PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
20.7.07 21:22
jirabobes píše:
Radka75
Ahoj Radko.To je paráda,že to tak dobře s tou tvou kamarádkou dopadlo.Teď už to bude jenom lepší a lepší.
Gratuluju k pohybům.
Já si myslím,že nikdo neovlivní jaký bude mít porod.Ale to je jen můj názor.Podle mě záleží na přírodě.MartinaSK
Martino,všechno nejlepší k narozeninám. :srdce: Opravdu moc pěkný dárek. :wink: :D

dakujem................. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.7.07 21:34

Markýsek
Ahjoj Marky.Martin ještě neví celou částku. :oops: Ale až to uvidí,tak snad nebude moc remcat.Jak tu někdo psal,víc utrácet stejně nebudeme,když máme věci po dětech.Tak ta „troška“ snad tolik bolet nebude. :wink:

Jitus1
Ahoj Jitko.Gratuluju k holčičce.Přiznámse,že trochu závidím. :oops:

Knoflice
Ahoj Katko.Jak to uděláte s dětmi?Myslím, až to na tebe přijde.Máte auto?Bude tvůj manžel u porodu?Jestli jsem moc dotěrná,tak mi neodpovídej :wink: a normálně to přehlídni.

Aluška
Ahoj.Porod doma by mi asi vadil.Nikdy nevíš,co se může stát.A porodnice je přece jenom v jiném městě.To bych měla strach.Přinejhorším si malého odrodím v sanitce. :wink: :lol: Však tam budu mít Marťu. :wink:

Snad jsem na nikoho nezapoměla.
Jo.Ještě Ivča .Děkuju za tabulku.Jestli chceš,tak si můj řádek zkrať a napiš jen Orlová. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.7.07 22:13

Já věděla, že jsem na někoho zapomněla. Martino vše nejlepší k narozkám a ty kočičky jsou moc krásné. My máme taky kočičku, celou černou, od nás z chalupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
20.7.07 22:20

**Ahoooj holky

Jiřko** tak takový porod můžu jen závidět :oops: .Já rodila 21 hodin.Ze začátku to bylo v pohodě,ale ten konec jsem se asi nějak zasekla a přestala tak trochu spolupracovat :?.Jen jsem byla strašně ráda,že tam byl Jirka byla to neskutečná psychická opora.Ale pak jsem se zařekla,že druhý dítě mít prostě nebudu.A nakonec po 15 letech do toho jdu znova,ale mám štěstí snad mě odrodí můj dr.,který byl i při prvním porodu.Dulu mi poradila kámoška,která měla dá se říct až panický strach z druhýho porodu a fakt si ji jen chválila.No,uvidíme co na to taťka.
Jinak pěkně cvič je to fakt paráda já na tom teďka sedím pořád :D

Evičko tak si užívej tu pohodu a klid :wink: :D

Anonymní vítej u nás.To je paráda další prosincový fotbalista :wink:

Kitty tak třeba u nás by snad mohla být :D .

Jituš velká gratulace k holčičce :srdce: .Tak se nech hezky hlídat a hlavně odpočívej :wink: .

Knoflice je to osoba,která radí při těhotenství,psychicky pomáhá při porodu a pomáhá v období šestinedělí.
Teda holky kde berete ty rychlý porody 8O .Doufám,že se k vám v prosinci taky přidám.Však se řiká,že druhý porod je rychlejší ne? :wink:

Vladi určitě ranní moč.

Martino velká gratulace k narozeninám a ještě větší ke krásnýmu dárečku :-) .

Ivčo super tabulka :D

Radko To je dobře,že je tvoji kamarádce už líp.Teď to už snad bude jen lepší a lepší. :wink: .Velká gratulace k prvním pohybům. :srdce:

Přeju krásný večer :D

Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
20.7.07 22:25

ahojky, Ivco , tak už mi můžeš přepsat věk. Jsem zas o rok starší cca za hodinku. A taky mě můžeš přepsat na zelenou. Chci překvapení ! :wink: Děkuji. :) Radko , kamarádka at se drží… držím palce.. MartinoSK **, vše nejlepší k narozeninám :srdce: , hodně štěstíčka a zdravíčka… Taky bych chtěla dostat takovýhle dárek. To by bylo super :idea:
Kočičky jsou moc hezké…

Tak se mějte … dobrou noc..**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
20.7.07 22:28

jaktože mám tučně text a ne jména..... :nevim: 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.7.07 23:11

Lena1 - přeji také vše nej a neboj ty pohoby budou brzy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
21.7.07 09:13

Ahoj Račice dračice, gratuluju k narozkám. :-)

Ivčo, změny do tabulky navržené Martinou rovněž podporuji. Chci zelenou, je to moje oblíbená barva. :lol:

Jo, druhý porod je jak se u nás říká „cak, cak“.

Jiřko mám na baráku babičku v důchodu, svoji mamku prakticky v sousedství a auto. Do porodky sice skoro hodinu cesty, ale přes zimu je manžel po ruce. Teď přes léto by to bylo horší. A počítám, že roli duly opět zastane. No, zase jsem chytřejší. Internet rozšiřuje obzory.

Martino ty kočičky jsou nááádherné. Já mám kočky ráda, ale jenom vlastní, udržované. Na cizí nešahám a zakazuju to i dětem. Teď žádnou nemáme, zrušil nám ji sousedův pes :twisted: :evil: :cry: :cry: Ale máme psa.

Teď jsem nám ještě na netu vyhledávala spojení po Praze, zbytek budem řešit na místě. Mějte se hezky, pohlaďte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
21.7.07 11:06

MartinoSK a Leno1 všecno nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdravíčka a pohodu do budoucna :-)

Všem ostatním gratulace k úspěšným kontrolám a Jituš1 blahopřeji k holčičce a kapánek závidím. Taky bych chtěla.
Já byla v pá v poradně, všechny výsledky z krve jsou v pořádku, srdíčko tluče jak o život, ale co to bude doktor neviděl. Další kontrola 13.8.2007 - velký UTZ, tak snad se dozvíme.
krásný víkend, já jsem bohužel celý víkend v práci. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.7.07 15:32

Ahoj holky.
Zese vedro na padnutí. :roll: V noci hřmělo jako blázen,ale sprchlo málo. :cry:

Lena1
Gratuluji k narozkám. :srdce:

Martino máte krásné koťátka.

Knoflice
Ahoj Katko.Tak to máte v pohodě.Já jen doufám,že nebudu zbytečně moc plašit.Ale ještě je čas. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
21.7.07 16:21

dakujem holky..........za pochvalu maciciek.......... :D

Leny vsetko naj,naj,naj k sviatku.............. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
21.7.07 17:07

tak vsechno nejlepsi k narozeninam a k svatkum! :srdce:

k doktorce moc nenosim, dava mi testovaci papirek az tam :) … asi je to jedno, lepsi je kazdopadne moc rannni co se tyce koncentrace latek, ale jde to s cimkoli :)

kotata krasna … hlasim se do zviretniku … mame dve kocky a psa

k tabulce … to jsou udaje, kdy dany mesic konci, ne?

mejte se zatim moc krasne!
a.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.7.07 17:45

Ahojky těhulky!

Tabulka: holky, přeházím nás teda dle TP, kdo má zatím dva, budu počítat ten dřívější, jo?! Změnit to můžu vždycky, stačí pak jen říct. Taky tam napíšu ty jména budoucích potomků (napiště mi v jakém tvaru je chcete uvést - víte co tím myslím - třeba já chci napsat Honzík ne Jan…), v případě překvapení bych Vám mohla napsat dívčí jméno/chlapecké jméno, jak budete chtít. Aby se nám to tam líp vlezlo, tak umažu bydliště (stejně je většina z nás má ve vizitce) a stav, to není tak důležité. Tak další připomínky směřujte ke mě :lol:

Leno , všechno nejlepší k narozeninám :srdce:

Aluško , jj, to je kdy měsíc končí … stejně je to něco, viď, za pár a už jsme v šestém měsíci :wink:

Tak jdu na tabulku a za chvíli jedeme na prase :lol: , teda nee, že bych to nějak extra jedla, ale aspoň akce!

Zatím pa a krásný víkend všem! I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.7.07 18:25

Přezdívka - jméno / věk / počet dětí / věk dětí / TP / KO

zabulienka - - / 30 let / 1 dítko / 8 let / TP 29.11. / KO 31.7. KalinkaIvča - Ivana / 26 let / zatím nemá / TP 30.11. / KO 14.8. / chlapeček Honzík bramburka81 - Bára / 25 let / zatím nemá / TP 1.12. / KO 20.8., oGTT 9.8. / chlapeček Inge - Kristina / 28 let / 1 dítko / 1 rok / TP 1.12. / chlapeček kitty25 - - / 29 let / zatím nemá / TP 4.12. / UZ 26.7. vladi1 - - / - / 1 dítko / 2 roky / TP 4.12. / 9.12. / KO 23.7. / UZ 30.7. Terulka - Tereza / 28 let / 1 dítko / 6 let / TP 5.12. / KO 5.9. oGTT 30.8.
EvickaS - Eva / 28 let / 3 dítka / 9, 8, 4,5 roku / TP 6.12. /19.12. / KO 23.7. , UZ 16.7. jirabobes - Jiřka / 28 let / 2 dítka / 4, 2 roky / TP 7.12. / KO 13.8. / chlapeček Radovan Aluška - - /29 let / zatím nemá / TP 8.12. Knoflice - Kateřina / 29 let / 2 dítka / - / TP 8.12. Radka75 - Radka / 32 let / zatím nemá / TP 12.12. / KO 17.8. / chlapeček Lena1 - Lenka / 29 let / zatím nemá / TP 17.12. / KO 26.7.
MartinaSK - Martina / 29 let / 1 dítko / 8 let / TP 17.12. / KO 26.7. Jitus1 - Jitka / 30 let / 1 dítko / 2 roky / TP 19.12. / KO 30.7. / holčička alla - Alena / 28 let / zatím nemá / TP 20.12. / KO 13.8.
elle - Dáša / - / 1 dítko / 2 roky / TP 20.12.
Safira - Monika / 37 let / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / TP 23.12.
Sabika - Hana / 24 let / 1 dítko / 2 roky / TP 24.12. /31.12 / KO 22.8.
Parfumela - Míša / 23 let / zatím nemá / TP 30.12. / KO 1.8., UZ 13.8.
Markýsek - Markéta / 33 let / 1 dítko / 15 let / TP 31.12. / KO 16.7.

Zjištěné pohlaví miminek - holčičky 1 : chlapečci 5 : překvapení 5

1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.7.07 18:28

Tak, tabulka je předělaná, co vy na to?! Takhle se vám to líbí nebo ne? Pište, pište, pište … ať jsme všechny spokojené :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí