PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
444
7.9.07 14:38

hehe, Anglicke zbozi … anglicke, samozrejme … ach ten pravopis … :wink: :oops: :lol:

a propos … holky, poznate nejak samy, jak miminko lezi? mne neni moc jasne kde co ma a cim do me zrovna dloube :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.9.07 14:48

Je vidět, jak se mi nic nechce, co? Že tu sedím furt. Tak zítra PC ani nezapnu, slibuju :oops:

Aluško tu moji trojkoldu jsi tady musela vidět. Ale nemám ji ošahanou. Pak dám vědět, jestli ji kupujem nebo ne. Dočetla jsem se, že jsou nestabilní, zj. když se najíždí na chodník - to u nás bude hrozit jen vyjímečně. Pak ta naše váží 16,5 kg … parkujem v přízemí, takže to mi neva. Do města by to asi nebylo vono. Nový kočár prostě koupit musím a už se mi nechce vybírat.

Jiřko tak u nás pexeso ještě zabírá. Malá zrovna spí (počasí tomu přeje) a ta velká si čte. Knihomi(o)lka po mamce. Náš taťka přijede dneska pozdě, ale doufám, že víkend má volný celý. Pak jim navleču pláštěnky a gumáky a alespoň na půl hodiny vypadneme ven. Teď už neprší a je tam čerstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.9.07 14:50

Myslím, že naše mimi už je hlavičkou dolů. Tak doufám, že mi to dr. na kontrole potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.9.07 15:26

Ahoj Katko.
To nejsi sama,komu se nic nechce. :wink: No,ale asi tak za hoďku jdu žehlit.
Já si taky myslím,že ten náš prcek je konečně hlavou dole.Už jsem to tu myslím psala někdy začátkem týdne.A zatím to vypadá,že se to nezměnilo.No v pondělí se ukáže,jak to vlastně je. :wink:

Tady pořád prší. :(

Ad trojkolky.....Prý se nevejdou do malých výtahů.A taky jsem s nimi problémy v autobusech.

pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.9.07 19:11

Tááák mám hotovo.
Začla jsem o něco později,ale už to jéééé.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
7.9.07 19:12

Přezdívka - jméno / věk / počet dětí / věk dětí / TP / KO

zabulienka - - / 30 let / 1 dítko / 8 let / TP 29.11. / KO + UZ 25.9. /holčička Emma * chlapeček Lukáš **

KalinkaIvča** - Ivana / 26 let / zatím nemá / TP 30.11. / KO 25.9. / chlapeček Honzík bramburka81 - Bára / 25 let / zatím nemá / TP 1.12. / KO 17.9. / chlapeček Matěj Inge - Kristina / 28 let / 1 dítko / 2 roky / TP 1.12. / KO 17.9. / chlapeček kitty25 - Petra / 29 let / zatím nemá / TP 4.12. / KO 20.9. / chlapeček Robin vladi1 - - / - / 1 dítko / 2 roky / 29.11. / TP 4.12. / 9.12. / UZ 24.9. Terulka - Tereza / 28 let / 1 dítko / 6 let / TP 5.12. / KO + UZ 26.9. EvickaS - Eva / 28 let / 3 dítka / 9, 8, 4,5 roku / TP 6.12. /19.12. / KO 17.9. / chlapeček jirabobes - Jiřka / 28 let / 2 dítka / 4, 2 roky / TP 7.12. / KO+UZ 10.9. / chlapeček Radovan Aluška - Alena /29 let / zatím nemá / TP 8.12. / KO 14.9. Knoflice - Kateřina / 29 let / 2 dítka / - / TP 8.12. Fazole - - / 28 let / zatím nemá / TP 11.12. / holčička Radka75 - Radka / 32 let / zatím nemá / TP 12.12. / KO 27.9. / chlapeček Sevca79 - - / 28 let / zatím nemá / TP 15.12. / chlapeček Alex MartinaSK - Martina / 29 let / 1 dítko / 8 let / TP 13.12. / 17.12. / KO 27.9. / chlapeček Jakubko Lena1 - Lenka / 29 let / zatím nemá / TP 17.12. / 4D UZ 20.9., oGTT 13.9., KO 19.9. Jitus1 - Jitka / 30 let / 1 dítko / 2 roky / TP 19.12. / KO 21.9. / holčička Klárka alla - Alena / 28 let / zatím nemá / TP 20.12. / KO 14.9. / holčička Terezka elle - Dáša / - / 1 dítko / 2 roky / TP 20.12. / holčička Simonka Safira - Monika / 37 let / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / TP 23.12. / KO 1.10. / holčička Vaneska Sabika - Hana / 24 let / 1 dítko / 2 roky / TP 24.12. /31.12 / KO srdíčko 21.9.
Parfumela - Míša / 24 let / zatím nemá / TP 30.12. / KO 17.9.

Zjištěné pohlaví miminek - holčičky 5 : chlapečci 9 : překvapení 6

1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
7.9.07 20:37

Sem si to celý smazala ..... :pocitac:

Tak znova ....... ahoj holky!

Prvně pochvala za kontakty, už máme 9 + 1 (nevím od koho) ze 22 prosincových těhulek. Skoro polovina za dva dny, prima!

No, pak jsem Vám psala, jak jsem dopadla na té diabetologii, zatím dieta - jídlo po 2 hodinách, žádné sladké a ovoce :cry: , příště vyfasuju glukometr a testovací proužky na moč a budu dělat selfmonitoring. A prý za to může placenta, protože ty hormony které produkuje mj. zvyšují hladinu cukru a slinivka to nestíhá kompenzovat. A proto se to musí korigovat, zatím dietou a při nejhorším inzulinem, ale to mě snad mine :evil:

No a už nevím co jiného jsem chtěla, tak snad příště!

Dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
7.9.07 20:51

Ahoj holky,

tak dnes už bylo docela tepleji a ani nepršelo, teda pokud jsem se dívala z okna. V práci toho mám teď fakt hodně, takže ani nestíhám nakukovat během dne.

masáže - ta masáž probíhala v sedě a v leže na boku. Bohužel mám záda pořád zablokovaná, tak zítra uháním ke kámošce, která mě zkusí odblokovat, snad to nějak vymyslíme, aby bříško nepřekáželo.

stavba - začneme stavět asi až příští rok, protože ještě nemáme stavební povolení. my si koupili kus pole, takže tam nejsou ani přípojky a také musíme udělat komunikaci, takže ty papíry jsou nadýl. Letos stihneme maximálně plot a začneme s komunikací. Už se moc těším, bydlíme skoro v centru Prahy a tady je to pro prcka fakt nic moc.
Zítra nám budou sekat a mulčovat řepku, co nám tam vyrostla :-)

kočárek - my šli do čtyřkolky, kvůli stabilitě a chtěli jsme kočár do terénu

Kalinka - držím palce s cukrem, bude to dobré, uvidíš.

Takže krásná víkend přeji všem a dávejte na sebe pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
7.9.07 21:11

Ahojky!!

Tak jsme konečně doma a kočárek máme :D . Koupili jsme ten Jané Slalom Pro (trojkolka), odstín Marine, i s autosedačkou (chtěli jsme, aby se dala dát na podvozek) . U našich doma jsme ho pak pořád skládali a rozkládali a jsem fakt nadšená. Je lehoučký a perfektně se ovládá. Stabilní celkem je, i když čtyřkolky jsou asi stabilnější… Ale jinak super :)

Aluška ten obchod je www.honzicek.cz a byla jsem fakt hodně spokojená…

KalinkaIvča upřímně s tebou soucítím s tou dietou, já bych se musela hoodně přemáhat… Bez sladkého se neobejdu :lol:

Tak přeju pěkný víkend, my jedeme zítra na chatu, snad se trochu zlepší počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
8.9.07 13:15

Ahoj holky,

Bramburko,blahopřeji ke koupi kočárku.

Ivčo,tak tu dietu Ti fakt nezávidim,já bych bez sladkýho asi nevydržela.Ale pro mimčo asi jo. :lol:

Jiři,to se máš ,že máš vyžehleno,já bych taky měla,nějak se mi to tu hromadí.

Taky si myslim,že je mimčo hlavičkou dolů,páč mě kope nahoře,před tim to bylo dole.I když někdy jsou vlny pocelém břiše.
V pondělí jdu po 4 týdnech na kontrolu,tak jsem zvědavá až tam hopnu na váhu,jak bude rafička lítat 8O
Hezký víkend,pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
8.9.07 16:23

Ahoj, my jsme koupili trolkolku Oregon v modré barvě. Je docela levná a dá se na ni na:,–(it autosedačka maxi cosi, což mi vyhovuje.
Taky vás tak pálí žáha??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.9.07 19:10

Ahojky holčiny,

Evičko, taky pálí jako prase každý den, ale zatím mi pomáhá renie 8O ,
Jiřko nechceš přijít k nám taky žehli? :P

Ivčo, teda tu dietku Ti fakt nezávidím, ale já si jí užiju hned, jak odrodím :? , hele holky pak bychom to mohly prubnou spolu, co říkáte, alespoň se budem podporovat.

joooo a včera mi přišly věcičky z MMB a jsou všechny fakt kouzelný a zachovalý, jsem s tím moc spokojená, jen manža už tak nadšený není, prý to vypadá jako bychom čekali trojčata :wink: ,jjj,už fakt nic nekoupím.

Kočárek máme objedaný Quiny speedi SX v zeleno-černé, je to teda trojkolka, ale snad bude v poho. http://www.topkocarky.cz/…s/detail.asp?…
nenám k tomu jen origoš tašku a autosedačku, tašku jsem koupila od Emitexu za 500,– a sedačku mám starší chicco.

Jejda to jsem se nějak rozepsala tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
8.9.07 19:37

ahoj holky, tak mam za sebou 11 kilometru po horach v desivem desti, byli jsme jak promocene krysy … takze pak spousta dobreho jidla a tepla sprcha :)
zaha me nastesti (zatim) netrapi, mam spis problem s nadmernou konzumaci :wink: …jidla, samozrejme :wink: :lol: … zkratka zeru jak o zivot, uz uz se tesim na vahu pristi patek, to se dozvim, jak raketove pribiram :)

jinak Kitty na kurzy budu chodit od 2.10. (jsou vic vecer nez ty co zacinaji v pulce zari

mejte se vsechny fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
8.9.07 19:48

Ahoj těhulky!

Díky za soucítění při dietě :? … je to děs, sladký teda fakt můžu, ale ještě víc mi chybí ovoce, snědla jsem ho celkem dost a teď ho musím taky hooodně omezit :roll:
Dietka po porodu taky bude, souhlasím s Ševčou, že se můžem vzájemně podporovat :lol:

Jinak dnes jsme byli u babičky vybírat brambory, byla to teda dřina, ikdyž jsem se šetřila, jsem pěkně grogy. Ale letos to bylo naposled, tak jsme si to užili :lol:

Tak se s Váma pro dnešek loučím, akorát jsem dovařila bílou polívku s koprem, tak jdu zalehnout k telce a nechám si masírovat chodidla :twisted:

Zítra ahoooj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
9.9.07 11:57

Ahoj holky.
S tou dietkou po porodu teda záááá:,–(ně nesouhlasím. :lol: Protože vím,že i když bych třeba nejedla vůbec,tak nezhubnu ani deko.A takhle vám budu jen závidět.Tak doufám,že mě nebudete moc dráždit,tím jak vám jdou kilča dolů. :wink: :lol: :lol: :lol:

Ivčo
S tím ovocem je to děsné.Ale vydrž.Co by člověk pro mimčo nezvládl.Že?

Aluška
Ahoj Ali.Snad ses nám při té mokré tůře nenastydla.

Sevco
I když mě nikdy žehlení nebavilo,tak už se 2× za sebou stalo,že mě to normálně bavilo.Pozvání,ale musím odmítnout,protože už mi uschly další 2 sušáky. :lol: Tak je budu muset v brzké době vyřídit.Než se to tu nakupí.Stav bytu bez hory nevyžehleného prádla se mi docela líbí. :wink: :lol:

Evičko
Taky ,taky,ale zatím (až na jeden případ) mi pomáhá mlíko.Sice se u nás hodně zvedla spotřeba,ale hlavně,že to zabírá. :wink:

No jdu se na chvilku natáhnout.Děti opět vztávali o půl sedmé a já jsem včera šla spát až dneska. :lol:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital