PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
21.6.07 10:53

Přezdívka - jméno / věk / bydliště / počet dětí / věk dětí / stav / TP / KO

alla - Alena / 28 let / - / zatím nemá / - / TP 20.12. / KO 20.7.
Aluška - - /29 let / Praha / zatím nemá / svobodná / TP 8.12. / KO 14.6.
bramburka81 - Bára / 25 let / - / zatím nemá / vdaná / TP 5.12. / KO 21.6.
elle - Dáša / - / Ivančice / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 20.12.
Inge - Kristina / 28 let / Praha / 1 dítko / 1 rok / vdaná / TP 1.12. / KO 9.7.
jirabobes - Jiřka / 28 let / Orlová okr. Karviná / 2 dítka / 4, 2 roky / vdaná / TP 7.12. / KO 16.7.
KalinkaIvča - Ivana / 26 let / Jihlava / zatím nemá / vdaná / TP 30.11. / KO 16.7.
kitty25 - - / 29 let / Praha 8 / zatím nemá / vdaná / TP 6.12. / KO 19.7.
Knoflice - Kateřina / 29 let / Ostrava / 2 dítka / - / - / TP 8.12.
MartinaSK - Martina / - / SR - Kalinovo / 1 dítko / 8 let / rozvedená / TP 17.12. / KO 27.6. .Mína. - - / - / Česká Lípa / - / - / TP 27.11.
Parfumela - Míša / - / 23 let / Bílina u Teplic / zatím nemá / - / TP 30.12. / KO 19.6.
Radka75 - Radka / 32 let /Praha 7 /zatím nemá / vdaná / TP 12.12. / KO 21.6.
Sabika - Hana / 24 let / Havlíčkův Brod / 1 dítko / skoro 2 roky / vdaná / TP 24.12./31.12 / KO 18.7. / UZ 26.6.
Safira - Monika / 37 let / Havířov / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / rozvedená / TP 23.12.
Terulka - Tereza / 28 let / Praha / 1 dítko / 6 let / vdaná / TP 5.12. / KO 17.7.
vladi1 - - / - / - / 1 dítko / 2 roky / - / TP 4.12.
zabulienka - - / 30 let / Kysuce / 1 dítko / 8 let / vdaná / TP 29.11. / KO 3.7.

Dlouho se nám neozvaly: medánek, Mikina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.6.07 11:09

Ahoj těhulky :-)

V tabulce jsou aktualizované kontroly, tak to zkoukněte, jestli tam nejsou bludy.

Zabulienka - obrovská gratulace ke státnicím :srdce:

Taky vám díky za rady na pálení žáhy, renie doma máme, tak to vyzkouším.

:lol: Holky, blahopřeju k úspěšným kontrolám :lol:

Ještě se Vám musím svěřit se svými obavami, snad mi to odpustíte :oops: :roll: ......... teda dneska už je to lepší, ale včera jsem měla pocit, že se nám všechno sype. Byla jsem si vyzvednout výsledky z triple testů. Vyšel nám pozitivní screening na M. Down :-( Dr. mě uklidňoval, že 99% výsledků je falešně pozitivních, ale stejně..... člověk má strach. No, tak příští čtvrtek, 28.6., jedeme s Milanem do Českých Budějovic na genetickou konzultaci s amniocentézou. Hrozně se toho bojím, ale potřebuju vědět, že miminko je v pořádku. Dohodli jsme se doma, že nebudeme smutnit, dokud nebudeme vědět jistě, jak to s námi vypadá, ale ono se to řekne ...........
Už Vás tím nebudu zatěžovat, těší mě, že vaše kontroly jsou v pořádku a doufám, že se žádná nebudete muset taky takhle nervovat :x

Nic, jdu vařit a pak hupsnu do bazénu, než se pokazí počasí.

Zatím pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
21.6.07 11:48

ivco, neboj, bude to dobry! ale chapu tvoje pocity, ja jsem v minulem tehu byla uplne vyrizena, kdyz mi volali, ze mi tripple test vysel blbe, ale nakonec to za ty nervy nestalo, aja je uzasna zdrava holcicka. kdyz mi vysly testy ted opet spatne, tak jsem uz byla prekvapive v klidu. vcera jsem byla na amniocenteze a ted uz jen cekam na vysledky (no, ted jsem odvazna, ale jak se bude blizit termin vysledku, tak zacnu hystercit :wink: ).
vubec se neboj, tripply jsou fakt na prd, naprosta vetsina je falesne pozitivni. a naopak dobry vysledek taky nemusi znamenat, ze dite bude zdrave - kamaradka me kamaradky mela tripply v poradku a narodila se ji holcicka s DS. takhle to aspon budes vedet na 99%, ze je to OK. opravdu bud v pohode, muzes mit v krvi jeste pozustatky po predchozim tehu apod. takze se drz, dobre to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
21.6.07 12:34

Ahoj holky,

Zabulienko - gratuluji ke státnicím. :dance:
Kitty - držíme palce na zítřek :wink:
KalinkaIvčo - neboj dobře to dopadne, já mám za sebou ten odběr placenty a na výsledky ještě čekáme, ale určitě budou dobré. Hlavně po tom odběru odpočívej, žádné zvedání těžkých věcí atd.

Tak já za hoďku vyrážím na kontrolu, tak se pak ozvu.

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
21.6.07 12:43

vsetkym co idu na KO,drzim palce...... :D :wink:

Kalinka neboj vsetko bude ok,na jednotku..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
21.6.07 13:21

Kalinka Ivča
hlavne sa nestresuj, mám známu, čo jej výsledky tiež zle dopadli, ona odmietla ďalšie vyšetrenia, ale už má zdravého chlapčeka. tak sa neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
21.6.07 17:12

Ahojky,

KalinkoIvco - to bude v pohode, uvidis. Ja amnio pri Honzikovi absolvovala. Mno a az po odberu jsem zjistila, ze me tam poslali jen proto, ze u Downova syndromu mi vysla pravdepodobnost 1:150 misto 1:1500, coz by odpovidalo veku. Kdyby my to rekli predem, tak tam mozna ani nejdu. Nevervuj se, nema to cenu. No a pokud budes chtit, tak ti reknou na 100% pohlavi :D.

Ja dnes volala Dr. a tentokrat na amnio nemusim.

Zabulienko - gratuluju ke statnicim.

Příspěvek upraven 02.05.13 v 11:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.6.07 18:12

Kalinko neboj, vše bude ok. Mě taky dr. řekla, že kdyby za týden byly výsledky špatný, že to neznamená, že mimi je v nepořádku.

kolegyně na amnio byla, vše dopadlo dobře, i když podle věku jí výsledky dopadaly hrozně. a bude mít holčičku :D

držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.6.07 19:26

Holky, moc díky Vám všem za podporu a za rady , taky věřím, že se ten screening prostě seknul, když se to stává tak často :roll:
Dnes jsem si na netu našla nějaký info o amniu, tak snad to zvládnem, teď si spíš přeju, aby už byl ten čtvrtek a my už to měli za sebou. No a na druhou stranu, jsem ráda, že budeme tak jistě vědět pohlaví. Ty jo, ale to čekání na výsledky .....

ještě se vrátím ke včerejšímu tématu - bříška - já teda musím upřímně říct, že moje bříško je taky stále ještě více špekoidní, než těhotenské :-( , závidím těm maminám co jsou dál ty krásný bříška :oops: ...... no, možná za měsíc za dva si to zase rozmyslím :lol:
A taky pořád nepřibírám, už dva měsíce jsem +- stejně ...... ale hlavně že mimčo roste :wink:

Taky jsem našla ten „vyhlédnutý“ kočár, pěkně jsem to zkomolila, z Aron je nakonec Roan, je teda asi polský, ale asi se po něm kouknu v obchodě, když se mi tak líbil ..... jestli to někoho zajímá, tak tady je odkaz - kočár Roan Marita: http://www.kocarky.info/marita.php , a obyčejnější verze Roan Kortina: http://www.kocarky.info/kortina.php … recenze jsem našla docela pozitivní a není vůbec drahý. Jediný co mu některé uživatelky vytýkaly, že není moc vzhledný jako sporťák, ale to je věc vkusu.

Tak ještě jednou díky všem, krásný večer a úspěšný pátek :-)

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.6.07 19:29

Radko , vím, že jsi tu o tom odběru psala, ale myslela jsem, že výsledky už máte, že jsou dříve než z amnia 8O
To čekání je děsný, držím pěsti, aby bylo vše v pořádku! I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
21.6.07 19:49

Ahoj holky,

Kalinko - výsledky u nás byly dvoje. Ty první byly OK, za týden budou druhé, ale ty jsou prý méně podstatné.

Jinak jsem dnes byla na KO a vše je OK, teda ultrazvuk mi nedělali, ale aspoň jsem slyšela srdíčko, další mám 17.7. Mám spousta žádanek na krevní odběry, tak snad těch 6 zkumavek zítra zvládnu :-). Taky jsem byla dnes poprvé na těhu cvičení a bylo to bezva. Čekala jsem více válení a nakonec to bylo hodně posilování, ale ono je to dobře, porod také nebude procházka růžovým :,-(em :-)

Už jste se někdo registroval v porodnici? V praze u Apolináře píší od šestnáctého týdne, tak zítra zavolám, chtěla bych tam rodit. Je to šílené, že se to dělá takhle brzy.

Tak se mějte krásně pozdravujte dětičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.6.07 19:53

Ahoj Kalinko.
To co ostatní držim vše co mam,nebojte taky uz jsem o hodne techto pripadu slysela a bylo to ok.jinak ma dalsi KO je 12.7.zatim papa myslim na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
21.6.07 19:59

ahojky holky!

tak predne Zabulienka - velka gratulace a Kitty - moc drzime palce!

no a pak rovnez hodne stesti vsem pred testy ci pred vysledky, nebojte, taky jsem slysela o pripadech, kdy byl tripple falesne pozitivni, a ze jich pry neni malo … takze hlavu vzhuru, hlavne pozitivne …

no a kdyz uz jsme u toho strachovani, tak ja na tom nejsem nijak lip, zjistili mi streptokoka, takze vyhlidka vubec ne ruzova, ale my zabojujeme …

taky drzte palecky! (pripadne se podelte o zkusenosti, mate-li)

papa a at to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
21.6.07 20:34

Ahoj holky,

Zabulienka - gratulace ke státnicím!
KalinkaIvča - držím moc palce, ať je vše v pořádku!!

Já jsem dneska byla na KO, vše je ok, i výsledky tripple testů - ale stejně mi to přijde zbytečné, když tam je pouze 60% spolehlivost. Dole na papíře, na těch výsledcích, mám malým písmem napsáno, že ty testy nezaručují, že dítě nebude mít DS, pouze rizika jsou zanedbatelná (1:50000). Takže vlastně žádná jistota :( .
Na UTZ to bylo perfektní, viděla jsem páteř, žebra, články prstů, mimčo si strkalo nohu do pusinky… :) Akorát pohlaví nám nechtělo ukázat. Tak snad příště.
Akorát mi zjistili, že mám sklon k anémii, tudíž musím až do porodu užívat železo. A neměla bych užívat žádné další vitaminy, abych se nepředávkovala.

Tak jsem ráda, že všechno vyšlo, protože zítra odjíždíme do Chorvatska, tak nemusím stresovat… Jo, a další kontrolu mám 17.7., někdy v příštích dvou týdnech jdu na UTZ srdíčka.

Mějte se pěkně B. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
22.6.07 08:56

Kalinka Ivča aj mne sa páči ten kočík, u tých kombinovaných sa mi zdá tá hlboká vanička strašne mala, a športový by som si kupila zvlášť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí