Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem si pro jistotu zavolala k doktorovi. Sestra říkala, že nízký tlak je v těhu normální, mám pít malé kafe a hlídat si ty mdloby. Pokud to bude přetrvávat, tak mám přijít a pošlou mě na internu. A na žáhu taky nic jiného není, snad ještě zajít do bylinkářství pro nějaké tinktury. Tlačí mi na svěrače v žaludku…
Aspoň vím na čem jsem…
Ahoj holky,
to byl dnes hnusný den. Zima, v práci to stálo za prd a už mám zase bolení žaludku a taky mě berou záda. Ale zítra jdu na ultrazvuk tak se moc těším až to naše mimi uvidím. Jinak máme v práci 2 další těhulky, oni to teda asi oznámí až tam už nebudu, ale už nejsem takovej exot, kterej dává přednost plínám před kariérou. U nás je většině holek třicet a výš a všechny bezdětný, takže hromadný odchod na MD je na spadnutí
. Třeba začnou brát na těhotný trochu větší ohledy.
Jířo - je to smůla, ale dostaneš to porodný 17,5 tis a ty, co budou rodit v lednu tak jen 13 tis - malá útěcha
Tak se mějte a ať se vám brzy uzdraví děti
tamtaradááááááááááááááá naaaaaas 100% Jakubko.............
![]()
a tvaricka........./ cely ocko/.......... ![]()
Jakubko sa nam najskor skryval za pupocnikovu snuru........ale potom ju rukami dal prec a kukal na nas tento krasny chlapcek.....mimochodom cely ocino............trosku sa nam predviedol…ako napr.......zyval.......cmulal si palcek..........tahal za pupocnikovu snuru..........a potom ho to prestalo bavit tak si zaryl hlavu do placenty..........otocil sa nam chrbtom a bolo po zabave..........
doktor aj skontroval ci je zdravotne ok.........pozeral vsetky organy a mame vsetky a vyzeraju byt ok.........aj srdiecko sme poculi bit.....uz ma skoro 1kg!!!!!!!.......a hlavicku ma na jeho vek siroku!!!!!.........
toto by som u nas v Lc nikdy nezazila a som rada ze som podstupila toto vsetko pre tento nezabudnutelny zazitok.........
Matka povedal ze mame krasne miminko........a pozeralo na to divadlo s otvorenymi ustami................
doktor bol mily,vsetko mi vysvetloval na obrazovke a tie prachy si zasluzil............... _________________
Ahoj těhulky,
Marti , krásný fotky a hlavně super zážitek z UZ
..... Jakubko je moooc hezký chlapeček!
Bramburko , tak jsem ráda, že je Ti už líp!
Jiřko , to je teda pech ..... fakt je, že útěchou může být to porodný, ikdyž … lepší mateřská ![]()
Sabiko , už se na tom pracuje ...... akorát jsem ještě přemýšlela, jak bude fungovat to předávání kontaktů jen mezi těma kontaktníma osobama, jestli by nebylo lepší dát ty kontakty do kupy komplet a pak bych Vám je poslala buď na mail nebo jako SZ...... co Vy na to? Tak jestli s tím souhlasíte, tak mi to můžete posílat buď jako SZ nebo kdo chce tak na mail - ivana93@post.cz
Taky si myslím, že už bude na čase, člověk nikdy neví ![]()
Holky, dneska je fakt hnusně, taky nemám co na sebe
bundy všechno je mi malý přes břicho ![]()
Teda, tabulku nestíhám, jdeme s Milanem dělat salát/mlsání na zítra (k rohlíkům - Volskou tlamu, jestli to někdo znáte … mňam), tak jí asi udělám až zítra.
Zatím dobrou I.
Ahoj holky.
Už je mi líp.Snažím se na věc dívat z té lepší stránky.Nějak bylo,nějak bude.Jsou lidi,co jsou na tom hůř.
Je fakt,že ještě stihnu to větší porodné.Malá náplast,taky náplast.No budu si představovat,že jsem nikdy nepracovala.A nebude mi to líto. ![]()
Normálně jsem dneska četla dobrou hlášku. Lepší než vypadnout z vlaku
.Tak to by bylo asi vše. ![]()
Marti ,fakt moc moc krásné fotečky.A rozhodně super zážitek.Skoro závidím.Začínám uvažovat o tom,že se taky objednám.Není už náhodou pozdě?
Bramburko ,to je dobře,že se to zlepšilo.Tak ať to vydrží.
Ad oblečení …Já mám všechno ještě dobré.
Ono se mi vyplatilo před tvořením mimča zhubnout 11Kg.
Ještě to rozhodně nemám zpátky,tak budu mít určitě v čem chodit až do konce těhu.Jen si koupím teplejší kalhoty.Ale to ještě chvilku počká.Mám z toho fakt radost.
Normálně u nás doma byla fakt velká zima.Chodila jsem tu ve svetru a hrubých ponožkách.Gabča ve štramplích.Konečně začli odpoledne topit.Hurááá.Snad dnešní noc proběhne v pohodě.
A celé odpoledne mě pálí žáha.Ale hrozně.Nechtělo se mi vyhánět Marťu do toho nečasu pro rennie,tak upíjím mlíčko.To už ale nějak přestalo působit. ![]()
Všem kontrolovaným držím pěsti a těm už zkontrolovaným gratuluju.Teda snad nikdo neměl žádný problém?Jsem to nějak stihla zapomenout,co kdo psal. ![]()
Ad mlezivo …se mi spouští čím dál častěji.Zatím vždycky jen pár kapek,ale přece.Je to pro mě novinka.Za chvíli začnu nosit prsní vložky.Jo,jo,každé těhu je jiné.
Omlouvám se za velkou chaotičnost.Psala jsem na co jsem si zrovna vzpoměla.
Snad se v tom vyznáte. ![]()
Dobrou noc.Pa p aJ.
Ahojky,
tak mi mluvíte z duše
. Přišla zima a taky nemám co na sebe. Dnes jsem si koupila svetr. Tak mi snad chvíli vydrží. A budu potřebovat nějakou bundu. Ale vůbec nenám představu jakou. ![]()
JInak dnes jsem byla u kartářky
. A tak prý vše proběhne v pořádku. I porod. Akorátbudu mít malinko problémy s nízkým tlakem. A porod proběhne o trošku dřív než je termín. prý tak o týden cca. No jsem zvědavá.
Marti , krásný fotky
. Už se taky těším…
Bramburko , tak už ať je líp. Zkus taky třeba černý čaj. Taky obsahuje kofein. A hodně pít. No ať už je ti líp…
Ahojky!
Marti krásný fotečky, už se o to víc těšim na pondělí až to svoje taky tak uvidim.
Holky u nás to 4D dělaj sestřičky, tak jsem trochu naštvaná, myslela jsem, že Dr. to naše mimčo rovnou i zkontroluje. ![]()
cauky holky, dest a zima, to je neco, co? ![]()
jen na promoci rano bylo docela pekne, pak se to zkazilo … a kdyz jsme vecer prijeli na chalupu, tak bylo v sednici 14 stupnu
tak jsme zatopili a uz je lip … chystame se do perin …
promoce nakonec probehla docela v klidu, zadna taskarice se nekonala - ani nikdo nezkolaboval, ani se rodina nerozhadala, takze v pohode
… nejakou fotku vam ukazu az je budu mit i od ostatnich kdo fotili, z naseho fotaku jsou bud rozostrene nebo presvicene bleskem, navic si na vsech pripadam jako kdyz jdu z pole ![]()
tesim se na klid a spanek na chaloupce, prokladany tak maximalne praci na zahrade ci kuchtenim v kuchyni
… to je tak kdyz se z manazerky stava domaci putka
![]()
mejte se krasne, blahopreji ke kontrolam, testum a peknym zazitkum z utz!
jirabobes píše:
Ahoj holky.
Už je mi líp.Snažím se na věc dívat z té lepší stránky.Nějak bylo,nějak bude.Jsou lidi,co jsou na tom hůř.
Je fakt,že ještě stihnu to větší porodné.Malá náplast,taky náplast.No budu si představovat,že jsem nikdy nepracovala.A nebude mi to líto.
Normálně jsem dneska četla dobrou hlášku. Lepší než vypadnout z vlaku![]()
![]()
.Tak to by bylo asi vše.
![]()
Marti ,fakt moc moc krásné fotečky.A rozhodně super zážitek.Skoro závidím.Začínám uvažovat o tom,že se taky objednám.Není už náhodou pozdě?
Bramburko ,to je dobře,že se to zlepšilo.Tak ať to vydrží.
Ad oblečení …Já mám všechno ještě dobré.
Ono se mi vyplatilo před tvořením mimča zhubnout 11Kg.
Ještě to rozhodně nemám zpátky,tak budu mít určitě v čem chodit až do konce těhu.Jen si koupím teplejší kalhoty.Ale to ještě chvilku počká.Mám z toho fakt radost.
Normálně u nás doma byla fakt velká zima.Chodila jsem tu ve svetru a hrubých ponožkách.Gabča ve štramplích.Konečně začli odpoledne topit.Hurááá.Snad dnešní noc proběhne v pohodě.
A celé odpoledne mě pálí žáha.Ale hrozně.Nechtělo se mi vyhánět Marťu do toho nečasu pro rennie,tak upíjím mlíčko.To už ale nějak přestalo působit.
Všem kontrolovaným držím pěsti a těm už zkontrolovaným gratuluju.Teda snad nikdo neměl žádný problém?Jsem to nějak stihla zapomenout,co kdo psal.
Ad mlezivo …se mi spouští čím dál častěji.Zatím vždycky jen pár kapek,ale přece.Je to pro mě novinka.Za chvíli začnu nosit prsní vložky.Jo,jo,každé těhu je jiné.
Omlouvám se za velkou chaotičnost.Psala jsem na co jsem si zrovna vzpoměla.
Dobrou noc.Pa p aJ.Snad se v tom vyznáte.
najlepsie podla toho doktora u ktoreho som ja bola je obdobie medzi 22-28tt
ale on ma rad 26tt..........
![]()
tak neviem ci je uz pozde......
Terulka píše:
Ahojky!Marti krásný fotečky, už se o to víc těšim na pondělí až to svoje taky tak uvidim.
Holky u nás to 4D dělaj sestřičky, tak jsem trochu naštvaná, myslela jsem, že Dr. to naše mimčo rovnou i zkontroluje.
to je divne......
mal by to skontrolovat dr.......mne skontroloval vsetky organy ci su v poriadku.......zmeral,zvazil,udal priemernu hmotnost pri porode......a tak.....bol skvely… ![]()
no najlepsie asi bude pre nas tehulky obliect si PONCO,rozneho druhu.....
http://www.buducamamicka.sk/…48_popup.jpg
a brusko moze rast...... ![]()
Marti to je krása!
Jiřko jak to, že tu mateřskou nedostaneš
Vždyť Gabka ještě nemá 3? No asi se to změnilo, už jsem z toho vypadla. A zlobilo by mě to tež.
Nevím, jaká značka jsou ty prací vložky, krabice je pryč, ale kupovala jsem je v lékárně a stály asi 200. Z jedné strany mají krajku a z druhé měkoučkou látku, co mi byla příjemnější než ty jednorázové, navíc mi přišlo, že vlhkost taky odvádějí líp. Přišlo mi, že i v podprdě se ztratí líp. No prostě samá pozitiva.
Asi půjdu ještě do jedněch, když už o nich vím, byla jsem chodící mlíkárna, tak se mi to fakt vyplatí, při té spotřebě …
Tlak mám taky nízký, furt lepší než vysoký … Fusák mám po sobě, pravý beránek, úplně jsem ho zbožňovala, (jsem staromilka), no do sedačky ovšem dát nepůjde
Tak koupím tu, co tam má být. A na příští zimu, až bude mít mimčo boty, tak dám jiný, co je prací.
Nějak nestíhám, začal školní rok a je třeba toho hodně zařídit. Holky se u snídaně perou, tak je jdu zkrotit a vyprovodit. ![]()
Čus Marti, taky raní ptáče koukám. Ponča mám dvě. Jinak bych chodila nevím v čem …