PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
3.8.07 20:02

Ahoj těhulky!

Parfumelo, všechno nejlepší k narozeninám!!! :srdce:

Leno , mě se teda zdá taky divný co Ti řekla ta paní při objednání na ten 4D UZ ...... že prcka doktor neprohlídne celého ...... koukala jsem na ten odkaz od Martiny a tam píšou, že to trvá hodinu, tak mi příjde na hlavu, že bys měla vidět jen obličej 8O
Nemá to pracoviště kam jdeš třeba taky www stránky?

ad šátek ..... já teda četla taky různé věci, ale hlavně nás odrazovali ve škole, a to kvůli páteři miminka, která je v šátku prohnutá a může to později způsobovat špatné dtžení těla, vady páteře a bolesti zad. Ale ze zkušenosti mluvit nemůžu :wink:

Martina , krásné oblečky, koukám, že malý Jakubko i náš Honzík budou mít stejné novorozenecké dupajdy :lol:

Taky jsem Vám vyfotila co nám přišlo za oblečky, ale fotky vložím jindy, nepíšu z našeho počítače, ale od našich a nemám tu kabel na foťák.

No a o víkendu se pouštíme do té přestavby a škatule hejbejte se ...... my se stěhujeme do bývalého pokoje mé sestry a do bývalé ložnice rodičů a rodiče zase nám do bývalého pokojíčku ....... sice ztratíme část „izolace“ od ostatního bytu, ale musíme to udělat kvůli malýmu, abychom ho měli kam dát :wink:

ad slavení s rodinou ..... my už u tchánovců částečně odbourali i Vánoce, dáváme dárek jen mamince (tatínek už nežije), ještě před dvouma rokama jsme dávali i všem sourozencům a jejich rodinám :roll: (Milan je ze 4 dětí), no a k svátku a k narozeninám si pošleme smsku, akorát když je nějaká oslava, tak vezmeme flašku nebo čokolády. U nás je to jinak, my si dárky dáváme celkem dost, většinou si vybereme nějaké oblečení či něco praktického co se hodí, ale umírněně, žádné veledary. A taky žádné velké oslavy, jen při kulatinách, popřejem, přiťuknem a šlus, když se chceme opít, uděláme chlastačku :lol: … no těch taky pár do roka je :lol:

Ještě jste se bavily o striích … já už dvě mám :evil: (jako nový), jednu pořádnou vpravo a jednu miniaturní (asi zatím) vlevo, a to mažu asi od 10. tt, mám ElastiQ … ale mám dispozice, dělaly se mi mrchy už dřív :evil:

Ještě jsem chtěla ..... elle, jen si postěžuj, my Tě vyslechnem a třeba se i přidáme :wink: :lol:

No a už nevím co dál, zase jsem se rozepsala, doplním tabulku a třeba si ještě vzpomenu, kdyby ne, tak se opatrujte, dětičky ať Vás nezlobí (myslím ty už narozené) a opatrujte ty v bříšku a sebe.

Krásný víkend všem! :-) Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
3.8.07 20:17

Ahoj holky,
tak dnešní KO dopadla dobře Vaneska má 380g :D a další KO mám 4.9. i s testem na cukr bléé.
Jinak jsem taky objednaná na 3D ultrazvuk se záznamem u nás to stojí 700 kč a jdem 28.8. tedy jestli přítel dostane volno v práci.Jinak si vezmu sebou nějaké dítko :) .Budeme mít hezkou památku,se moc těším. Šátek jsem si pořídila u Samíka,ale já jsem levá na ty úvazy vůbec mi nešla ta kolíbka a u nás není nikde žádný kurz na to,potřebovala bych to ukázat na živo z obrázku mi to prostě nešlo.Tak teď snad budu šikovnější a šátek využiju :) .
Jiřko ty chodíš do Havířova za dr? A nechodíš ke Kovářovi?Já jsem u něho :) .
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
3.8.07 20:19

Přezdívka - jméno / věk / počet dětí / věk dětí / TP / KO

zabulienka - - / 30 let / 1 dítko / 8 let / TP 29.11. / holčička Emma * chlapeček Lukáš **

KalinkaIvča** - Ivana / 26 let / zatím nemá / TP 30.11. / KO 14.8. / chlapeček Honzík bramburka81 - Bára / 25 let / zatím nemá / TP 1.12. / KO 20.8., oGTT 9.8. / chlapeček Matěj Inge - Kristina / 28 let / 1 dítko / 1 rok / TP 1.12. / chlapeček kitty25 - - / 29 let / zatím nemá / TP 4.12. / chlapeček Robin vladi1 - - / - / 1 dítko / 2 roky / 29.11./ TP 4.12. / 9.12. / UZ 24.9. Terulka - Tereza / 28 let / 1 dítko / 6 let / TP 5.12. / KO 5.9., oGTT 30.8. EvickaS - Eva / 28 let / 3 dítka / 9, 8, 4,5 roku / TP 6.12. /19.12. / chlapeček jirabobes - Jiřka / 28 let / 2 dítka / 4, 2 roky / TP 7.12. / KO 13.8. / chlapeček Radovan Aluška - Alena /29 let / zatím nemá / TP 8.12. / KO 17.8. Knoflice - Kateřina / 29 let / 2 dítka / - / TP 8.12. Radka75 - Radka / 32 let / zatím nemá / TP 12.12. / KO 17.8. / chlapeček Čenda MartinaSK - Martina / 29 let / 1 dítko / 8 let / TP 13.12. / 17.12. / KO 30.8. / chlapeček Jakubko Lena1 - Lenka / 29 let / zatím nemá / TP 17.12. / 4D UZ 13.9. Jitus1 - Jitka / 30 let / 1 dítko / 2 roky / TP 19.12. / KO 30.7. , UZ 8.8. / holčička Klárka alla - Alena / 28 let / zatím nemá / TP 20.12. / KO 13.8. elle - Dáša / - / 1 dítko / 2 roky / TP 20.12. / holčička Simonka Sevca - - / 28 let / zatím nemá / TP 22.12. / KO 8.8., UZ 9.8. / chlapeček Alex Safira - Monika / 37 let / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / TP 23.12. / KO + oGTT 4.9. / holčička Vaneska Sabika - Hana / 24 let / 1 dítko / 2 roky / TP 24.12. /31.12 / KO 22.8.
Parfumela - Míša / 24 let / zatím nemá / TP 30.12. / UZ 13.8.
Markýsek - Markéta / 33 let / 1 dítko / 15 let / TP 31.12.

Zjištěné pohlaví miminek - holčičky 3 : chlapečci 9 : překvapení 6

1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
3.8.07 20:19

Ahoj holky!!

Katko 4D ultrazvuk dělají ještě v Havířově na nějaké soukromé klinice (stojí to okolo 700,–), chtěli jsme tak taky jít, ale teď jsem trochu na vážkách… Minule mi doktor v ordinaci dělal docela dlouhý ultrazvuk, tak jsem se nabažila. Na Fifejdách mají ho mají taky, ale nevím, jestli ho nedělají jen na nějaké doporučení (genetické). Jo, a tím kočárem mám podobný názor. Tady v Ostravě mají všichni samé Takko (ne že bych proti nim něco měla), ale myslím, že když budu mít dražší kočár, tak budu všem na očích a někdo mi ho ukradne… To není jak v Praze, tam se to ztratí…

Jitus1 s tou kosmetikou - vyzkouším asi Bubchen a Sebamed (ten je sice dražší, ale prý moc dobrý, i na ekzémy). A možná ještě Hipp - moc pěkně voní a není až tak drahý.

S těma šátkama by mě to taky moc zajímalo. Přemýšlela jsem o nějakém nosítku pro mimčo, ale právě nevím, co je pro něj zdravotně nejlepší (šátek, babyvak, klokanka)???
Dneska jsem se měřila přes pupík a mám 87cm, haha už je to pěkný bachor :lol: .
Jo a už je mi celkem dobře, akorát mě teď každý den pálí žáha (Rennie celkem zabírají) - tak jsem zvědavá, jestli budu mít chlupaté mimčo (prý se to říká)

Mějte se B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
3.8.07 20:23

ja mam cez pupek 90cm.................... 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
3.8.07 20:38

Ivco , je to divný, vid? Ale mě to neodradilo… Tak i tak tam puju. A myslím si, že kdyby se jim na utz něco nelíbilo, tak mi to stejně řeknou. Jj. Mají svoje stranky- www.sanushk.cz ale moc tam toho nepíšou…
Já nevím, já mám zatim těhotenství celkem v pohodě!!! (tuk tuk) Ale s těma doktorama to je něco… Vždycky je něco divnýho. No nevim no!

No to já mám přes pupek 95cm… 8O 8O 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
3.8.07 20:48

Leni tak mozna porodis skor nez ja...................... :D a predbehnes ma ty,a nie ja.................... :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
3.8.07 20:49

pila som pomarancovy dzus a teraz ma pali zaha...........fuuuuuujj..... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.8.07 20:50

Ahoj holky.
Já se raději přes pupek měřit nebudu. :oops: Stejně bych vyhrála. :lol: :lol:

bramburka81
Ahoj Báro.Moji švagrovou pálila žáha celé těhu.No,ale nedá se říct,že by malý měl nějaké vlasy.Není úplně plešatý :lol: ,ale z dálky to tak skoro vypadá.Mě tenhle týden pálí žáha každý večer.Zatím to zaháním mlíkem.A funguje to.Snad to brzo přejde.Ono je to takové jiné „pálení“.No nevím.

Safira
Ahoj Moniko.Ne.Chodím k Piegzovi.Teď 14.8.je v Ostravě kurz šátkování.Stojí to 50Kč.Mám ti sehnat více informací? Já tam asi nebudu :cry: .Martin má odpolední.A ten kurz začíná v 16.00.Prý je tam dětský koutek.Ale víc info.zatím nemám.A má se tam telefonicky objednat. Chceš to číslo?

Jitus1
Ahoj Jitus.Kdyby mi v bříšku rostla holčička,tak to taky neřeším.Gabča byla zlatá.Ale moc dobře si pamatuju Kubovi koliky. :roll: Tak hledám kde co,aby to bylo snadnější. :oops: Proto jsem i koupila tu sedačku (lehátko)s vibracemi.Jedno bez nich už máme.Sice je to investice navíc,ale mám z toho trochu obavy (mírně řečeno).

KOSMETIKA-myla jsem prcky v Johnsonu.Zadeček mazala Ibalginem(snad jsem to nezkonila :oops: ) a pro jistotu mám Bepanten.Olejíček Aviryl nebo Johnson.Jak kdy.Ale olejíček zřídka.A jinak asi nic.Já to neřeším.Při nákupu kosmetiky se většinou řídím vůní a pak se kouknu,jestli to náhodou není příliš drahé.
Ibalgin je asi něco jiného. :oops: Ale tak nějak mi to utkvělo v paměti.Já teď fakt nevím. :nevim: To budu v prosinci dobré jelito. :lol: Ona je ta mastička čirá a celkem levná.A hlavně se mi osvědčila.Ale jak se jmenuje???No,kašlu na to.To zjistím až to něco půjdu kupovat. :wink:

Snad jsem na nikoho nezapoměla.Pořád mi leží v hlavě ta mastička.
No nic.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
3.8.07 22:14

Ahoj holky,
teda vy jste toho napsaly! To je dobře, ale už nevím, kdo co psal :-)

Parfumelo - vše nejlepší k narozkám
4D ultrazvuk - asi na něj nepůjdeme, v Praze je za 1200, tak nevím

kosmetika - tak o tom nemám ani páru :-)

nakupování - včera jsem zase po dlouhé době nakupovala na mimibazaru a asi jsem to trochu přehnala :-) Objednala jsem kolotoč, deku na hraní, chrastítko na kočárek a do ruky, látkové pleny a osušky. Nějak jsem nemohla odolat.

Svátky a narozky - snažíme se to nepřehánět, ale rodina manžela si dávájí hodně a také drahé věci. Chci to eliminovat, protože na to mít prostě nebudeme, ale tchyně už mě takhle nesnáší, takže to bude další problém. Jinak oni by nejradši, abychom k nim taky pořád jezdili, sami nepřijedou.

práce - tak jsem se rozhodla, že to asi brzo zabalím. Dnes jsem v noci skoro nespala a pořád přemýšlela, jak to všechno stihnu a kdo zase na mě vystartuje, co ještě není hotovo a vlastně jsem zjistila, že do konce října to bude jeden velký stres. Já jsem bohužel dost nervák a taky se nedokážu na to prostě vykašlat a dělat jen pár věcí, takže bude opravdu lepší jít na nemocenskou. Nechci, aby náš prcek byl nervák jen kvůli mně. 17. 8 jdu na KO, tak si o tom s doktorem promluvím, jak to vyřešit.

Tak se holky mějte krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
3.8.07 22:17

ještě jsem zapomněla:

klokanka/šátek - klokanku jsem dostala, ale kámoška říká, že v ní malej nechtěl být. Do šátku asi půjdu, chci si ho nechat dovézt od švagrové z US, tak je levnější :-) Na kurs vázání půjdu, asi bych se jinak do toho zašmodrchala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.8.07 08:52

Ahoj holky,
zdravim vás z dovlené.Máme se dobře.Včera jsme byli v ZOO v Praze,je to tam moc hezký,pěkně mě bolely nohy.Dneska nás čeká hrad Kokořín.
Blahopřeji vám k dalším zjištěným holčičkam a chlapečkům.
Sátek si pořizovat nebudu,klokanka se mi moc neosvědčila.
Jiřko,ta mastička nejmenuje se infadolan,nebo tak nějak.
Mějte se hezky.Pa pa v úterý.Nepřihlášená Vladi.

• Citovat
  • Upravit
19296
4.8.07 09:29

Ahoj holky.

Vladi já už vím. :lol: :lol: :lol: Ale díky. :wink: Martin včera přišel z práce a vzpoměl si. :lol:

Radka75
Ahoj Radko.Gratuluju ti k rozhodnutí.Ono to asi fakt bude nejlepší.No,rozhodně lepší,než se stresovat.

Dneska si u švagrové vyzvedneme věci podětech na dítě :lol: .Už by bylo třeba zjistit,co dokoupit.Něco taky poupravovat.Než to dodělám,už tu bude prosinec. :) Sama jsem zvědavá,kolik mě ještě čeká práce. :roll: Ale těším se,až se budu prohrabovat pidi věcičkami. :D

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.8.07 17:33

Ahoj holky.
Kdepak dneska všechny jste? Já jsem nějak moc unavená.Asi to zalomím s dětmi už ve 20 hod.Pokud neusnu dřív než oni. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.8.07 22:00

Ahojky,

dneska je tu mrtvo, co?! No já toho taky moc nepopíšu, od rána jsme zahájili stěhovací nmanévry, tak jsem už utahaná jako kotě. A šíleně mě bolí chodidla :evil: ..... takže jdu do hajan!

No, ještě si vlastně udělám mrkvový salát, mám na něj děsnou chuť a asi bych bez toho neusnula :wink:

Tak krásný zbytek víkendu!

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí