PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
444
5.8.07 05:34

jenom rychle zdravim … za 14 dni uz jsem doma :) … mejte se krasne, je fajn, ze to vypada, ze je u vsech vsechno v poradku …

papa Vam i pupikum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.8.07 17:43

Ahoj holky. O víkendu se nám to tu nehlo … My jsme taky lítali, byl by hřích sedět doma. Holky jsou ještě v lese, no já už mám doma nějaké vyřizování :(

Adminovi Lesině se dneska narodila holčička, jestli jste si všimly. Já jsem si to přečetla a začala jsem brečet. Ty hormony! :wink:

U nás se nic zá:,–(ního nestalo. Tak sem hoď te nějaké novinky aspoň vy.
 Katka

• Citovat
  • Upravit
461
5.8.07 18:56

Ahoj devcatka.
Tak se hlasim po vycerpavajicim vikendu,malovali jsme pokojik a loznici a ja byla nervni ze nemuzu pomahat vic aby to bylo rychleji ale zvladli jsme to rychle tak uz nam zbyva obyvak a kuchyn jenze ta se musi stukovat a obyvak oblozit a vymalovat,ale to asi az po dovce na tu jedem 19.tak uz se tesim az si nebudu lamat hlavu s varenim a uklidem.Zitra letim opet k zubari minuly tyden se mi ulomil zub to mi rekl ze je jen sklovina ze to vyresime az porodim a den na to se mi ulomil na druhe starne a to uz neni urcite sklovina,mam rozedreny cely
jazyk jak se blbe zlomil.

Jinak s tim palenim zahy se pripojuji od vcera me pali tak asi tez zakoupim reni.A ta kosmetika nevim jedna kamoska poiuziva Bubchen mala ma ekzem a vyhovuje ji a druha jen aviril olejicek a je malej v poho to je asi individulani kazdy prcek snasi neco jinak.Ale ten bubchen jsem ted dostala od kamosky k narozkam i ja pro tehotne ten vam voni holky a merunkovy na zimno pocasi pro mimi juu to je k sezrani.
To jsem se zas rozkecala co,tak se mejte zatim krsane pohladte briska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
5.8.07 19:46

Ahoj holky!

To jste toho zase napsaly, vzdicky mi hrozne dlouho trva nez to prelouskam.
Omlouvam se ze nebudu psat jmenovite, ale moc si nepamatuju kdo co psal.
MOOOC vsem gratuluji ke zdravym miminkum a k narozeninam a ke zjistenym pohlavim.
Nase mimco uz kope jako blazen a to hlavne, kdyz si chci trochu odpocinout, nejhorsi je to vecer pred spanim. Manzel ho vcera poprve citil, ne ze by to nebylo uz driv citit, ale nemame tady moc soukromi a tak jsme se nemohli do vcerejska ani poradne pritulit a nebo pride, kdyz uz spim.
Posledni dobou se mi obcas spatne dycha, nevim cim to je mozna tim horkem.
Zatim se mejte hezky a doufam, ze to bude u vsech v poradku tak jako do ted.

Pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
5.8.07 20:27

Ahoj holky, hlásím se po víkendu… Byli jsme v Telči, no paráda, alespoň chvíli odpočinek :) . Tak jdu uklízet a vybalovat… Holky, co jste na dovolené, užívejte 8) !!
Jinak to pálení žáhy je pěkně hnusné, teď už to mám po jakémkoliv jídle a je to nepříjemné… :(

Mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
5.8.07 22:16

Ahoj holky,
tak my teda měli děsnou neděli. Ráno jsme začali balit nějaké nepotřebné věci a knihy, abychom uvolnili jednu skříň, kterou pak rozděláme a vznikne tak místo pro postýlku. Pak jsme si chtěli zajít na pozdější oběd do restaurace, kde jsme přesně před rokem měli svatbu.
Když manžel donesl do sklepa poslední krabici, já nosila jen lehké věci, tak jsme si všimli, že nějak zapáchá a je tam vlhko. Po podrobném průzkumu jsme zjistili, že nám do sklepa vypustili odpadovou rouru a všechny věci jsou zespodu mokré a vlastně už plesnivé. Většina věcí je na vyhození. Byly to staré krámy, ale měla jsem tam svůj psací stůl ..... no prostě jsem se rozbulela, jak malé dítě. Pak jsme celé odpoledne vynášeli věci ven a odváželi na spálení. Nejhorší na tom je, že ten někdo, kdo čistil ty odpady, nám ani neřekl, že nám de fakto vytopil sklep a ještě takovým sajrajtem, takže ty věci tam byly namočené 3 měsíce !!! Domovník to taky určitě věděl a nedal nám vědět. Fakt mám docela vztek, jak jsou někteří lidi bezohlední !!!! No nic, v 19.30 jsem se dostali na náš oběd, ale už jsme byli oba tak ztahaní, že jsme si ty bifteky ani neužili :-( To bylo teda výročí !! Jediné pozitivum na celé akci je, že až se příští rok budeme stěhovat, tak sklep už stěhovat nemusíme.
Nebude co :-)
Tak přeji krásný týden, já jdu spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
6.8.07 07:28

Radko, hrozny zazitek, a znicene veci vzdycky zamrzi … koukej si udelat zitra necim radost … a jak sama rikas, alespon mate vyklizeno …
tak at je lip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.8.07 09:09

ahoj holky,

my jsme v sobotu malovali, takže zážiteček a v neděli jsem byla zavařovat hrušky u našich.

jinak co se týče kosmetiky - doporučuji od kámošek slunečnicový olej z lékárny, na zadeček Bepanthen, na prdíky krém Pupik (masíruje se s ním bříško) a ostatní - holky mají dobrou zkušenost s kosmetikou Babylove, Sebamed, Hipp - Johnson jak kdo a jak co, ale pokud dítě není alergické, není problém. jinak první půl rok se doporučuje používat toho co nejméně. olejíček stačí, obyč. mýdlo dětské a šampon na vlásky.

jinak se prý doporučuje koupat ne každý den, což neuznávám, protože když má dítě faldíčky tak se mu tam drží špína. myslím, že to zase není tak náročné a vytvoří se režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.8.07 15:13

Ahojky těhulky,

píšu sice sem tam, ale pořád vás poctivě pročítám :-)), ve středu 8.8. jdu na KO a hned 9.8. mám UTZ ve 20 tt, doufám, že bude v poho, protože už jsem Alíska od včerejška necítila, jak kope (doufám, že se třeba jen přestěhoval jinam, kde to tak nevmínám…)
Jinak všem moc gratuluju k dobrým výsledkům.
Ad kosmetika - kamarádka mi radila, ať nic moc nekupuju dopředu, že nevím, jak vnímavou pokožku miminko bude mít…je fakt, že dnes se dá koupit všude všechno.
Včera jsem se taky nějak rozšoupla na MMB, je to fakt droga, jen kdyby účet stačil :-)))
pa a posílám pohlazení bříškům
Sevca, Brno

• Citovat
  • Upravit
7678
6.8.07 19:40

Ahoj těhulky,
tak jsme konečně dali do kupy počítač po vyplavení našeho bydleníčka jsme to totiž vzali od přízemí po střechu a malovali,stěhovali,malovali,stěhovali a včera konečně skončili a dnes už v uklizeném bydleníčku můžu i něco narychlo napsat. Nestihla jsem vás zatím vůbec dočíst a tak doufám že jste všechny v pořádku a že se mimískům daří moc dobře.
Bylo mi smutno po psaní tak to teď bude konečně zase lepší.
Dnes jsem byla u své obvodní doktorky a tak mi dělala veškeré vyšetření.
Bohužel nám opět doporučila vyšetření v Brně u pana profesora na vyšetření srdíčka mého i miminka (u Sabinky jsme tam byli taky).
Ale jinak se nám daří moc dobře a mimísek se pravidelně ozývá.
Tak papa a pohlazení bříškům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
6.8.07 20:39

Ahoj holky.
U nás nic nového.Dneska jsem byla zase nakupovat. :oops: Mám peřinku a polštářek a miniponožky (pro Ráďu).Dětem na vánoce koleje.Je sice ještě celkem brzo,ale já už jsem taková.Začínám nakupovat dárky nejpozději v létě. Jen se musím naučit mírnit.Vždycky je toho nějak moc. :oops: Pyžamko pro Kubu zase nebylo.Teda jedno moc předražené bylo,ale ještě jsem se nezbláznila. :lol: No mám na to ještě týden. :wink:

RADKO,teda to byla smůla.To fakt zamzí.Je fajn,že se na to (ve finále) díváš s optimismem (i/y neřešte :wink:,nějak doma zakrňuju )

SABIKO hodně štěstí u pana profesora. To bude určitě v pohodě. :wink: A hlavně,že budeš mít jistotu.

Opatrujte se všechny.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
7.8.07 06:02

Ahoj těhulky,
nějak dneska (opět :evil: ) nemůžu dospat ......

Dneska jedeme na kontrolu po amnio, tak prcka zase uvidím :lol: ..... sice už mi z nich trochu hrabe :roll: ..... včera odpoledne mi zvoní telefon, ohlasí se Centrum lék. genetiky, já vám dám pana doktora, no krve by se ve mě nedořezal ...... no, akorát mi aktivně podruhé volali výsledky, tentokrát tedy s omluvou a vysvětlením, že kromě toho obtížného růstu buněk měli ještě audit, proto všechno trvalo déle..... jako by to někdo nemohl říct už před tím :evil:
No neva, mimčo bude z těch šoků odolný do života :lol: , ať si zvyká :lol:

Jinak stále bydlíme v bojových podmínkách, závidím Vám všem, kdo už máte hotovo, taky se těším na výsledek, akorát se to u nás zdržuje,že jak je hezky, tak se ještě dodělává venku dlažba a ještě se u babičky dělá otava.

Taky jsem Vám chtěla doporučit, jestli některá máte (případně budete mít - nepřeju to nikomu) obtíže se zažíváním, respektive vyprazdňováním ve směru zácpy, teď mě to dva dny potrápilo, super zabírá syrovátka. Já jí teda piju ve formě syrovátkového nápaje ViaVita, mají různé příchutě a fakt super přírodní prostředek (teda v tom nápoji je pár eček, ale kde nejsou 8O a hlavně lehko jde sehnat čistá syrovátka) http://www.vitall.cz/vyrobky.php - má to taky dost vápníku a hořčíku a někde jsem četla, že syrovátka je prospěšná pro těhu i plod, něco o ní tady http://slunecnice.prodejce.cz/www/nabidka.htm#….
Fakt můžu doporučit!

Tak si užijte krásný den, jdu ještě zkusit chvilku zalehnout a pak tradá na „výlet“. Hezký den I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.8.07 08:12

Ahojte!

Ivčo, o syrovátce jsem taky slyšela, já mohu v tomhle směru doporučit švestky. A ať se mimi dneska hezky předvede.

Hani, jsem ráda, že ses ozvala, nějak jsi tu chyběla. :lol:

Radko, ten sklep je děs …

Hezký den a pozdravujte potomky. Katka

• Citovat
  • Upravit
7678
7.8.07 11:50

Ahojte,
tak jsem tu zase :D
Dneska je nádherně a tak chystáme na odpoledne nálet na koupaliště. Sabča se hrozně těší. Jakmile pojedeme do toho Brna tak nám tam při Sabice udělali krásný fotky a video z bříška, tak se na druhou stranu docela těším že budeme vědět jestli je mimi úplně v pohodě a ještě budeme mít pěknou památku (doufám).

Tak zatím ahoj Hanča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.8.07 13:39

ahojky těhulinky,
taky je u vás takové vedro…, já mám v práci docela nedýchatelno, večer plužím domů, jak lenochod :-)), no co mušííííím vydržet, ale začíná mě to fakt zmáhat.
Jinak zítra jdu konečně po 1,5 měsící na KO (doktor byl na měsíční dovolené), ale včera jsem mu volala a odběry krve na genetiku dopadly dobře, tak snad všechno v poho.
Chtěla jsem se zeptat - je tady někto z Brna?

Zatím se mějte moooc krásně a pohlaďte bříška :-))

Sevca a Alex

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí