Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
KalinkoIvčo - gratuluji ke chlapečkovi, mně to taky bolelo, ale byla to jen chvíle, tak to bylo dobré. Tak držím dále palečky
Hezký večer
KalinkaIvča
Tý brďo napínavé.Teď hlavně odpočívej.
Ptáš se kde jsou ty holčičky? Přece u mě jedna roste.
No ještě nám to nikdo neřekl,ale manža tvrdí,že dělal holčičku.
Zatím vždy vyšlo to,co údajně dělal. No 16.7.se ukáže na kolik se mu dá věřit.
alla
Moc si to na dovolené užij.Přeji ti jen pěkné počasí,ať nenastydneš. ![]()
Já už mám dovču za sebou.
A tak ráda bych ještě někam jela.Ale dohodli jsme se,že cca za 5 let pojedeme celá rodinka do Chorvatska.Tak to jsem zvědavá. ![]()
Pa pa J.
ahoj holky, tak jeste mezi balenim nakukuju ![]()
tedy KalinkoIvco , to bylo poradne dobrodruzstvi …
, hlavne dej ted na sebe pozor
![]()
koukam samej kluk to tu bude … az tedy na Jirku , tam delali holcicku
, takze to maj taky jisty … my jsme se asi nejak zapomneli, nebo co, tak nevime, co jsme delali
… myslela jsem, ze budu min zvedava, ale jak o tom porad mluvite, tak nevim, jestli to vydrzim ![]()
nojo, takze zpatky k seznamu veci s sebou …
stejne se obavam, ze se na konci dovolene do niceho, co si s sebou beru nevejdu ![]()
tak pekny vecer a paa!
Kalinko jsi statečná!
Terko a ty ani kamaradka me tim neotravujete jsem rada,ze muzu nejak pomoci.Prvni pokus probehl v rijnu sestricka,ktera me znala dobre mi poradila abych tak dva-tri cykly pockala tzn. tak v unoru,ale ze nejlepe se dari na jare tak jsme zacli v breznu,ale muze i driv ted je leto idealni doba,ale ja to schvalne oddalovala,bala jsem se ze to zas nevyjde a vsude psali,ze z tech rozmrazenych je mensi sance ze uz nemaj takovou kvalitu a ta sestrucka mi zas septala ze prave naopak a ze prvni pokus vyjde vzacne.Takze me to tam zavedli 6.dubna.OPtimalni je tedy 2-3 měsíce.
Hezky den všem těhulkam a miminkum
Ahojky,
Ivčo blahopřeji k chlapečkovi,hlavně,že už to máte za sebou,hezky odpočívej.
Allo,hezkou dovču.
pa pa.
Ivco, taky gratuluju. Ja potichu doufam, ze na me treba zbyde holcicka ![]()
My v noci ze soboty na nedeli letime na dovolenou do Bulharska, jsem zvedava, jak to zvladneme. Jeste jsem nezacala balit, tak jsem zvedava, co vsechno pojedu zitra kupovat.
Pred chvilkou mi volal manzel, ze byli s Honzikem na hristi a ze si zapichl nejaky drat z plotu do hlavy a nohy a ze tam ma peknou diru. Pry mu to vydezinfikoval a zalepil, tak jsem zvedava, jak to vypada.
Konci mi pomalu pracovni doba, tak jdu pomalu balit, abych v 17.00 vypadla ![]()
Mejte se a az se vratim, poreferuju, jak jsme se meli.
Ahoj těhulky
,
ještě jednou Vám všem díky, ty gratulace si raději schovám, až budu vědět výsledky amnia, jo?! Pak si to pořádně vychutnám, až budu vědět, že náš malý je zdravé miminko.
Radko , jo, taky se to dalo, máš pravdu s tím, že to (naštěstí) trvalo jen chviličku.
No, tak holčičku si přejí Inge, Alla; Jiřka jí má jistou
, musíme si vést statistiku, jestli nám to vychází jako u listopadových kolegyň, že jo Adelin
Abychom se pak taky mohly chlubit
. Tak jak to máte ostatní?
