Poradna duly
Jana Čurdová
Radko tak to je neuvěřitelný jo jo všechno to souhlasí je to tak a teď mám takovej pocit, že už si podle obličeje taky vzpomínám. Už včera jsem se tě chtěla zeptat, jenom jsem myslela, že to už by bylo moc náhod najednou.
Tak už vim taky tví příjmení za svobodna. Bylo to Sou.....íková?
Terulko/Radko tak vy se jeste nakonec znate, to je dobry
…
Jirko , ja jsem tedy proti cisari, ale nekdy muze byt samozrejme oduvodneny, osobne bych ho brala jako posledni moznost pro zachranu miminka/maminky … jenze ja jsem nezkusena prvorodicka a mam jeste trochu naivni predstavy o tom, jak to bude probihat, takze nevim, jestli se muj hlas pocita
![]()
s otacenim si rozhodne hlavu nedelej, je spousta casu (my taky jeste sedime a verim, ze se otocime), krome toho se da i cvicit a zkusit miminko otocit, az to bude opravdu vypadat, ze to neudela samo …
holky hezky den, konecne to vypada, ze venku bude nejake slunicko ![]()
KO uz zitra! ![]()
Ahoj holky.
Moc se omlouvám.Dneska nemám na vás nějak čas.
Pořád přemýšlím a vymýšlím,jak vyřešit vzniklý problém.Aspoň,že se to už rýsuje.
Jinak s tím císařem......Pokud se náhodou malý neotočí,tak do toho půjdu.Ono rodit přirozeně velké mimčo koncem pánevním není žádná sranda.A právě proto,že by se neotočil,nemůžu riskovat,že nestihnu dojet do porodky.Hlavičkou napřed by nebyl problém,přinejhorším porodím cestou.
Ale nožkama????To by nebylo dobré. Teď všechno záleží na Ráďovi. ![]()
Jdu přemýšlet a řešit dál.
Tak pa pa později.J.
Ahoj holky.
Už jsem tady.A je mi líp na duši.Sice jen o něco,ale i to se počítá.
Problém je částečně na cca 3 roky vyřešen.
Jsem fakt dobrá. ![]()
A kde jste vy? Já toho stihla tolik a nikde nikdo.
Pa pa J.
Ahoj Jiřko,
Děti u večerníčku?
Dneska byl asi nějaký upracovaný den, že tu nikdo nebyl
Co si to řešila za problém, jestli to není tajné? Jinak k tomu císaři: nech to na doktorech, ale já by se tomu nebránila. Než riskovat komplikace … Ale klid, ještě času dost! Jdu dočíst, co je tu nového…
Chuďatko. Není když jsou zdravé. Tak ať jste brzo fit. Čím ji léčíš?
[quote:7a1480fb4f]jsem ostuda , že jsem se tak dlouho neukázala jo, jo, jsme tu stálice a občasniceJá dneska nejsem ve své kůži. Asi na mě taky něco leze. No, jo, podzim.
Jinak jsem byla na KO, jsem myslela, že na tu váhu špatně vidím
Teď je mi sice stydno, ale taky mě to moc neštve, příští rok na jaře tady budu vyzvídat zaručené diety … ![]()
Jinak sny - vyhrál ten přebalovák. ![]()
Jéééé.Ahoj Katko.
Ne děti nejsou doma.Zašly s Marťou na návštěvu za tchánovcema.Tak jsem sama samice.
Finanční.Musíme koupit byt,ale není za co.No je to složité.Ale poprala jsem se s tím a snad se to zvládne.To by člověk nevěřil,že se dá vyřešit i skoro neřešitelné.
Už se mi ta smečka za chviličku vrátí.Je tu bez nich takové divné ticho.A já trdlo,jsem si ani nezapla žádnou hudbu.Teď mi to došlo. ![]()
Já tu nejsem jeden den a pak cítím potřebu se ke všemu vyjádřit a stejně kdeco zapomenu.
Ivčo, jo PC mám taky nemocné, antiviráky nezabírají, takže mě čeká to co tebe a pak budu mít absťák ![]()
Pražandy , mě to ani nepřekvapuje, že se znáte, já pořád čekám, kdy se tu objeví někdo, koho znám já. Těhulí se v mém okolí vyrojilo hodně a to prý babyboom končí! Budou fotky?
Hele Jiřko , a my se musíme taky potkat. Já navrhuju Ostravu, jaké tam máš spojení? Bára je snad přímo z Ovy a Eva ? Zapomněla jsem na někoho?
Do centra se dostanu v pohodě.Jsem pro srazík.Ale ne v dešti.
To nemusím.
Monika (Safira) je z Havířova
A jinak už nevím,kdo je tady od nás.
Pa pa J.
Ještě určitě nakouknu. ![]()
Jo a máš nějaký tip? A co děti, berem je s sebou? Já teda Klárku určitě ne, musí do školy, ale Vendulku můžu třeba odhlásit. No počkáme, co na to ostatní holky a pak to upečem ![]()
No,raději bych někdy odpoledne.Nebo kolem poledne i s obědem.Pokud by to bylo odpoledne,tak pojedu bez dětí-je to pohodlnější.
A pokud o něco dříve,tak bych vzala Gabku.Kuba bude ve školce.On ji miluje,tak se ho snažím neošidit.
Počkáme,až co holky.
Pa pa J.
Kam ty svoje zlatíčka šoupneš? Já už to tu dneska balím. Ty svoje zlatíčka teďka uložím, lehnu na gauč před Ordinaci (už se těším, až mě tam zase poučí zabřichosesmichypopadajícísmajlík) a … vytuhnu. Tak dobrou noc. K.
Holky, já jsem taky pro srazík (jsem přímo z OV), ale teď mám trochu fofry…
Takže buď až za 14 dní (to končím v práci) nebo můžu jen odpoledne po práci (což je asi pro vás pozdě…).
Jinak se sny jsem na tom podobně - samé horory a nebo erotické… Dneska mě pořád někdo honil a pronásledoval, zachránil mě až náš pes.
Tak doboru noc B. ![]()