PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
21.7.07 19:11

KalinkaIvča
Ahoj Ivčo.Já si myslím,že je to v pořádku. :wink: Jen je škoda,že to není nějak pěkně pod sebou.Ale to asi nebude jednoduché,když máme každá jinak dlouhé údaje.

U mě nechej Radovan.Kdybych tam měla Radek,tak už to klame.Ten je v kalendáři taky. :wink:

Jsi šikulka.Díky.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
21.7.07 19:20

Holky DĚKUJI MOC ZA PŘÁNÍ......

Sice já místo , abych to nějak hezky slavila, tak mám na druhou stranu velký splín… Jsem po letech na ty narozky nějak sama.( Myslím bez partnera) . A je mi z toho moc smutno.. :cry: :cry: :cry: a úzko…
Nezlobte, že tím tady obtěžuju, ale takovýhle věci nerada říkám rodičům nebo kamarádkám.. Nechci nikoho zatěžovat ještě tímhle…tak se mějte. Pěkný zbytek dne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.7.07 21:22

Ahojky,
Marti,Leno vše nej k narozkam.
Leno,to je mi líto,že jsi sama,ale ne tak úplně,máš přeci mimčo v bříšku.
Marti,hezký kočičí miminka.
Ivčo,tabulka je dobrá,já prosim zelenou barvičku,bude to překvápko,termíny porodu mam dva-4.12. a 9.12.KO 23.7.,UTZ 30.7.
Hezkou dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.7.07 21:42

**Ahoooj těhulky

Leno** Všechno nejlepší k narozeninám :-).Mrzí mě,že narozeniny neprožíváš zrovna podle tvých představ.Moje rada zkus si udělat něčím radost co si třeba už dlouho chtěla,ale třeba nebyl čas nebo chuť.A když to nepomůže tak někam s někým vyraž.Partnera to sice nenahradí,ale aspoň to aspoň trošku zažene chmury.

Knoflice budu ti věřit s tím druhým porodem :D A jestli máš pravdu tak se začínám asi i dost těšit :lol: .

Ivčo za tabulku máš jedničku s hvězdičkou a pochvalu k tomu :potlesk:

Jak jsem mluvila o dule tak to asi nedopadne a jestli jo tak z půlky:Jirka mi řekl,že je to jen na mě,ale naznačil mi to,že nechce,aby s náma byl někdo u porodu.Přeci je to jen dost intimní chvilka.No,asi má pravdu.A ještě dneska jsme byli u tchýně a ta hned řešila jména,ale spíš jen holčičí a když ji Jirka řekl,že je to možná kluk tak řekla,že určitě ne.Ona si přeci přeje první vnučku :lol: .Tak uvidíme..

Holky snad jsem vás neunavila svými zážitky :oops: :lol: .

Pa Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.7.07 09:09

Ahoj holky.
Už zase je venku vedro. :cry: :roll: A navíc jsem grogy.Děti se vzbudily v 6 hodin! 8O A mě samozřejmě taky. :cry: Gabka je protivná,pořád kvůli něčemu kňučí. :roll: Mě třeští hlava.Kuba dělá naschvály.....A taťka má denní dvanáctku,takže se vrátí až v 18.20 hod.............Asi mě picne!!!

Jěště jsem něco chtěla Markétce.Ale už nevím.Jsem úplně vygumovaná.Ještě,že mám navařeno,jinak bych to asi zkazila. :wink: No nic.Tak raději pa pa. Ozvu se,až mi bude aspoň trochu fungovat mozek. :wink: J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
22.7.07 16:06

Ahoj,

díky za gratulace k holčičce Líbí se mi, jak se v té tabulce krásně vyjímá :srdce: Doufám, že k ní ještě nějaká přibyde.

Ivčo , tabulka je super, řazení podle TP je podle mě lepší :D

Jirabobes , tak co děti, pořád zkouší tvoje nervy?

Martina , všechno nejlepší k narozeninám :srdce:

Leno , tobě ještě jednou taky gratuluju :-) Paráda, že jsi si nakonec vyrazila.

Můj první porod byl dost dlouhý, druhý snad bude rychlejší. V neděli v jednu hodinu odpoledne mi praskla plodová voda, tak jsme jeli do porodnice, měla jsem slabé stahy, neotvírala jsem se, nechali mě tam přespat a ráno jsem dostala kapačkou oxytocin, aby se to rozjelo. Pak přišly šílené bolesti, po poledni epidurál, samotný porod byla rychlovka, Baruš se narodila až v půl čtvrté. Manžel tam byl celou dobu se mnou a moc mi to pomohlo. Pravda je, ty poslední hodiny mám dost rozmazané (podvědomí asi vytlačilo to špatné), ale hned druhý den jsem řekla, že do toho klidně půjdu znovu :lol:

Dneska jsme byli na obědě u našich, máme pouť. Vyrazili jsme se podívat na kolotoče, sice to není daleko, ale bříško začalo trochu táhnout, tak jsme se raději vrátili a ležím. Jinak manžel vládne domácnosti a Barunce :lol: , fakt mu to jde, hlídá mě… Pohyby cítím, bříško tak dvakrát třikrát za den tvrdne, ale myslím, že to bude dobré.

Napsala jsem maxipříspěvek, stejně jsem toho chtěla víc, tak zase příště. Zatím se mějte a ať dopadnou dobře všechny kontroly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
22.7.07 18:23

Ahojky všem.Ivčo ty jsi prostě šikula s tabulkou.
Leni opozdene vse nej a zaroven vsem ostatnim nejak vypuostim co ctu jakmile skocim na dalsi starnku hned mi to vypadne,ale to neznamena,ze vsem nepreji jen to nejlepsi.
Leni asi spatna rada,ale musime stale verit,ze bude jednou a to brzy urcite lepe.A nam se tady klido pido vypovidej od toho tady preci jsme.

Jak je u vas devcatka?tady bouri prsi no furt lepsi nez ta ukrutna vedra.
Jo ataky vam neco prozradim chtela jsem az prekvapko,ale prdku vydrzim 24.8. se budem brat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
22.7.07 18:43

**Ahoooj holky

Jiřko** tak co jak si dnešek zvládla??Už je 18:30 tak Martin už je snad doma,tak dej nohy nahoru a povinný odpočinek :wink: .

Jitus jéé já závidím pouť :lol: a taky to pohodu doma,že asi skoro nic nemusíš.No,ať si to ty chlapi taky vyzkouší :wink: .A kdy budou výsledky z amnia?

Parfumelo předběžně moc a moc gratuluju :wink: .Máte krásný datum my jsme se brali taky v srpnu,ale 28.8.To bude určitě moc krásná svatba s bříškem :D .Tak hlavně ať vám vyjde krásný počasí.A budete mít malou nebo velkou svatbu?Promiň,že se takhle ptám,ale jsem hrozně zvědavá :oops: .

Tak jsem nakouknu zase večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
22.7.07 19:13

Ahoj Marketko,nejsi zvedava jsem to same.Svatba bude mala,jako mala holka jsem si vzdycky prala oooobr svatbu,ale ted na to tak akorat tak kašlu,ten papir pro me až tak neznamena,ale na hromadce zit taky nechcem,Pro nas bylo dulezite hlavne otehotnet a to se nam na druhy pokus umeleho oplodneni podarilo,tak jsme radi.A taky jsem nechtela,aby se miminko jmenovalo jinak nez ja.Ostatni mi je tak nejak fuk.Jinak to bude tak trosku romanticka svatba sice neletime do Thajska ci Las Vegas,ale aby to nebyla zas tak uplne obyc svatba tek jedem na dovcu tady v CR a tam se vezmem,kamaradka s manzelem nam to prijedou odsvedcit pak si dame obidek a bude to.Jo a jeste sebou vezmou asi mou mamcu,protoze jak uz jsem nedavno psala pritelovo rodice delaji mezi detmi rozdiyly a zijou jen pro jeho sestru tak jim to ani nevydi,ze tam nebudou ani o to nestoji.Tak to jsem ted na sebe praskla vsechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
22.7.07 19:14

Jituš tu holcicku ti tise zavidim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
22.7.07 19:17
KalinkaIvča píše:
Tak, tabulka je předělaná, co vy na to?! Takhle se vám to líbí nebo ne? Pište, pište, pište … ať jsme všechny spokojené :lol: :lol: :lol:

je to vyborne.....na 1*........... :D :wink:

mne len dopln ze mam 29rokov................. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
22.7.07 19:21

Ahoj holky :)

Tak se po delší době hlásím, byli jsme na chatě. Opět pracovně, ale chatička už se začíná pěkně zvelebovat, tak se tam snad malému bude líbit. Jéé, vy jste tady toho tolik napsaly, nestíhám reagovat :) .

Parfumela gratulace ke svatbě!!!

Martina, Lena vše nejlepší k narozkám! :srdce:

Jitus velká gratulace k holčičce :potlesk: Zatím jediná princeznička, tak snad se další přidají…

KalinkaIvča tabulka je moc pěkná, akorát s tím mým termínem porodu je to takové zvláštní. TP dle menstruace mám 27.11, dle 1. UTZ 5.12. Podle dalších UTZ to bylo různé (1.-2.12). Dr říkal, že to bude někdy mezi tím :?: Tak si vyber (asi se bere termín dle menstruace..). Jinak nad jménem přemýšlíme, máme dva favority, tak až se rozhodneme, tak dám vědět. Do Telče asi pojedem jen na víkend, spíš jen tak nasát atmosféru. Toristů je tam čím dál víc :( , ale pro mě je to tam takové nostalgické…

Zítra zase do práce, tak se jdu psychicky připravit. Mějte se, papa 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
22.7.07 20:26

Ahoj těhulky,

dneska zase krátce, zpráskla jsem snad kilo melouna a je mi těžko :oops:

Parfumelo , předběžná obrovská gratulace k svatbě :srdce: , se nedivím, že jsi to na sebe práskla :lol: :lol: , však to je událost k chlubení :lol: :lol:
My měli svatbu taky v srpnu, ale termín jak Markýsek, 28.8. (2004) - to bylo Milanovi 28 let, aby si to pamatoval, dva dny na to mi o rok „zestárnul“ :lol:

bramburka , vítej zpět z chaty :-), s tím termínem porodu to je zapeklitý, tak si vyber, podle mého gyndr. je prý nejpřesnější UZ ve 12 tt, taky mi to minule vyšlo jinak, ale všechno +- 5 dní, tak je mi to fuk :wink: , tak jak chceš :lol:

Jiřko , tak snad už máš chvilku klídek :? Pěkně odpočívej …

No, už nevím, co jsem ještě chtěla, tak zase zítra. Dneska u nás byli známí s kloučkem rok a půl, je to raubíř :lol: , ale už aby i ten náš byl na světě a byl taky takový čipera :lol:

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
22.7.07 20:54

KalinkaIvča z 13tt mám na UTZ termín 1.12. Tak tam dej tohle datum (je to někde mezi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
22.7.07 20:58

Všem díky za předběžné gratulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie