PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11359
4.7.07 10:14

Ahoj holky!

Markýsku vítej u nás! Vůbec neni pozdě na to aby ses přidala. Je mi líto co se ti stalo a doufám, že druhé mimčo bude mít teď sílu za dva.

Ivčo tak tyhle praštěný sny se kolem mně taky motaj. Minule jsem se kvůli jednomu probudila ve 4h ráno a už jsem nezabrala. Někdy mi pomáhá, když si na chvilku lehnu k Akrimkovi do postele a přitulim se k němu (jak malá co?), ale tentokrát ani to nepomohlo, tak jsem se odvalila zpátky a bulila a bulila.

Dneska je zase hnusný počasí, už stačilo i trochu sprchnout. Tak zas asi prosedíme den doma. Už by mohlo aspoň trochu vysvitnout sluníčko.

Tak zatim pa všem Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
4.7.07 10:14

Ahoj těhulky,

taky bych se k vám ráda přidala :wink: Chodím na prosinec na Baby Cafe (zahlídla jsem tu známá jména), ale tam to moc nežije. Mám skoro dvouletou holčičku, první těhotenství bylo bez problémů, teď to tak snad taky bude :D

Zatím se mějte, až bude Barča spát, tak zase nakouknu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
4.7.07 10:16

Ahoj Jituš nedávno se přidala Lena tak taky vítej, to nás tu už je!
 PARÁDA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
4.7.07 12:49

Ahojte kočky, tak hlasim, že kontrola dopadla ok. aj UZV, a bolo aj dobre vidieť pohlavie, ale nechcela som to vedieť.
chcem sa vás opýtať, nemáte problémy s nafukovaním :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
4.7.07 13:29

Ahoj,

Terulko, díky za přivítání :lol:

Tady jsou údaje do tabulky:
Jitka / 30 let / Třebíčsko / 1 dítko/ 2 roky / vdaná / TP 19.12. / KO 9.7.

Zabulienko, gratuluju k úspěšné kontrole. Téda, já bych to nevydržela, my si pohlaví chceme nechat říct. Tím nafukováním myslíš nadýmání? Jestli jo, tak to neporadím, to mě naštěstí netrápí.

Pročítala jsem vás trošku dozadu, už jste toho tolik probraly.
Pohyby - cítím slabě už pár dní. S Barunkou to bylo někdy v 18tt.
Kočárek - budeme mít po Barči, máme Roan Kortyna, červeno-béžový, takže i případný chlapeček v něm může jezdit.
Tripple testy - tak ty jsou teď aktuální. V úterý jsem byla na opakovaném odběru a v pondělí budou výsledky. První výsledek byl špatný, podle dr. to bylo možná rozdílem mezi délkou těhotenství podle MS a UTZ (9 dní). Snad to dopadne dobře :wink: Jinak mě čeká genetická poradna v Brně a amnio.

Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.7.07 14:00
[quote:0b7f4eac4a][quote:0b7f4eac4a] holky moje zlatý, tak já udělala to makro. jsem pořád v euforii a příští týden státnice. hurá 
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
4.7.07 14:17

ahoj holky,
jéé vy jste toho dnes napsaly, to je bezva.

Jinak velká gratulace KITTY - jseš jednička, makro je fakt hrozný

a velké přivítání novým těhulkám, držíme palečky a jsme rádi, že je tu nás více.

Já žádný pohyby necítím, takže začínám být nervozni :-)

jmusím zase makat, mám před dovčou,takže kopec práce

zatím se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
4.7.07 14:28

Ahoj holky,
Vítam nové těhulky.
Ivčo,to přejde,musíš být veselá,aby bylo mimčo spokojené,někdy je to těžké.Určitě bude zase líp.
Kitty,velká gratulace k úspěšné zkoušce.
Zabulienka,tak nadýmání mě naštěstí netrápí,ale za to často chodim čůrat.Taky si asi pohlaví nenecháme říct,na UZV jdu až 30.7.,tak uvidíme jestli se to ještě nezmění.
Pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.7.07 14:43

Ahoj holky,
tak vás zdravím a hlásím, že tripple testy dopadly O.K. :-)
JSem štastná a teď ještě ten ultrazvuk. Ale snad bude taky O.K. Ale to až 26.7…
Tak si nechám asi za odměnu udělat nehty :D :D :D

Ahooooj Jituš :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.7.07 15:35

Přezdívka - jméno / věk / bydliště / počet dětí / věk dětí / stav / TP / KO

alla - Alena / 28 let / - / zatím nemá / - / TP 20.12. / KO 20.7.
Aluška - - /29 let / Praha / zatím nemá / svobodná / TP 8.12.
bramburka81 - Bára / 25 let / - / zatím nemá / vdaná / TP 5.12. / KO 17.7.
elle - Dáša / - / Ivančice / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 20.12.
Inge - Kristina / 28 let / Praha / 1 dítko / 1 rok / vdaná / TP 1.12. / KO 9.7.
jirabobes - Jiřka / 28 let / Orlová okr. Karviná / 2 dítka / 4, 2 roky / vdaná / TP 7.12. / KO 16.7.
Jitus1 - Jitka / 30 let / Třebíčsko / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 19.12. / KO 9.7.
KalinkaIvča - Ivana / 26 let / Jihlava / zatím nemá / vdaná / TP 30.11. / KO 16.7.
kitty25 - - / 29 let / Praha 8 / zatím nemá / vdaná / TP 6.12. / KO 19.7., UZ 26.7.
Knoflice - Kateřina / 29 let / Ostrava / 2 dítka / - / - / TP 8.12.
Lena1 - Lenka / 28 let / Jičín / zatím nemá / svobodná / TP 17.12. / KO 26.7.
Markýsek - Markéta / 33 let / - / 1 dítko / 15 let / vdaná / TP 31.12. / KO 16.7.
MartinaSK - Martina / - / SR - Kalinovo / 1 dítko / 8 let / rozvedená / TP 17.12. / KO 26.7.
Parfumela - Míša / 23 let / Bílina u Teplic / zatím nemá / - / TP 30.12. / KO 12.7.
Radka75 - Radka / 32 let /Praha 7 /zatím nemá / vdaná / TP 12.12. / KO 17.7.
Sabika - Hana / 24 let / Havlíčkův Brod / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 24.12./31.12 / KO 18.7.
Safira - Monika / 37 let / Havířov / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / rozvedená / TP 23.12.
Terulka - Tereza / 28 let / Praha / 1 dítko / 6 let / vdaná / TP 5.12. / KO 17.7.
vladi1 - - / - / - / 1 dítko / 2 roky / - / TP 4.12.
zabulienka - - / 30 let / Kysuce / 1 dítko / 8 let / vdaná / TP 29.11.

Zjištěné pohlaví miminek - holčičky 0 : chlapečci 2 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.7.07 15:38

Kitty, obr gratulace :srdce:

PS: teď už jen ty státnice..... a je TO!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.7.07 15:40

Ahoj holky.
Tak už ucítil mimčo i náš Kuba.Jen jednou.Byl z toho nadšený.A pak chtěl ještě.To se,ale mimi nechtělo. :D

Radka75
Neboj to přijde.Třeba budeš mít klidné mimčo. :wink: Jó,kdyby se na to dalo spolehnout.

Kitty
Gratuluju k makru.A už držím pěsti na ty státnice.

zabulienka
Proti nadýmání můžeš užívat Rennie i Espumisan.A nebo vynechej nadýmavé jídla. :wink:
Já bych to asi nevydržela nevědět až do porodu,kdo ve mě roste.Švagrová si to říct nenechala,ale tak nějak to věděla,že budou mít syna.A taky,že jo.

KalinkaIvča
Ahoj Ivčo.Nemoc mě bohužel zchvátila. :cry: Kuju jak starý tuberák.Ale naštěstí bez teplot,tak se to dá.Baštím jitrocelový sirup a doufám,že mi to nesedne na průdušky.To je u mě totiž obvyklé.
Depresi si moc nepouštěj k tělu.Je to mrška.Raději se ji pokus zahnat pěknýmij myšlenkami. :wink:

Za chvilku asi přijde babička.Prý se jí stýská po těch mých raubířích.Tak pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.7.07 15:41

Jó.A ještě vítám všechny nové. :wink:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.7.07 15:52

Leno, také skvělé zprávy, blahopřání k výsledkům :srdce:

:-) Vítám také novou těhulku, už jsi v tabulce - skvělá práce (myslím ty informace o Tobě)

Terulko, vladi , díky, jo, už je to lepší, sice je taková smutnější nálada, ale snažím se být pozitivní. Prckovi jsem přezpívala celé CDčko písniček od Uhlíře a Svěráka (doufám, že už teď nemá hudební sluch nebo nebude chtít z bříška na svět :oops: :lol: ), tak jsme snad v pohodě.

Holky, chci se zeptat, máte některá bolesti v podbřišku? Není to nic hroznýho, ale cítím to nepříjemně, stěhuje se to z prava doleva … myslíte že by to mohlo být rostoucím bříškem? Je fakt, že za poslední týden vyrostlo docela dost...... asi bych se nebála, ale jak jsem po tom amniu, tak vnímám všechno nějak intenzivněji :roll:

Zabulienka , s nadýmáním Ti taky nepomůžu, co tobolky Espumisan, ale nevím, jestli se mohou v těhotenství ..... zkusím to najít. Jo, a gratulace k úspěšné kontrole :srdce:

Samé dobré zprávy, to je prííííma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.7.07 16:05

Jiřko , tak držím pěsti, ať se z té zatracené nemoci brzy vyhrabeš, odpočívej (teda jestli to s dětičkama jde, ale třeba dorazí ta babička) a šetři se a poctivě pij ten sirup ..... normálně sem na něj dostala chuť, mňam, mňam.

Vladi, ještě jsem koukala na ty barvičky na zeď, ta meruňková je super, ta by se mi taky líbila, ale naši jí mají v obýváku, tak bych chtěla nějakou jinou. U nás to bude ještě asi boj :lol:

Jitko , prosím Tě, jak jsi spokojená s Roanem? Já bych asi chtěla Maritu…

Radko , Ty se moc nedři, abys měla sílu užít si dovolenou. A víš co, to naše miminko od té doby bublání zase taky nic :roll:

Holky, budete koutek nebo pokojíček pro prcka stylizovat nějak barevně podle pohlaví? Já si říkala, že bych to dala nějak neutrálně žluto/oranžová, ale teď když vím, že to bude kluk, tak nevím jestli je to opravdu tak neutrální..... Možná víc dozelena ..... chtěla bych nějakou borduru na zeď - a výzdoba, noo asi medvídci, jsem na ně ujetá :oops: :wink:
Teeda, to jsou krásný starosti co?!

Sem se zase rozjela :oops:, no ale je mi líp, príma relax s Váma kecat… Dík :!

Zatím čao I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital