PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
17.7.07 15:09

Ahoj holky.

Knoflice
Ahoj Katko.Jak víš,že jsme byli v neděli na koupáku?To už jsem na sebe někde práskla? Nebo ji nás tam načapala a já o tom ani nevím? Bylo tam parádně.Děti se krásně vyblbly.

alla
Ahoj Ali.Nevím o tom,že by se neměly hoby jíst.Možná pro jistotu.Kdyby tam byla nějaká špatná. :nevim: A nebo pro to,že je to dost těžké na žaludek? :nevim:
Malý nechce ani bramboračku. :cry: Já si ji stejně dávám.Ale pak letím :poblion: :oops:

Radka75
Ahoj Radko.Mě už tak týden bolí záda.A občas i kyčle.Ale ještě pořád kašlu,tak cvičit nemůžu. Už se těším,až to přejde.
Koš na plínky kupovat nebudu.Je moc drahý.I náhradní sáčky jsou drahé.Ale být to levnější,tak ho určitě mám.Musí být super.

Jinak.Malý je asi boxer.Včera jsem na tom ultrazvuku viděla,že mě nekope,ale pořád šermuje rukama. :lol: A nechce se nechat vyfotit. :cry: Když už mohla být pěkná fotka obličeje,tak tam rychle strčil ruce. :lol:
Zatím pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.7.07 15:12

ggfggghifffrgghfgghfgvgvzvhgvhgb gvfggvbvvbc jhzztzvghgvbvvvcgcxgcxvgx vvvvxxxxxvv gfhfhgfhhbjhgggvv

Ještě já.Kuba chtěl taky něco napsat.Tak tady to máte. :lol:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
17.7.07 15:40

No krásné metříky máte. Já jsem ráda, že jsem zmákla ten jeden. Koukám, co se tam píše, co jako to mimi už má, člověk rychle zapomíná.

Mám po kontrole, na velký UTZ jdeme v pátek. Dneska jsem se dozvěděla, že mám placentu na přední straně (snad jsem to nezkonila), tak proto trvalo, než to mimi prokoplo. A je KP, tak mě aspoň nebude pokoušet, abych byla zvědavá, jakého je pohlaví :wink:

Kam jezdíte, Jiřko? Nebyli jste se podívat v Sareze v Zábřehu? Já tam chci muže natáhnout, prý je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.7.07 16:23

Ahoj holky.
Hurááá.Povedlo se mi upravit metřík.Tak ho mám z průměru. :wink:

KalinkaIvča
Ahoj Ivčo.Termín porodu nechej jak je.Ale myslím,že nehrozí,abych tady strašila až do 7.12.07. :lol: Podle prvního ultrazvuku to vychází tak o týden dřív. Asi budu toho 7.už doma z porodky. :wink: :lol:

Knoflice
Ahoj Katko.My nejsme pojídní a asi ještě pár let nebudeme. :oops: Tak jsme byli jen u nás v Orlové.Ale prý v tom Zábřehu je to moooc super.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
17.7.07 16:33

Ahoj holky :)

Tak hlásím, že my budeme mít taky kluka :D . Byli jsme na ultrazvuku i s manželem, nejdřív mi ho nechtěl dělat, že jsem byla včera, ale prý kvůli manželovi… Všechno nám pěkně ukázal, pohlaví šlo krásně vidět. A manžel teď tvrdí, že chtěl odjakživa kluka (ještě včera chtěl holčičku) :lol: . No, bylo to fakt pěkné… Jinak další KO mám až 20.8. (po dovolené) a ještě jdu 9.8. na OGTT na cukrovku. A pan doktor říkal, že s tou přesností na UTZ to fakt není úplně ideální (plus mínus týden).

Tak se mějte B. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
17.7.07 17:57

Ahojky,

tak dnes jsem byla na velkem UTZ a mimco vypada v poradku. Nechala jsem si rict pohlavi a musim rict, ze jsem doktorovo vyjadreni, ze tam ten sourek fakt asi je, obrecela. Proste hormony. Budou v tehle diskuzi vubec nejake holcicky?

Jinak gratulace k uspesnym kontrolam a mejte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
17.7.07 17:58

ahoj kocindy, tak vas kontroluju takhle v zapeti, pres nasi noc jste toho natukaly spoustu …

k placente … mne doktorka na posledni kontrole (ale to bylo uz davno :) rikala, ze ji mam taky jeste dole, a ze se muze posunovat a pak bych spinila, ale at se nelekam … jenze nic, takze predpokladam, ze to placenta zvladla a nebo jeste ne, ale nic se mi nedeje, tak nebudu resit …

mnojo, to se vam rekne, ze kdyz netloustnu, mam mit radost, ale ja nemam zadny zpusob jak zkontrolovat, ze je docko ok … kontrola je ode dneska presne za mesic … hruza … jestli budu mit strach, koupim si tu dopplera a budu dite spionovat :lol: :lol:

hele, holky, o jakem kosi na pleny to tu mluvite? poslete odkaz, mne to zajima, pokud byste ho doporucily, tak do nej asi pujdu …

no a jeste neco jsem chtela … ale zapomnela … tak at je vam dobre, neprehrivat, odpocivat :) … a ty stastnejsi at si za me daji treba nakyselo nakladane houbicky … pekne vychlazene :-D

pekny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
17.7.07 18:38

Aluska - myslela jsem tento. Na mimibazaru ho mají v akci za 800,–

http://www.babywelt.cz/…ny-sangenic/

Tak jsem si dnes na cvičení koupila balon a taky overball, tak jsem sama zvědavá, jestli budu cvičit i doma :-) Záda mě teda bolí dost a jestli se to má zhoršovat, tak bych asi fakt měla cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
17.7.07 18:42

Ahoj,

to je fakt sranda, tady je to samej chlap :lol: :lol: :lol: Já bych ho celkem brala, ale třeba na mě zbyde ta holčička :wink: No uvidím, třeba se v pátek předvede.

Jinak všem gratuluju k úspěšným UTZ :)

Koš na pleny nemáme, přijde mi zbytečně drahý. Ale kamoška, co ho má, si ho moc chválila. Ale taky říkala, že náhradní sáčky jsou děsně drahý :roll:

Nové metříky jsou moc hezké. Prošla jsem ty stránky a je jich tam víc zajímavých.

Radka75 , záda mě někdy pobolívají večer. Měla bych si občas trochu zacvičit, ale nechce se mi :roll: V minulém těhu jsem s kamoškou jezdila do Třebíče na těhucvičení a bylo to super, teď s Baruš už to holt nejde.

Ivčo , nevím, jestli jsem hlásila další KO - 30.7., teď 20.7. genetická poradna (+ amnio?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.7.07 19:25

Ivčo
Já jsem skleróza :lol: Další KO 13.8.

Pa pa J.

Jo, a taky všem gratuluju k úspěšným kontrolám.A i k těm klukům :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
17.7.07 21:06

Ahojky,

tak jsem taky koukala o jakém koši to mluvíte! Ještě jsem o tom neslyšela. Tak jsem ho ted okoukla, tak je to asi dobrá věc. Ale pro mě asi zbytečná…

Holky- všem vám gratuluji ke kontrolám :-) . Je to teda super- samí kluci :D :D :D !!!!! Taky by na mě mohla zbýt ta holčička :wink: :wink: :wink: :D

JInak já pohyby ještě žádný… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
17.7.07 21:30

Ahoj holky!

Tak hlásím, že u nás kontrola dopadla dobře, miminko je snad v pořádku. Horší je že se nám nectělo moc ukázat a tak mi Dr. napsal do zprávy: Kvalita zobrazení horší
UTZ nedokáže odhalit všechna postižení plodu. Takže jsem trochu nervozní. Placentu jsem taky minule měla dole, ale už se taky přestěhovala výš, tak aspoň tohle dobrý. Pohlaví jsem si říct nenechala, ale co jsem tak koukala tak to vypadá zase na bimbase :oops: no doktor mi to nepotvrdil ani nevyvrátil, že prej, když to nechci vědět tak to nepoví. Váží 339g a je celkem souměrný všecno +/- jeden týden.

Holky já mám záda úplně zhuntovaný, někdy se vůbec nemůžu postavit na pravou nohu, což se mi stává i normálně, jelikož mám špatnou páteř, ale teď fakt trpim jak kůň. Takže hned jak se vrátíme, tak taky začnu cvičit, jinak bych časem asi vůbec nevstala z postele.

Další KO zatim nevim budu muset volat z Alžíru a objednat se, ale předběžně by to mělo být 5.9. a 30.8. bych měla jít na glukozu.

Jinak gratulka všem co byly dneska taky na KO a je paráda, že je všechno v pořádku.

Holky tak ráno už frčíme, jsem z toho fakt nervozní, potřebuju toho ještě spoustu uděla, jsem vážně zvědavá kdy půjdu dneska spát, přes den je takové horko, že nejsem schopná nic moc udělat a jsem hrozně unavená a do toho ještě ty záda, už vidim, jak budem oba s manžou nervozní, že nic nestíháme. Ještě musim zabalit a uvařit jídlo na cestu.

Doufám, že budu mít možnost nakukovat a občas něco napsat s internetovajma kavárnama se tam pylel zrovna nerozthnul.

Mějte se moc prýma a pusinky všem mimískům, možná ráno ještě nakouknu. Pa TERKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
17.7.07 21:55

Terulko - krásnou dovolenou, hezké zážitky a dávej na sebe pozor.

JInak všem ostatním úspěšným KO velká gratulace a samozřejmě i zjištěným chlapečkům. Založíme fotbalový tým, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
17.7.07 21:56

Lena1 - já taky žádný pohyby, nic si z toho nedělej, doktor řekl, že je fůra času .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.7.07 23:06

Terulka
Ahoj Terezko.Přeju dobrou cestu a moc příjemý pobyt v Alžíru.Ať ti tvoji chlapi na tebe dávají pozor. :wink:
Pa pa J.

Radka75
Ahoj Radko. :lol: :lol: Založit fotbalový tým :lol: :lol: :lol: Fakt dobrý.Ale bude na Moravě!!! Já svého synáčka nehodlám moc brzo pustit do světa.Ani do Prahy. :wink:

Holky dobrou.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital