PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
18.7.07 10:42

Ahoooj těhulky Pár dní jsem tu nebyla a vůbec netíhám číst :o .V pondělí jsme měli K.O. na ultrazvuku zatím všechno v pořádku. Já otěhotněla když mi bylo 18.Nejdřív jsem nad tím dost přemýšlela,ale teď vím,že jsem udělala to nejlepší a neumim si představit,že bych toho svýho puberťáka neměla :lol: .Nás taky všichni strašily,že nám to nemůže vydržet dlouho,ale vydrželo a jsme spolu už 17 let :wink: .

Safiro bylo to překvápko takhle brzo jsem to nečekala,protože u prvního těhu jsem pohyby cítila asi až kolem 20-21 týdne.Kristýnka stávkuje už v 11??Tak to se máš asi na co těšit :wink: .

Terulko moc smutný :cry:.Asi bych to rodičům taky nedokázala odpustit :( .
Jinak taky přeju krásnou dovolenou :)

Vladi to je dobře,že už je Verča zdravá a můžete ven :D

Jiřko gratuluju k chlapečkovi :srdce:.

Jituš byl to krásný dárek :D :wink: .S těma pohybama je to tak jak si psala.Já je teďkon cítil asi o měsíc dřív :D .Já mimčo cítím nejvíc večer.Ve dne asi spí a večer chytá druhý dech :roll: :D .Manžel se už taky nemůžeš dočkat až mimi ucítí kdyby mohlo být cítit rukou?

Knoflice gratuluju k pohybům :D

Ivčo Moc gratuluju.Honzík je šikula :wink: .

Radko gratuluju ke kontrole :srdce: .Kyblík asi kupovat nebudeme,ale nad tím košem bych možná přemýšlela.

Inge,Brambůrko Gratulace k chlapečkům :srdce:
Jinak s tím týmem je to asi dobrý nápad ne?? :-) Tak holčičky(fanynky)kdepak se nám schováváte :D :wink:

Leno neboj však máš ještě čas :D

Tak jsem se snažila nějak reagovat jestli jsem na někoho zapoměla tak se moc omlovuám :oops: .My byli v těch teplech u našich na chalupě a prostě senzace.Dneska tam zase odjíždíme,ale už snad nebudou takový tepla teda aspoň doufám :roll: .
Tak se mějte hezky a všem co je čekají nějaké kontroly přeju hodně štěstí :) A Ivčo na tebe budu v pátek myslet :)

Pa Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
18.7.07 12:24

Ahoj holky, tak jak jsem říkala nic nestíháme, chtěli jsme odjet kolem 11h a ještě jsme doma, no max. 30min a mastíme. Jsem vzhůru od 6,30 a ještě jsem se nezastavila, tak jsem si udělala aspoň 5min na to abych se s váma rozloučila.

Zatim se loučim a kdo ví kdy naschle. Pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
18.7.07 13:04

Terulko , už jste asi pryč, ale i tak šťastnou cestu a krásnou dovolenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
18.7.07 13:09

Holky moje,
tak jsem to do pátku nevydržela a volala už dneska, no a jednu kultivaci už mají hotovou a podle toho

:-) :pankac: je Honzík zdravý :-) :pankac:

ještě udělají druhou (ale nestíhají, tak až asi na konci příštího týdne), ale ta prý jen potvrdí výsledky této.

HURÁ, HURÁ, HURÁ, HURÁ, HURÁ ....... jsem moc šťastná, nějaký slzičky ukáply, ale štěstím......

PS: Teď čekám návštěvu, ale ještě se určo dneska ozvu. Jen jsem Vám to musela hned říct :lol: :lol:

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
18.7.07 13:15

Ahoj holky,
tak u nás se ochladilo,v noci dokonce sprchlo.Tak je venku konečně přijatelně.
Blahopřeji všem k úspěšným kontrolam,tak je to tu samej klučík,tak doufam,že holčička zbyde na mě.Příští týden jdu na kontrolu a další na UTZ,ale pohlaví si říct nenecháme,chci překvápko.Už minulou kontrolu mi doktor říkal,taky o tom testu na cukrovku.Já už jsem na něm byla když jsem čekala Verču,to jsem měla cukr v moči,tak mě tam poslal,ale ted už asi chodí všichni.
Pohyby už jsou u mě silnější,někdy jsou cítit i rukou.U Verunky jsem je cítila určitě až dýl.
Holky,kdo nepřibíráte budte rádi,ono se to ted rozjede,nebojte.Já mam tak 1-2 kila nahoře,ale bříško se pěkně zvětšilo.
Terulko,přeji štastnou cestu a hezkou dovolenou.
Zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
18.7.07 13:18

Ivčo,velká gratulace.Super zpráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
18.7.07 13:26

IVČO , ahoj, obrovská gratulace ke zdravému Honzíkovi. :lol:
Jinak info pro všechny, kdo mají rády slevy (ale to snad všechny ženský :D ): v Nextu a Mothercare začly včera výprodeje - od 30% do 70%, tak huráááá na to. Já už nakoupila nějaký unisex dupajdy, bryndáky, soupravičky…rozhodně se ovšem nakupuje, když člověk ví pohlaví.
já jdu na UTZ v pátek, tak třeba mi i řeknou a držte mi palce na holčičku. Bohužel vnitřní hlas tvrdí, že to bude kluk jak buk..
hezký den
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.7.07 14:08

čau holky,

Ivčo - to je super, velká gratulace :-)

doufám, že teda budou taky nějaké holčičky, protože to vypadá na klučičí převahu co :) no hlavně, když budou zdravý…

ad záda - mě bolí pořád, ale mám to zasekaný hlavně z toho učení, už jsem byla na rehabce, bedra ale nespraví, musíme počkat po porodu, no aspoň vršek a krk. budu muset ale znovu… :cry:

jinak já teda přibrala dle mojí váhy 5kg a břicho mám dle mě docela velký, no uvidíme co se urodí. kontrola zítra, tak se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
18.7.07 14:54

Ivco , velká gratulace :dance: :dance: :-) :-) :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
18.7.07 15:22

Ivčo , super zpráva, mooc gratuluju :srdce:

Večer přijdu napsat víc, teď se chystám ke kadeřnici, musím ještě odvést Barunku k našim.

Ještě jsem chtěla toto. Můj chlap je fotbalista, takže to mužstvo, co se tady pomalu formuje, by mohl trénovat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
18.7.07 19:30

Ahoj holky,
tak Ivčo velká gratulace. Je to super!!!
Jituš - trenér se určitě bude hodit.
Jířo, tak půjčila bys nám Kubu, když ne mrňouska?
Tak jsem se definitivně rozhodla, že kyblík na koupání ani koš na pleny kupovat nebudeme, je to zbytečně drahé, leda by nám to chtěl někdo koupit ze známých :-). Prostě se budeme držet při zemi :-)
Dnes jsem byla poprvé skoro po 14 dnech v práci a musím říct, že jsem dost rozhozená. Už před dovolenou to vypadalo, že neseženou náhradu za jednu účetní dost rychle, takže z toho koukala práce navíc. No a teď po návratu sice mají brigádnici, ale dělá jenom část práce a navíc se rozhodlo, že 1 společnost, kterou měla účtovat nová účetní budu účtovat já. No asi si myslejí, že se denně 4 hodiny kopu do zadku, když mám na to kapacitu!!! Odeberou mi za to jednu menší, ale až v září, možná v říjnu. Fakt bezva. Myslela jsem, že když jsem těhotná, tak že by mohli brát trochu ohledy a aspoň tu práci rozdělit spravedlivě mezi mě a druhého kolegu, ale on nedostal nic a já práci navíc na 4 hodiny denně.
No budu tvrdá a přesčasy prostě dělat nebudu a pokud budu z toho ve stresu, tak prostě půjdu na rizikové, ať se z toho třeba po..... Prostě zkouší, co vydržím, asi jím nedochází, co mám možnost to zabalit.
Tak se omlouvám, že si stěžuji, ale jsem z toho špatná, nechci odejít na rizikové z nouze a přijde mi hnusné, že využívají mojí poctivost a dobrotu. Tohle kdyby udělali kolegovi, tak je pošle někam, no já jsem holt měkoň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.7.07 19:51

Ivčo Obrovská gratulace :-) :-) :srdce:

Holky.Tak tu sedím u netu a utrácím :oops: Bude nás to stát něco přes 4000,– :oops: A to je jenom lehátko a nějaké hračky. Ale mám tam i knížku pro Gabku na vánoce a dáreček pro mimčo od kámošky. Ale stejně nebude Martin nadšený,až se to dozví.

No nic.Jdu uložit děti.Zatím pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
18.7.07 19:52

Ahoj holky :)

Ivčo velká gratulace!! :-)

Radko s tou prací s tebou soucítím, jsem na tom obdobně :( . Taky mě zkoušejí, klik toho vydržím :evil: . Asi si budu muset trochu dupnout, ať jim tam nedělám blbce.

Markýsku taky gratuluju ke kontrole!!

Holky, dneska je mi teda mizerně, to horko mi nedělá dobře. Nohy mám oteklé a bolí mě, žíly už mám vylezlé, po celých nohách se mi dělají modřiny. No, v sukni jsem krasavec :( .

Chtěla jsem se zeptat, jestli už někdo (kromě myslím Radky) chodíte na cvičení pro těhotné a co tam cvičíte. Pořád uvažuju nad tím, jestli se nemám přihlásit na těhotenskou jógu, ale v tom horku se mi nikam nechce. V Ostravě moc velký výběr není, v nemocnicích kurzy začínají až od 30tt. Chystám se koupit gymball a aspoň cvičit trochu doma (neznám ale moc cviků). A taky občas jezdím na eliptickém trenažéru, jednou dvakrát týdně.

Mějte se B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
18.7.07 19:55

Jiřko jaké kupuješ to lehátko? Taky nad tím uvažuju, tak hledám inspiraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
18.7.07 20:51

Ahoj holky,
nestíhám dočíst tak to snad zvládnu o víkendu.
Tento týden je šílenej frmol.
V pondělí nám doma praskla voda v kuchyni a mi nebyli doma takže když jsme přijeli z nákupu tak vyplavená kuchyň,obývák a chodba takže sranda :D
Je pohoda beru to s humorem aspoň uděláme generální úklid už i na mimi. A budu mít novej koberec!!! SUPER!!!

Holky až vás dočtu tak písnu na vaše úspěchy.
Jedinné co jsem stihla přečíst,že má Ivča super zprávy.Ivčo velká gratulace!!!

Mi byli dnes na kontrole a jsme v pořádku,ale kontrola až 22.8. :cry:
Na ultrazvuk i s taťkou.

Mějte se hezky a papa zatím se loučíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest