletní přeinstalování :roll:

Ivčo , tu dietu ti nezávidím, já jím skoro jen ovoce, nic jiného, to by mě zabilo, tak radši nevědět, jestli mám cukr vyšší. Je pravda, že se divím, z čeho přibírám, když vlastně NIC nejím :wink:

Radko , jak to máte pak s platbou za zasiťování a za komunikaci? To jde všechno z vaší kapsy nebo vám to pak obec proplatí? Protože tuším, že tohle vyjde dráž než domeček …

Aluško , křížaly jsou z … jablek? Já si suším švestky, protože až přituhne, tak přituhne nejen venku :wink: :lol: To už známe … A jak to děláš? Předvařuješ a proslazuješ nebo jen nakrájíš?

Míšo , tak nic nového? Posunulo se to někam s klukem?

Jiřko , děti mi chválit můžeš. I víckrát. Na to já slyším. :lol: Tak co Radeček? Předved se? Je to pořád kluk? Já jsem měla jít na kontrolu zítra, ale jak jsem zjistila, pak doktor tam není, tak se to odsouvá, protože tento týden už nemám kdy. :roll:

Zabulienka - CS 0 naposledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital