PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
6.9.07 07:42
Knoflice píše: Čus Marti, taky raní ptáče koukám. Ponča mám dvě. Jinak bych chodila nevím v čem …

ty sa mas..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
6.9.07 08:31

Ahoj holky,
Tak u nás leje jako z konve,to bude zas den.

Marti,hezké obrázky miminka.Já svoji podzimní bundičku taky nezapnu,budu se muset po něčem mrknout,nebo zmrznem.

Aluško,blahopřeji k úspěšné promoci.tak si to doma užívej.

Včera jsem si objednala kojící polštář,tak jsem na něj zvědavá,myslim,že ho užijem.

Zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.9.07 08:44

ad žáha - mě pomáhá ještě activia nápoj. píšou, že také mléko, ale to nemám otestované. jinak jsem si zavedla bezkofeinové kafe a tak ymi te´d chutná čaj s mlékem. no koláčky samo taky, ale musím to zase omezit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
6.9.07 08:57

Taaak, už jsem doma. Dnešní dopoledne mám pro sebe. Což neznamená, že budu lenošit, ale budu dělat, co chci. (i když to znamená taky uklízet).

Co nám to bratia Slováci poslali za počasí! :wink: :lol: Jo, horko mi taky vadilo, ale tohle je dost velký skok. Do školky jsem dneska malou zavezla … autem. Lenora zvítězila :oops:

Jedno pončo jsem si koupila a jedno upletla. Taky starší dcerce, ta mladší by to tak neužila. I když nevím, jestli taky nakonec nepovolím. Ono to pak poroste s ní. Mě se nechce investovat do nějaké přechodní bundy, na pořádnou zimu mám pořádný kabát a novou bundu si koupím až nebudu mít bříško. Snad bude ještě nějaké babí léto. :?

Jak jsem tu byla tak málo, tak nebudu reagovat na všecko, co jste tu nakecaly, ale bylo to dost zajímavé 8O :lol: Na žáhu piju mlíko, zatím ťuk, ťuk, funguje.

Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
6.9.07 09:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.9.07 09:45

Ahoj holčiny,
tak KO v úterý a test na cukr dopadl dobře :potlesk: a další KO 1.10.
Martino Jakubko je krásný a máte úžasné fotečky to ty naše jsou nějaké neostré a jak nám dělal ulz tak malou vůbec neměřil ani nic nekontroloval no já měla z toho pocit,že to odflákl :( .
Jinak taky nemám co na sebe doufám,že se ještě vrátí na chvilku teplo 8O .A kupovat se mi nic nechce,kamarádka mi chce půjčit kabát,ale je takový předpotopní tak nevím no snad bych v něm vydržela ty poslední měsíce :? .
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
6.9.07 12:13

Safira
Ahoj Moni,gratuluju ke kontrole a k dobrým výsledkům.

Knoflice
Ahoj Katko.Náš podnik vyhlásil krach (nebo tak něco),všechny (skoro) propustil a přestěhoval výrobu do Srbska.Prý je tam levnější pracovní síla.To bylo ke konci listopadu 2006.No a na OSSZ mi řekli,že nemám nárok,protože je prý ochranná lhůta půl roku. No,kdybych to věděla,tak bych šla na nemocenskou.Aspoň bych něco udělala s těma mojima bolavýma kolenama.Rozhodně to není fér.Co mi je do toho,že v ČR podnik neexistuje! A já s tím tak počítala. :cry: No budu to muset nějak zkutit bez toho.Stejně s tím nic nenadělám. Ale naštve to.To jo.
No,konec fňukání. :wink:

Pa pa J.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
6.9.07 14:50

ahoj holky,
přišla mi na mailík nabídka na maxi cosi priori sedačky. někdo tady říkal, že jí bude kupovat, nevím tedy jestli tedy konkrétně tuto a kolik normálně stojí, ale třeba je to zajímavé :lol:

NOVINKY 36 - WWW.DETSKYRAJ.CZ

Vážení zákazníci,

AKCE TÝDNE nyní přináší oblíbenou autosedačku MAXI-COSI PRIORI SPS + ZDARMA originální podhlavník, originální držák nápojů a :,-(u slunečních clon za 3990,–Kč!!
Platí pro objednávky uskutečněné od 6.9. do 12.9. 2007 nebo do vyprodání zásob.

papáááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.9.07 14:54

Ahojky,

už jsem tady dlouho nebyla, ale čtu vás poctivě :) , včera jsem byla na KO a všechno je OK, jen mám, jak tady píšete všechny nízký tlak a to počasíčko venku mi fakt nepřidá :oops:
Ještě uvažujeme s manžou o 4D UTZ, když jsem viděla Jakubka od Marťi, tak do toho asi půjdeme, je fakt nádhernej. Jsem tento týden 25tt, tak asi za 14 dní to prubnem :P
Ad. oblečení, mám taky problém sportovní oblečení by ještě šlo, mám těhu ryfle a volné svetry, ale horší je to do práce, ale mám objednané gatě na netu, tak snad rychle dorazí jinak ze mě bude rampouch 8O , ponča mám taky dvě a jsou fakt super…
Dneska jsem si rezervovala kočárek, nakonec jsme se rozhodli pro Quiny Speedy SX, tak snad bude v poho…

Zatím papa a opatrujte bříška
Sevca a Alex

• Citovat
  • Upravit
20647
6.9.07 16:53

Ahojky :)

Všem gratuluju k úspěšným kontrolám!!! :)
Dneska nám taky konečně začli topit, tak už snad neumrznem… S tím oblečením mám taky problém, dneska jsem zvolila systém podvlíkání (pod těhu triko jsem dala upnutý svetřík stejné barvy, vypadalo to celkem dobře…). Nějaké ponča mám ještě u našich, ale nevím, v jakém budou stadiu (jsou asi 10 let stará). Ale kdyby bylo tepleji, bylo by líp…

Jinak jsem včera večer objednala nějaké věci z bazárku a dneska jsem pro ně jela. No fakt nádhera. Samé značkové věci (dovoz z Anglie) a vypadají jak nové :) . A to jsem si myslela, že v bazarech rozhodně nakupovat nebudu…

Jiřko to je škoda s tou mateřskou… Taky by mě to naštvalo :evil: . Ale co už teď naděláš, hlavně, že stihnem to porodné…

Mějte se B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
6.9.07 18:34

Ahoj těhulky,

velká pochvala pro Kitty a vladi1 :lol: , už mi poslaly kontakty na sebe, tak to postupně snad dáme dohromady.

Holky, tak jsem to nevydržela a složila už kolotoč nad postýlku, taky jsme už na zeď nalepili Rákosníčka a vypadá to ohromně. Už aby tam ten náš poklad byl :lol:

Uvědomila sem si, při tom jak teď nadáváme jaká je venku zima ..... ještě před měsícem jsme nadávali na hrozný hice :twisted:

Tak snad se máte všichni dobře, nic Vás netrápí a mimísci v bříšku jsou v pořádku.
Jdu na tu tabulku, ať jsme zase v obraze!

Zatím pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
6.9.07 18:38

Ahoj Ivčo.
Jo,jo,máš pravdu. :lol: :lol: :lol: Podle mě je ideální teplota tak 25 stupňů.A to teď rozhodně není. :lol:

Už ti posílám SZ s tím číslem.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
6.9.07 18:58

Přezdívka - jméno / věk / počet dětí / věk dětí / TP / KO

zabulienka - - / 30 let / 1 dítko / 8 let / TP 29.11. / holčička Emma * chlapeček Lukáš **

KalinkaIvča** - Ivana / 26 let / zatím nemá / TP 30.11. / KO 25.9. / chlapeček Honzík bramburka81 - Bára / 25 let / zatím nemá / TP 1.12. / KO 17.9. / chlapeček Matěj Inge - Kristina / 28 let / 1 dítko / 2 roky / TP 1.12. / KO 17.9. / chlapeček kitty25 - Petra / 29 let / zatím nemá / TP 4.12. / KO 20.9. / chlapeček Robin vladi1 - - / - / 1 dítko / 2 roky / 29.11. / TP 4.12. / 9.12. / UZ 24.9. Terulka - Tereza / 28 let / 1 dítko / 6 let / TP 5.12. / KO + UZ 26.9. EvickaS - Eva / 28 let / 3 dítka / 9, 8, 4,5 roku / TP 6.12. /19.12. / KO 17.9. / chlapeček jirabobes - Jiřka / 28 let / 2 dítka / 4, 2 roky / TP 7.12. / KO+UZ 10.9. / chlapeček Radovan Aluška - Alena /29 let / zatím nemá / TP 8.12. / KO 14.9. Knoflice - Kateřina / 29 let / 2 dítka / - / TP 8.12. Radka75 - Radka / 32 let / zatím nemá / TP 12.12. / KO 27.9. / chlapeček MartinaSK - Martina / 29 let / 1 dítko / 8 let / TP 13.12. / 17.12. / KO 27.9. / chlapeček Jakubko Lena1 - Lenka / 29 let / zatím nemá / TP 17.12. / 4D UZ 20.9., oGTT 13.9., KO 19.9. Jitus1 - Jitka / 30 let / 1 dítko / 2 roky / TP 19.12. / KO 21.9. / holčička Klárka alla - Alena / 28 let / zatím nemá / TP 20.12. / KO 14.9. / holčička Terezka elle - Dáša / - / 1 dítko / 2 roky / TP 20.12. / holčička Simonka Sevca - - / 28 let / zatím nemá / TP 22.12. / chlapeček Alex Safira - Monika / 37 let / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / TP 23.12. / KO 1.10. / holčička Vaneska Sabika - Hana / 24 let / 1 dítko / 2 roky / TP 24.12. /31.12 / KO srdíčko 21.9.
Parfumela - Míša / 24 let / zatím nemá / TP 30.12. / KO 17.9. Fazole - - / - / zatím nemá / / TP / holčička 

Zjištěné pohlaví miminek - holčičky 5 : chlapečci 9 : překvapení 6

1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
6.9.07 19:23

Ahoj holky,

tak jsem dnes byla na KO a vše OK :-) Máme 920 g a velkou hlavu, no celkově jsme větší (předpokladádaná porodní váha 4 kg) a zatím jsme dolů koncem pánevním. Ale to se prý všechno ještě může změnit. Na ultrazvuku nebylo skoro nic vidět, protože nám prcek pořád ukazoval zadek :-( No asi chtěl trochu soukromí. Cukr test taky dopadl dobře. Takže jsem moooc štastná.
Další kontrola je 27.9., prosím o vyškrtnutí jména Čenda, asi bude změna :-) Kalinko díky za vedení, pošlu mail s kontakty.

počasí - holky od zítřka se má oteplit :-)

oblečení - taky nemám co na sebe, dnes jsem si vzala jeden větší svetr a vypadala jako tank, jsem zvědavá na 9. měsíc. V neděli jedu ke kámošce, aby mi půjčila těhu manšestráky. Jinak já mám na doma a na cvičení těhu legíny, do normálních už se nevejdu, stály nové jen 300 Kč, tak jsem do nich šla. Mám nahoře 5 kg.

žáha - ta mě pálí po každém jídle, takže cucám maalox, bez něj zvracím. Dnes večer zkusím mléko a zvednu si rošt u postele tak, abych měla hlavu výš. Snad to zabere.

Bohužel jsem si zablokovala záda a v těhu odblokovávat nelze, takže docela trpím, snažím se protahovat a dnes jsem byla na masáži, ale nic moc. Tak snad to povolí.

Jinak gratuluji všem KO a taky krásným ultrazvukům. Kojící polštář jsem také objednala, tak se na něj těším. Včera jsem také objednala fusak aesthetic 3 v 1, tak doufám, že brzy přijde.

Mějte se moc krásně a já jdu do vany si nahřát záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
6.9.07 20:24

Radko , gratulace ke kontrole, v tabulce máš změny uvedený :wink: .
Doufám, že se mimi ještě otočí, no ne? Je brzy … náš prcek je taky zatím koncem pánevním, ale zatím jsem se neznepokojovala…

Jiřko , SZ dorazila v pořádku :) .

Jinak holky díky za inspiraci, naladily jste mě s tím pončem, zítra jdu shánět, už jsem koukala na netu a doma v katalozích, ale třeba natrefím na lepší!

Dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital