PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
20.7.07 10:43

**Ahooooj holky :D

Velká gratulace Ivčo :-)

Jituš** Paráda jestli už máme trenéra tak už není snad žádný problém v tom fotbalovým mužstvu :wink: :D .Držím moc palce na genetice.

Radko S tou prací je to fakt děs nebo spíš ty zaměstnavatelé :evil:.Hlavně si nenech nic líbit. Vždycky máš unikový vrátka.

Bramburko S tím teplem jsem na tom podobně :?.A to jinak mi sluníčko nedělá vůbec problém :D .Ještě,že mám dovču jinak bych v práci asi nevydržela.Gymball určitě doporučuju.Včera mi ho Jirka koupil a paráda už jsem pár cviků zkoušela,ale v tom teple jsem toho moc neudělala.Ale je skvělý třeba i místo židle k počítači.Přivezl mi k tomu i knížečku s nějakýma cvikama.

Sabiko Gratulace ke kontrole :srdce: .Obdivuju jak to bereš s humorem :D .Já bych asi řádila :oops: .

Jiřko teď mi úplně mluvíš z duše s tím břichem na zimu :lol: .Máme štěstí,teď si ten hezký druhý trimestr užijeme v léťě,ale na zimu už se zachumláme :D.Jinak jak Martin reagoval na tovje nakupování :wink: ?

Kitty gratulace ke kontrole.A s tím pohlavím bych na to taky moc nevěřila.Necháš si říct pohlaví?

Ivčo tak to je taky smůla.Tak hlavně,že máte dupačky a že budou Honzíkovi určitě moc slušet :wink: .Ale to vyřizování s dokladama ti teda taky vůbec nezávidím :oops: .

Parfumelo Gratulace k trriple testům :srdce: .Já se je dozvím v pondělí tak snad budou taky v pořádku :wink: .

Holky já už dost předbíhám,ale přemýšleli jste už o způspbu porodu??Já jsem začala přemýšlet o dule.Kámoška ji měla a nemohla si ji vynachválit.Tak uvidíme co na to ještě řekne Jirka jestli nebude proti.

Pa Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
20.7.07 12:37

Ahoj všichni, jak zvládáte horko? Tady/Vsetín/ je teda hrozně. Zrovna jsem vysála a už asi nic neudělám…
Zázraky se dějí, a tak si vzala babička děti až do zítřka. Letos poprvé.
Vlastně vůbec poprvé, protože si bere jen jedno a dnes všechny tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.7.07 13:07

já si určitě pohlaví říct nechám. chci to vědět. jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.7.07 13:24

Markýsek
Ahoj Marky.Já o porodu přemýšlím pořád.Mám starch,že to nestihnu.S Gabkou jsem se vzbudila v 7.15 a šla na velkou.Tam jsem zjistila,že ten tlak v podbřišku tím není vyřešený,tak jsem si dala sprchu.V 8.00 už jsem měla stahy po 5 minutách a volali jsme sanitku.Auto nemáme.V 10.10 byla Gabča na světě.V porodce jsem stihli jen vyšetření.O holení nebo klistýru nemohla být ani řeč. Teď nemá auto ani mamka (bude mi hlídat děti).Tak fakt mám dost strach jak to stihneme.Přece nenechám děti samotné doma?A mamka se odstěhovala,tak než k nám dorazí,tak to bude trvet asi 20minut(pokud nebude náledí).Před tím to stíhala do 10minut.Fakt budu děsně nervozní,že to nestihnu. Doktor mi řekl,že mám raději odjet,když budou stahy po 20 minutách.Jestli by to mělo být podobné,tak přece nepojedu při každém píchnutí?
S dulou by nesouhlasil Martin a stejně by mi nestihla být něco platná. :wink: :lol:

EvickaS
Ahoj.Ani mi nemluv.To horko je děsné.Už kašlu míň,tak jsem se rozhodla,že dám do pořádku prádlo (asi po 3 týdnech :oops: ).Tak jsem to roztřídila,ale žehlit odmítám.Za chvilku si dám další osvěžující sprchu.Tak zase mi bude pár minut líp. :lol:

Holky!!!Martin mi konečně nafoukal balón. :lol: Od zítřka začínám cvičit.Už je mi líp,tak snad se ten kašel nevrátí.Teď,když konečně jdu do toho. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.7.07 13:27

ahojky vsechny, uz dlouho na vas nakukuji, ale nemela jsem odvahu vkrocit :) , po dvou letech marneho boje se nam konecne podarilo otehotnet (pred tím jsem prodelala potrat), tak jsem porad vyckavala jestli to opravdu bude pravda. Vim, ze se muze stat kdykoli neco, ale uz mame s mimiskem snad nejhorsi za sebou.
Jsem 17+5 a TP mame 22.12.2007 :D , jo a bude to prekvapive chlapecek :P zatim papa

• Citovat
  • Upravit
16118
20.7.07 13:35

ahoj anonymní, vítáme tě mezi námi, přihlaš se a hned koukej udělat taky metřík, abychom tě mohly sledovat.

držím palce, vše už bude určitě ok. jinak děkujeme za rozšíření chlapeckých řad. holky a kde jsou nějaké nevěstičky????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.7.07 13:42

anonymní
Vítám tě mezi námi. :D Kitty má pravdu.Honem na metřík. :wink:

kitty25
Co ty víš? Třeba je jedna u tebe. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.7.07 15:47

no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
20.7.07 15:55

Ahoj těhulky,

jsem tu jen nas skok, musím jít zase ležet. Amniocentéza proběhla, oni se nedívali na hodnoty tripple testů a rovnou mi ji nabídli. Tak jsem souhlasila, na co se nervovat do konce těhu. Můžu říct, že to vůbec nebolelo, ten vpich není cítit, jen pak trochu ten samotný odběr plodovky. Vyfásla jsem magnézko, mám se šetřit a tak 3 dny ležet, manžel bude týden doma a starat se o malou :wink: On to celé dost prožíval, byl nervózní, teď mě zase furt hlídá :roll: Na UTZ vypadalo miminko zdravě, dr. říkala, že tam nic špatného nevidí. Výsledky budou za 14 dní…

Jako bych to tušila, řady fotbalového mužstva nerozšíříme, protože je to HOLČIČKA :lol: :lol: :lol: Tak aspoň roztleskávačka. Oba jsme se tomu s Petrem smáli, on sice toužil po klukovi, ale tvrdil, že to stejně bude holčička. mě to je jedno, hlavně, když nám za 14 dní řeknou, že je zdravá!

O víkendu vás v klidu dočtu, teď si jdu lehnout. Mějte se a díky za držení palečků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.7.07 17:03

Ahoj všem! Tak ty horka prý nepoleví ještě měsíc. No hurá k vodě.

Míšo, co květák, nepraská?

Markýsku, co je dula? To neznám, byť jsem rodila už 2×.

Holky, zítra vyrážím do Prahy. Takže až tam potkám nějakou těhuli, co kulhá, má křečáky a zjevné bolesti hlavy a zad, tak se vždycky zeptám, jestli nechodí na emimino. :lol: Třeba se trefím. Mě záda trápí taky. Jú, kde je prosinec! Takže pak po týdnu zas nebudu stíhat dočíst a nebudu vědět, co jsem komu chtěla.

Jiřko, můj druhý porod byl ještě větší fofr, než ten tvůj. Taky budeme do porodky pospíchat a pak když tak počkáme na místě. :wink:

No holky, tady je to samý kluk. Asi vás přestanu navštěvovat a najdu si nějaký klub holek. :cry:

Ivčo, hurá, hurá, hurá! V životě je všecko v rovnováze, tak co je peněženka a doklady oproti zprávě, že čekáš zdravé mimi. Ty nervy, kašli na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
20.7.07 17:33

Ahoj holky,
hlásim,že u nás je taky hic.včera byla u nás večer pěkná bouřka a průtrž,ráno to vypadalo,že bude pod mrakem,ale bohužel.
Jituš,tak hezky odpočívej a šetři se.Určitě bude vše v pořádku.
Tak,že bych to nestihla do porodnice strach nemam,mě Verču vyvolávali,jinak ji mam v břiše ještě ted.
Ivčo,to je smůla s tou peněženkou.Přeji rychlé vyřízení po úřadech.
Anonymní,určitě se k nám přidej.
K těm holčičkam,určitě jedna čeká na mě,ale to se dozvíme až v prosinci.
Knoflice,hezky si to užij v Praze.
Holky mam dotaz,když jdete na kontrolu odpoledne a máte mít sebou moč,tak nosíte ranní,nebo je to jedno.Já chodim na kontrolu vždycky ráno,ale říští týden jdu odpoleledne,tak jsem nějaká zmatená.Dík za odpovědi.
Pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.7.07 18:15

ju, Jirko, zavidim rychly porod … a o porodu doma s porodni asistentkou jsi nepremyslela? zvlast kdyz/pokud vse slo v poradku minule …

dula - dle meho nazoru vyborna vec, pokud nemate asistujiciho a roli duly zastavajiciho manzela :)

kos na pleny nakonec asi ne, pujdeme spis do latkovek …

preckejte vedro a mejte se krasne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
20.7.07 19:24

Ahoj holky,

to je teda vedro ..... jetště že máme ten bazén! Ale stejně je to k nevydržení 8O

Vladi , moč vem určitě ranní, v ní jsou všechny hodnoty koncentrované, protože v noci tolik nepiješ.

Jituš , tak to je dobře, že amnio proběhlo v pohodě, dobrá zpráva je, že miminko vypadá zdravě, výsledky už to jen potvrdí :lol: . Hlavně se opatruj, odpočívej a nech se rozmazlovat. A hurá holčička :twisted:

Anonymní , tak co, jdeš k nám? Rádi Tě vezmeme mezi sebe :wink:

Bramburko , tak co jste letos na Prázdninách v Telči vybrali? My tam moc nejezdíme, bydlíme sice 11 km od Telče a to město miluju, chodila jsem tam do školy, seznámila jsem se tam s Milanem a měli jsme tam i svatbu. Ale v létě je tam tolik turistů, že tam ani nepáchnem, fakt vyjjímečně.

Jinak gratulace všem k úspěšným kontrolám, jdu kouknout na tu tabulku, aby to bylo v pořádku.

Zatím pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.7.07 19:29

ahojte holky.............. :D

musim se vam pochlubit............... :D :D

ja som dostala ten najkrajsi darcek na narodky pre tehulku......................prvy krat som pocitila kopance od nasho miminka cez ruku ked som si ju prilozila na brucho..............to nase miminko vie co sa patri ked ma jeho maminka narodky...... :lol: :lol: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.7.07 19:30

mne kazala ranny moc doniest do kazdej poradny......a ranny je najlepsi...... :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí