Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj těhulky!
Tak zase další víkend za náma, krátí se to, co?!
Co se týče mimča, mám pocit, že se mi tam pořád přetáčí, někdy ho cítím dole, jindy nahoře, často ještě i napříč, to asi mlátí hlavou i nohama najednou, protože to cítím na obou stranách zároveň ![]()
Ale jsem ráda, že o něm vím, když spí a necítím moc pohybů, tak jsem z toho nervózní ![]()
Zabulienka - CS mám od minulého týdne 1, do té doby 0. Něco se Ti u sebe nezdá? Tuším Inge psala, že má CS 3 a že to měla i v minulém těhu, tak by Ti možná řekla víc.
Sevco , neboj, prcek si to pak vynahradí, to co naspí v bříšku bude venku potřebovat vykompenzovat
… sranda, určitě bude brouček zlatej pěkně spinkat, ostatně jako dětičky nás všech ![]()
Holky, já jsem asi úplně prdlá, už mám na postýlce přidělaný kolotoč, nalepený obrázky na zdi … joo, mimochodem … sehnala jsem v Jihlavě v Kauflandu obrázky z českých večerníčků - my jsme vybrali v rámečcích z pasparty, měli i jen plakáty nebo nalepený na dřevu, ty v tý paspartě jsou vyráběný v nějaký chráněný dílně a jsou hrozně roztomilý, třeba by se Vám to někomu taky líbilo. No a nalepenýho máme Rákosníčka, hodím Vám fotky do galerky, ale spíš až večer, ještě chceme jít ven.
No taky jsme dneska byli s Milanem na ortopedii, stále marodí s tím loktem, a výsledkem je, že jde příští týden na operaci
Ve středu jde na příjem, ve čtvrtek na zákrok, doufám, že ho o víkendu pustí domů. No, aspoň jsem mu domluvila nejlepší anestezioložku, snad jí v narkóze nevykecá, že čekáme kluka, v práci jsem to neřekla, aby měli překvápko ikdyž to ze mě pořád tahají
..... tak aby to omámenej nevyzvonil ![]()
Jinak u nás novýho asi nic, včera jsme se byli kouknout na houby a našli jsme jen pár kousků, za to výstavních ![]()
Zítra jdu zase cvičit, tak se těším. Holky pražačky ...... teda máte výhodu, že se můžete sejít a konzultovat spolu, co je kde lepší a tak
…
Tak už jdu, zase nakouknu, zatím se mějte moc hezky, pa I.
Ahoj holky,
tak máme za sebou kontrolu,vše je ok.Zatim jsem přibrala 7kg.Koukala jsem na to CS,mam tam asi CS1-2,ale nevim to jistě,páč se to nedá po něm přečís.Ale říkal,když mě vyšetřoval,že se neotvíram,tak nevim.Na poslední ultrazvuk jdu 24.9. a pak mam přijít na další kontrolu.Dneska už jsem dostala papír na mateřskou,tak to musi dát do práce.
Holky,koukam jak chodíte cvičit,já si pustila o víkendu těhobic,ale nic moc,bylo to na mě dost rychlý ![]()
Jiři,tak at se vám Rada hezky předvede.
Blahopřeji ke koupi kočárků a postýlek.
Verča se vstává,tak jdu na ni.
Pa pa.
Ahoj vsem.
Knoflice: diky za optani ba naopak zacinam mit vuci nemu averzi ackoli za to on nemuzu ale nemohu si pomoci.Prestoze ma na nej vysoke alimenty mu kazdy mesic neco koupime,tentokrate boty zn.adidas 1200kc,ale milospan je nebude nosit jsou tam kanicky maminka rikala ze jsou blby a ze mu mame koupit na suchy zip,dale pak pravi jednoho vecera tati at si da Misa ty veci na miminko pryc nemam tady misto.,Tak si dokazes predstavit co to se mnou s nervakem dela.Hruza hruza
A ted z jineho soudku rano u me byla kamoska na kafcu a ted to bude kapaku nechutne,ale musite to vedet a ja se sla vycurat a na kalhutkach jsem mela dva takove male hnede flicky,tak ji to povidam a ta mi rika klid to muze byt prkrvenim sliznice pokud nemas bolesti ci nekrvacis neres to kdyby neco zavolej odvezu te.Nemela jsem dnes auto.Tak jsem ji po 15min co odesla volala ze jedem zkoumala jsem to a radsi jsem jela.K memu prekvapeni carodejnice to je ma sestra v poradne kdyby nekdo jeste nevedel nemela keci coz jsem se divila.Prohledl me udela uzt srdicko bije,pohyby v poradku,nemam se znepokojovat,ale mame pry vynechat styk,coz je fakt paradox,protoze mame nyni asexualni obdobi a zrovna vcera jsme nemeli tak to bylo asi z toho.Tak jsem klidna.Rovnou mam splachlou kontrolu,ktera mela byt KALINKO 17.9. a bude tedy az 24.9.a rovnou jsem se pana dr.zeptala zda muzu chodit plavat rekl,ze jo tak jsem rovnou sla.A pozitri me ceka ten test na ten cukr tak jsem zvedava jak to zvladnu.
Zatim se mejte hezky maminky
Ahojky všem!
Tak vám musim napsat jak už jsem uplně vygumovaná. Dneska jsem měla jít na ten 4D ultrazvuk a normálně jsem na to zapomněla.
Vypadá to, že mé mozkové buňky už totálně někam odběhly.
Tak jsem se přeobědnala na 20.9. což je až za hrozně dlouho.
Jinak já mám CS 2 taky nevim co to znamená, ale mám pocit, že 3 už je docela blbý.
Holky nevim co se se mnou děje, ale občas mě přepadaj takový zvláštní stavy úzkosti, najednou mám pocit, že jsem hrozně smutná a nevim z čeho, kolikrát se mi chce až brečet. ![]()
Děvčata, kdyby jste se chtěly scházet ráda se přidám. ![]()
Knoflice , myslim, ze krizaly jsou tradicne z jablek, ale ja delam hruskove, protoze jablka nam jeste nedozrala … nijak se s tim moc nemazu, zkratka je zbavim jadrince a nakrajim na platky, mame kvalitni susicku a je to rychle hotove … ale to me zaujalo, jak susis ty svestky? mame jich taky habadej, nejsou zadna extratrida a hlavne co s nimi, mozna udelam neco povidel (jestli se povedou), ale suseni by bylo prima … rikala jsem si, ze je normalne vypeckuji (napulim) a ususim, ale nemam s tim zadnou zkusenost … bohuzel nemam zadne udelatko ani trik jak svestky vypeckovat tak, aby zustaly cele … tak sem s nejakyma radama ![]()
KalinkaIvca , to mame stejne, ty pocity, ze je mimco napric a kope na obou stranach zaroven
… doufam, ze se pak nejak inteligentne pretoci ![]()
CS mi doktorka posledne nenapsala pomoci bodu, ale napsala, ze je cipek uzavreny sakralne, nezkraceny a hrdlo uzavrene, z toho hadam, ze to bylo 0, ted netusim, uvidim v patek, zeptam se ji na to … radeji mi toho do prukazky moc nepise, protoze se pak desim a zbytecne ji volam
… snad to bude ok, doufam, ze i u vas … vite nekdo, jak se ma CS „normalne“ vyvijet v zavislosti na dobe tehotenstvi?
Stale pocitam s tou gravidjogou v Energy Studiu ve stredu od 17.30, sice tam mozna pujde i kamaradka, ktera sem k nam nechodi (a ma termin v pulce ledna), ale i tak bych nekam pak na chvili zasla, co vy na to? Jen me nenapada, co tam kolem je… Terulko co jit s nami cvicit nebo se alespon sejit potom? Radko , je uz Ti lip? Nebudeme to nejak hrotit, na setkani bude jeste cas ![]()
Mejte se krasne!
Ahoj holky.
Na kontrole bylo vše v pořádku,neotvírám se. Zabulienka jaké mám CS nevím.Moje těhu průkazka nejde přečíst.
Jestli chceš,můžu ji naskenovat,možná by se ti podařilo něco rozluštit.Ale myslím si,že ne.
Jinak Radek je pořád Radek.
A sedí.
Ale aspoň půjdu na ještě jeden ultrazvuk. ![]()
Fotku nemám,protože tím,že sedí,má kolem hlavy víc místa,plodovky,pořád ruce…atd.Bylo by to hodně nekvalitní.Ale máme to netočené,tak snad se mi podaří najít nějaký pěkný záběr a udělat fotku z něho.Ale kdy,to nevím. ![]()
Ivčo ,další KO mám až 8.10.
Terulko ,to je prý normální těhu deprese.Já jsem taky tentokrát víc plačtivá.Rozbrečí mě skoro každá blbost.A i to,když se s Marťou škádlíme.Já něco řeknu,on to oplatí a já bulím nebo se urazím.
Jsem nějak přecitlivělá.Zítra se jdu pokusit něco vyřídit na úřad.Dost to spěchá,ale městští úředníci mají na všechno čas.No to bude gól,jestli se jim tam rozbulím.
Snad to ustojím.
Holky taky bych se s váma někdy nějak srazila.
Ale je to dost z ruky.A navíc toho času je čím dál míň.
Už nevím,co jsem komu chtěla,když tak ještě písnu.Pa pa J.
holky,možná to bude tím počasím, já dneska měla nějakou depku. no hrůza. jinak jsem do galerky dala fotku břicha, tak se mrkněte, je jak meloun. konečně jsem se vyfotila.
Ještě jsem zapoměla…Radek váží kolem 1100g.Kolik měří jsem zapoměla.Až zkouknu video,tak upřesním. ![]()
Kitty
Mě nepřipadá moc velké.Myslím,že mám stejné.
Pa pa J.
Ahoj holky,
omlouvám se, ale dnes nebudu reagovat adresně, nějak to nezvládám. V práci toho je fůra a manželovi „stávkují zaměstnanci“ (přitom se mají fakt dobře), takže jsme doteď četli zákoník práce.
křížaly - mňam, z hrušek jsou nejlepší. Taky si chceme pořídit sušičku, Aluško jakou máte? Jdou v tom sušit švestky?
cvičení - počítám se středou v energy studiu, hospod je kolem IP Pavlova spousta, takže určitě nějakou najdeme. Terulko, jestli se chceš přidat, tak se můžeme s tebou sejít v 18.50 před KFC na IP Pavlova. Já chci jít i zítra cvičit.
záda - zítra jdu na rehabilitaci, pořád se mi ještě neuvolnil ten blok, takže to dost bolí, tak snad zítra to nějak uvolní
stavba - náklady za komunikaci a přípojky si platíme sami, je to na úkor ceny pozemku, která byla o dost nižší. Takhle nám to vyjde lacinější, je s tím teda děsná práce, ale jinak bychom platili cca 2 000Kč/m2 a takhle i s přípojkama a komunikací se dostaneme na 1 200 Kč/m2, takže úspora.
Jinak všem gratulace za úspěšné KO a mějte se krásně
Ahoj Kululíšci,
zase jsem se nějak zasekla, normálka jsem v depule (depresi).
Tak například: Hrajeme si s malou v pokojíčku já se na ní kouknu,čokoládový oči na mě mrknou a já bulim jak krokodýl a nevim proč. Chudák holka ta ze mě má asi hlavu zamotanou,když jí máma bulí i u mytí nádobí a neví proč,musí ze mě byt zmatená,ale já si nemůžu pomoc a nevim proč.
CS mám psáno 0
ale také nemám páru co to znamená........
Srazík by byl supr ale trochu z ruky. Já jsem nejblíž Kalince(myslím
)
Mějte se fájn a hlaďte pupíky.
ahoj holky, tak hlavu vzhuru a pryc s tema depresema !
musim priznat, ze jsem depresivni kdysi byla docela dost, ale ted v souvislosti s tehotenstvim se mi to docela vyhyba… nastesti, jinak je to docela sila … asi ani hormony nemam moc rozhozene (nebo to nejak min vnimam), takze ani nebrecim, nehadam se a sentimentalni jsem jen o trochu vic
… ale hlavne - to prejde a na konci toho vseho bude ten novy clovek, ktery v nas roste a to je preci radost ![]()
takze kdyz prijde depka, tak neco delat, nekam se vydat, udelat si dobre …
susicka - ta co mame je skvela, univerzalni, jde v ni susit od vseho ovoce, zeleniny a bylin az po nejake domaci placky (a buhvico) uplne vsechno … koupili jsme si ji loni k Vanocum, vybrali jsme ji taky kvuli tomu, ze vyhrala nejaky spotrebitelsky test (znacka Ezidri) … no ale byla desive draha, snad pres 4 tisice
… doporucit ji muzu rozhodne … ale znate to .. nasi si nedavno koupili susicku za 700 a jsou s ni taky spokojeny … takze se od susicky nenechejte odradit jen proto, ze my mame drahy kram ![]()
streda , neco kolem IP Pavlova urcite najdeme … ![]()
Knoflice , krasny holky!
Kitty , vypada to na tehotenstvi
… ja se uz tyden nevidela v zrcadle (jen vecer odraz v oknech
, ale od minuleho tydne jsem v pase pribrala dalsi 4cm
![]()
zatim se mejte, dobrou!
Dobré ráno holky.
Tak nám ten den začal „vesele“.Kuby si ke snídani přinesl pistol.Tak jsem mu řekla,ať ji položí na volnou židli nebo odnese do pokoje,že u jídla se nehraje.To by už měl ve svém věku vědět.
No a on prohlásil,že jsem zlá.
Tak jsem mu nedala mlíko.Když jsem teda zlá.No bez slz se to neobešlo.Ale co nadělám?Nějak to pochopit musí.A vypadá to,že to snad chápe.
Jdu je popohnat,ať můžeme vyrazit.
Pa pa J.
ahojte kočky,
pýtala som sa na to CS, lebo ja mám tiež 1-2 neviem to dobre prečítať. ale znamená to že krčok už trošku povoľuje, ale to nie je zle. mala som to aj u syna a udajne je aj ľahší pôrod.
Tak hádam ho len tak tak vypľuvnem.
pekný deň
KITTY videla som tvoje bruško, je nadherne, ako keby som videla seba.
pri tomto tehotenstve mám podstatne väčšie ako pri marekovi
Krásné ránko,
teda tady v Brně je pěkně zataženo a prší…, ale teď říkali v rádiu, že se máme těšit na babí léto ![]()
Ad deprese - taky jsem teď nějaká protivná, pořád mi vadí, že se mi manža dostatečně nevěnuje, dělám žárlivé scény…no hrůza, ale čím víc jsem protivná, tak to má opačný efekt na mého partnera, rajději se sebere a jde pryč, což mě vytočí ještě víc
![]()
No nic prý se to kojením ještě zhorší ![]()
Jinak gratuluju Jiřce ke KO, jééééé teď prošel kominík, tak snad budu mít štěstí ![]()
Zatím papa mušíííím pracovat, klienti nepočakjí ![]()