Nám to bylo jedno, čekáme první mimčo, to druhý už bych pak chtěla do páru, ale jsme šťastní, ještě aby to bylo všechno v pořádku…
Terulko , závidím Ti úspěšnou kontrolu u zubaře … já už tam s hříchem nebyla tři roky
, teď bych měla, ale nechce se mi tam..... ke všemu moje zubařka se někam přestěhovala a já bych musela k někomu novýmu, ach jo..... nejraději bych až po těhu, ale potřebuju razítko do průkazky ![]()
Všem dovolenkářkám - krásně si to užijte, hlavně ať se v pořádku navrátíte domů… a dejte nám taky vědět jak se vede ![]()
Jdu zase hodit nohy nahoru, musím teda říct, že mě to polehávání už moc nebaví, ale jsou i horší věci na světě ![]()
Pa I.
Ahoj holčičky a hezký večer!
Tak jsem dneska byla za firemní účetní a dovolenou dostanu, kdy si jen řeknu a ani to nemusim řešit se svym nepříjemnym šéfem.
Horší je, že mi manžel dneska zdělil, že na trajektu kterým bychom přejížděli z Marseile do Alžíru je volno jenom na cestu tam a zpátky je nejdřív místo až 2.záží a Akrimek jde 3. září poprvé do školy a to tedy opravdu nemůžeme zmeškat, navíc by bylo lepší kdybychom dorazili aspoň týden před, aby se z těch divokejch vajec, stihl vrátit do normálu.
Tak jsme se těšili na bezva výlet a takhle se to celé pokazilo.
Tak uvidíme jak to dopadne, letadlem se mi nechce, ale pokud to jinak nepůjde…
Jinak se připojuji k těm co by rádi holčičku. Chtěla bych konečně mít někoho komu bych mohla dělat culíčky a navlékat do šatiček. Když vidim ty růžový hadříšky… ![]()
Manža by radši kluka, že prej, když to bude holka tak už nebudu chtít další a on by chtěl 3 děti a má pravdu, dvě dětičky by mi docela stačily, ale nikdo neví co mně časem popadne ![]()
Zati pa a dobrou noc Terka
ahoj holky, gratuluju k určení pohlaví a Kalince k amniu. uvidíš, že vše bude ok.
jinak my bychom radši holčičku, ale když to bude kluk, zlobit se nebudu.
na UTZ mám jít mezi 20-22tt tak snad to tam zjistí. kamarádka mi říkala, že když je to kluk, řeknou to jistě, když holka, tak tvrdí, že si jistí nejsou, prý to jde hůř poznat, tak jsme zase poučené co? ![]()
Ahoj holky,
tak já chtěla radši holčičku, manžel kluka, ale pak řekl, že je mu to jedno, protože monterky může nosit i holka
Jde mu o to, aby s ním prcek spravoval ty jeho autíčka.
Jinak jsem dnes udělala přehled oblečení na mimíska, protože jsem trochu nakupovala a taky tchyně a něco jsme dostali, takže velikost 56 je snad kompletní a mám i něco ze 62, takže prcek bude mít věciček dost.
Začali jsme koukat na kočárky a musím říct, že jsem pěkně zmatená. Je fakt těžký vybrat správný kočár, aby nebyl moc těžký, ale s velkými koly, odpružený, houpací a s ne úplně miniaturní korbičkou. Už máte nějaké typy?
Tak se mějte a hezkou neděli
Ahoj holky.
Jsem tak mrtvá,že vás ani nedočtu.Neva,že?Neunikne mi nic důležitého?Doufám,že ne. ![]()
Dneska jsem s mamkou a jejím přítelem byla na hřibách.No,úlovec sice nic moc,ale ty kilometry v nohách......A ty šílené terény…Myslím,že kdyby mě potkal můj Dr.,tak mě rovnou nechá odvézt do cvokárny.A se svěrací kazajkou.
Vrátili jsme se až v 18.45 hod. Teď jsem skončila s čištěním a krájením. Moc toho není,ale té roboty s tím......
Tak vám všem přeju dobrou noc.Já jdu teď a budu spát jako zabitá.Pa pa J.
Koukám,že tam mám chyby
.Tak si jich,prosím,nevšímejte. ![]()
Pa pa J.