PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
20.9.07 13:16

kočárek X-lander - musím pochválit-kámošky jsou s ním spokojené, tedy s loňskou a letošní verzí, k té starší má kamarádka připomínky, ale hezky se s ním jezdí a patří také k těm lehčím.

mě se moc líbí v té modré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
20.9.07 13:28

Ahoj maminy,
přeju krásný den,u nás slunečný.
Ivčo,tabulka je super,dík za kontakty.Manžovi přeji úspěšnou operaci a at ho máš brzo doma.

Kitty,blahopřeji ke kontrole.Taky jsem poslední dobou nešika.

Terko,ta učitelka to je síla.Hned v první třídě být takhle zlá,jestli se takhle hodlá chovat tak tam za ní dojdi.Malej by za chvíli nechtěl chodit do školy.

Knoflice,co kašel,už je líp?

Zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
20.9.07 16:42

Ahojte všichni!

Tak dneska mám za sebou další úděsný den v práci. Včera jsem sdělila šéfové o mém nástupu na mateřskou (za celou dobu se ani nezeptala, dokdy budu dělat) - tvářila se jak kakabus a byla pěkně protivná. No a dneska to pokračovalo - bezdůvodně po mě vyjela, stále nějaké připomínky, a musím se přiznat, že mě to tak vzalo, že jsem odešla na záchod se vybrečet… :( (normálně nejsem tak přecitlivělá, ale teď už toho bylo i na mě moc). Jsem fakt blbá, že jsem ji tam přes prázdniny nenechala ve štychu a nezůstala na nemocenské… Teď už na ni kašlu a za týden odcházím na dovolenou…

KalinkoIvčo moc pěkná tabulka, chválím :)

Všem gratuluju ke kontrolám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.9.07 17:00

Ahoj holky.
X-lander …Kamarádka má ten modrý (stejný tip)Ale modrou korbičku,sporťák už bude mít červený.Má ho doma,ale ještě nepoužívá.Moc dobře se s ním jezdí.Je lehoučký.Jen má jednu nevýhodu.Nemá přehazovací rukojeť.Takže ve sporťáku je prcek pořád ve směru jízdy a nevidí na maminku.Jo a ještě má dost malou korbičku bez polohování zad.
Jinak kdybych kupovala kočár,tak bych o něm taky uvažovala.

Báro ,máš pravdu.Kašli na ni.Ten týden to zvládneš a pak už budeš mít klid. :wink:

Ivčo ,tabulka je nádherná.Tvojí druhé polovičce držím pěsti.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
20.9.07 20:47

Ahojky holčiny,
tak vás zase zdravím.
Ivčo moc držíme manžovi palečky.Co nevidět ho máš doma a celýho :)

X-Lander byl můj favorit ještě s Quinny Speedy,ale kočárek bohužel tentokrát nebude :cry:

Zítra plánuju po té kontrole v Brně nějaký nájezd na obchůdky s mimivěcičkama tak to snad vyjde a manža nebude stávkovat. :roll:

Tak se opatrujte a papík pupíkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
20.9.07 20:49

IVČO ještě velkou.................1...................za seznámek je to krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
20.9.07 22:08

Ahoj těhulky,

Ivčo , vylepšený seznámek je super :potlesk: a kontakty taky, jsi šikulka :wink: Manželovi držím palce.

Všem marodům přeju, ať se brzy uzdraví. Tady teď to taky řádí, hlavně angína nebo střevní chřipka. My se teda držíme, jsme zdraví.

Bramburko , ještě pár dní a budeš doma užívat pohodičky :) Měla jsem to kdysi jako ty, tak jsem si říkala, že jsem měla zůstat doma už dřív a nedělat v práci blbce…

terulko , učitelka ve škole to trochu přehání. Nejlepší bude, když se ozveš hned :wink:

Víc si toho nepamatuju :roll: , tak ještě mrknu, co nového na mimiaukcích a jdu do hajan. Zítra mě čeká kontrola :D

Mějte se a pohlaďte bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.9.07 22:29

Ahoj holky,
kalinko - seznámek je nádhera, kontakty bezvadný, díky za ochotu a tvůj čas a taky chválim tvojí technickou zdatnost, já bych to nezvládla, držím palce manželovi

x lander -kamarádka má a je moc spokojená

bramburko - vykašli se na ně. Já mám to samé bohužel. Dnes jsem se na poradě dozvěděla, že jsem se nepřizpůsobila dynamice firmy a že vlastně nezvládám svojí práci. Máme totiž příští týden závěrku a přijde audit a tak to musí být tip top, no já to prostě nestihnu. Mám toho hrozně moc a navíc jak jsem byla minulý měsíc 14 dní doma, tak za mě práci nikdo neudělal. Už jsem to řekla snad 100× a oni to prostě nechápou. Šéf se mě sice zastal, ale šéfová je naprdnutá, takže zase je dusno. No tak uvažuji, že půjdu taky těch 8 týdnů, už toho mám pokrk. Dělám jak šílená a ještě si myslej, že se flákám. Pardon, že jsem vás otravovala, vím že je to furt dokola, ale já jsem trochu zklamaná.

dovolená - já mám takový pocit ,že u nás se dovolená počítá z odpracovaných dní, tak snad by to nemělo být z mateřské, ale z platu před mateřskou, no ještě to radši ověřím v práci. Máme totiž ještě nárok na dovolenou za rok 2008 a to v plné výši.

Jinak jsme dnes byli u známých a dali nám spousta oblečků na miminko a vaničku. Mám velkou radost. Většina věci je velikost 56 a já toho už měla opravdu hodně v 56, ale mám stejně obrovskou radost. Prostě naše dítě bude malé a nestrašte mě, že z 56 vyroste za měsíc :-). Taky je tam kombinéza a zimní čepičky, což je super. Máme plné 3 šuplíky věcí. No prostě nádrhera :-)

Tak jsem se dneska moc rozkecala, tak snad to neva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
20.9.07 22:46

Ahojky,

tak dnes na 4 D s námi mímo moc nechtělo spolupracovat :( . Bylo otočený zády a když už, tak si dávalo ručičku před obličej…Ale i tak to bylo moc krásný. :D . Ale 14.10. jdeme ještě jednou.. zadarmo. Abychom prý za ty prachy měli opravdu hezký fotky. Tak snad se příště povede líp. Když se mi podaří, tak sem dám nějakou fotku z dneška…A jsme taky hlavičkou dolů :) .

JInak včera večer na mě trošku vlezla nějáká viroza. Mám teda zatim naštěstí jen trochu rýmu, ale mám jí v krku.. :roll: . Tak mi dnes prodali jen pastilky PROPOLKI. Snad nebude hůř. :( .

Ivco , seznámek je fakt super. Jsi šikulka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
21.9.07 08:22

Krásné ránko všem :lol: ,

v Brně svítí sluníčko, ale je strašná ziiiiiiiiimuška,jjj podzim.

Jsem ráda, že slyším samé pozitiva na quiňáky :) už mám jednoho objednanýho.

V neděli jdu hlídak půl ročního chlapečka kamarádky, tak se docela těším, ale už s tím pupíkem mám docela problém, ale snad to s prckem zvládnem :wink:

Holky já jsem snad opravdu ze dne na den větší, pořád nic nic a najednou jako bych snědla celý obr meloun :?

Přeji vám všem krásný víkend a opratrujte se. papa. Ještě juknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.9.07 09:01

to já jsem taky kulatá jak melounek. no a hrozně se mi už vstává, tak nevím, co bude dál :( :(

x-lander - mají kamarádky a polohovat se sporťák dá. a na netu píšou, že taky

Radko - to já bych teda skončila taky dřív, protože při takové atmosféře pracovat, bych se na ně vybodla, ti stejně nemůžou nic udělat tak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
21.9.07 09:44

Ahojky!

Včerejší 4D UTZ jsem si opravdu užila, na černobílém bylo miminko krásně vidět. Otvíralo pusinku i očíčka, horší to bylo na tom 4D. Když je totiž na normálním UTZ miminko obličejem ze předu, tak na 4D se to vyfotí z profilu a tomu našemu prckovi se to vůbec nelíbilo, jasně nám dal najevo, že se mu vůbec nelíbí, že na něj čučíme ještě než vyleze a tak se k nám točil zá:,–(ně zády a protestoval tak, že jsem měla na břiše vlny. Dokonce se i mračil.

Jinak už je taky hlavičkou dolu a to šťuchání v dolejších partiích dělá fakt ručičkama, bylo to vidět.
Oba s manželem jsme se shodli na tom, že je moc podobné Akrimkovi, teda hlavně pusinka.

Dám do galerky 2 nejlepší fotky, ty ostatní nic moc .

Radko se mnou kdyby takhle jednali, tak se týden před uzávěrkou seberu a jdu. A ať se tam třeba staví na hlavu. Souhlasím s kitty, co Ti asi tak můžou? Tak akorát políbit :-)
Někteří lidé jsou opravdu bezcitní.

Zatim pa T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
21.9.07 10:55

ahojte maminy

chcela by som vás poprosiť, konečne sme sa s manželom rozhýbali a zháňame kočiarik, u nás ten XLANDER stojí vyše 20.000,– sk a včera som našla na internete akciu ten X Lander X1 športový + hlboká korba za 7.999,– Kč. ale teraz to nemôžem nikde nájsť, neviete mi poradiť? :wink:

pekný deň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.9.07 12:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
21.9.07 13:41
  • načítám...