PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
12.7.07 15:25

Aha, tak Ivčo, až příští týden. Tak držím palce dál. I Safiře. Mě můj Dr. řekl, že mi zavolá, kdyby se něco nepovedlo, nevolá, tak beru, že je to ok. Kontrolu mám příští čtvrtek. Katka

• Citovat
  • Upravit
20647
12.7.07 18:47

Ahoj holky,

tak dnešní den byl o něco lepší než včerejší, ale ne o moc :( . V práci je to takový hukot, že začínám přemýšlet o nemocenské (a to jsem byla přesvědčena o tom, že budu dělat až do konce). V práci lítám a pak přijdu domů a hodinu brečím únavou. A zítra je pátek 13. :roll:

Ivčo tak to je smůla, že výsledky nejsou, musíš vydržet… Ale určitě bude vše v pořádku!!! V pondělí jdu taky na ten UTZ screening, tak jsem zvědavá, co uvidíme.

Jiřko Já jsem dnes měla zelňačku a kuře na smetaně s těstovinama, mňam. Já zase čočku miluju, mohla bych ji několikrát týdně. Manžel ji snese, protože mu nic jiného nezbývá…

Jo, a včera jsem vybírala ten kočárek a favoritem je Quinny Speedi SX. Už jsem téměř rozhodnutá…

Tak se mějte pěkně B. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
12.7.07 21:24

Tak jsem si obalila nervy a snědla celou 200g Nutelu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
12.7.07 21:24

Ahoooooj těhulky :)

Předem moc gratuluju Kitty :potlesk: .Jsi šikula :-)

Bramburko tak to byl fakt den blbec :o.Jinak jestli to máš v práci takhle,tak bys asi opravdu měla jít na nemocenskou.Přeci tě nemůžou uštvat :evil: .Už jsem taky pomalu začala koukat po kočárcích a quinny je taky jeden z favoritů :D .A už si přemýšlela i jakou barvu??

Martino moc děkuju za tip :D .

Ivčo Tak to je na nic s těma výsledkam.Tak vydrž a snaž se být co nejvíc v klidu(já vím zase se mi to lehce říká že??)Jaký byl oběd??Snad ses aspoň trochu odreagovala.

Safiro moc a moc ti děkuju.Tohle je ta zkušenost,kterou jsem potřebovala slyšet :-) .Jinak ta tvoje sousedka je fákt divná.Beru to jako odstrašující případ :? a lituju ty kluky :( .

Terulko máš pravdu.Nesmíme mu dát tu možnost žárlit.Bude to jen a jen na nás.Určitě to taky zvládnete a Akrimek si k miminku vytvoří skvělý vztah :wink: .S Jirkou jsme dneska měli takový rozhovor na to co bude a mile mě překvapil.Řekl mi,že je rád,že budeme mít mimíse(mimochodem jeho nápad jinak už mu neřekne :D ) i z toho důvodu,že se už o něj nebudeme tolik starat a tak jsem ho ujistila,že 100% budeme a on řekl,že teda škoda. :D :D .

Jiřko Tak držím palce ať je všechno v pohodě :D .Jinak jaký byl závin??Udělala si mi zase strašlivý chutě,tak jsem dneska volala mamce jestli něco nepeče,protože já jsem na buchty,dorty úplně levá :oops: .A povedlo se měla míša řezy,takže taky moooc dobrý :D .
Jo asi máš pravdu,že malý věkový rozdíl je horší.Našla jsem tady diskuzi na tohle téma,tak jsem ji pročetla a uklidnila jsem se.Takže jsme si včera všichni sedli nad albumy a společně zavzpomínaly :) .Moje mamka říká,že je to jen na rodičích jaký si děti k sobě vytvoří vztah,takže se musíme snažit :D .A jaká je jinak Gabka povaha??

Parfumelo tak se chovej jako penzista odpočívej,šetři se ať k dr. jdes až toho 1.8.

Jituš mám štěstí,že mám puberťáka.A doteď jsme měli skvělej vztah.Tak věřím,že to s mimísem nebude jiný.Možná,že ještě lepší :wink: .No,uvidíme.. :) Jinak kuchyňka je skvělý nápad.Dcerka moji kamrádky dostala taky kuchyňku a byla z ní tak nadšená,že už skoro nehraje s ničím jiným :D

Knoflice vítej z dovči :D.Taky držíme pěstí ať je všechno v pořádku.

Chci vám moc poděkovat za vaše kladný přispěvky.Moc jste mi pomohly,takže moc a moc děkuju :srdce:

Tak zatim pa Markéta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
12.7.07 21:26

Jo a zjistila jsem, že mimísek asi nemá rád koupání v teplé vodě ve vaně. Dneska sebou tak šil a kopal, že byly vidět i vlnky na břiše… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
12.7.07 21:34

Markýsku počkáme asi na pohlaví dítěte, ale líbí se mi oceanic pro kluka a red flame pro holčičku. A ještě jsou pěkné ty barvy Topline, ale bohužel je to kolekce 2006 (a ty jsou o něco horší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
13.7.07 00:30

ahoj povidalky, znovu zdravim z dovolene, dneska mame klidnejsi den, nedelame nic, jsme v hotelu a valime se na pokoji, vecer se jdeme podivat do nocniho Las Vegas, kasinum se samozrejme vyhneme, jak jsem se tady divala na popis toho, co musite ci nesmite mit na sobe, tak by nas tam ani nepustili :lol: :wink:

horko neustava, dneska rekord 43 stupnu celsia, hruza, nic se v tom neda, ackoli tu zimu doma vam taky moc nezavidim …

predevcirem jsme byli na rece na kayaku, byla to zabava a docela klidne, do zadne divociny uz bych nesla …

kocarky a veci … jezis, jak to tu ctu, tak jsem pekne pozadu, budu to resit az po prijezdu, ale jak pisete o vasich vybavickach, zacinam byt lehce nervozni, ze bych uz taky mela pripravovat supliky, pokojicky a vsechny ty roztomile titerne blbustky i potrebne veci …

pro setkani prazskych tehulek jsem rozhodne, nejake pekne misto (treba kde dobre vari :wink: ), ale stihnu mozna az druhe kolo, zpatky jsem az v pulce srpna …

Kitty , moc gratuluju ke statnicim, je to skvele, jsi sikulka 8) … snad si to poradne uzivas, mne to jeste od statnic poradne nedoslo :lol: :lol:

Terulko , hura na dovolenou, cestovani ani horka se neboj, musis s rozvahou a nesmi Ti nic byt predem, ale jde to zvladat, zkousim to na vlastni kuzi :) .. takze at to dobre jde!

ach ta jmena … uz mame seznam vsech jmen pro kluky precteny nekolikrat, ale porad nevime :( … je to ale narocny :) … pro holku mi to prislo mnohem snadnejsi …

drzim palecky s tema testama, snad uz se vsechny dockate dobrych vysledku!!!
ja ted nebyt pohybu o mimcu nevim … a tak oteviram tema pribirani na vaze … brisko uz samozrejme nejake mam, ale mam pocit, ze jsem moc nepribrala… najdu tu snad nejakou vahu, ale jak jste na tom vy? dejte vedet, at jsem klidnejsi :)

mejte se krasne, vse dobre
A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
13.7.07 07:57

Ahoj těhulky.
Tedy s temi vysledky je to v … na vsechno maj cas a my se tady pak nervujem,ale urcite zbytecne.Kazdopadne ja budu du pristiho tydne taky cela nervni,rekli,ze kdyby nebylo neco v poradku tak zavolaji jinak si volat nemusim.Ach jo :cry: holky ted nam nastanou ty horka a me zas praskne kvetak,jako je to dobre alespon se muzou deti koupat a budou mit nejake prazdniny,ale pro nas co?Tak hezky den jdu varit a uklizet prijedou mi kamaradky s miminkama a mam tady svindl syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
13.7.07 08:34

Parfumelo to jako pěstuješ květák nebo je to nějaký idiom, kterému nerozumím?

Aluško taky jsem včera byla ve Vegas. Pomáhala jsem jim vyřešit případ vraždy, což se jim povedlo, nicméně jim to ve výsledku k ničemu nebylo. A horko mi přitom nebylo, máme v obýváku 21.

Je hezké, že se vám ty vaše mimča hýbou, my máme rekordmana v opačném smyslu. Všichni mě uklidňují, že to třeba bude kliďas, tak se nehodlám nervovat. Stejně s tím nic neudělám. Když se podíváte na můj metřík, tak je to sranda, ne? Kočárek mám vybraný a na výbavičku zatím prdím.

Kdybychom se chtěly srážet na Severní Moravě, kdo by kromě mě a Jiřky přijel?

Markéto já si v těhotenství přečetla, že nejblbější věk na pořízení sourozence je 5 let, protože ho dítě může zcela zavrhnout. Ale zvládli jsme to. A říkala jsem si přesně to, co ti kluk včera potvrdil, že ten váš puberťák se zcela jistě těší na to, až se budeš starat o někoho jiného a on bude mít čas na počítač a svoje lumpárny. Pravda, asi si spolu nevyhrají a nebudou sehraná dvojka …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.7.07 09:51

ahoj holky, díky za gratulace.

teď už si hezky budu užívat prázdnin, půjčila jsem blbý knihy pro ženský,t akže si hezky můžu číst.

Kalinko - dobře to dopadne, uvidíš, držím palce, ještě vydrž přes víkend. je to takové od nich nesolidní, že to napínají.

už jsem objednala spoustu hezkých věciček na mimibazaru, tak se těším až to dorazí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
13.7.07 10:25

Ahojky,

Markýsku , všechno nejlepší k dnešnímu svátku :wink:

Knoflice , já taky žádný pohyby… snad mam jeste cas.. :wink:

Alusko , tak já přibrala už asi 5 kg!!!! minimalne!!! jen doufám, že to pak pujde dolů a nezůstane mi to. Když já mám pořád hlad :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
13.7.07 10:29

Jo a ještě jsem chtěla, já taky mimo jiné ještě sháním digi foták. Je to něco vybrat … Nemáte holky nějáký tip??? Chtěla bych ho pořídit tak do 4 000,– Nic drahýho…Hlavně pěkný fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
13.7.07 12:24

Hm, tak už jsem Vás našla!! Mám namysli holky z BC. Jak tak probírám ty miminkovské diskuze, tak vidím, že je Vás tu hodně z prosince.
Foťák si teď naši koupili za 4500 Panasonic Lumix, je super. My ho máme už od munulého roku, ale tehdy stál 10000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
13.7.07 12:25

Ještě přopojím podpis - Jsem Eeva, aby jste věděli, kdo Vás tu šmíruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
13.7.07 17:19

Ne knoflice,me totiz v tech vedrech silene boli hlava tedy me boli skoro denne,ale v parakach hrozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí