Poradna duly
Jana Čurdová
kočárek X-lander - musím pochválit-kámošky jsou s ním spokojené, tedy s loňskou a letošní verzí, k té starší má kamarádka připomínky, ale hezky se s ním jezdí a patří také k těm lehčím.
mě se moc líbí v té modré.
Ahoj maminy,
přeju krásný den,u nás slunečný.
Ivčo,tabulka je super,dík za kontakty.Manžovi přeji úspěšnou operaci a at ho máš brzo doma.
Kitty,blahopřeji ke kontrole.Taky jsem poslední dobou nešika.
Terko,ta učitelka to je síla.Hned v první třídě být takhle zlá,jestli se takhle hodlá chovat tak tam za ní dojdi.Malej by za chvíli nechtěl chodit do školy.
Knoflice,co kašel,už je líp?
Zatim pa.
Ahojte všichni!
Tak dneska mám za sebou další úděsný den v práci. Včera jsem sdělila šéfové o mém nástupu na mateřskou (za celou dobu se ani nezeptala, dokdy budu dělat) - tvářila se jak kakabus a byla pěkně protivná. No a dneska to pokračovalo - bezdůvodně po mě vyjela, stále nějaké připomínky, a musím se přiznat, že mě to tak vzalo, že jsem odešla na záchod se vybrečet…
(normálně nejsem tak přecitlivělá, ale teď už toho bylo i na mě moc). Jsem fakt blbá, že jsem ji tam přes prázdniny nenechala ve štychu a nezůstala na nemocenské… Teď už na ni kašlu a za týden odcházím na dovolenou…
KalinkoIvčo moc pěkná tabulka, chválím ![]()
Všem gratuluju ke kontrolám…
Ahoj holky.
X-lander …Kamarádka má ten modrý (stejný tip)Ale modrou korbičku,sporťák už bude mít červený.Má ho doma,ale ještě nepoužívá.Moc dobře se s ním jezdí.Je lehoučký.Jen má jednu nevýhodu.Nemá přehazovací rukojeť.Takže ve sporťáku je prcek pořád ve směru jízdy a nevidí na maminku.Jo a ještě má dost malou korbičku bez polohování zad.
Jinak kdybych kupovala kočár,tak bych o něm taky uvažovala.
Báro ,máš pravdu.Kašli na ni.Ten týden to zvládneš a pak už budeš mít klid. ![]()
Ivčo ,tabulka je nádherná.Tvojí druhé polovičce držím pěsti.
Pa pa J.
Ahojky holčiny,
tak vás zase zdravím.
Ivčo moc držíme manžovi palečky.Co nevidět ho máš doma a celýho ![]()
X-Lander byl můj favorit ještě s Quinny Speedy,ale kočárek bohužel tentokrát nebude ![]()
Zítra plánuju po té kontrole v Brně nějaký nájezd na obchůdky s mimivěcičkama tak to snad vyjde a manža nebude stávkovat. ![]()
Tak se opatrujte a papík pupíkům.
IVČO ještě velkou.................1...................za seznámek je to krásný.
Ahoj těhulky,
Ivčo , vylepšený seznámek je super
a kontakty taky, jsi šikulka
Manželovi držím palce.
Všem marodům přeju, ať se brzy uzdraví. Tady teď to taky řádí, hlavně angína nebo střevní chřipka. My se teda držíme, jsme zdraví.
Bramburko , ještě pár dní a budeš doma užívat pohodičky
Měla jsem to kdysi jako ty, tak jsem si říkala, že jsem měla zůstat doma už dřív a nedělat v práci blbce…
terulko , učitelka ve škole to trochu přehání. Nejlepší bude, když se ozveš hned ![]()
Víc si toho nepamatuju
, tak ještě mrknu, co nového na mimiaukcích a jdu do hajan. Zítra mě čeká kontrola ![]()
Mějte se a pohlaďte bříška
Ahoj holky,
kalinko - seznámek je nádhera, kontakty bezvadný, díky za ochotu a tvůj čas a taky chválim tvojí technickou zdatnost, já bych to nezvládla, držím palce manželovi
x lander -kamarádka má a je moc spokojená
bramburko - vykašli se na ně. Já mám to samé bohužel. Dnes jsem se na poradě dozvěděla, že jsem se nepřizpůsobila dynamice firmy a že vlastně nezvládám svojí práci. Máme totiž příští týden závěrku a přijde audit a tak to musí být tip top, no já to prostě nestihnu. Mám toho hrozně moc a navíc jak jsem byla minulý měsíc 14 dní doma, tak za mě práci nikdo neudělal. Už jsem to řekla snad 100× a oni to prostě nechápou. Šéf se mě sice zastal, ale šéfová je naprdnutá, takže zase je dusno. No tak uvažuji, že půjdu taky těch 8 týdnů, už toho mám pokrk. Dělám jak šílená a ještě si myslej, že se flákám. Pardon, že jsem vás otravovala, vím že je to furt dokola, ale já jsem trochu zklamaná.
dovolená - já mám takový pocit ,že u nás se dovolená počítá z odpracovaných dní, tak snad by to nemělo být z mateřské, ale z platu před mateřskou, no ještě to radši ověřím v práci. Máme totiž ještě nárok na dovolenou za rok 2008 a to v plné výši.
Jinak jsme dnes byli u známých a dali nám spousta oblečků na miminko a vaničku. Mám velkou radost. Většina věci je velikost 56 a já toho už měla opravdu hodně v 56, ale mám stejně obrovskou radost. Prostě naše dítě bude malé a nestrašte mě, že z 56 vyroste za měsíc
. Taky je tam kombinéza a zimní čepičky, což je super. Máme plné 3 šuplíky věcí. No prostě nádrhera ![]()
Tak jsem se dneska moc rozkecala, tak snad to neva
Ahojky,
tak dnes na 4 D s námi mímo moc nechtělo spolupracovat
. Bylo otočený zády a když už, tak si dávalo ručičku před obličej…Ale i tak to bylo moc krásný.
. Ale 14.10. jdeme ještě jednou.. zadarmo. Abychom prý za ty prachy měli opravdu hezký fotky. Tak snad se příště povede líp. Když se mi podaří, tak sem dám nějakou fotku z dneška…A jsme taky hlavičkou dolů
.
JInak včera večer na mě trošku vlezla nějáká viroza. Mám teda zatim naštěstí jen trochu rýmu, ale mám jí v krku..
. Tak mi dnes prodali jen pastilky PROPOLKI. Snad nebude hůř.
.
Ivco , seznámek je fakt super. Jsi šikulka. ![]()
Krásné ránko všem
,
v Brně svítí sluníčko, ale je strašná ziiiiiiiiimuška,jjj podzim.
Jsem ráda, že slyším samé pozitiva na quiňáky
už mám jednoho objednanýho.
V neděli jdu hlídak půl ročního chlapečka kamarádky, tak se docela těším, ale už s tím pupíkem mám docela problém, ale snad to s prckem zvládnem ![]()
Holky já jsem snad opravdu ze dne na den větší, pořád nic nic a najednou jako bych snědla celý obr meloun ![]()
Přeji vám všem krásný víkend a opratrujte se. papa. Ještě juknu
to já jsem taky kulatá jak melounek. no a hrozně se mi už vstává, tak nevím, co bude dál
![]()
x-lander - mají kamarádky a polohovat se sporťák dá. a na netu píšou, že taky
Radko - to já bych teda skončila taky dřív, protože při takové atmosféře pracovat, bych se na ně vybodla, ti stejně nemůžou nic udělat tak co.
Ahojky!
Včerejší 4D UTZ jsem si opravdu užila, na černobílém bylo miminko krásně vidět. Otvíralo pusinku i očíčka, horší to bylo na tom 4D. Když je totiž na normálním UTZ miminko obličejem ze předu, tak na 4D se to vyfotí z profilu a tomu našemu prckovi se to vůbec nelíbilo, jasně nám dal najevo, že se mu vůbec nelíbí, že na něj čučíme ještě než vyleze a tak se k nám točil zá:,–(ně zády a protestoval tak, že jsem měla na břiše vlny. Dokonce se i mračil.
Jinak už je taky hlavičkou dolu a to šťuchání v dolejších partiích dělá fakt ručičkama, bylo to vidět.
Oba s manželem jsme se shodli na tom, že je moc podobné Akrimkovi, teda hlavně pusinka.
Dám do galerky 2 nejlepší fotky, ty ostatní nic moc .
Radko se mnou kdyby takhle jednali, tak se týden před uzávěrkou seberu a jdu. A ať se tam třeba staví na hlavu. Souhlasím s kitty, co Ti asi tak můžou? Tak akorát políbit ![]()
Někteří lidé jsou opravdu bezcitní.
Zatim pa T
ahojte maminy
chcela by som vás poprosiť, konečne sme sa s manželom rozhýbali a zháňame kočiarik, u nás ten XLANDER stojí vyše 20.000,– sk a včera som našla na internete akciu ten X Lander X1 športový + hlboká korba za 7.999,– Kč. ale teraz to nemôžem nikde nájsť, neviete mi poradiť? ![]()
pekný deň
já jsem ho prohlížela na www.detskyraj.cz, www.detskyruzek.cz, www.malvik.cz, www.krtecek.com